Asztali DivX lejátszók kórképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, csak ez igy egy kicsit tortúrás. azért is kérdeztem hát ha valaki már tapasztalat ezt a jelenséget és meg is sikerült oldania.
Ya és ez csak az 1.4g filmekné van ami nincs megvágva<#falbav>#falbav>
amugy ez egy orion 4200H gepu.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Minél olcsóbb annál szarrabb, sztem ez elég nyilvánvaló, bár kis szobába elég.
mondjuk 20000ft ért hangfallal kb
MN 9600
SPEG490-es hangrandszerrel (ez milyen), de azért 5.1
--
HYNDAI DIVX
HT-400
--
ORION HT 333 DIVX
--
ORION HT 600 (érdekes olcsobb mint a fenti)
Mi a jó, milyen hangzás, milyen hangfal illetve watt kell......
divix 5.1-es lejátsza a divix 6-ost?, meg ilyenek???
Egy ilyen lejátszóval rendelkezem mint amit a lenti linken látni fogktok. A kérdésem az,hogy tud-e valaki hozzá friss firmwaret mert az olyan filet amiben a 2 lemezes film nincs darabolva nem tudja lejátszani kiugrik a menübe miért van ez tud valaki ebben segiteni?
http://www.eltax.com/eltax/index.php?item=10&id=11082
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Samsung Dvd-P355
Az eddig próbált filmek közül mindent gond nélkül, hibátlanul játszott.
Van rajta optikai kimenet is, ami nekem fontos volt.
Nagyon meg vagyok elégedve az új játékosommal !!!
Hol lehet most ilyent Budapesten venni? (nem webáruház)
Kösz.
Köszönöm még1X!<#wave>#wave>
És az ára is olyan.
Bár ha öszínték akarunk lenni,akkor ezzel a tudással már kapsz olcsóbb lejátszót.
Mondjuk a Yamada 6700 játékos jó választás.
hallott valki vlmt egy bizonyos KiSS DP-558 -as asztali DVD recorderrõl?
vélemények?, tapasztalatok?
Plz,
Thx,
Üdv,
B.
Köszönet!
elõreisköszi
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
melyik a 2 közül? vagy jobb 5let?
Trion DivX-es DVD-lejátszó
v.
Hyundai DivX-es DVD-lejátszó
vagy: Brothers BR 6611 DIVX DVD lejátszó
vagy: Orion 4200 Divx DVD-lejátszó
Én is a Yamada DVX-6700-ast néztem ki. Kérdésem az lenne, hogy ezen van optikai csatlakozó vagy nincs? Mert van ahol azt írják, hogy van, van ahol meg azt, hogy nincs.
A másik kérdésem az, hogy kell egyáltalán nekem ez az optikai csatlakozó? Még anno a kollegám mondta, hogy ha veszek DVD-játékost, akkor optikai csatlakozóst vegyek. Megindokolni azonban már elfelejtette.
Nos én ezt találtam róla:
<i>"Néhány lejátszó koax (SP/DIF), néhány üvegszálas (Toslink) csatlakozóval rendelkezik, és van olyan is, amelyen mind a kettõ megtalálható. Parttalan viták folynak arról, hogy melyik a jobb. Úgy tûnik, a koaxnak több támogatója van, mivel egyszerûbb. Az optikai kábelre nem hatnak az elektromágneses interferenciák, de sérülékenyebb és nem lehet nagy szögben megtörni. Elég annyit mondani, hogy mivel digitális jelrõl van szó, minõségi kábel esetében ugyanazt az eredményt érhetjük el mindkettõvel."</i>
Vannak még ezen kívül elõnyei?
Köszi a segítséget!
Aki át akarja másolni,az át is másolja.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
JVC, Pioneer
pl. a Pio dvd lejátszóm elég jó kis darab, de még kikódolni sem lehetett belõle a régiókód lock-ot
szerinted nem tudják mire kell egy divx-es lejátszó? tudomásom szerint mpeg4 filmeket még nem árul senki
Aki viszonylag olcsón szeretne olyan divx-es játékost vásárolni, amelyik szinte minden formátummal megbirkózik, azoknak egyértelmûen a Yamada 6700-as (új nevén: Chill DVX-6700x) a best buy (14000Ft)!
