716
Milyet vennél?
-
Me Ga #676 OK, de sajnos rossz tapasztalataim vannak az ismerősök és rokonok körében.
Megvették amire rá volt írva, hogy DivX lejtászó. Aztán kiderült, hogy csak 3-as divx. Meg hogy csak egyfajta srt felirat, az is ékezet nélkül.
Az eladók a boltban fing hülyék, fogalmuk sincs róla, mit tud a lejátszó. Szóval ezért kérdeztem pontos típust.
Amúgy tényleg köszönöm a segítséget, nem akarok "hálátlannak" tűnni... :-)
-
#675 Nézd, nem véletlenül írtam, hogy azt vedd meg, amelyik a legolcsóbb. Ma már mindegyik képes arra, amire neked kell.
Egyébként trükk: megveszel egyet, otthon kipróbálod 1-2 napig. Ha nem jó vagy nem tetszik visszaviszed és kérsz másikat, nem ugyanolyat - vagyis ha jól emlékszem, 3 napon belül visszaviheted és kötelességük visszavenni, pénzt visszaadni, ha meghibásodott, ha nem. Bár erre előtte nem árt rákérdezni a konkrét árusítóhelyen, hogy tényleg betartják-e ezt az EU-s előírást. -
Me Ga #674 OK, köszi, de a konkrét termék érdekelne. :-)
Annyi van belőlük, hogy Dunát lehet velük rekeszteni....
Vagy esetleg olyan magyar oldal, ami az mpeg4player oldal helyett van.
-
#673 ha 20k-ban gondolkozol, akkor a hdmi úgyse a te kábeled:D
amúgy konkrét termékeket kinézni és kimondottan a termk fórumait átnézni.
(erre volt jó az mpeg4player oldal anno) de talán találsz egyebet is. -
Me Ga #672 OK, köszi.
De nem úgy értettem, hogy a legolcsóbb legyen, de mondjuk ne legyen 20eFT.
A lényeg a tapasztalat lenne, hogy vki megmondja, adott cucc mennyire jó. Erre lennék kíváncsi. Elsősorban a divx6 és a többféle felirat támogatás érdekelne.
A TV-n van minden (svga, composit, scart), kivéve hdmi.
Köszi.
-
#671 RCA-n is átmegy a hang...
Ugyanis három kábelt szoktak használni: videó, audio R és L.
Azonkívül teljesen mindegy, hogy a scart jobb-e vagy sem, ha a TV-n esetleg csak RCA van. (Mondjuk az én TV-men mindkettő van, de nem ez az általános.) -
#670 ehhez 1 hozzáfűzés. nem értek a témához sokat, de egy haverom(hozzáértőbb firmware-ezgetős) azt mondta, hogy a Scart jobb. egyrészt szebb kép, átmegy rajta a hang is, és egyszerűbb is, meg több TV támogatja.
Csak scart kábelt nem szoktak mellékelni. -
#669 Ha olcsót akarsz, akkor mindegy.
Bemész tecsóba/ósanba/stb... és megveszed azt amelyikre rá van írva, hogy "DivX" és a legolcsóbb.
Mondjuk csak egy-két dologra kell ügyelni:
- a TV-dnek milyen AV-bemenete van (RCA vagy EuroScart) - bár a sima "videó" kábellel való összekötés is lehetséges (általában ezeket a kábeleket mellékelni szokták a készülékhez, de nem árt ellenőrizni, ne otthon derüljön ki, hogy még azért is vissza kell menni venni egyet)
- ha van házimozi-erősítőd, akkor ahhoz milyen digitális kábel kell (koax vagy optikai) - de AV-n vagy videókábelen keresztül a TV-ben is szólhat a hang (ilyen kábeleke NEM szoktak mellékelni, ha kell, akkor külön kell megvenni) -
Me Ga #668 Sziasztok!
Szeretnék venni egy kifejezetten olcsó, de általatok ajánlott DVD lejátszót, amelynél a legfőbb szempont a lehető legjobb DiVX és felirat támogatás.
Mi ajánlotok?
Előre is köszi! -
#667 Na már van kis változás a http://www.mpeg4-players.info oldalon:
"Hamarosan visszaterunk!" -
#666 Az EURONICS-ben most akciós a SAMSUNG DVD-HR753 160 GB-os vinyóval
van erről a típusról vkinek tapasztalata? -
#665 Jó az oldal. Minden márkának külön oldalt kéne csinálni, vagy lehetne később egy összesítő oldal is, ahol a márkáknak csoportosítva lenne a Firmware frissitésük.
Én örülnék egy Firmware programnak, ahol én csinálhatnám meg milyen legyen a menü és milyen a háttér. -
k.zozo. #664 Hi!
Nemrég vettem 1 Philips DVP5960 Divx-es dvdlejátszót. Eddig az összes divx filmemet hiba nélkül lejátszotta. Innen tettem rá moddolt firmware-t: http://boritek.extra.hu/index.html azóta a felirat pozíciója is tökéletes lett, ami egyébként fehér színű, fekete háttérrel. SZal csak ajánlani tudom mindenkinek. HDMI és USB is van rajta.
Üdv -
mzthebest #663 Üdv!
Van egy Orion HT 500A -as lejátszóm, Zoran Vaddis 966 chippel. Kérésem az lenne,hogy lehet-e frissiteni a firmware-ét? Ha igen, hol találhatok hozzá fájlt? Mert a honlapjuk egy nagy rakat sz@r,mint a lejátszó maga... -
#662 ja.. a yamadákat meg a fergusonokat....
régen azért szerettem őket, mert mindne piacon kapható lejátszó benne volt a listában.
ma meg... karácsonykor lejátszóat nézegetten teszkóba, ósönbe, a 10 legolcsób közül egy se volt a listán... orionok, stb... -
#661 Dehogynem. Folyamatosan frissítik a lejátszók adatbázisát. -
#660 2-3 éve jó kis oldal volt, de mára már nem nagyon update-elték. -
#659 Igen én is észrevettem. A legjobb magyar Divx oldal. Nálam csak pár hete nem jön be. De korábban is volt már ilyen, aztán rendbejött.
