716
Milyet vennél?
-
#516 Köszönöm -
#515 ha a támogatott formátumok között van a tied akkor biztos vinni fogja, van egy remek kis program gspot (v2.52 beta 01) ezzel hasznos infót kap6sz filmeid formátumáról (milyen video/audio codec kell az avi lejátszásához) és mindenképpen nézz szét a lejátszó fórumban is mi jót és főleg rosszat írnak a cuccról
Yamada 6700 -
#514 Segítene vki,nem igazán értek a videó formátumokhoz,ezért azt szeretném megtudni,
hogy van kb száz south park részem sima avi formátumban angolul és felirat srt formátumban hozzá,szóval,ha veszek egy Yamada 6700-ast,azzal le tudnám játszani?Köszi elöre is -
Motich #513 hali!Miért van az, hogy az asztali dvdénk elvileg divxes avit le tudd játszani de amikor elinditom a divxes filmet akkor elmosódik a képp. -
#512 ja már vágom xD -
#511 hm? -
izb #510 optika -
#509 hi!
az lenne a problémám, hogy:
van egy asztali divx-es lejátszóm... ezen vannak RCA hang kimeneti csatlakozók, azaz az 5.1-es cumók, ide lehetne bekötni a hangfalakat! igen ám, csak nekem van egy házimozi rendszerem, samsung, és azon ilyen szögletes "2 lyukas" (foggalmam sincs milyen) csatlakozó van, ami általában házimoziknál szokott megjelenni..
a divx-es lejátszón tehát vannak az audio, egy s-video, és egy scart csatlakozó.
a samsung házimozin egy av out(scart), tv out (rca), és egy digital in (ilyet még nem hallottam :D )
az lenne a kérdésem, hogy hogyan kössem össze a 2 lejátszót, hogy a divxesen dvd filmeket lejátszva is 5.1-es hangot kapjak!!
elképzelésem: a samsung házimozit tv-vel vagy scarttal, vagy RCA csatlakozóval összekötni. aztán a samsungot összekötni a divxessel: samsungból digital in, divxesbe scart, vagy s-video.. csak nem tudom, hogy vane olyan, hogy az egyik vég digital in, a másik meg vagy scart vagy s-video :S
nem tudom mennyire érthető amit most leírtam, ha én érteném a cumót, már össze tudtam volna kötni, és élveztem volna az 5.1-et :)
nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni!!! -
#508 Én a Yamada DVD felfevőjét ajánlom. Hiszen ebből az összegből simán kijön egy olyan DVD/DIVX lejátszó, ami egyben felvevő is :)
És a magyar SRT feliratokat tökéletesen kezeli.
KLIKK Yamada DVR-8400X -
kiss73 #507 Hi!
Két példányt láttam:
1. Jól olvas mindenféle lemezt, de a kép DVD-nél is bekockásodik (összeomlik) mint egy rossz divixnél,
2. Kontakthibás előlap: a gombok és/vagy a kijelző csak akkor műkszik, ha nyomkodod az elejét.
Egyébként a távirányító gombjai baromi kényelmetlenek. -
#506 közben bátyám megtudta egy forumrol h tipushiba h szar az olvasofej...lol -
#505 vissza kell vinni, ez nem kérdés! -
#504 utobbi meglett. -
#503 esetleg szerviz kodot(??) nem tudsz? v vki?:) -
#502 semmi sem:S -
izb #501 cd lemez sem megy benne?
-
#500 sziasztok
van egy "kis" problémám, pontosabban szüleimnek. vettek az auchan-ba egy Tamashi DV 208 iX-et. Egy divx-es lejátszo de én nem tulzottan rajongtam érte, már csak azér se mer ha vmi a legolcsobb(10e) és az auchanba, ott vmi gáz lesz..naszoval megvették és itthon semmit se játszott le, végigprobáltuk az orig dvd-ket irottakat divxest mpeget mp3at , és mindegyiknél "no disc" majd kiirja az errort is. a kábeleket mindenhogy porbálták bár semmi köze nincs az olvasofejhez..visszavitték és hoztak helyette egy másikat, de azzal is ugyanez. miért lehet ez? köszi elöre is
-
#499 ebben igazad van, egy éve én is az orin 2602-est ajánlottam az alacsony árfekvésűek közül, azóta már vannak jobb választások, sajnos egyre több filmet nem képes lejátszani, illetve némelyiket lejátsza, de már nem élvezhető minőségen. -
#498 erre senki? -
#497 van egy orion2602esem kb 1 éves, 2vagy3x frissítettem fwt, elég sokat használtam de nem volt még bajom vele (qpeles filmeket nem viszi, de szerencsére nem is nagyon találkozok ilyennel) mpeg4-players.info-n se nagyon szidják úgy vettem észre, viszont van egy Yamada MX 105-ösöm ami elég gány az orionhoz képest, pedig a Yamadaról szinte csak jót hallani/olvasni, tudom ez egy olcsóbb tipus (állt. mindenki a sajátját dicséri) -
#496 miért szívtam volna velük? én figyelem a fórumokat, és tudom, hogy mik azok a típusok, amiket ajánlanak, dícsérnek, és melyek azok, amiket egyáltalán nem. -
#495 Hali!
