716
Milyet vennél?
  • steweee
    arra senki ?
  • steweee
    http://www.picibolt.hu/index.php?m=warez

erről mi a vélemény ?
  • dolfy #154
    Nincs magyarítás ehhez a progihoz valahol???
    Mert az a helyzet h ehhez nem sokat értek és nem tom hogyan lehet újrakódolni a filmet!Ha tudsz akkor 1-2 paranccsal segíthetnél nagyon megköszönném,hogy hogy lehet újrakódolni!
  • [Jakuza]
    Betoltod a filmet pl Virtualdubba es ujrakodolod olyan codeccel a filmet amit a lejatszod mar lekezel.
  • dolfy #152
    Igazad volt!!!
    És a filmeket nem lehet átkódolni olyan formátumba h le tudja játszani???Vagy újra kódolni hogyan tudnám?
  • [Jakuza]
    http://www.alec999.tk/
    vagy http://www.techtrade.si/NAVODILA/dvd3783_2.nrg

Amugy "Valószínű a film kódolásánál beállították a QPel-t (QuarterPel) és (vagy) a GMC-t (Global Motion Compensation), ha a DivX vagy XviD filmek ezekkel a beállításokkal vannak kódolva, akkor nem marad más mint az újrakódolás.
    Ezekkel a beállításokkal kódolt filmeket csak azok a játékosok játszák le melyeknél fel van tüntetve a DivX Pro lejátszhatóság a DivX és az XviD mellet.
    Ellenőrizheted ezeket a beállításokat az avi filmeknél a GSpot, Videotoolbox vagy az AbcAVI Tag Editor programok bármelyikével, mielőtt kiírnád."
  • dolfy #150
    Szevasztok skacok!
    Ma vettem egy Mercury DVD 3783-as DIVX asztali dvd-t!A régebbi filmeket le is játsza de az újabbakat nem, ezt írja "codec not supported"!gondolom nincs megfelelő codec a ketyerében!Az lenne a kérdésem h Mercury-hoz hol találok ilyen codec frissítést a neten???Please segítsetek m már nagyon idegesít!
    Előre is köszi mindenkinek!
  • steweee
    clatronic-ról tud vki vmit ? csak divX-es érdekel. ez most a metróban aranykártyával 10.000ft
  • BaLeeX
    Nem szakad el, mert nem szoktam kihuzogatni. :)

Két db. 3m-es S-video kábelen van és a szoba közepén van összedugva. :)
  • Laalee
    a kábel el is szakadhatott a sok ki be huzigától :D
  • Borg
    Akkor a kábel árnyékolásának is :)
  • BaLeeX
    Scart-on keresztül megy be az S-videó jel és előtte nem zavarta, hogy az antenna csatlakozó rá volt dugva. Semmi más nincs csatlakoztatva a tv-hez.

Az ATI meg dobozos Club3D szóval nem noname. :) Előző egy OEM Sapphire 8500LE volt azzal nem vol ilyen gond.
  • Laalee
    annak elötte is zavarnia kellett volna
  • Borg
    Vagy csak pl a koaxot ki kéne húzni addig a TV-ből...
  • Laalee
    szerintem csak a kábel árnyékolása szar. vagy valami nagyon noname ati.
  • BaLeeX
    Megrendeltem a kis Yamada DVX-6700-amat remélem hamar megjön. Ez lesz a fa alatt. :)

Untam már, hogy messze van a tv a géptől és mindig kábeleket kell összedugni a szobán keresztül ha filmet akarok nézni meg a 9800pro-nak az előző 8500-ashoz képest sokkal gyengébb a tv kimenete vagy nem tudom de csikozódik a kép rendesen amikot tv outtal nyomatok ki a képet tvre.
    Na meg a yamadára ráköthetem végre normálisan az 5.1-et és totál moziélmény lesz a szobában. :)
    (amennyire egy 55cm-es tv-n lehet moziélmény )
  • lolka123
    Sziasztok!
    Most szeretnék venni egy divx-es dvd lejátszót. Nézegettem az x-boxot. Az lenne a kérdésem, hogy akinek van vele tapasztalata írja le legyen szíves, hogy mennyire bonyolult felspékelni, meg kb mennyibe van plusszba, hogy lejátssza nekem a filmeket. Meg van azon ilyen dolby digital, DTS, meg hasonló marhaságok, meg kimenetek?
    Előre is köszi
  • 1966
    Sajnos nem....bezony.
  • Breki33
    de gondolom ezek nem tudnak divx-et
  • 1966
    Hi! Asztali dvd-írók nem tudnak divx-et se írni,se lejátszani! Még.......Asztali kombó szinte minden gyártótól kapható: pl. Samsung 45 ezer,Lg 44 ezer,Philips Pana Sony úgy 55 ezer körül,ezek persze a gyártótól függően vagy (-)-os,vagy (+)-os másolt dvd-t olvasnak,Lg és Sony mindkettőt.Persze a dvd-vhs közti másolás nem lehetséges,márcsak a védelem miatt sem,de pl. a régi Samsungban volt egy "Copy" gomb,de már kiszedték....
  • Breki33
    Anyám kitalálta, hogy vegyünk új videót.

