716
Milyet vennél?
-
#236 hali! én is vettem egyet csak a divx miatt mert van már egy asztali panám de az nem tud divx-et. Ujraírható dvd lemezre rátoltam divx-eket és gond nélkül lejátsza.
Ha esetleg honlapot találsz róla az esetleges frissítések miatt írd már be ide légyszi!
Köszike -
#235 Nem. Nagyon jó minőségű Audio-t takar.... Valami 20bit a sima cd 16 bitjével szemben, meg egyéb nyalánkságok, már-már olyan minőséget ígér, mint a master szalagok. Nem nagyon találsz ilyen lemezt viszont. -
Inquisitor #234 Azt hiszem SVCD egy távolkeleti verziója? -
#233 Kösze!
HDCD-t nem láttam még, sry. -
#232 Dvd-filmeknél igen, divx-nél még nem tudtam behozni. De még nem olvastam el a használati útmutatóját. Amit eddig le tudtam játszani: cd-r, cd-rw, jpeg, mp3, divx, audio cd, dvd-r. Dvd-rw-t elég nehezen olvassa be (nem fogok ilyet használni, csak kíváncsiságból tettem be). Lejátszik hdcd-t is ,de nem tudom mi az? -
#231 Feliratot támogat? -
#230 Vettem egy Pandát. Jó hír, hogy mindent eszik! Az egyetlen ami nem teljesen tetszik benne, hogy a tálcarésze vékony, törékeny műanyagból van. Vigyázni kell rá! -
#229 Ismeri valaki a Panda nevű divx-es dvd-lejátszót? Szerdától 13eFt lesz a Tescoban és gondolkozom rajta, hogy beszerzek egyet. -
#228 a forumja megy -
Air #227 Nem tudjatok, hogy mi tortent Speier honlapjaval?? Sem a regi, sem az uj cimen nem jon be. -
Air #226 Ha kozben elszall akkor igen. -
VeNDsDay #225 egyébként ha hivatalos firmware-rel upgradelem akkor is ugrik a gari? -
#224 jó hát 20ért más a helyzet, halandóknak 50+ :D -
#223 vannak divx-es házimozi rendszerek, amelyekben van rádió is -
VeNDsDay #222 már rájöttem...hülye kérdés volt (törölhető) -
#221 nincsen -
VeNDsDay #220 Hi. A Yamada 6700-ban van rádió? -
Cvd #219 Nálam is, meg még jópár helyen, de ettől függetlenül nem 100%, mint írtam.:) -
#218 draga??? 20 ezer forintbol kihoztam...
nahja.. egy baja van hogy nagy es nem olyan szep meg csillogo mint a legtob lejatszo... de ez csak szorszal hasogatas..plusz jatszani is lehet vele ( itt van megse jatszom:)
nah mindegy en elvagyok vele...de en inkabb xboxot valasztottam hogy tuti mindent lejatszon a gep.. es ne kelljen vele szarakodni.. (mondjuk epp eleg szarakodas volt felszoftverezni de most ne menjunk bele..
-
#217 Egy próbát megér:
CRITO - http://www.crito.hu/
Budapest 1111 Budafoki u. 15. Tel / Fax : (+361) 209-2129
Giltex Kft. - http://www.giltex.hu/
1085 Budapest, Somogyi Béla u. 18. Tel.: +36 1 328-0194 Fax: +36 1 328-0193 E-mail: [email protected]
-
#216 A Cora áruházak akciójában február 16-27. között az Orion DVD-2602 14990 Ft.
Ez egy jó vásárlás! -
Inquisitor #215 Hááát ez az! :) -
#214 Nemroosz
Hol lehet ilyet kapni? -
Inquisitor #213 http://xoro.ush.hu/product/HSDR505.prod.htm
Egyszer erre a felvevőre :) (Egyszer ha lesz rá pénz, mert VHS-re már nem akarok egy fillért se)
De amúgy ismerősnek kéne egy jó kis lejátszó ...
Amúgy az a 400Pro jónak tűnik, de nem láttam leírásban tud e SRT vagy SUB feliratozást?
Xoro HSD 400 Pro -
#212 A "jobb" típusoknál kifogástalanul működik, így nálam is megy a DVD, vagy DVDRW-ről a Divx filmnézés. -
#211 Melyik típusra gondolsz?
Xoro HSD 311 ESS Vibratto ES6178F 40.000 Ft
Xoro HSD 311 Pro MediaTek MT1389DE 26.000 Ft
Xoro HSD 400 Plus ESS Vibratto ES6178F 40.000 Ft
Xoro HSD 400 Pro MediaTek MT1389DE 22.000 Ft
Xoro HSD 415 / 401 Plus / 310 ESS Vibratto ES6178F 26.000 Ft
-
Inquisitor #210 Nem tudja valaki ez a Xoro márka milyen árban van?
Látam van felvevős is belőle (persze tud DivX-ben is felvenni!), és tud videot és MP3-at is DVD lemezről is. De árat nem leltem, csak egy oldalt, ahol elsorolják a modelleket ... -
#209 Igen, o a nagy szivszerelmem.
O az elsoszamu, de egyre inkabb kezdem belatni, hogy tudasban nehany teruleten elmarad a joval olcsobb tarsaitol :( -
#208 Erről van szó?
-
#207 hát legrosszabb esetben egy firmware frissités tuti megoldja ezt a problémát. -
Cvd #206 Tényleg működhet, de azért ne vedd biztosra. A régebbi lejátszóknál volt elterjedve olyan bibi hogy nem kezeltek DVD lemezt csak ha az DVD-Video volt. Az adatként megírt DVD-ket így fel sem ismerték (azokat is DVD-Video lemezként próbálták azonosítani). Úgyhogy nem árt kipróbálni, mert a lejátszással nem lenne baja, de a lemezt nem biztos hogy megismerik. -
#205 Naná, én is így csinálom. -
izb #204 Miért ne lehetne??
Elviekben működnie kell! -
#203 Divx-et lejátszani képes asztali dvd lejátszóba lehet olyan dvd lemezt rakni, amire kb. 6 cd-nyi divx film van írva? -
Anee #202 hagyományos lejátszón te nem játszol le dvd-re irt mpeg-eket....csak divx-esekkel..hagyományosoknál nincs könyvtárszerkezet kiválasztás stb, hanem beteszed és lejátsza menü st b csá semmi más...
amúgy divx-esnél virtualcd-be betesz az svcd-t s lement róla a mpeg... -
br0me #201 bocs analfabéta vagyok, lementem az mpg-t?? hogyan? kicsit bővebben légyszi hogy hagyományos dvd léjátszon tudjak lejátszani dvd-re irt mpg-t -
Anee #200 mind2 válasz igen
utóbbinél lemented a mpeget és azt írod ki dvd-re -
br0me #199 hello!
Kérdezni szeretnék. Először is lehet-e olyat ha mondjuk kiirok 4-5 filmet egy dvd-re (divix) azt mondjuk le tudom-e játszani egy divix lejátszóval olyan szisztémával, mint ahogyan az mp3-t is lejátszom?
Illetve lehet-e vagy van-e olyan megoldás hogy olyan formátumba mint a videocd, svcd dvd-re irjak mpg-t és ugy játszam le? Köszönöm -
Mihail #198 akkor kérdezgessél a speieres fórumon ott vannak akik jobban vágják a témát -
nutiform #197 Ezeket már megpróbáltam