716
Milyet vennél?
  • Mihail
    http://jatekosok.speier.hu/index.php?page=player.php?id=20
    itt keressél másik firmwaret, v2-t, vagy v1 javítottat
    frissítés után ajánlott betölteni az alapbeállításokat
  • nutiform
    Emberek!Segítség kellene.A következő a problémám.Vettem egy yamada dvx 6700-ast a napokban,egyből felraktam a legújabb hozzávaló firmware-t a yamada.hu ról,rendeb újra is indult.Egyből ki akartam próbálni hogy működik,de egy gyári dvd-met sem vitte.Az írottakat igen.2-es régiókódú filmjeim vannak, és beolvasáskor mindig azt írja ki,hogy rossz régió.Átállítottam a beállításoknál az alap kínairól japánra (úgy tudom a 2-es régiókóhoz ez kell) de így sem megy.Mit csinálok rosszul?Help!
  • Mihail
    nekem nagyon bejött, megeszik az mindent.
    csak a hibásan tömörített filmeket nem viszi. nekem a feliratokkal sincs gondom. teljesen ok. csak ajánlani tudom.
    amikor végre elkészül new age mester biosa, na akkor aztán totál szakítani fog
  • Met
    Mik a tapasztalatok a Yamada 6700-assal kapcsolatban? Inkább DVD-ket néznél rajta. Lejátszik mindenféle (RitekG04, Fuji? TY, TDK) lemezeket akadás nélkül?
  • Mayday
    Jaja, en is mostanaban fogok venni, es a tudas mellett szamit a kulso.
    Es igazandibol a sok noname tenyleg megesz mindent, ennek ellenere en egy JVC XV-N316-os jatekosra fogok beruhazni. Nekem tudasban az is mindent tud, amit akarok, feliratot csak a .sub es .srt formatumot ismeri, de ha valamihez csak mast talalok, akkor atkonvertalom maximum. Emellett gyonyoru, sztem az egyik legszebb (ha nem A legszebb) divx jatekos a piacon. (mondjuk izlesek es pofonok).
    Mindemellett utobbi idoben tobb JVC termeket szereztunk be, es meg vagyok elegedve mindennel, jol muzsikalnak.
    Nekem sem szimpatikus mondjuk ez az xbox megoldas, most is ki tudom tenni a szamitogepet a tv-re, de ezen akarok vegre tul lenni. Konzol meg nem kell otthonra, sot, az igazsag az, hogyha az x lenne 15-20 korul, akkor sem dontenek mellette.
  • Laalee
    nos a kissben levő sigma chip sokkal kevesebb divx formátumot tud lekezelni mint a 18-20K-s lejátszók, amiben mediatek chip van.
    a sigma egy jópár éves chip még szó sem volt akkoriban divxpró rol(qpel gmc packetbitstream) szoval attol hogy lényegesen drágább, nem feltétlenül jobb.

az xbox természetesen más, hisz ott szoftveres dekodolás van, igy mindent képes támogatni, csak program kell hozzá. az ellen csak pár kifogásom van, bazi drága csak filmnézésre, ocsmány, nagy.
  • Anee
    na nem ITX-re gondoltam, egy M-ATX is bőven elég....egy lap amin van tv-out megvan 150-20ből proci meg 10ből...a ház még a kérdéses az megint 150-20...
    minden más van itthon fölösbe egy új rendzser bármikori szolgálatba állításához..

SSA-t magnavox visz ogm-nek meg nem sok értelme van...nameg konvertálni nem egy nagy dolog
  • CSOCSO
    altalaban ezek a hudejo lejatszok sem tudnak mindenfele feliratot.. pl ssa... meg ogm,mlv formatumok:(
    nahde mindegy..vegulis sokaknak tok megfelel egy sima lejatszo is... nekem az animehoz kell az ogm miatt.. nahmeg ez ismeri a legtobb feliratot.. formatumot...
  • CSOCSO
    haaat... azert 30 bol nem hozol ki egy hudejo gepet. pl a haverom most adta el 20 ert a gepet.. oszt egy rendes film nem futott rajta...
    es meg nagy is volt:( most egy ilyen cube pc mg rohadt draga.....
  • Anee
    Magnavox lejátszó tudását ill a Yamada 6700-at nézd meg....
    Amúgy én Mini számgépet akarok összerakni, az még XBOXnál is jobb...
  • CSOCSO
    viszont akinek OGm meg MKV filmjei is vannak..azoknak X et kell vennei. .de mondjuk tokmindegy. mert NINCS olyan (KISS en kivul ami 80 ezer ft) dvd lejatszo ami vinne minden divx et rendesen...
    de lenyegtelen..vegulis sok embert nem latok anyazni hogy neki ezt a filmet meg azt a filmet se viszi...
    nahja.. 75 k.. de van benne 160 giga vinyo.. 50 jatek.. azert ennyit osszeszedni is tobb honap es tobb ezer ft megha privi ftp re is mesz fel...
  • [Jakuza]
    Hat nem hiszem hogy barkinek is pl egy 18k-s DVD playa (amiben meg kartyaolvaso is van) helyett X kene 75-ert.
  • CSOCSO
    hm..talaltam masikat.. akinek sok lenne a 75..
    45 ert van 12 honapig garis xbox csipelve...
    persze vincsi es jatekok nelkul
  • CSOCSO
    ajanlanam mindenkinek az Sg aprohirdetesi oldalan levo XBOX-ot!
    75 ezer ft...
    alig hasznat 1 honapos XB... 160 giga vinyoval..csipelve...
    miert ajanlom???
    1) mert nincs olyan asztali DVD lejatszo ami a felet tudna ennek az XBOX nak..
    2)vincsi van rajta.. 50 jatekkal.. megha ez senkit nem is izgat fel. talan az igen hogy 160 g vincsire eleg sok filmet lehet felmasolgatni...

