Asztali DivX lejátszók kórképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a támogatott formátumok között van a tied akkor biztos vinni fogja, van egy remek kis program gspot (v2.52 beta 01) ezzel hasznos infót kap6sz filmeid formátumáról (milyen video/audio codec kell az avi lejátszásához) és mindenképpen nézz szét a lejátszó fórumban is mi jót és fõleg rosszat írnak a cuccról
Yamada 6700
Yamada 6700
Segítene vki,nem igazán értek a videó formátumokhoz,ezért azt szeretném megtudni,
hogy van kb száz south park részem sima avi formátumban angolul és felirat srt formátumban hozzá,szóval,ha veszek egy Yamada 6700-ast,azzal le tudnám játszani?Köszi elöre is
hogy van kb száz south park részem sima avi formátumban angolul és felirat srt formátumban hozzá,szóval,ha veszek egy Yamada 6700-ast,azzal le tudnám játszani?Köszi elöre is
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
hali!Miért van az, hogy az asztali dvdénk elvileg divxes avit le tudd játszani de amikor elinditom a divxes filmet akkor elmosódik a képp.
optika
hi!
az lenne a problémám, hogy:
van egy asztali divx-es lejátszóm... ezen vannak RCA hang kimeneti csatlakozók, azaz az 5.1-es cumók, ide lehetne bekötni a hangfalakat! igen ám, csak nekem van egy házimozi rendszerem, samsung, és azon ilyen szögletes "2 lyukas" (foggalmam sincs milyen) csatlakozó van, ami általában házimoziknál szokott megjelenni..
a divx-es lejátszón tehát vannak az audio, egy s-video, és egy scart csatlakozó.
a samsung házimozin egy av out(scart), tv out (rca), és egy digital in (ilyet még nem hallottam 😄 )
az lenne a kérdésem, hogy hogyan kössem össze a 2 lejátszót, hogy a divxesen dvd filmeket lejátszva is 5.1-es hangot kapjak!!
elképzelésem: a samsung házimozit tv-vel vagy scarttal, vagy RCA csatlakozóval összekötni. aztán a samsungot összekötni a divxessel: samsungból digital in, divxesbe scart, vagy s-video.. csak nem tudom, hogy vane olyan, hogy az egyik vég digital in, a másik meg vagy scart vagy s-video :S
nem tudom mennyire érthetõ amit most leírtam, ha én érteném a cumót, már össze tudtam volna kötni, és élveztem volna az 5.1-et 😊
nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni!!!
az lenne a problémám, hogy:
van egy asztali divx-es lejátszóm... ezen vannak RCA hang kimeneti csatlakozók, azaz az 5.1-es cumók, ide lehetne bekötni a hangfalakat! igen ám, csak nekem van egy házimozi rendszerem, samsung, és azon ilyen szögletes "2 lyukas" (foggalmam sincs milyen) csatlakozó van, ami általában házimoziknál szokott megjelenni..
a divx-es lejátszón tehát vannak az audio, egy s-video, és egy scart csatlakozó.
a samsung házimozin egy av out(scart), tv out (rca), és egy digital in (ilyet még nem hallottam 😄 )
az lenne a kérdésem, hogy hogyan kössem össze a 2 lejátszót, hogy a divxesen dvd filmeket lejátszva is 5.1-es hangot kapjak!!
elképzelésem: a samsung házimozit tv-vel vagy scarttal, vagy RCA csatlakozóval összekötni. aztán a samsungot összekötni a divxessel: samsungból digital in, divxesbe scart, vagy s-video.. csak nem tudom, hogy vane olyan, hogy az egyik vég digital in, a másik meg vagy scart vagy s-video :S
nem tudom mennyire érthetõ amit most leírtam, ha én érteném a cumót, már össze tudtam volna kötni, és élveztem volna az 5.1-et 😊
nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni!!!
Én a Yamada DVD felfevõjét ajánlom. Hiszen ebbõl az összegbõl simán kijön egy olyan DVD/DIVX lejátszó, ami egyben felvevõ is 😊
És a magyar SRT feliratokat tökéletesen kezeli.
KLIKK Yamada DVR-8400X
És a magyar SRT feliratokat tökéletesen kezeli.
KLIKK Yamada DVR-8400X
Hi!
Két példányt láttam:
1. Jól olvas mindenféle lemezt, de a kép DVD-nél is bekockásodik (összeomlik) mint egy rossz divixnél,
2. Kontakthibás elõlap: a gombok és/vagy a kijelzõ csak akkor mûkszik, ha nyomkodod az elejét.
Egyébként a távirányító gombjai baromi kényelmetlenek.
