Asztali DivX lejátszók kórképe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Ehhez mit szoltok? Yamada DVR-8400X

zsoleszq
köszi ramore a gyors választ de akkor fojtatnám.
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, csak ez igy egy kicsit tortúrás. azért is kérdeztem hát ha valaki már tapasztalat ezt a jelenséget és meg is sikerült oldania.
Ya és ez csak az 1.4g filmekné van ami nincs megvágva<#falbav>

Ramore
nagyon sokminden okozhatja, kezdve a dvd korong hibájától, olvasási problémákon át egészen a film kódolási hibájáig
zsoleszq
Asztali DivX-esektõl kérdezném azt, hogy mitõl lehetséges az hogy 1.4 gigás filmet nem játszik le teljesen csak kb 50 percet és utánna meg merevedik a kép és kész.
amugy ez egy orion 4200H gepu.

M@TriX
az MN9600 az nem annak utánanéztem még anno...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NeoMaN
kicsit nagy a fogalomzavar....
Minél olcsóbb annál szarrabb, sztem ez elég nyilvánvaló, bár kis szobába elég.

Melyik játsza le a feliratot is?

mondjuk 20000ft ért hangfallal kb

MN 9600
SPEG490-es hangrandszerrel (ez milyen), de azért 5.1
--
HYNDAI DIVX
HT-400
--
ORION HT 333 DIVX
--
ORION HT 600 (érdekes olcsobb mint a fenti)
Általánosságban mit kell nézni.
Mi a jó, milyen hangzás, milyen hangfal illetve watt kell......
divix 5.1-es lejátsza a divix 6-ost?, meg ilyenek???
Sziasztok

Egy ilyen lejátszóval rendelkezem mint amit a lenti linken látni fogktok. A kérdésem az,hogy tud-e valaki hozzá friss firmwaret mert az olyan filet amiben a 2 lemezes film nincs darabolva nem tudja lejátszani kiugrik a menübe miért van ez tud valaki ebben segiteni?

http://www.eltax.com/eltax/index.php?item=10&id=11082

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ramore
nem rossz választás, engem egyrészt az 5.1-es kimenet és a firm frissítési lehetõség hiánya tart távol tõle, másrészt a következõ játékosomban szeretnék látni egy merevlemezt és egy dvd írót is. 😊)
Sok fórumot átolvastam és tegnap megvettem.
Samsung Dvd-P355
Az eddig próbált filmek közül mindent gond nélkül, hibátlanul játszott.
Van rajta optikai kimenet is, ami nekem fontos volt.
Nagyon meg vagyok elégedve az új játékosommal !!!

Ramore
Nincs mit! 😊
Yamada 6700 -ast keresek.
Hol lehet most ilyent Budapesten venni? (nem webáruház)
Kösz.
Én eddig csak jót hallottam errõl a típusról, úgyhogy döntöttem is.<#eljen>
Köszönöm még1X!<#wave>
Ramore
csak annyit tuok róla írni, hogy jelenleg a legtöbbet tudó játékos a piacon, de azt, hogy milyen ki illetve bemenetei vannak, azt nem tudom így fejbõl megmondani, de 5.1-es kimenet az van rajta.
Ramore
10 körül mozog
Ramore
ez így van, a király viszont hamarosan újra király lehet az új generáció színre lépésével. Kiss rules! 😊
a dvix-es lejátszók királya.....
És az ára is olyan.
Bár ha öszínték akarunk lenni,akkor ezzel a tudással már kapsz olcsóbb lejátszót.
Mondjuk a Yamada 6700 játékos jó választás.

Hállló emberek,
hallott valki vlmt egy bizonyos KiSS DP-558 -as asztali DVD recorderrõl?
vélemények?, tapasztalatok?
Plz,
Thx,
Üdv,
B.
Ramore: tudnál nekem is írni valamit a 441-re Yamada 6700-assal kapcsolatban?

Köszönet!
M@TriX
na kicsit utánanéztem, jól hangzik, de a Tescoban mennyi?
elõreisköszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ennek mennyi az ára?

Ramore
Ám, ha lenne 14 pénzed, akkor egy Yamada 6700-as a best buy, jelenleg.
Ramore
Egyiket sem ajánlanám a felsoroltak közül, sokkal inkább a Yamada/Chili DVD MX305-ös típust, tuskó áruházakban érdemes keresni, minden formátummal megbirkóznak, egyedül az LG dvdíróval megírt DVD-ket nem komázzák.
M@TriX
10 alatt kellene egy Divx-es lejátszó.
melyik a 2 közül? vagy jobb 5let?
Trion DivX-es DVD-lejátszó
v.
Hyundai DivX-es DVD-lejátszó

vagy: Brothers BR 6611 DIVX DVD lejátszó

vagy: Orion 4200 Divx DVD-lejátszó

Sziasztok!