/nekem is x em van, kifejezetten videozasra vettem/
  • [Jakuza]
    Kinek van SilverCrest KH 6507 jatekosa ?
    Es ha van mi a velemenye rola, mert eddig eleg jokat hallottam rola, de azert az emberben ott bujkal a kisordog. :PPP
  • BaLeeX
    Itt olvasgass.
  • Mihail
    nem tudja van már "újabb új" firmware yamada 6700-ashoz??
  • Anee
    vélhetően vagy a film különc vagy firmware bajai vannak....amit tenni tudsz hogy megnézed hogy van betömve s ellenörzöd hogy tényleg támogatja e és vársz az új szoftverre
  • FoToS
    Sziasztok.Nekem van egy Bellagio AD 2020 és feltettem az uj firssitést hozzá és vannak filmek amikor mintha akadna a film lassul néha akadozik.Mi lehet a gond,tud ebbe nekem valaki segiteni?
  • dolfy #177
    Köszi szépen de már tegnap este rájöttem én is, igaz másfél órámba telt de hát akinek nincs a fejébe.....
  • DonPapa
    a Magvanox MDV 430
    fórum itt: Magnavox MDV 430
  • DonPapa
    Nero elindit elöjön az Új Összeállitás ablak
    abban kiválaszt a bal oldali menüben kiválasztod a Szuper Video Cd-t arra ráklikk utnána Új gomb megnyom

a jobb oladli részen kikeresed az mpeg vagy dat filet és csak simán áthuzod a bal oldalra utána átkonvertálja és ha minden rendben volt akkor már csak az aktuális összeállitás felirása gombot kell megnyomnod és elkezdi felirni
  • dolfy #174
    Hi! Boldog Karácsonyt!
    Hogy tudok svcd-lemezt készíteni neroval. Vannak ugye különböző mappák meg minden, mindegyiket rá kell írni a cd-re mert nekem nem sikerült az analizálás során néhány mappát nem olvasott be.
    Elöre is köszi!
  • Anee
    16-ért szerintem a Magvanox divx-es lejátszót vedd vagy ha az túl olcsó akkor a sigmatech-et.
    Nekem Magvanoxxal van tapasztalatom, mindent visz -tényleg mindent visz- és elég kellemes az összhatása is -lévén hogy Philips.
    Hártánya hogy kicsit lassan tölti be a filmeket és nincs 5.1 kimenete -engem ez utóbbi egyátalán nem érdekel...Jah és a menüje egy picit gagyibb mint a Philips 737-esemé...de az hogy mindent visz szerintem fontosabb
  • FoToS
    Elfelejtettem még valamit.Ezekben a lejátszókban elképzelhető.hogy talaható kötük olyan amelyikben magyar nyelv is találaható.Ne kövezzetek meg,ha hölyeséget kérdeztem.
  • FoToS
    Sziasztok nekem van egy Bellagio AD 2020 és megszeretném kérdezni,hogy van-e itt olyan akinek ilyen van?Az a gondom vele,hogy feltettem a frissitéseket hozza,de pl .str fimnél játsza a feliratot és van amikor eltünik aztán picit tekerni kell aztán vissza jön.Van erre valami megoldás?Illetve az lenne a másik kérdésem melyik lejátszót ajánlanátok 35.000ft-ig ami Xvidet DivX-et is lejátszik várom a tanácsaitokat mert látom,hogy itt hozzáéerőkkel állok szemben.Köszi előre is a segitségeket.
    Megragadnám az alkalmat,hogy Kellemes ünnepeket kivánjak minden kedves fórumtagnak
  • Mihail
    leszedtem a jatokosnon lelhető firmwaret, a 8x pörgetésnél való fagyást kijavította, a feliratok is normálisan néznek ki.
    viszont ezt a kódeket miért nem ismeri a 6700-es: S-Mpeg 4 version 2
    meg még mindig csak 60 karaktert tud megjeleníteni :(
  • Mayday
    Siltex DV967 jellemzoit megtalalod itt: jatekosok.speier.hu
    A Teletechrol nem tudok semmit.
  • steweee
    a teletech márkáról ki mit tudna mondani ? most vettem 18.000, divX-es, magyar feliratot kezel

a másik a siltex dv967, divX, divXpro, Xvid metróban 15.000
  • Mayday
    Akko' csak volt 1 az orszagban vagy kulfoldon vetted? :)
  • Mihail
    hol lehet megnézni a firmware verzióját ezeknek a yamadáknak?
  • Mihail
    végre sikerült 1-et vennem!
  • BaLeeX
    Ja tényleg, igazad van.
    Én is láttam valahol, hogy 22.-én kap egy 1000db-os szállítmányt a nagyker. Hamar elkapkodták az első szállítmányt...
  • Mihail
    ezeknél már mind néztem, de mindnek csak szerdára lesz :(
    az egész országban nincs 1 darab yamada 6700-as!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BaLeeX
    ATCOMP Multimedia Kft.
    Computer Diszkont
    eBolt
    NEON Multimedia (Szeged)
    Origami System's
    PIXmania
    Polyp
  • Mihail
    hol lehet most kapni yamada 6700-ast?
  • BaLeeX
    Ajánlott oldal Divx lejátszó témában.

Még ajánlottabb fórum
  • Drizzthsz
    Hééé, valaki tud valamit a thomson 2930-ról? Két vékony első állvány, 450W összteljesítmény, nem pmpoban, hanem másképp.
  • steweee
    15-ről 10 ért aranykártyával akcióban, viszont nem divXes. várható volt ilyen árban
  • Laalee
    tul olcso :D

ha a yamada 6700ra gondolsz a picibolton akkor az jó