Infó róla: http://www.mpeg4-players.info/?page=player.php&id=62
Ha a Sonyn múlna ,még mindig cd lemezjátszóval szaladgálnál az utcán.
más..
Tehát,hogy ha a Sony nem akar pofára esni,akkor támogatnia kell az Mp3-at és a Dvix-et is,ami meg is történt.
Ilyen amikor az ember több üzletágban is érdekelt.
Megjelentetek albumokat,de nem akarok kiadni olyan lejátszót,ami a tömörített verzióját támogatja./ hülye érzés lehet,mikor mindkét területen teljesíteni kell,de nem megy.Érdekes,most már rászánta magát.Most nem fontos,hogy a dvix-es filmeket ne lehessen megnézni a lejátszójával.Ez is csk azért történt meg,mert ha nem támogatja még jobban megszívja.
Bár hangsúlyozom,hogy minkét formátúm föleg az Mp3 hivatalosan bejegyzett védjegyek,igy aki rögtön ezekkel kapcsolatban a warezra gondol az nem kóser....
A sony is max a dvix-re mondhatta a legelején,hogy warez ugyani hogy Koepi csinálta és nem volt hivatalos.De már ez sem igaz,3 éve létezik
a dvix mint márkanévjegy.Tehát a Sony bekaphatja...<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
de pontosan tudják, hogy a jónépnek mire kell
és pont a Sony, aki mindig kitalál ilyen olyan másolásvédelmet, fogja engedni, hogy letöltött filmeket nézzél?
Hogy van ez??
Már támogatja.
De nagyon hoszzú idõ kellett hozzá mig eljutott erre a felismerésre.
Piacot is vesztett itt is és az mp3 lejátszók területén is,ugyanis amit nem õ talál fel az jó nem is lehet,ergo ne is támogassuk.
Na erre nagy ívben szartak a vásárlók,igy jól meg is szívta.
Lemaradt és a kacat kínai cégekhez képest is.
A tévé dologról meg csak annyit,hogy a sony évek óta a 16:9 crt monitorát
egy a képcsön megtalálható felsõ és egy alsó csikkal árulja.
Mikor megkérdeztem hogy mi a szösz,arra azt felelték a márkakereskedében hogy az a feszítõcsík a trinitronos tévéknél.
Ja a tv ára volt vagy 300000ft.
A Samsung itthoni márkaszervize köszönöviszonyban sincs azzal,ami külföldön van.
Ez Magyarország.
Sajnos
Szépen viszi DVD-rõl is a DivX/Xvid cuccokat és MP3-at. Annyi hogy nem max. sebességen kell írni a lemezt.
Persze nem támogatja a QPEL-t és GMC-t, de ami lejátszó ugyan ezt tudja és támogatja ezeket is, még noname-bõl is 28.000+ 😞
Tudom róla, hogy soknál típúshiba a tálca mechanika bedöglése pár héten belül.
Tud valaki ajánlani hasonló árban olyat ami jobb? Alacsonyköltségvetésû ajándéknak lesz.
vagy te a lehetõ legdrágább memóriamodult veszed meg? tehát mondjuk 512 mb-ot nem 12k-ért, hanem 80k-ért? és azt hiszed, hogy az annyival jobb lesz? mert akkor nagy tévedés
egyébiránt meg hagy hivatkozzak arra a bizonyos ár/érték arányra
míg te veszel 1-et, õ ugyanabból a pénzbõl 10-et
persze ez nem jelenti azt, hogy a dzsunka cuccok híve lennék, de nem vagyok sznob sem
másrészrõl egy márkának mindig be kell tartania a szabályokat, mig a dzsunkáknak nem
ugynazt a szart teszik bele, ugyanott készül, max más rajta a logo, meg erõsebb a minõségellenörzés
persze sznobok vegyenek csak 100k-ért lejátszót
Max nem fogod szarrá húzni,és csak alap órajelen megy.
Sajna a Sony és társai régen korszakalkotóak voltak mára ez már csak történelem.