Két példányt láttam:
1. Jól olvas mindenféle lemezt, de a kép DVD-nél is bekockásodik (összeomlik) mint egy rossz divixnél,
2. Kontakthibás elõlap: a gombok és/vagy a kijelzõ csak akkor mûkszik, ha nyomkodod az elejét.
Egyébként a távirányító gombjai baromi kényelmetlenek.
cd lemez sem megy benne?
sziasztok
van egy "kis" problémám, pontosabban szüleimnek. vettek az auchan-ba egy Tamashi DV 208 iX-et. Egy divx-es lejátszo de én nem tulzottan rajongtam érte, már csak azér se mer ha vmi a legolcsobb(10e) és az auchanba, ott vmi gáz lesz..naszoval megvették és itthon semmit se játszott le, végigprobáltuk az orig dvd-ket irottakat divxest mpeget mp3at , és mindegyiknél "no disc" majd kiirja az errort is. a kábeleket mindenhogy porbálták bár semmi köze nincs az olvasofejhez..visszavitték és hoztak helyette egy másikat, de azzal is ugyanez. miért lehet ez?<#fejvakaras>#fejvakaras> köszi elöre is
van egy "kis" problémám, pontosabban szüleimnek. vettek az auchan-ba egy Tamashi DV 208 iX-et. Egy divx-es lejátszo de én nem tulzottan rajongtam érte, már csak azér se mer ha vmi a legolcsobb(10e) és az auchanba, ott vmi gáz lesz..naszoval megvették és itthon semmit se játszott le, végigprobáltuk az orig dvd-ket irottakat divxest mpeget mp3at , és mindegyiknél "no disc" majd kiirja az errort is. a kábeleket mindenhogy porbálták bár semmi köze nincs az olvasofejhez..visszavitték és hoztak helyette egy másikat, de azzal is ugyanez. miért lehet ez?<#fejvakaras>#fejvakaras> köszi elöre is
ebben igazad van, egy éve én is az orin 2602-est ajánlottam az alacsony árfekvésûek közül, azóta már vannak jobb választások, sajnos egyre több filmet nem képes lejátszani, illetve némelyiket lejátsza, de már nem élvezhetõ minõségen.
van egy orion2602esem kb 1 éves, 2vagy3x frissítettem fwt, elég sokat használtam de nem volt még bajom vele (qpeles filmeket nem viszi, de szerencsére nem is nagyon találkozok ilyennel) mpeg4-players.info-n se nagyon szidják úgy vettem észre, viszont van egy Yamada MX 105-ösöm ami elég gány az orionhoz képest, pedig a Yamadaról szinte csak jót hallani/olvasni, tudom ez egy olcsóbb tipus (állt. mindenki a sajátját dicséri)
miért szívtam volna velük? én figyelem a fórumokat, és tudom, hogy mik azok a típusok, amiket ajánlanak, dícsérnek, és melyek azok, amiket egyáltalán nem.
Hali!
Olyan 30 és 40k közötti árkategóriában melyik DVD-lejátszót ajánlanátok?
Én ezt a Yamaha DVD S657 -es ketyerét néztem ki. ( igaz, hogy az ára kicsivel fentebb van mint az általam kiszabott árhatár, de annyi még belefér. ) Esetleg véleményeket is meghallgatnék róla, mert nem nagyon vagyok otthon a DVD-lejátszók körében 😛
És egy 5.1-es hangfalszettet is akarok majd csatlakoztatni hozzá.
Köszi!
Olyan 30 és 40k közötti árkategóriában melyik DVD-lejátszót ajánlanátok?
Én ezt a Yamaha DVD S657 -es ketyerét néztem ki. ( igaz, hogy az ára kicsivel fentebb van mint az általam kiszabott árhatár, de annyi még belefér. ) Esetleg véleményeket is meghallgatnék róla, mert nem nagyon vagyok otthon a DVD-lejátszók körében 😛
És egy 5.1-es hangfalszettet is akarok majd csatlakoztatni hozzá.
Köszi!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én javítottam már 1párat, az agyhalál vagy az összefossaabokáját effekt nincs tekintettel az arisztokrata származásra.
Igen, Made in EU.
Egyébként lelkiekben azonosa tecsós TECHWOOD-al (ezt is onnan hozta a Jézuska).
A HYUNDAI + nem is tud róla, hogy ilyet elkövetett
Egyébként lelkiekben azonosa tecsós TECHWOOD-al (ezt is onnan hozta a Jézuska).
