716
Milyet vennél?
  • darkling
    Bizony, h. van.
  • Inquisitor
    A Darkling kolléga által alattad linkelt oldalon érdeklődj (persze ehhez regisztrálni kell, de nem nagy ár), mert az a fórum csak erről szól, lehet még típús szerint is külön fóruma van a lejátszódnak.
  • fepapa
    Sziasztok!
    Kiss Dp 1000 lejátszóm van és szeretném frissiteni.A frissitést letöltöttem ki irtam CD-re be inditottam és valamit olyat ir ki,hogy "Touse the firmware update you need to restart the player"

Na én kikapcsoltam a lejátszót ujra is inditottam de semmi csak ezt a szöveget irja ki.

Mit tegyek.Ha valaki tudja,hogy mi a menete a frissitésnek Help
  • darkling
    Itt nézz körül.
  • Gabess
    Sziasztok van egy Chili dvd-7200xcu tipusu divix lejátszóm és szeretném frisitteni.Tudna ebben valaki segítteni?[#nemtudom
  • öregharcsa
    valószínűleg csak az optikai kimeneten tudja a dts hangot lejátszani....a legtöbb olcsó dvd lejátszóban nincs benne ez a dts-dekóder ami kirakja neked sima 5.1-be.

ehhez erősítő kell már....
  • Szaszura
    Sziasztok! Kis info kéne van nekem egy ORION 4200-S tipusú lejátszóm de a dts hang nem szólal meg az analóg 5.1 cuccoson lehet hogy csak digitális kimeneten hajlandó?Ha valaki tud segitsen plz
  • NeoMaN
    FIRMWARET KERESS HOZZÁ ÉS FRISSÍTSD
    Bár olyan, hogy Hyundai nem is létezik elvileg, ez a török vestel gyártmánya...
  • csáki
    Szasztok vettem egy hiunday dvix-es lejátszót és nem ismerifel az srt feliratot csak némelyik filmnél a neve ugyanaz mit lehet vele csinálni /kidobni nem akarom/
  • NeoMaN
    Ne ismeri a lejátszó azt a kodeket amivel tömörítve van a kép...
    (Xvid, Divx3, Divx5, Divx6, OpenDML, Qpel stbstb.)
  • öregharcsa
    csövi

itt tájékozódhatsz hogy milyen formátumokat ismer a géped, és ezek közül mit játszik le.

mpeg4 info

nagyon jó kis oldal...aki most venne gépet az keresse fel ...érdemes....ja igen, nézzetek be a gépek fórumaiba is bővebb infokért....

üdv
  • izb
    elviekben a mappa nemléte nem lehet zavaró tényező...
    mondom elviekben...
    ez látszik abból hogy hangonkét külön kezeli őket...
    próba úgy hogy mappánként és úgy nézd meg adat cd megírva..
  • nfr
    Hello!
    Nagyon nem vágom a témát, légyszi segítsetek. Van egy dvd lejátszóm, ami lejátszik divx-et is. Kiírtam cd-re 6 db divxes avit, csak simám adat cd-ként, nem csináltam semmi könyvtárat. Amikor beteszem a lejátszóba, csak hang van, kép nincs.
  • 12346
    azóta már kipróbáltam pár dns rilíznél, és úgy néz ki stabilan használható ez a módszer. megnyugtató:)
  • Laalee
    annak maradni kell az avi csak egy konténer file amibe beledobálsz mindenféle más média filet. gondolom csak valami apro kompatibilitási eltérések lehetnek. pl az uj formatumu avi nagyobb lehet mint 2 giga, ez akar mar be is zavarhat.

mindenesetre az LG divx játékosok házi firm nelkül is kezelik gond nélkül.
  • 12346
    köszi a tippet, jó ötlet volt:) igaz én nem oldba, csak "save as avi"-t toltam, de így is megeszi már a nagy filmeket. végre nem kell vágni. köszi szépen még1x:)

viszont ilyenkor mi változik? hang azért marad 5.1, meg hasonlók?
  • hano2
    Sziasztok!Vásároltam egy Orion 4200A lejátszót,de nem boldogulok a Divx(MPEG 4)felirat kezeléssel.Pl egy könyvtárban van az avi fájl és 1 db sub,3 db txt fájl.A lejátszó csak az avi-t mutatja az OSD-n,ha Entert nyomok lejátsza a filmet az eredeti hanggal,feliret nélkül.
    Ismerősömnél- Orion 2602-mutatja a többi fájlt is,így kiválasztható a felirat és persze le is játsza!(u.azt a DVD-RW lemezt próbáltuk!)Nem értem,hogy miért nem megy a felirat kiválasztás?
    Más:Probáltam a vob kiterjesztésű teszteket(DD ill. DTS),nem hallani semmit a TV-n(Scart összekötés)
    Kösz előre is a választ!
    Hano
  • Ramore
    Ez sem tűnik rossz vételnek: Philips DVP5140
  • Ramore
    egyet értek, yama 6700-as egy mindenevő, én most, ha vennem kellene, akkor egy sony ns 32-est választanék, az is firm frissítés után kezes bárány lesz. :)
  • NeoMaN
    Yami 6700 gond nélkül visz 1,4 gigás avit is.
    Persze új firmel.
    Isteni a playa, sajnálni fogom ha bekrepál.
  • öregharcsa
    én elvittem a szervízbe az én dimámat és ingyé beraktak egy új chipet és így most már majdnem mindenfajta divx-et lejátszik...ja + új firm került a gépbe....az hogy nem játszik le már jóformán semmit sajnos típushiba, ezért minden teketória nélkül cserélik a fejegységet.
    most tökjól müxik nekem....
  • 12346
    hö, ezt bevizsgálom. jó lenne, ha csak ennyi segítene.
  • Laalee
    pl a dns ripek 1,4 gigasak. ugy olvastam sok lejatszonal mar az segit ha egyszerüen lemented virtualdubal old avi formatumba, kicsit kenyelmesebb es gyorabb mint kettevagni. 1 probat meger, hatha.
  • 12346
    há lehet. majd legközelebb mást vételezünk:) ez most orion.