Én is a Yamada DVX-6700-ast néztem ki. Kérdésem az lenne, hogy ezen van optikai csatlakozó vagy nincs? Mert van ahol azt írják, hogy van, van ahol meg azt, hogy nincs.

A másik kérdésem az, hogy kell egyáltalán nekem ez az optikai csatlakozó? Még anno a kollegám mondta, hogy ha veszek DVD-játékost, akkor optikai csatlakozóst vegyek. Megindokolni azonban már elfelejtette.
Nos én ezt találtam róla:
<i>"Néhány lejátszó koax (SP/DIF), néhány üvegszálas (Toslink) csatlakozóval rendelkezik, és van olyan is, amelyen mind a kettõ megtalálható. Parttalan viták folynak arról, hogy melyik a jobb. Úgy tûnik, a koaxnak több támogatója van, mivel egyszerûbb. Az optikai kábelre nem hatnak az elektromágneses interferenciák, de sérülékenyebb és nem lehet nagy szögben megtörni. Elég annyit mondani, hogy mivel digitális jelrõl van szó, minõségi kábel esetében ugyanazt az eredményt érhetjük el mindkettõvel."</i>

Vannak még ezen kívül elõnyei?

Köszi a segítséget!
Próbálkoznak feleslegesen.
Aki át akarja másolni,az át is másolja.

Mike
tisztában vagyok vele, ez egy kompromisszum volt, mivel nem volt se égen se földön 6700, meg cc 18-19k-nak tudtam. gondoltam 10k-t bebukni még mindig kevesebb mint 20-at

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ramore
az mx105 eleve nem tartozik a jobb játékosok közé. én a sony ns32-est csak ajánlottam, mert kivételesen egy jó termék attól a cégtõl, akiket amúgy én sem kedvelek. a jvc és a pio valóban minõségi lejátszókat csinál, ám divx ügyileg nem a legszerencsésebb választás.
Mike
14? baszki most vettem egy mx105-öst 10-ért, ha ezt tudom

Mike
szvsz a Sony-n kivül is van világ
JVC, Pioneer
pl. a Pio dvd lejátszóm elég jó kis darab, de még kikódolni sem lehetett belõle a régiókód lock-ot

Mike
miért, itt van a legutóbbi másolásvédelmük, amit kénytelenek voltak leállítani
szerinted nem tudják mire kell egy divx-es lejátszó? tudomásom szerint mpeg4 filmeket még nem árul senki

igy igaz király játékos.mikor én az enyémet vettem ez a tipus még 30000ft volt.

Ramore
egyet értek Veled! Amúgy én sem a sony fényeztem, de sajnos a samsungban hatalmasat csalódtam, a sony meg mindig is ilyen hozzáállású volt. A Sony NS32-es lejátszóját viszont eléggé dicsérik.

Aki viszonylag olcsón szeretne olyan divx-es játékost vásárolni, amelyik szinte minden formátummal megbirkózik, azoknak egyértelmûen a Yamada 6700-as (új nevén: Chill DVX-6700x) a best buy (14000Ft)!

Infó róla: http://www.mpeg4-players.info/?page=player.php&id=62

Ne hogy már egy ilyen cég mondja meg,hogy a jó népnek mire kell...
Ha a Sonyn múlna ,még mindig cd lemezjátszóval szaladgálnál az utcán.
más..

Tehát,hogy ha a Sony nem akar pofára esni,akkor támogatnia kell az Mp3-at és a Dvix-et is,ami meg is történt.
Ilyen amikor az ember több üzletágban is érdekelt.
Megjelentetek albumokat,de nem akarok kiadni olyan lejátszót,ami a tömörített verzióját támogatja./ hülye érzés lehet,mikor mindkét területen teljesíteni kell,de nem megy.Érdekes,most már rászánta magát.Most nem fontos,hogy a dvix-es filmeket ne lehessen megnézni a lejátszójával.Ez is csk azért történt meg,mert ha nem támogatja még jobban megszívja.
Bár hangsúlyozom,hogy minkét formátúm föleg az Mp3 hivatalosan bejegyzett védjegyek,igy aki rögtön ezekkel kapcsolatban a warezra gondol az nem kóser....
A sony is max a dvix-re mondhatta a legelején,hogy warez ugyani hogy Koepi csinálta és nem volt hivatalos.De már ez sem igaz,3 éve létezik
a dvix mint márkanévjegy.Tehát a Sony bekaphatja...<#mf3><#mf3>

Mike
szvsz kénytelen támogatni
de pontosan tudják, hogy a jónépnek mire kell
és pont a Sony, aki mindig kitalál ilyen olyan másolásvédelmet, fogja engedni, hogy letöltött filmeket nézzél?