A HYUNDAI + nem is tud róla, hogy ilyet elkövetett
tud valaki valamit a media playerekrol?
wireless mediaplayereken gondolokozom de nem ertek hozza.
olvastam par helyen hogy milyen formatumokat olvasnak..tehat ezek nem ugy mennek hogy "digitalisa" kiteszik barmit amit nezek a gepemen?
jelen esetben a linksys cuccomhoz neztem egy linksys wireless media playert...
mondjuk jelen esetben xboxozom ami szinte tokeletesen megfelel...
wireless mediaplayereken gondolokozom de nem ertek hozza.
olvastam par helyen hogy milyen formatumokat olvasnak..tehat ezek nem ugy mennek hogy "digitalisa" kiteszik barmit amit nezek a gepemen?
jelen esetben a linksys cuccomhoz neztem egy linksys wireless media playert...
mondjuk jelen esetben xboxozom ami szinte tokeletesen megfelel...
Hi! Itt egy új (tavaj évvégi) ketyere a köztudatnak: HYNDAI DV-5-X 711
Tapasztalatok:
- kifogástalan olvasás mindenféle lemezrõl;
- hibátlan ékezetes felíratozás;
- divx-xvid lejátszás akár DD-hangal is;
- egésznapos üzem esetén sem melegszik;
- id3 kijelzés, hosszú file-név megjelenítéssel nem rendel~1.
Tapasztalatok:
- kifogástalan olvasás mindenféle lemezrõl;
- hibátlan ékezetes felíratozás;
- divx-xvid lejátszás akár DD-hangal is;
- egésznapos üzem esetén sem melegszik;
- id3 kijelzés, hosszú file-név megjelenítéssel nem rendel~1.
Úgylátszik PUMUK'LEE sorstársam a szakma királyainál még tart az Újévi pihenés. Amíg valaki idetéved,megkérdezhetem,-te már csináltál ilyen frissítést?Nekem a neten sikerült megtaláljam mikor a -"típus"firmware exe-vel a googleval rákerestem.Csak francia nyelvû minden és nem igazodom el rajt.Na meg egy csomó kodeket ajánlanak-nakam meg fogalmam sincs melyik jó melyik halálos.
Sziasztok!
Vettem egy Thomson DTH 109E asztali DVD lejátszót.A dobozán az állt hogy magyar nyelvû,de valójában nem.Azt mondták az üzletben szoftverfrissítést kell rajt csináljak.Kerestem már a neten de nem jártam sikerrel.Tudnátok segíteni?Honnan tudnám letölteni,és mi a fájl neve?
Köszi!
Vettem egy Thomson DTH 109E asztali DVD lejátszót.A dobozán az állt hogy magyar nyelvû,de valójában nem.Azt mondták az üzletben szoftverfrissítést kell rajt csináljak.Kerestem már a neten de nem jártam sikerrel.Tudnátok segíteni?Honnan tudnám letölteni,és mi a fájl neve?
Köszi!
Ne kapkod el itt olvasgas.http://www.mpeg4-players.info/?page=players.php
Köszönöm a választ!! <#wave>#wave> De én még csak most szeretnék beruházni 1 NS-33 as játékosba! Régebben volt sony playerem, és az minden lemezt,még a leggagyibbakat is gond nélkül vitte! Gondolom a mechanika nemigen változott csak a chipset újult meg hogy elbírjon a Divx,Xvid formátummal.
19.900Ft pl az AV-PLANET nél...
19.900Ft pl az AV-PLANET nél...
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Szia! ezt felnyomod xviden kivül a feliratott is foglya kezelni.http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=en
Üdv srácok! Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata a SONY NS-32 illetve NS-33 as lejátszókkal kapcsolatban??! A válaszokat elõre is megköszönöm!
Addig is mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KíVÁNOK! <#integet2>#integet2>
Addig is mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET KíVÁNOK! <#integet2>#integet2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ha sikerül valami gyógyirt találnod mert ugyan ez van nálam is igaz nekem eltax moviestar van. Köszi.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Azon a fórumon azt mondják a 6000-es széria MediTek chippel van, és valamiért az a jobb. (Értsd sûrû firmwarefrissítés = ólcsón többet tud)
Már ha jól értettem, de olvasgass bele te is. Mondjuk a belinkelt oldalon árultak 6600-ost, éjjel még 3 db volt az árlista szerint. (Bemutató darabok voltak)
Már ha jól értettem, de olvasgass bele te is. Mondjuk a belinkelt oldalon árultak 6600-ost, éjjel még 3 db volt az árlista szerint. (Bemutató darabok voltak)
hmm a 6800 van meditek chippel? es a 6700 milyen van?
