716
Milyet vennél?
  • atomkrumpli
    samu dvd lejátszók nagyon nem szeretik a másolt lemezeket - Disc Prohibited -, ékezetes problémák, nem játsz mindent ... stb. felejthető
  • l-toro
    sziasztok!
    van vkinek philips dvd 5960 as lejátszója. ha igen ill. ha tudtok segíteni abban hogy hogy fell a feliratot beolvasni divx filmeknél? az én típusom nem látja vagy van vmi trükkje?
    köszönöm
  • Adi
    Vissza olvastam egy kicsit.
    Ahogy elnézzem ezt a Pioneer DVD-393 dicséritek, meg a computerdiszkontnál kapható dvd-ket.
  • Adi
    Sziasztok!
    Szeretnék venni vmi dvd lejátszót ami divx-et tud. Mivel hallottam olyat, h lehet, h kivan írva, h tud divx de nem biztos, h lejátsza mert mondjuk nekem nem abba a divx formátumba van illetve, h tudja a hosszú cim nevet kezelni, meg, h ékezeteket.
    Szóval vmi ilyesmit kénne tudnia:
    - összes divx formátumot tudja(ha van ilyen)
    - lehesen frissiteni az FW-t
    - összes felirat formátumot kezelje(srt, txt stb.) és tudja az ékezetet
    - AC 3 hang
    - HDMI csata
    - 5.1 hang kimenet
    - 1 gb nagyon avikat is tudja kezelni:)
    (egyáltalán létezik ilyen lejátszó?:)
  • takysoft
    meg hát... gondolj bele... eg egy HD-player...
    elég szánalmas is lenne beépített dvd lejátszóval:D
    blu-ray-t meg a nagyok még fogják.. azt még nem adják ki kicsiknek.
    a nagyok meg(sony és fajtája) sose készítettek jó asztali lejátszókat, mert nem tesznek bele semmit.(sony lejátszók még talán ma se tudnak divX-et se, miert "kísérlet technológia")
  • takysoft
    "Két előlapi USB porton keresztül külső meghajtókat, kártyaolvasót, stb. csatlakoztathatunk a készülékhez, akár USB-s DVD-olvasó is használható"
  • atomkrumpli
    Egész jó lenne (hogy mit ismernek Mo.-n márkának ez totál lényegtelen)de az a baj hogy a cd/dvd lemezeket közvetlenül nem lehet vele lejátszani, másik gépről megosztani pedig elég macerás, nem az 1x1es usernek való.
  • Solten
    Popcorn Hour-csúcsmárka
  • takysoft
    Már 60 ezer forintét lehet tökéletesen HD-képes(mkv-s) asztali lejátszót!

van benne vinyó, torrent kliens, netről lehet vele youtube-ot nézni, meg mindenféle sz*r:D
  • atomkrumpli
    4200A ? 4200S ? 4200M ? 4200H ?

itt lehet megtalálod
  • Solten
    Majdnem így néz ki az enyém.. :) Csak az író.
  • takysoft
    én nem sry
  • csabosz
    Sziasztok! Orion 4200-as lejátszónk játssza ugyan a magyar feliratot, de az ékezetes betűk helyén üres karakter jelenik meg. A beállításoknál kiválasztható a felirat nyelve (angol, spanyol, japán, stb) de a magyar nem. Van ott még egy opció mindezek alatt: "más". Ide kattintva meg kódot kér. Nem tudjátok a magyar nyelv kódját véletlenül?
    Köszöntem!
  • takysoft
    gondolom újraírhatón próbálkozol....(mert ba*akodni kell vele picit, ilyenekkel)

sokszor a SAO/DAO beállításokat kell újra átnézni(Session/Disc at once, megyerul nemtommi)
  • cikasz
    Sziasztok. Gondoltam frissitem a FW-t a lejátszón (Pioneer DV-393), de sehogy sem akar sikerülni pedig egyszer már ment. Most ez van fent : YDA6824A V-3.0 Dinderi.
    Letöltöttem a Hakan 4.0-at ugy is irom meg a cd-t ahogy leirja a txt-ben. PIONEER a label és a file neve is az ami bevan csomagolva. Mégis amikor berakom a lejátszóba azt irja ki, hogy cant play cd.
    mi lehet a baj?
    köszi
    Cikász
  • MaSzKa
    de van ilyen samsung is 17eft-ért
  • MaSzKa
    samsung DVD-P171 gyári weboldal info
  • MaSzKa
    tök jó a design-ja olyan samsungos.-)

CD/CD-R/-RW: Igen
    MPEG3/JPEG: Igen
    DivX (MPEG4): Igen
    2.0 stereo: Igen
    DTS: Igen
    SCART: 1 db
    Komponens videokimenet: Igen
    S-video kimenet: Igen
    Optikai digitális hangkimenet: Igen
    Méret: 360x37x208 mm
    Tömeg: 1.34 kg
    Egyéb megjegyzés: DivX
    Video DAC 12Bit/108MHz
    Audio D/A Converter 24Bit/192KHz

