Asztali DivX lejátszók kórképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van errõl a típusról vkinek tapasztalata?
Én örülnék egy Firmware programnak, ahol én csinálhatnám meg milyen legyen a menü és milyen a háttér.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nemrég vettem 1 Philips DVP5960 Divx-es dvdlejátszót. Eddig az összes divx filmemet hiba nélkül lejátszotta. Innen tettem rá moddolt firmware-t: http://boritek.extra.hu/index.html azóta a felirat pozíciója is tökéletes lett, ami egyébként fehér színû, fekete háttérrel. SZal csak ajánlani tudom mindenkinek. HDMI és USB is van rajta.
Üdv
Van egy Orion HT 500A -as lejátszóm, Zoran Vaddis 966 chippel. Kérésem az lenne,hogy lehet-e frissiteni a firmware-ét? Ha igen, hol találhatok hozzá fájlt? Mert a honlapjuk egy nagy rakat sz@r,mint a lejátszó maga...
régen azért szerettem õket, mert mindne piacon kapható lejátszó benne volt a listában.
ma meg... karácsonykor lejátszóat nézegetten teszkóba, ósönbe, a 10 legolcsób közül egy se volt a listán... orionok, stb...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szerintem nem fizették be a server díját, aztán azért szünetel.
Biztos majd újra menni fog az oldal.
Nem tudja valaki, hogy mi lett az mpeg4-players.info oldalla? Már hónapok óta nem jön be.
Tudsz erre valami megoldást javasolni?
Szerintem nem konvertáld át semmire, mert az minõségromlással jár.
és általában az olcsóbb(kevésbé márkás) cuccokba sokkal inkább belerakják az újabb kiforratlanabb kodekeket, mert a nagy márkák nem merik bevállalni.
Sony dvd lejátszói még akkor se tudtak divx-et, amikor már mindegyik más igen. xvidrõl nem is beszélve...
Arról nem is beszélve,hogy a 10-15 ezres dvd lejátszók 1 év után pápát mondanak.
Egy Ferguson D-780HX dvd lejátszóm van, ami néhány avi fájlt nem játszik le. Megírnátok, hogy milyen beállításokkal kell átkonvertálnom ezeket a fájlokat?
Elõre is köszönöm!
Fat32 és NTFS file rendszerrel is próbáltam, pendrive-ot felismeri.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy ez nem tetszik?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Meg tudnátok adni annak a boltnak a címét ahol lehet ebbõl a Ferguson880-asból kapni, mert én csak egy helyen láttam, de az elég megbízhatatlannak tûnik.
köszi!
Lalikum
de ha nem akarsz rá költeni szinte semmit akkor teljesen mindegy melyiket veszed. Talán kifogsz egy jót de nem mindenki olyan gazdag hogy a legolcsóbbat vegye, fél évente cserélni meg luxus, persze van aki megteheti :-)
HP+
Lalikum
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
HP+
vitt idáig mindent!
Ékezetes felirat stb. stb...
1gb nál nagyobb film. dupla hang van a filmem azt is lehet választani, mint a dvd filmeknél. nagyon jó.
csak ügye ezen nincs hdmi meg usb.. ha konkrétan magamnak(most csak szülöknek sd tv-hez!) veszem akkor a ferguson 880 a kiszemeltem. :)
HP+
van vkinek philips dvd 5960 as lejátszója. ha igen ill. ha tudtok segíteni abban hogy hogy fell a feliratot beolvasni divx filmeknél? az én típusom nem látja vagy van vmi trükkje?
köszönöm
Ahogy elnézzem ezt a Pioneer DVD-393 dicséritek, meg a computerdiszkontnál kapható dvd-ket.
Szeretnék venni vmi dvd lejátszót ami divx-et tud. Mivel hallottam olyat, h lehet, h kivan írva, h tud divx de nem biztos, h lejátsza mert mondjuk nekem nem abba a divx formátumba van illetve, h tudja a hosszú cim nevet kezelni, meg, h ékezeteket.
Szóval vmi ilyesmit kénne tudnia:
- összes divx formátumot tudja(ha van ilyen)
- lehesen frissiteni az FW-t
- összes felirat formátumot kezelje(srt, txt stb.) és tudja az ékezetet
- AC 3 hang
- HDMI csata
- 5.1 hang kimenet
- 1 gb nagyon avikat is tudja kezelni:)
(egyáltalán létezik ilyen lejátszó?:)
elég szánalmas is lenne beépített dvd lejátszóval:D
blu-ray-t meg a nagyok még fogják.. azt még nem adják ki kicsiknek.
a nagyok meg(sony és fajtája) sose készítettek jó asztali lejátszókat, mert nem tesznek bele semmit.(sony lejátszók még talán ma se tudnak divX-et se, miert "kísérlet technológia")
HP+
van benne vinyó, torrent kliens, netrõl lehet vele youtube-ot nézni, meg mindenféle sz*r:D
HP+
Köszöntem!
sokszor a SAO/DAO beállításokat kell újra átnézni(Session/Disc at once, megyerul nemtommi)
Letöltöttem a Hakan 4.0-at ugy is irom meg a cd-t ahogy leirja a txt-ben. PIONEER a label és a file neve is az ami bevan csomagolva. Mégis amikor berakom a lejátszóba azt irja ki, hogy cant play cd.
mi lehet a baj?
köszi
Cikász
http://www.akciofigura.hu
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
CD/CD-R/-RW: Igen
MPEG3/JPEG: Igen
DivX (MPEG4): Igen
2.0 stereo: Igen
DTS: Igen
SCART: 1 db