Van olyan asztali dvd lejátszó jó árban amiben video is van?

vagy olyan asztali dvd felvevő ami kiválthatná a videot és divx-es
  • trunks666
    Olyan lejátszót tud valaki ajánlani ami ismeri az avi-n kívül az ogm esetleg az mkv formátumot ? Tudom, az xbox-al lehet, de olyat elvből se veszek.
  • [Jakuza]
    Szerintem ezt erdemes elolvasni. "A már-már hétköznapinak tekinthető önálló Dolby Digital dekódolás mellett ez a DVD-lejátszó már a DTS hangsávok analóg lekeverésére is képes, tehát nincs szükség külső dekóderre a DTS hangsáv élvezetéhez."
    Raadasul ha ez is igaz ---> A lejátszó ára 77 euró körül várható, mely alig 19 ezer forintnak felel meg mai árfolyamon.
    akkor jon a Hawaii Bugie

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27586
  • Laalee
    az a jvc van asszem a metróban, pont tegnap néztem elég silánynak tünt ránézésre. a felirata alapján csak mpeg4 SP támogatása van, tehát az asp kodolást nem támogatja ( GMC QPEL) ebböl én arra következtetek hogy ESS chipes, olyat meg nem vennék.
  • steweee
    a jvc xv-n 2125-ről ki mit tudna mondani ? 20.000
    és a siltex dv967 ? 16.000
  • Breki33
    Hát pedig ez az

persze akinek készítik..........
  • sumi
    köcce!+sasolom...
  • Laalee
    az olcsó és márkásrol sosem a jó jut eszembe :D
  • Breki33
    Én ezt ajánlanám

Olcsó is márkás is talán jó lesz P

klikk

Persze akkor érdemes, ha nem akarsz külön erősítőre pénzt szánni.
  • sumi
    hali.divx lejátszóhoz hol lehetne kapni 5.1-es hangszorokat??mer kimenetem van,kezelni tudná,gondolom.a digitális hangkimenethez valo cuccos drága lehet??
  • sumi
    Reggelt.tegnap megjött az ITT divx-es lejátszóm a szervizből.Mit csináltak vele,azt nem tudom,de most tökéletes.
  • DBoy
    nekem ebből a 6600 van meg!
    de megvagyok vele elégedve!
    dvix,xvid mindent visz!!
    olcsó , nincs nagy márkája, sok mindent lejátszik!
  • Emery
    En most erre varok:Yamada 6700 Ev elejen mar itthon is kaphato lesz.
    Jelenleg kuldolrol megrendelheto de csomagolast neked kell allni es ugye tobb het is lehet mire idere Itt megrendelheto

Ui: valaki rendelt mar toluk, mennyi lehet a posta koltseg? Szallitasi ido?
  • steweee
    toshiba sd 340e típusú lejátszóhoz kellene nekem bios/firmware frissítés hogy tudja kezelni a magyar ékezetes feliratokat is, de nem találok a neten, pedig keresővel próbálgatom már régóta. tudna vki segítteni?
  • sumi
    Hali.Vissza vittem a boltba és kiderült nem egyedi a probléma....elküld szerviz....és talán csere lesz....most láttam 1 filipszet(direkt),ami frissithető.....
  • Breki33
    Bármely Logitech Forgalmazónál.

Asszem CHS és SZÁMALK pesten

klikk
  • [Jakuza]
    Vagy a DVD Shrinkel azis asszem letudja szedni a regiokodot.
  • [Jakuza]
    DVD Decrypterrel megtudod oldani a dolgot szvsz.
  • sumi
    Hali.Mivel tudnék 2-es régiokodu dvd-ket irni??(progi)A neroban nem találtam ilyen lehetőséget.Köszi
  • Air
    Ennyiert mar kaptal volna egy Grundigot vagy egy Yamadat!!
    Hogy az Orionrol es a Vestelrol ne is beszuljunk (16000-ert)!!