• MaSzKa
    most néztem a tescos újságba a tesco.hu-n is fent lehet:
    Sasmung P171/XEH DivX

meg is nézem a google-be mit tud de valami esznéletlen jó ára van
  • Scrat
    Ez nekem jött? Nem tudod a típusát? (felénk nincs Tesco) Egyébként az rádiós?
  • MaSzKa
    hyundai volt nekem szép volt jó volt márkás volt olcsó volt szinte mindent mindent frimwaret is frissítettem rajta csak 1 baja volt az hhogy 1év után kifingott
  • MaSzKa
    most a tescoba van 13900Ft-ért Samsung Divx/Xvid lejátszó fekete színű
    szerintem eddig a legjobb vétel a piacon
  • Scrat
    Sziasztok!
    Tudna valaki olyanban segíteni hogy szeretnék venni egy DivX-es DVD lejátszót, de olyat, amiben van rádió. Nem nagyon találok ilyet. Tudom hogy komplett házimozi szettben van ilyen, de mivel van egy Genius 5000-es hangfalszettem amivel megvagyok elégedve, szívesebben kötném azt rá egy lejátszóra és nemcserélném le. Profi rendszerre nincs keret! Előre is köszi a tippeket! Esetleg valamilyen oldal ahol átláthatóan lehet keresni? (lehetőleg webáruház és nem infós oldal) THX! Bye.
  • Peetboy
    Nekem Pioneer DV 393-S DivX lejátszóm van. Az lenen a problémám, hogy mostanában van 1-2 új filmem ami Divx és csak a képet játsza le, a hangot azt nem. A Dinderi v3.0 Firmware frissités van fent hozzá.
  • Inquisitor
    Létezik olyan lejátszó ami elbírja az MKV videokat, akár DivX/Xvid, akár H264? És persze kezeli a feliratokat és hangokat rendesen?

Valami olyasmi ár/érték arányú cucc, mint a jó öreg Yamada 6600, 6700, 6800 vagy nmelyik CyberHome?
  • Adler
    mostanában olyan gondom van, hogy néhány flim (.avi) lejátszása közben szétesik a a kép, hiába probálkoztam 4x irással is, ez sem jött be, a média is mindegy, azaz, lényegtelen, hogy dvd re vagy cd irom ki a filmeket.
    Kezd nagyon zavarni a jelenség.

Tamashi dv 208 ix

természetesen vannak filmek amiket simán lejátszik, tehát nem a dvd/cd iróra gyanakszom
    valami ötlet?
  • agostonb
    Szia!
    Mol lehet még manapság kapni ezt a Cyberhome DVD 4620-at? Mert már nemigen találom csak a 2x drágábbat.
    kösz
  • takysoft
    antenna? :D
    talán itt a gond:D
    köss kábeltv-t, az szebb:D

tehát, ha kikapcsolod a dvd-t akkor lesz rossz a kép....
    hát erre van ugye az az igen egyszerű megoldás, hogy pl "nem kapcsolod ki":D

Valósznűleg, amíg átmegy a dvd-n a jel, gyengül(merthogy átmegy azokon adolgokon, amik amúgy bekapcsolt állapotban használnák.)
    bizonyára a dvd-ben van egy picike beépített mini jelerősítő.
    ami ugye kikapcsoltá állapotban nem müxik.
    vagyis kapcsold be:D

ha az elméletem igaz, akkor ha az antennát simán bedugod a tv-be, ugyanolyan jó lesz a kép. próbáld ki.
  • runner78
    Nem tom tud-e valaki segiteni.
    Köv. problémám van:
    Yamada DVR-8400X felvevöm van, bemegy a tunerébe az antenna, onnan a tv-be.
    Ha ki van kapcsolva, a tv-n zavaros a kép, ha bekapcsolom jó lesz a tv-n is az adás.
    Valami zavar megy a tunerére, de nem tom miért. Idegesítő...
    Megoldható ez?
    köszi
  • takysoft
    Kedves Eszter.
    Mint minde esetben, itt is van egy szerződés... ami abban áll, az szent.
    Jogilag kénytelenek ugye legalább 1 év garit adni a termékre, de hogy ez melyik szervízbe szól, az az ő dolguk. Van asszem valamikorlátozás, hogy ha 1 hómnapon belül nem javítják meg, akkor visszakérheted az árát.

A helyzet gondolom az, hogy viszonteladót választottál. Vagyis egy kis miskolci cég adta el az Orion termékeit, de nem saját garanciával, hanem az eredeti garival.
    Ők meg megszűntették a szerződésük az Orionnal.

Amennyiben a garipapírodon a pesti Orion cég áll, nem tehetsz semmit(ez valószínűtlen, mert nem lett volna legális), de ha a garipapíron a miskolci gép neve áll, akkor gari lejártáig ők kötelesek a szervízmunkát vállalni.(jelen esetben nekik kellene felküldeni a lejátszót, s ha posta miatt rongálódik, vagy nem tudom, akkor meg az is az ő hibájuk).

