716
Milyet vennél?
-
steweee #156 arra senki ? -
steweee #155 http://www.picibolt.hu/index.php?m=warez
erről mi a vélemény ? -
dolfy #154 Nincs magyarítás ehhez a progihoz valahol???
Mert az a helyzet h ehhez nem sokat értek és nem tom hogyan lehet újrakódolni a filmet!Ha tudsz akkor 1-2 paranccsal segíthetnél nagyon megköszönném,hogy hogy lehet újrakódolni! -
#153 Betoltod a filmet pl Virtualdubba es ujrakodolod olyan codeccel a filmet amit a lejatszod mar lekezel. -
dolfy #152 Igazad volt!!!
És a filmeket nem lehet átkódolni olyan formátumba h le tudja játszani???Vagy újra kódolni hogyan tudnám? -
#151 http://www.alec999.tk/
vagy http://www.techtrade.si/NAVODILA/dvd3783_2.nrg
Amugy "Valószínű a film kódolásánál beállították a QPel-t (QuarterPel) és (vagy) a GMC-t (Global Motion Compensation), ha a DivX vagy XviD filmek ezekkel a beállításokkal vannak kódolva, akkor nem marad más mint az újrakódolás.
Ezekkel a beállításokkal kódolt filmeket csak azok a játékosok játszák le melyeknél fel van tüntetve a DivX Pro lejátszhatóság a DivX és az XviD mellet.
Ellenőrizheted ezeket a beállításokat az avi filmeknél a GSpot, Videotoolbox vagy az AbcAVI Tag Editor programok bármelyikével, mielőtt kiírnád." -
dolfy #150 Szevasztok skacok!
Ma vettem egy Mercury DVD 3783-as DIVX asztali dvd-t!A régebbi filmeket le is játsza de az újabbakat nem, ezt írja "codec not supported"!gondolom nincs megfelelő codec a ketyerében!Az lenne a kérdésem h Mercury-hoz hol találok ilyen codec frissítést a neten???Please segítsetek m már nagyon idegesít!
Előre is köszi mindenkinek! -
steweee #149 clatronic-ról tud vki vmit ? csak divX-es érdekel. ez most a metróban aranykártyával 10.000ft -
#148 Nem szakad el, mert nem szoktam kihuzogatni. :)
Két db. 3m-es S-video kábelen van és a szoba közepén van összedugva. :) -
#147 a kábel el is szakadhatott a sok ki be huzigától :D -
Borg #146 Akkor a kábel árnyékolásának is :) -
#145 Scart-on keresztül megy be az S-videó jel és előtte nem zavarta, hogy az antenna csatlakozó rá volt dugva. Semmi más nincs csatlakoztatva a tv-hez.
Az ATI meg dobozos Club3D szóval nem noname. :) Előző egy OEM Sapphire 8500LE volt azzal nem vol ilyen gond. -
#144 annak elötte is zavarnia kellett volna -
Borg #143 Vagy csak pl a koaxot ki kéne húzni addig a TV-ből... -
#142 szerintem csak a kábel árnyékolása szar. vagy valami nagyon noname ati. -
#141 Megrendeltem a kis Yamada DVX-6700-amat remélem hamar megjön. Ez lesz a fa alatt. :)
Untam már, hogy messze van a tv a géptől és mindig kábeleket kell összedugni a szobán keresztül ha filmet akarok nézni meg a 9800pro-nak az előző 8500-ashoz képest sokkal gyengébb a tv kimenete vagy nem tudom de csikozódik a kép rendesen amikot tv outtal nyomatok ki a képet tvre.
Na meg a yamadára ráköthetem végre normálisan az 5.1-et és totál moziélmény lesz a szobában. :)
(amennyire egy 55cm-es tv-n lehet moziélmény ) -
lolka123 #140 Sziasztok!
Most szeretnék venni egy divx-es dvd lejátszót. Nézegettem az x-boxot. Az lenne a kérdésem, hogy akinek van vele tapasztalata írja le legyen szíves, hogy mennyire bonyolult felspékelni, meg kb mennyibe van plusszba, hogy lejátssza nekem a filmeket. Meg van azon ilyen dolby digital, DTS, meg hasonló marhaságok, meg kimenetek?