És most már nem érdekli??
Hogy van ez??

Mike
tudod az egyiket érdekli a szerzõi jog, illetve nem teheti meg, hogy nem érdekli, a másik meg szarik rá

ebben igazad van.
Már támogatja.
De nagyon hoszzú idõ kellett hozzá mig eljutott erre a felismerésre.
Piacot is vesztett itt is és az mp3 lejátszók területén is,ugyanis amit nem õ talál fel az jó nem is lehet,ergo ne is támogassuk.
Na erre nagy ívben szartak a vásárlók,igy jól meg is szívta.
Lemaradt és a kacat kínai cégekhez képest is.
A tévé dologról meg csak annyit,hogy a sony évek óta a 16:9 crt monitorát
egy a képcsön megtalálható felsõ és egy alsó csikkal árulja.
Mikor megkérdeztem hogy mi a szösz,arra azt felelték a márkakereskedében hogy az a feszítõcsík a trinitronos tévéknél.
Ja a tv ára volt vagy 300000ft.
A Samsung itthoni márkaszervize köszönöviszonyban sincs azzal,ami külföldön van.
Ez Magyarország.
Sajnos

Barátnõm anyukája vett már régebben egy Techwood nevû csoda lejátszót, elég ólcsó és sokat tud. Persze elég szkeptikusan álltam hozzá, de frissítés nélkül gyönyörû betükkel kiteszi a magyar feliratot szép olvasható betûkkel. (Attól függõen milyen a kódolás hol kalapos az õ, û, hol meg jó ... de nem zavaró.)
Szépen viszi DVD-rõl is a DivX/Xvid cuccokat és MP3-at. Annyi hogy nem max. sebességen kell írni a lemezt.
Persze nem támogatja a QPEL-t és GMC-t, de ami lejátszó ugyan ezt tudja és támogatja ezeket is, még noname-bõl is 28.000+ 😞
Tudom róla, hogy soknál típúshiba a tálca mechanika bedöglése pár héten belül.
Tud valaki ajánlani hasonló árban olyat ami jobb? Alacsonyköltségvetésû ajándéknak lesz.

Ramore
Nem értek egyet Veled, a Sony is belenyúlt a divx-be, és pl az NS32-es játékosuk 19.000Ft áron beszerezhetõ és egy firm frissítés után az egyik legjobb játékos a piacon. Televíziókról én is úgy gondoltam, ahogyan azt Te is, amióta azonban megvan a 150000Ft-os Samsung tévém, azóta már nem így látom a helyzetet, a márkaszervizük és a Samsung cég egymásra mutogat, nem ismerik el a hibás készülék problémáját és pitiáner módon viselkednek. Egy a lényeg, én senkinek sem ajánlom a Samsung márkát ezentúl.
Mike
mi köze a memóriának a dvd lejátszókhoz?
vagy te a lehetõ legdrágább memóriamodult veszed meg? tehát mondjuk 512 mb-ot nem 12k-ért, hanem 80k-ért? és azt hiszed, hogy az annyival jobb lesz? mert akkor nagy tévedés

Mike
árszinvonal tekintetében ami a dzsunkáknál fullextra, a máskásoknál belépõszint

egyébiránt meg hagy hivatkozzak arra a bizonyos ár/érték arányra

Mike
csakhiogy amig te a márkásoddal viritasz 5 év múlva is, (ami ugye addigra elavult) a haverod meg vehetett újabb és jobb szart
míg te veszel 1-et, õ ugyanabból a pénzbõl 10-et

persze ez nem jelenti azt, hogy a dzsunka cuccok híve lennék, de nem vagyok sznob sem
másrészrõl egy márkának mindig be kell tartania a szabályokat, mig a dzsunkáknak nem

Mike
márka =/= minõség
ugynazt a szart teszik bele, ugyanott készül, max más rajta a logo, meg erõsebb a minõségellenörzés
persze sznobok vegyenek csak 100k-ért lejátszót

psg5
ok

F.K.T.

Szerintem nem nagyon kapsz olyan memcsit aminek ne nagyon lenne valami neve.
Max nem fogod szarrá húzni,és csak alap órajelen megy.

psg5
akkor ha memóriát veszek a gépembe ne féljek a márkátlantól példáúl?

F.K.T.

Nem minden a márka.
Sajna a Sony és társai régen korszakalkotóak voltak mára ez már csak történelem.

psg5
no comment kinek a pap kinek a márka😊)

F.K.T.