716
Milyet vennél?
-
sorrow #596 de lehet, sőt az a legelterjetteb, mint általában a "sima" filmeknél is. -
#595 okos.
avi-ban nem lehet feliratot tárolni? na nem beleégetni ugye, hanem tárolni. -
sorrow #594 Kössz a segítséget. De mindenképp várok addig amíg biztos az ogm, mkv támogatás. De legaláb az egyiket vigye. (későbbi firmware update majd segíthet)
Ogm media:
Konténer- v. tárolófájl, ami képes kompaktan tárolni egy fájlban a videófolyamot, hangsávokat, és feliratsávokat. Ennélfogva a benne levő feliratokhoz felirat filter szükséges. Eredetileg mpeg4-es videó, és ogg vorbis hangformátum tárolását jelentette, de ma már szinte bármilyen formátumú videó és hang lehet benne.
mkv media:
Matroska video. Ugyanolyan konténer fájl, mint az ogm, a különbség annyi, hogy az mkv feliratozása Unicode karakterkészletű nyelveken írt feliratokat is meg tud jeleníteni (pl. japán). -
#593 EZ jó. nekem ilyen van, mindent visz NewAge firmmel.(egyik boltban eleve úgy adják garival) 12000 ft. nem rosz. megesz mindne lemezt, minden formátumot. (ogg audio-t csak new age firmmel)
Ez meg a drágább verzió. eleve van benne ogg, de new age-el az olcsóbban is.
Nem rosz lejátszók, nem drágák, de majdnem garantálom ,hogy jobbat több pénzért se kapsz. vannak még a Yamadák, de azokkal távirányítógondok vannak. Yamadákon is ugyanaz a New age firm van amúgy.
előzőt úgy látom már nem kapni, sajna.
azon az oldalom mondjuk sokmindent találhatsz a lejátszókról. információkat.
az ogm-et nem ismerem. azt tudom, hogy a vorbis féle video, de nem tudom, hogy csak az audio más-e vagy saját video rész is van. mert ha sima xvid+ogg, akkor vinnie kéne a játékosnak.
mkv... az komolyabb... nem is tudom, a PSP vagy az ipod formátuma-e...
bár valójában az is csak ügyesen tömörített mpeg4... ot az audio a komoly ügy.
nem tudok olyan lejátszót, ami ezeket biztosan lejátsza. -
sorrow #592 üdv.
Milyen játékost ajánlotok 20-30e ft-os sávban.
Lefontosabb a képminőség (elegem van már a gagyi-olcsó lejátszók homályos képéből)
és jó lenne az ogm, mkv támogatás (anime filmekhez).
Thx. -
#591 neten nem találtam "pioneerháttér.jpg" kiterjesztésű filet. nemtom belinkelni helyetted:D -
#590 c:\Documents and Settings\Peti\Asztal\Pioneerh%C3%A1tt%C3%A9r.JPG
:D
... nem is csodálom:D nem sokát értesz a nethez, gondolom....
próbáld előbb feltölteni valahova, és aztán linkelni:D -
#589 Ne teszi be a KIBASZOTT KÉPET!!!!! -
#588 [img]C:\Documents and Settings\Peti\Asztal\Pioneerháttér.JPG[/img]
-
#587 [img]httpC:\Documents and Settings\Peti\Asztal\Pioneerháttér.JPG[/img]
-
#586 Akinek van a Pioneer DVD-393-hoz bármilyen Firmware-je az tegye be ide a linket, vagy vegyen fel MSN-re!!! [email protected]
Kipróbáltam a Dinderi v3.0 firmware-t és tényleg jobb lett a menüje.
De van egy másik is azon nagyon színes lesz a háttér,viszont a menüje ugyanolyan két kockás mint az eredeti. -
sonic333 #585 Időközben rájöttem hogy egy kicsit túlzás volt amit az #577-ben írtam a régi játékosom képminőségéről, SCART-SCART kábellel ment amíg azt használtam, de nemrég kipróbáltam azzal amit a pioneerhez adtak (RCA-SCART) ezzel élesebb a kép azon is, de azért a pio-n így is jobb a kép valamivel.
Amúgy meg érdemes rajta lecserélni a gyári firmware-t, mégpedig a Dinderi v3.0 firmware-re, ez nagyon király, lecseréli az egész menüt, meg annyi mindent javít hogy felsorolni is nehéz lenne.