elhiszem. és?:) csomó rilíz több - ahol nem sztereó mp3 hang félét hegesztenek mellé. házi ripet meg nem igazán csinálok, nem nagyon volt rá eddig szükség.
  • CSOCSO
    hat.. most nem akarok szamokat irni de nekem nem nagyon van olyan divx em ami 1 giganal tobb.. es hidd el.. naaagyyoon sok filmem van
  • Laalee
    pl az LG lejatszok mindegyike, illetve a yamadak 6600 6700 tuti viszik. ilyen van a közelben ezeken lattam jol, vegig lejatszani. az olcso ess, sunplus chipes lejatszok szokása csak 1 gigáig látni a filmet, pl a panda ilyen.
  • 12346
    felirattal, több cd-s témákkal nincs is baj, ami leginkább zavaró, az az hogy csak 1gb-t olvasnak. ha ezt a határt végre már kitolnák, nem kéne szétvagdalt divx-ekkel nyomorékoskodni.
  • CSOCSO
    hat.. nekem direkt lett ez mert ez lejatsza az ogg-t is ami nekem fontos.. plusz mindenfele feliratot kezel.. kezeli a tobb cd-s cuccost meg minden
  • 12346
    jah nekem is az volt az eredeti elképzelésem, aztán mégse úgy sikerült.
  • CSOCSO
    xboxxal meg sosem volt bajom.. vegyetek aztat
  • bauer15
    csá nekem egy dimarson van (volt) és az elejétől kezdve nem játszotta divx-es dvd pedig kellett volna aztán egy idő után már a dvd-t is szaggatta
    meik a jó dvd ami nem szaggatja a divx-est?
    és az ára mennyi?
    kösz
  • hano2
    Hali.Megmondaná valaki,hogy (Orion 4200 A) Digital Output beállításnál mi a különbség a Raw és a PCM között?(Esetleg még mi a Bass Management, Pink Noise és a DRC a hang beállitásoknál)Köszönöm előre is.
  • 12346
    kösszenet. az az 1.4gb is elég lenne. viszont azt elfelejtettem hozzátenniaz előbb, hogy elméletileg oriont látott ilyet. hát nem tom..
  • Inquisitor
    "Miért van az, hogy az asztali dvdénk elvileg divxes avit le tudd játszani de amikor elinditom a divxes filmet akkor elmosódik a képp."
    Mert van kismillió féle beállítású és kódolású DivX, Xvid, amivel egy GHz-es számítógép könnyen elbír, de a lejátszók már nem. Vagy lehet csa túl gyorsan lett megírva ...
  • Inquisitor
    A legtöbb nem lát 1GB-nél nagyob filet tudtommal.
    A http://www.mpeg4-players.info/ fórumán valaki írta, hogy a Yamada 6700-as friss (NV15?) buherált firmware-al neki az 1.4GB-s videot vitte, de nagyobbat már nem.
    A Yamada 6800-ról meg nem sikerült még végigolvasnom az 55-60 oldal infót :)
  • 12346
    háj!
    létezhet, hogy van olyan divx playa, ami 1gb-nál nagyobb cumókat is olvas, vagy csak az illető, akitől hallottam, kissé félre volt informálva?
  • ReTeK

• izb
    ha mp3pro akkor nem is fog menni.
    második probléma,firmaware frissítés.Itt nézelödj
  • oliverspy
    Van egy e:max asztali DivX-lejátszóm. Valahol a Media Markt-ba vették nekem :-). Szal az a problémó, hogy van a Beavis and Butt-head - Do Amerika című film. És a hang alatta nem jó. Valami nem ismert formátum. Mp3 alatta a hang, de lehet mp3pro. Meg a másik:
    A feliratok a képben vannak benne, és nem a szélesvászon csíkokban. Túl ritkák a betűk ezért néha 4 soros a felirat + sárgák és nem lehet őket jól látni. Valaki nem tud erre megoldást? Kössz előre is.
  • pelleri
    Na,csak azért irok,mert ha vki szintén tapasztalatlan lejátszóügyben,én most vettem egy Yamada 6800-ast,és nagyon korrekt,semmi csík,meg hogy a hang néha késik + a többi amivel még néha ilyesztgetnek,szóval nagyon szép képe van és ha a felirat azonos nevű a filmmel automatikusan beolvassa.Egyedüli zavaró hogy a feliratokat elég kicsi betükkel jeleníti meg (azért olvasható rendesen,csak lehetne nagyobb),viszont áprilisban jön a firmware ami direkt ezt fogja orvosolni,
    fw után ugyanazt tudja majd mintha a számgépen néznéd (képernyő aljára helyezheted,stb.)