Asztali DivX lejátszók kórképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Én is láttam valahol, hogy 22.-én kap egy 1000db-os szállítmányt a nagyker. Hamar elkapkodták az elsõ szállítmányt...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
az egész országban nincs 1 darab yamada 6700-as!!!!!!!!!!!!!!!!!
Computer Diszkont
eBolt
NEON Multimedia (Szeged)
Origami System's
PIXmania
Polyp
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ha a yamada 6700ra gondolsz a picibolton akkor az jó
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
errõl mi a vélemény ?
Mert az a helyzet h ehhez nem sokat értek és nem tom hogyan lehet újrakódolni a filmet!Ha tudsz akkor 1-2 paranccsal segíthetnél nagyon megköszönném,hogy hogy lehet újrakódolni!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
És a filmeket nem lehet átkódolni olyan formátumba h le tudja játszani???Vagy újra kódolni hogyan tudnám?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
vagy http://www.techtrade.si/NAVODILA/dvd3783_2.nrg
Amugy "Valószínû a film kódolásánál beállították a QPel-t (QuarterPel) és (vagy) a GMC-t (Global Motion Compensation), ha a DivX vagy XviD filmek ezekkel a beállításokkal vannak kódolva, akkor nem marad más mint az újrakódolás.
Ezekkel a beállításokkal kódolt filmeket csak azok a játékosok játszák le melyeknél fel van tüntetve a DivX Pro lejátszhatóság a DivX és az XviD mellet.
Ellenõrizheted ezeket a beállításokat az avi filmeknél a GSpot, Videotoolbox vagy az AbcAVI Tag Editor programok bármelyikével, mielõtt kiírnád."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ma vettem egy Mercury DVD 3783-as DIVX asztali dvd-t!A régebbi filmeket le is játsza de az újabbakat nem, ezt írja "codec not supported"!gondolom nincs megfelelõ codec a ketyerében!Az lenne a kérdésem h Mercury-hoz hol találok ilyen codec frissítést a neten???Please segítsetek m már nagyon idegesít!
Elõre is köszi mindenkinek!
Két db. 3m-es S-video kábelen van és a szoba közepén van összedugva. 😊
Az ATI meg dobozos Club3D szóval nem noname. 😊 Elõzõ egy OEM Sapphire 8500LE volt azzal nem vol ilyen gond.
Untam már, hogy messze van a tv a géptõl és mindig kábeleket kell összedugni a szobán keresztül ha filmet akarok nézni meg a 9800pro-nak az elõzõ 8500-ashoz képest sokkal gyengébb a tv kimenete vagy nem tudom de csikozódik a kép rendesen amikot tv outtal nyomatok ki a képet tvre.
Na meg a yamadára ráköthetem végre normálisan az 5.1-et és totál moziélmény lesz a szobában. 😊
(amennyire egy 55cm-es tv-n lehet moziélmény <#vigyor3>#vigyor3>)
Most szeretnék venni egy divx-es dvd lejátszót. Nézegettem az x-boxot. Az lenne a kérdésem, hogy akinek van vele tapasztalata írja le legyen szíves, hogy mennyire bonyolult felspékelni, meg kb mennyibe van plusszba, hogy lejátssza nekem a filmeket. Meg van azon ilyen dolby digital, DTS, meg hasonló marhaságok, meg kimenetek?
Elõre is köszi
Van olyan asztali dvd lejátszó jó árban amiben video is van?
vagy olyan asztali dvd felvevõ ami kiválthatná a videot és divx-es
Raadasul ha ez is igaz ---> A lejátszó ára 77 euró körül várható, mely alig 19 ezer forintnak felel meg mai árfolyamon.
akkor jon a Hawaii Bugie
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27586
és a siltex dv967 ? 16.000
Olcsó is márkás is talán jó lesz P
klikk
Persze akkor érdemes, ha nem akarsz külön erõsítõre pénzt szánni.
de megvagyok vele elégedve!
dvix,xvid mindent visz!!
olcsó , nincs nagy márkája, sok mindent lejátszik!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Jelenleg kuldolrol megrendelheto de csomagolast neked kell allni es ugye tobb het is lehet mire idere Itt megrendelheto
Ui: valaki rendelt mar toluk, mennyi lehet a posta koltseg? Szallitasi ido?
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Hogy az Orionrol es a Vestelrol ne is beszuljunk (16000-ert)!!