Szóval szerintem ez az egyik legjobb DivX játékos a piacon de csak is a dinderi firware-el
-
#584 Nekem is Pioneer DV 393-S DivX lejátszóm van.
Eddig mindent visz.(Csak még nem próbálkoztam Firmware frissítéssel,de hamarosan.)
Egyetértek veled "sonic333", szerintem is vigyázzatok az olcsó Tescós DVD-kkel,mert amennyivel olcsóbb,annyit nem ér meg.
Nekem azelőtt Airis L103E DVD játszóm volt,de annyira bóvli volt,hogy másfél év után teljesen tönkrement.Pedig amikor vettem,akkor még nem is volt annyira olcsó, 21 ezer pénz volt.Utána kicsivel többért 25-ért már van egy profi játékosom.
Pioneer Forever
-
#583 Yamada-t vagy Cyberhome-ot kellett volna venni...
ehhez sajnos nem értek, talán a többiek.. -
#582 Szeva Mindenkinek!
Jó régen vettem egy jvc th- s11 tipusú lejátszót. Divx- es, de az aviknál nem játsza le az srt és sub kiterjesztésű feliratokat:-( JVC doktort is kérdeztem, de majnem leharapta a fejem. Firmware állítólag nincs hozzá. Neten biztos nincs fenn, mert már mindenhol kerestem. Van egy lengyel oldal, ahová átirányítottak, de hiába próbáltam ki amit ott írnak, nem jártam sikerrel. Ha esetleg valakinek van ilyen lejátszója és/vagy vágja a témát, segíthetne.
Köszi Skacok! -
#581 nem baj, de legalább ezt is tudja -
#580 Hehh, nem azt kédezte hogyy a dimarsonnal megy-e...
:DDDDDD -
#579 nekem a dimarson DM-P375-el simán megy... -
tommyb79 #578 És ezzel a Pio-val mennek az 1GB feletti avik? -
sonic333 #577 Én vettem nemrég egy Pioneer DV-393 -at 22ezerért,
voltak eleinte apró hibái de felraktam egy jó kis hackelt firmwaret, és már sokkal jobb.
Mindent visz szinte még az OGM-et is, igaz ahhoz nem tud társítani feliratot, de lehet hogy az újabb firmek ezt is megoldják
Az olvasófeje is minden szart visz akármit rakok bele,nem lehet kifogni rajta.
Előtte Hyundai/Orion játékosom volt, ez dupla annyiba került, de megérte mert a képminőség DVD Videonál annyival jobb hogy beszarás.
Ma a régi hyundai-t is visszadugtam hogy összehasonlítsam őket mégjobban,egyszerre teszteltem őket ugyanazzal a filmmel és nem hittem a szememnek hogy ilyen különbség a két lejátszó között, a hyundai-on fakóbb homályosabb,elmosódott a pioneeren pedig borotvaéles/stabil/remegésmentes a kép. Olyan a különbség mintha VHS videoról váltottam volna.
Úgyhogy szerintem vigyázzatok ezekkel a tescos olcsó DVD-kel mert, ha divx-ben nem is rossz némelyik az összerakás/képminőség nagyon köcsög.
üdv
-
HUaRC #576 Sziasztok! Kellene egy kis segitseg, itt van elottem egy HE(Mpeg4)Divx-3618 lejatszo amihez kellene nekem firmware, hogy a feliratok rendesen jelenjenek meg (Most mindossze annyi a gond, hogy nincsenek a betuk "korvonalazva" -> A Feher es vilagos hatterek elott olvashatatlan.) Tudnatok valami oldalt adni, ahonnan letolthetnem a megfelelo updatet? A segitseget elore is koszonom! -
#575 igen, a hivatalost is ők csinálják, de abban sokmindne nicns benne, amiért nem fizettek szerzői jogdíjat cyberhome-ék(pedig a drive tudná), így new age otthon elkészíti a "jobb" firmet.