Szerintem nem fizették be a server díját, aztán azért szünetel.
Biztos majd újra menni fog az oldal. -
#658 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mi lett az mpeg4-players.info oldalla? Már hónapok óta nem jön be. -
#657 Nem sajnos. Elvileg a magasabb felbontású filmeket is le kéne játszania.Az enyémen még nem próbáltam lejátszani olyan 960x528-as filmet. De elvileg menne. A max amit próbáltam az 800x600 volt, azt gond nélkül lejátszotta. -
Monolit #656 Köszönöm a válaszod, de pontosítom a helyzetet: van egy videóm, amit nem játszik le dvd-m ("Nem támogatott képformátum" hibaüzenettel). Összehasonlítottam más (lejátszható) filmekkel és egyedül a felbontásban találtam különbséget. Ugyanazzal a konvertáló progival és beállításokkal (pl. divx 5.2.1 codek) csináltam 2 verziót belőle: az egyik 720x400-as felbontásban, a másik az eredeti, 960x528-as felbontásban. Az elsőt már lejátsza, a mádodik még mindig nem. Nem tudom elhinni, hogy csak a 720x400 felbontás a járható út, de mivel nem vagyok járatos a formátumokban, fogalmam sincs, hol keressem a hibát.
Tudsz erre valami megoldást javasolni? -
#655 Persze,hogy van többféle Divx. Dvd lejátszóknál a Divx 3.0, 4.0, 5.0, 5.11, legújabbak a Divx 6.0 codekek. Pc-re jelenleg a Divx 6.08 van.
Szerintem nem konvertáld át semmire, mert az minőségromlással jár. -
Monolit #654 Oké, szóval akár gagyi, akár nem, a Ferguson már adott. Meg tudnátok mondani, hogy mire konvertáljam az avi-t, hogy lejátsza? (Azok között a filmek között, amiket le tud játszani, illetve amit nem, egyaránt van divx-es avi, úgyhogy nem ez lehet a gond ...vagy a divx-en belül is lehet eltérés?)
-
#653 ez nem a "legtöbb_hozzászólás_nyer" topik, teljesen felesleges butaságokat beírkálnod -
#652 Semmi, de semmi nem visz mindent. Max a PC. sok sok kodekkel... GOMplayer-rel....
és általában az olcsóbb(kevésbé márkás) cuccokba sokkal inkább belerakják az újabb kiforratlanabb kodekeket, mert a nagy márkák nem merik bevállalni.
Sony dvd lejátszói még akkor se tudtak divx-et, amikor már mindegyik más igen. xvidről nem is beszélve... -
#651 pont a gagyi játszik mindent P -
#650 Nem olyan gagyit kellett volna venni, akkor mindent lejátszana.
Arról nem is beszélve,hogy a 10-15 ezres dvd lejátszók 1 év után pápát mondanak. -
Monolit #649 Sziasztok!
Egy Ferguson D-780HX dvd lejátszóm van, ami néhány avi fájlt nem játszik le. Megírnátok, hogy milyen beállításokkal kell átkonvertálnom ezeket a fájlokat?
Előre is köszönöm! -
#648 Van egy Orion DVD 5400 HD, az a gond, hogy nem ismeri fel az USB-s külső vinyót.
Fat32 és NTFS file rendszerrel is próbáltam, pendrive-ot felismeri. -
#647 sziasztok, Samsung DVD lejátszóval van olyan gondom, hogy feliratos avi-k lejátszasakor nem jelennek meg a számok a feliratban. Találkozott valaki ilyen problémával? -
#646 Sony RDR-HX650B HDD160GB -ról van valakinek tapasztalata?
-
#645 itt
Vagy ez nem tetszik? -
mindero #644 Hello!
Meg tudnátok adni annak a boltnak a címét ahol lehet ebből a Ferguson880-asból kapni, mert én csak egy helyen láttam, de az elég megbízhatatlannak tűnik.
köszi! -
#643 oksa azóta körülnéztem, télleg kevés van ami 10 alatt van és még jó is a fw támogatása. Lehet megvárom azt az új Fergusont, 20ezer forintba fog kerülni ha jól tudom. -
atomkrumpli #642 Ne vedd sértésnek
de ha nem akarsz rá költeni szinte semmit akkor teljesen mindegy melyiket veszed. Talán kifogsz egy jót de nem mindenki olyan gazdag hogy a legolcsóbbat vegye, fél évente cserélni meg luxus, persze van aki megteheti :-) -
#641 már az annyira húdejó? nem akartam ennyit külteni rá. igazából annak örülnék, ha vmelyik tescos 5000ft-ossal megúsznám. -
#640 rakjál hozzá még 3-mat és vegyél egy ferguson 660-at -
#639 10e alatt milyen divx lejátszót ajánlotok? -
atomkrumpli #638 ferguson 880 ha minden igaz március közepétől már kapható lesz -
#637 vettem egy ferguson 660-at:) királyságos..
vitt idáig mindent!
Ékezetes felirat stb. stb...
1gb nál nagyobb film. dupla hang van a filmem azt is lehet választani, mint a dvd filmeknél. nagyon jó.
csak ügye ezen nincs hdmi meg usb.. ha konkrétan magamnak(most csak szülöknek sd tv-hez!) veszem akkor a ferguson 880 a kiszemeltem. :)