Előre is köszi -
1966 #139 Sajnos nem....bezony. -
#138 de gondolom ezek nem tudnak divx-et -
1966 #137 Hi! Asztali dvd-írók nem tudnak divx-et se írni,se lejátszani! Még.......Asztali kombó szinte minden gyártótól kapható: pl. Samsung 45 ezer,Lg 44 ezer,Philips Pana Sony úgy 55 ezer körül,ezek persze a gyártótól függően vagy (-)-os,vagy (+)-os másolt dvd-t olvasnak,Lg és Sony mindkettőt.Persze a dvd-vhs közti másolás nem lehetséges,márcsak a védelem miatt sem,de pl. a régi Samsungban volt egy "Copy" gomb,de már kiszedték.... -
#136 Anyám kitalálta, hogy vegyünk új videót.
Van olyan asztali dvd lejátszó jó árban amiben video is van?
vagy olyan asztali dvd felvevő ami kiválthatná a videot és divx-es -
#135 Olyan lejátszót tud valaki ajánlani ami ismeri az avi-n kívül az ogm esetleg az mkv formátumot ? Tudom, az xbox-al lehet, de olyat elvből se veszek. -
#134 Szerintem ezt erdemes elolvasni. "A már-már hétköznapinak tekinthető önálló Dolby Digital dekódolás mellett ez a DVD-lejátszó már a DTS hangsávok analóg lekeverésére is képes, tehát nincs szükség külső dekóderre a DTS hangsáv élvezetéhez."
Raadasul ha ez is igaz ---> A lejátszó ára 77 euró körül várható, mely alig 19 ezer forintnak felel meg mai árfolyamon.
akkor jon a Hawaii Bugie
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27586 -
#133 az a jvc van asszem a metróban, pont tegnap néztem elég silánynak tünt ránézésre. a felirata alapján csak mpeg4 SP támogatása van, tehát az asp kodolást nem támogatja ( GMC QPEL) ebböl én arra következtetek hogy ESS chipes, olyat meg nem vennék. -
steweee #132 a jvc xv-n 2125-ről ki mit tudna mondani ? 20.000
és a siltex dv967 ? 16.000 -
#131 Hát pedig ez az
persze akinek készítik.......... -
#130 köcce!+sasolom... -
#129 az olcsó és márkásrol sosem a jó jut eszembe :D -
#128 Én ezt ajánlanám
Olcsó is márkás is talán jó lesz P
klikk
Persze akkor érdemes, ha nem akarsz külön erősítőre pénzt szánni. -
#127 hali.divx lejátszóhoz hol lehetne kapni 5.1-es hangszorokat??mer kimenetem van,kezelni tudná,gondolom.a digitális hangkimenethez valo cuccos drága lehet?? -
#126 Reggelt.tegnap megjött az ITT divx-es lejátszóm a szervizből.Mit csináltak vele,azt nem tudom,de most tökéletes. -
#125 nekem ebből a 6600 van meg!
de megvagyok vele elégedve!
dvix,xvid mindent visz!!
olcsó , nincs nagy márkája, sok mindent lejátszik! -
#124 En most erre varok:Yamada 6700 Ev elejen mar itthon is kaphato lesz.
Jelenleg kuldolrol megrendelheto de csomagolast neked kell allni es ugye tobb het is lehet mire idere Itt megrendelheto
Ui: valaki rendelt mar toluk, mennyi lehet a posta koltseg? Szallitasi ido? -
steweee #123 toshiba sd 340e típusú lejátszóhoz kellene nekem bios/firmware frissítés hogy tudja kezelni a magyar ékezetes feliratokat is, de nem találok a neten, pedig keresővel próbálgatom már régóta. tudna vki segítteni? -
#122 Hali.Vissza vittem a boltba és kiderült nem egyedi a probléma....elküld szerviz....és talán csere lesz....most láttam 1 filipszet(direkt),ami frissithető..... -
#121 Bármely Logitech Forgalmazónál.
Asszem CHS és SZÁMALK pesten
klikk -
#120 Vagy a DVD Shrinkel azis asszem letudja szedni a regiokodot. -
#119 DVD Decrypterrel megtudod oldani a dolgot szvsz. -
#118 Hali.Mivel tudnék 2-es régiokodu dvd-ket irni??(progi)A neroban nem találtam ilyen lehetőséget.Köszi -
Air #117 Ennyiert mar kaptal volna egy Grundigot vagy egy Yamadat!!
Hogy az Orionrol es a Vestelrol ne is beszuljunk (16000-ert)!!