én kérdésem(eddig kb 1 lemezt próbáltam ki, nem az enyém a meghajtó). hol lehet megnézni milyne firm van rajta? a Cyberhome-on speciel. honnét tudom hogy a legújabb new age van-e rajta? -
Dns5000 #574 hmm azt olvastam hogy a new agesek csinaljak a hivatalos firmwaret is akkor lehet hogy ez azaz? -
Dns5000 #573 ja es nincs new agel frissitve :S
pedig ott vettem -
Dns5000 #572 vette en is egy cyberhomot, irtam egy sima cd-d ra egy avi meg egy felirat es siman viszi is de ha bet van a cd- folyamatosan kattog :S
lejatszas kozben lassaban kattok mint amikor nem jatszik le :S
egesz hangosan :S
neked nincs ilyen ? -
#571 itt van belinkelve a shop neve, ahol vettem
idézem: "CyberHome DVD-4620 DVD,Divx Lejátszó Fekete: 11.400 Ft (Frissítve New Age firmwarrel) Raktáron" -
#570 Milyet vettél 11-ért? -
#569 eddig minden vackot megevett, felirat szépen olvasható, formátumbarát(new age-el már ogg-audiójú filmeket is megeszi)
yamada is kb ugyanezt tudja.
csak a boltos szerint a Cyberhome "minőségibb".
A Yamada analógba is tudja az 5-1-et, de a távkapcsolója szar.
A boltos szerint mindkettő igen jó amúgy. -
#568 11-ért vettem(2-féle is kapható a boltban) -
#567 A 20-30eFt között valóban a Cyber a bestbuy, de 10eFt környékén a Yamada. -
#566 Cyberhome playert vettem. átolvastam minden fórumot, topicot, kérdezgettem embereket.
ez most a legjobb(találtam olyan boltot, ahol firmware frríssítve adják garival(newage firmmel)
http://www.computerdiszkont.hu/ -
#565 Viszont X-es verziót már nem igazán lehet kapni, csak x+-osat. -
#564 Nekem 6800X -em van, és semmiféle probléma nincs vele, visz szépen mindent.
És amit Te is írtál, a firmware frissítése nagyon jó a Yamada-nak. -
#563 szerintetek létezik quicktime-ot is ismerő asztali lejátszó? -
#562 Yamada 6800x+ amit ajánlanék, 13000Ft környékén van az ára, van már módosított firmware hozzá, szinte mindennel megbirkózik, szóval ebben az árkategóriában a legjobb vétel. -
darkling #561 Neked is ezt az oldalt tudom ajánlani. Kiemelném ezt és ezt a topikot. -
#560 Anyukám szeretné egy ilyesmivel meglepni aput karácsonyra.
persze valami oclsóbb fajtával(max 15k)
eddig a Yamada 6700-zal szemezgetek. sokféle firmware van hozzá...
csak a neve.. Yamada... régebben már vettem egyszer Yamadát...
azzal sok gondom volt.
-szar távirányító(nagyon pontosan kell vele "lőni")
-szarabb lemezekről nem viszi jól a filmet.(ugrál.. kihagy pár másodpercet néha-néha)
ez a 6700 ez jó? állítólag ez a "MediaTek MT1389DE" chipset mér jó... van valami, amit felyelembe kéne vennem?
tud valami ebben a kategóriában jobbat? ajánlottak még LG-t, és Thompsont is... ki mit mond?
Yamadában az tetszene, hogy kismillió féle modolt firmware van hozzá(ami asszem garivesztéssel jár... könnyen megdöglik a meghajtó???)
adjatok tancsokat, köszönöm. -
darkling #559 Ha esetleg körülnézel más lejátszók topikjában, akkor lehet, h. megtalálod a frissítés menetét, lehet, h. valamit rosszul csináltál. Pl. a pioneer 585-nél így megy:
A firmware frissítés menete:
1. EJECT gombbal Tálca kiad
2. Firmware CD betesz
3. EJECT gombbal Tálca be (tehát a tálca behúzódik!)
4. Az Upgrade kérdésre nyomni kell egy Play-t a távirányítón
5. Tálcát kiadja és VEDD KI A LEMEZT!
NE NYOMJ MEG SEMMIT, NE HÚZD BE A TÁLCÁT MÉG VÉLETLENÜL SE,
MERT ILYENKOR IRJA BE AZ ÚJ FIRMET.
6. Várakozás (a FW-t beírja a lejátszó) Eltelik 30-60 másodperc .
A lejátszó magától újraindul és behúzza a tálcát. Ekkor végzett.
Firmware Update Complete
7. Távirányítón kikapcs., végül érdemes a lejátszót a készüléken
lévő főkapcsolóval is kikapcsolni, majd ismét be.
-
fepapa #558 Hát sajnos eléggé halott az a fórum. -
fepapa #557 Köszönöm a segitséget