Én azt javaslom, menj be a boltba, és vágd a képükbe, hogy a garipapíron az ő nevük is áll(és nem csak az Orioné), és igenis kötelesek a szervízmunkát lebonyolítani, mert neked az ő Orionos szerződésükhöz a világon semmi közöd.
    He nem jön össze, megpróbálhatsz a fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni. Legtöbbször bejön, és a mai világban elveszteni 1 bolt barátságát nem nagy valami:D

Ha nem jön be, akkor meg lehet tényleg hívni a fogyasztóvédelmet, tőlük megkérdezni, mi is itt a helyzet. Ők a profik ezekben a jogi dolgokban.
    De annyit előre elárulhatok, ha a cég nem teljesíti a szervízkötelezettségeit.... akár az áruforgalmi jogát is megvonhatják...
  • Eszter
    Sziasztok.
    Na kéne egy kis segítség. Kidobjam, vagy hívjam a fogyasztóvédelmet?
    Az a helyzet, hogy áprilisban vettünk egy Orion HT - 500 - as lejátszót hangfalakkal együtt. Most a dvd berakása után hangos kattogások után error üzenetet írt.
    Mivel van szerencsém egy hatalmas borsodi metropolisban élnem ( miskolcon ), gyorsan be is vittem a hivatalos márkaszervízbe...
    Azzal fogadtak, hogy - hihi, az Orion megszüntette a vidéki szervízelést. Csomagoljam be, küldjem fel a " nagyvárosba " és ott kijavítják.
    Kérdem én...a készülék megvásárlásával én bizalmat adtam a cégnek, hogy az ő terméküket vásároltam meg. Most elvárnának tőlem hogy saját költségemre szállíttassam, rázassam össze a postával a csomagot, ami nem filléres kiadás lenne.
    Szerintem a szervíz feladata közé tartozik, hogy átvegye, és felszállíttassa javításra. Ehelyett meg sem nézték.
    Valaki egy ötlettel, érdemi ötlettel ha tudna segíteni azt megköszönném.
    Ezt azért nem hiszem el, hogy ilyen dolgok történjenek.......
  • sorrow
    Itt nézz körül, vagy kérdezz.link
  • attas
    Sziasztok! Egy Simbio-290 divX-es dvd lejátszónak a divX codec-jét szeretnén frissiteni. Tudna valaki segíteni ebben nekem? Az biztos hogy frissithető mert a papírján rajta volt..sőt az is hogy hogyan de sajna azóta ez a bizonyos dokumentum elkallódott. Előre is köszi minden helpet.
  • sorrow
    Köszi
  • takysoft
    Ez a te lejátszód. Yamada Mi220X Most lett 13.800 a webshopban. OGM, mp4 biztosan megy rajta, mkv-t szerintem a világon semmi se játszik.
  • sorrow
    Lehet hát,
    elég ha egy DirectVobsub fel van telepítve a gépre plusz a matroska és ogm codec-ek, és lejásza akár a Microsoft media player(vagy a 6.os vagy 11-es) is.
    Ha az mégse boldogulna vele, akkor a VLC player az ami talán a legjobb.
    (A felirat növelést pedig a tálcán megjelenő DirectVobsub ikonra kattintva majd a beállítások menüpontba megteheted)
  • takysoft
    félreértettél. ezeket én is tudom.
    csak mintha azt mondtad volna, hogy nem "égetve" is lehet aviba feliratot tenni.
    úgy, hogy az illető később mondjuk növelhesse a felirat méretét.
    de mind1 nem fontos.
  • sorrow
    Adok egy linket ahol minden le van írva töviről-hegyire.
    Videó szerkesztés (AVI, OGM és MKV fájlok kezelése):

mint pl.:
    # AAC és más hangsávok kezelése
    # Avi-ba felirat égetése
    # Avi-k összefűzése
    # MKV átkonvertálása AVI-ba
    # Műveletek MKV-kkal
    # Műveletek OGM-ekkel
    # OGM átkonvertálása AVI-ba
    # Szinkron behelyezés stb.
    link
  • takysoft
    és ha van pl egy srt file-om, azt hogy tudom belerakni egy aviba? és azt milyen player bírja majd elkezelni?
    (na nem égetve, hanem normálisan, hogy aki nézi tudjon majd fontot meg betűméretet választani, meg ilyenek).
    vagy ilyet nem lehet?
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van nekem egy yamada 6800 x plus-os lejáttszóm.
    Leszedtem a frimwaret
    Két iso van benne,melyiket írjam ki ha lemezről akarom frissíteni?
    A mediatek mtk-t,vagy a yamada6800xp-t?
    És ha kiírtam ,hogy frissítsem?
    Odáig ok ,hogy lemez be..de utána melyik menűpontot kell választani?
    Előre is köszönöm.