Olyan 30 és 40k közötti árkategóriában melyik DVD-lejátszót ajánlanátok?
Én ezt a Yamaha DVD S657 -es ketyerét néztem ki. ( igaz, hogy az ára kicsivel fentebb van mint az általam kiszabott árhatár, de annyi még belefér. ) Esetleg véleményeket is meghallgatnék róla, mert nem nagyon vagyok otthon a DVD-lejátszók körében :P
És egy 5.1-es hangfalszettet is akarok majd csatlakoztatni hozzá.
Köszi!
-
#494 szívtál vele vagy mi ?
-
kiss73 #493 Én javítottam már 1párat, az agyhalál vagy az összefossaabokáját effekt nincs tekintettel az arisztokrata származásra. -
#492 amilyen márkákat biztos, hogy nem vennék jelenleg: thomson, hyundai, orion, deawoo -
kiss73 #491 Igen, Made in EU.
Egyébként lelkiekben azonosa tecsós TECHWOOD-al (ezt is onnan hozta a Jézuska).
A HYUNDAI + nem is tud róla, hogy ilyet elkövetett -
#490 tud valaki valamit a media playerekrol?
wireless mediaplayereken gondolokozom de nem ertek hozza.
olvastam par helyen hogy milyen formatumokat olvasnak..tehat ezek nem ugy mennek hogy "digitalisa" kiteszik barmit amit nezek a gepemen?
jelen esetben a linksys cuccomhoz neztem egy linksys wireless media playert...
mondjuk jelen esetben xboxozom ami szinte tokeletesen megfelel... -
#489 az a távirányító nagyon ismerős (gondolom ez is valami Vestel klón) -
kiss73 #488 Hi! Itt egy új (tavaj évvégi) ketyere a köztudatnak: HYNDAI DV-5-X 711
Tapasztalatok:
- kifogástalan olvasás mindenféle lemezről;
- hibátlan ékezetes felíratozás;
- divx-xvid lejátszás akár DD-hangal is;
- egésznapos üzem esetén sem melegszik;
- id3 kijelzés, hosszú file-név megjelenítéssel nem rendel~1. -
#487 Én még frissítést sem találtam -
scansatelit #486 Úgylátszik PUMUK'LEE sorstársam a szakma királyainál még tart az Újévi pihenés. Amíg valaki idetéved,megkérdezhetem,-te már csináltál ilyen frissítést?Nekem a neten sikerült megtaláljam mikor a -"típus"firmware exe-vel a googleval rákerestem.Csak francia nyelvű minden és nem igazodom el rajt.Na meg egy csomó kodeket ajánlanak-nakam meg fogalmam sincs melyik jó melyik halálos. -
#485 Sziasztok! ITT HTS8918 frissítés-ben kellene segitség. -
scansatelit #484 Sziasztok!
Vettem egy Thomson DTH 109E asztali DVD lejátszót.A dobozán az állt hogy magyar nyelvű,de valójában nem.Azt mondták az üzletben szoftverfrissítést kell rajt csináljak.Kerestem már a neten de nem jártam sikerrel.Tudnátok segíteni?Honnan tudnám letölteni,és mi a fájl neve?
Köszi! -
Joker Hun #483 Ne kapkod el itt olvasgas.http://www.mpeg4-players.info/?page=players.php -
#482 Köszönöm a választ!! De én még csak most szeretnék beruházni 1 NS-33 as játékosba! Régebben volt sony playerem, és az minden lemezt,még a leggagyibbakat is gond nélkül vitte! Gondolom a mechanika nemigen változott csak a chipset újult meg hogy elbírjon a Divx,Xvid formátummal.
19.900Ft pl az AV-PLANET nél... -
Joker Hun #481 Szia! ezt felnyomod xviden kivül a feliratott is foglya kezelni.http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=en -
#480 Talán a legfontosabb, hogy az xvid formátummal is megbirkózik egy firmware frissítés után. -
#479 Üdv srácok! Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata a SONY NS-32 illetve NS-33 as lejátszókkal kapcsolatban??! A válaszokat előre is megköszönöm!
Addig is mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KíVÁNOK! -
FoToS #478 Ha sikerül valami gyógyirt találnod mert ugyan ez van nálam is igaz nekem eltax moviestar van. Köszi. -
Inquisitor #477 Azon a fórumon azt mondják a 6000-es széria MediTek chippel van, és valamiért az a jobb. (Értsd sűrű firmwarefrissítés = ólcsón többet tud)
Már ha jól értettem, de olvasgass bele te is. Mondjuk a belinkelt oldalon árultak 6600-ost, éjjel még 3 db volt az árlista szerint. (Bemutató darabok voltak)