Akkor a 6800 nem jo?
Akkor a 6800 nem jo?
May the force serve you well!
Tudtommal leváltották a Yamada "márkanevet" és most Chili(?) néven futnak a Umax lejátszói.
(Info: http://www.mpeg4-players.info/ )
Bár rebesgetik, hogy lesz még januárban egy DVX-6800 jelû modell.
(Ez azért fontos, mert ez MediaTek chippel van, a gagyibb lejátszókban meg Sunplus, mint a Chili DVD-7200XCU-ban ...)
(Info: http://www.mpeg4-players.info/ )
Bár rebesgetik, hogy lesz még januárban egy DVX-6800 jelû modell.
(Ez azért fontos, mert ez MediaTek chippel van, a gagyibb lejátszókban meg Sunplus, mint a Chili DVD-7200XCU-ban ...)
koszi
hat mar jo parra ratelefonaltam es mind azt mondtak, hogy mar nem is lesz 😞
mi a 2. legjobb ha nem sikerulne ilyet talani?
hat mar jo parra ratelefonaltam es mind azt mondtak, hogy mar nem is lesz 😞
mi a 2. legjobb ha nem sikerulne ilyet talani?
"köszi ramore a gyors választ de akkor fojtatnám.
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, ..."
Lehet rosszul tudom, de a számítógépekkel szemben a legtöbb asztali lejátszó nem támogatja az 1GB-nál nagyobb fájlokat ... ezért is van, hogy ha valaki DVD filmet ír saját anyagból és nem vágja szét elég VOB-ra, akkor csak számítógépen tudja lejátszani. Nem lehet, hogy ez a gond?
Viszont ha meg vágom a filmet és úgy másolom ki dvd-rw r lemezre akkor hibátlanul le játsza, ..."
Lehet rosszul tudom, de a számítógépekkel szemben a legtöbb asztali lejátszó nem támogatja az 1GB-nál nagyobb fájlokat ... ezért is van, hogy ha valaki DVD filmet ír saját anyagból és nem vágja szét elég VOB-ra, akkor csak számítógépen tudja lejátszani. Nem lehet, hogy ez a gond?
Google.com: Yamada 6700 (csak magyar lapok kozotti kereses)
De a Yamada.hu oldalon az Atcomp van ajanlva, mint kiskereskedelmi partner.
Cím: 1107, Budapest, Ceglédi út 1-3
Nyitvatartás: H-P, 09-17 óráig
Telefon: (+36-1) 43-13-415 , (+36-1) 43-13-445
Honlap: http://www.atcomp.hu
Egyeb forgalmazok:
Adria Audio-Video
ATCOMP Multimedia Kft.
Computer Diszkont
eBolt
MagiComp
Mpeg4-players.info webshop
NEON Multimedia (Szeged)
Origami System's
PIXmania
Polyp
Satellite Solutions
Ezeket ha beirkalod a Google.com-ba, akkor megtalalod a weboldalukat (cimuket).
De a Yamada.hu oldalon az Atcomp van ajanlva, mint kiskereskedelmi partner.
Cím: 1107, Budapest, Ceglédi út 1-3
Nyitvatartás: H-P, 09-17 óráig
Telefon: (+36-1) 43-13-415 , (+36-1) 43-13-445
Honlap: http://www.atcomp.hu
Egyeb forgalmazok:
Adria Audio-Video
ATCOMP Multimedia Kft.
Computer Diszkont
eBolt
MagiComp
Mpeg4-players.info webshop
NEON Multimedia (Szeged)
Origami System's
PIXmania
Polyp
Satellite Solutions
Ezeket ha beirkalod a Google.com-ba, akkor megtalalod a weboldalukat (cimuket).
Es hol lehet pesten Yamada 6700 ast kapni?
elöttem szóló jól megírta.tuti vétel
csákány!
szeretnék venni asztali dvd-t ami játszik avi-t és dvd-mp3at( a dvdmp3 tartalmaz képeket is és jó lenne ha azokat is meg tudnám nézni) kb. 15000ért...
mit ajánlotok?
elõre is thx.
szeretnék venni asztali dvd-t ami játszik avi-t és dvd-mp3at( a dvdmp3 tartalmaz képeket is és jó lenne ha azokat is meg tudnám nézni) kb. 15000ért...
mit ajánlotok?
elõre is thx.