Asztali DivX lejátszók kórképe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol lehet megnézni a firmware verzióját ezeknek a yamadáknak?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

végre sikerült 1-et vennem!

BaLeeX
Ja tényleg, igazad van.
Én is láttam valahol, hogy 22.-én kap egy 1000db-os szállítmányt a nagyker. Hamar elkapkodták az elsõ szállítmányt...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

ezeknél már mind néztem, de mindnek csak szerdára lesz 😞
az egész országban nincs 1 darab yamada 6700-as!!!!!!!!!!!!!!!!!

BaLeeX
ATCOMP Multimedia Kft.
Computer Diszkont
eBolt
NEON Multimedia (Szeged)
Origami System's
PIXmania
Polyp

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hol lehet most kapni yamada 6700-ast?

BaLeeX

Hééé, valaki tud valamit a thomson 2930-ról? Két vékony elsõ állvány, 450W összteljesítmény, nem pmpoban, hanem másképp.

15-rõl 10 ért aranykártyával akcióban, viszont nem divXes. várható volt ilyen árban

Laalee
tul olcso 😄

ha a yamada 6700ra gondolsz a picibolton akkor az jó

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

arra senki ?

http://www.picibolt.hu/index.php?m=warez

errõl mi a vélemény ?

Nincs magyarítás ehhez a progihoz valahol???
Mert az a helyzet h ehhez nem sokat értek és nem tom hogyan lehet újrakódolni a filmet!Ha tudsz akkor 1-2 paranccsal segíthetnél nagyon megköszönném,hogy hogy lehet újrakódolni!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

[Jakuza]
Betoltod a filmet pl Virtualdubba es ujrakodolod olyan codeccel a filmet amit a lejatszod mar lekezel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Igazad volt!!!
És a filmeket nem lehet átkódolni olyan formátumba h le tudja játszani???Vagy újra kódolni hogyan tudnám?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

[Jakuza]
http://www.alec999.tk/
vagy http://www.techtrade.si/NAVODILA/dvd3783_2.nrg

Amugy "Valószínû a film kódolásánál beállították a QPel-t (QuarterPel) és (vagy) a GMC-t (Global Motion Compensation), ha a DivX vagy XviD filmek ezekkel a beállításokkal vannak kódolva, akkor nem marad más mint az újrakódolás.
Ezekkel a beállításokkal kódolt filmeket csak azok a játékosok játszák le melyeknél fel van tüntetve a DivX Pro lejátszhatóság a DivX és az XviD mellet.
Ellenõrizheted ezeket a beállításokat az avi filmeknél a GSpot, Videotoolbox vagy az AbcAVI Tag Editor programok bármelyikével, mielõtt kiírnád."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szevasztok skacok!
Ma vettem egy Mercury DVD 3783-as DIVX asztali dvd-t!A régebbi filmeket le is játsza de az újabbakat nem, ezt írja "codec not supported"!gondolom nincs megfelelõ codec a ketyerében!Az lenne a kérdésem h Mercury-hoz hol találok ilyen codec frissítést a neten???Please segítsetek m már nagyon idegesít!
Elõre is köszi mindenkinek!

clatronic-ról tud vki vmit ? csak divX-es érdekel. ez most a metróban aranykártyával 10.000ft

BaLeeX
Nem szakad el, mert nem szoktam kihuzogatni. 😊

Két db. 3m-es S-video kábelen van és a szoba közepén van összedugva. 😊

Laalee
a kábel el is szakadhatott a sok ki be huzigától 😄

Akkor a kábel árnyékolásának is 😊
BaLeeX
Scart-on keresztül megy be az S-videó jel és elõtte nem zavarta, hogy az antenna csatlakozó rá volt dugva. Semmi más nincs csatlakoztatva a tv-hez.

Az ATI meg dobozos Club3D szóval nem noname. 😊 Elõzõ egy OEM Sapphire 8500LE volt azzal nem vol ilyen gond.

Laalee
annak elötte is zavarnia kellett volna

Vagy csak pl a koaxot ki kéne húzni addig a TV-bõl...
Laalee
szerintem csak a kábel árnyékolása szar. vagy valami nagyon noname ati.

BaLeeX
Megrendeltem a kis Yamada DVX-6700-amat remélem hamar megjön. Ez lesz a fa alatt. 😊

Untam már, hogy messze van a tv a géptõl és mindig kábeleket kell összedugni a szobán keresztül ha filmet akarok nézni meg a 9800pro-nak az elõzõ 8500-ashoz képest sokkal gyengébb a tv kimenete vagy nem tudom de csikozódik a kép rendesen amikot tv outtal nyomatok ki a képet tvre.
Na meg a yamadára ráköthetem végre normálisan az 5.1-et és totál moziélmény lesz a szobában. 😊
(amennyire egy 55cm-es tv-n lehet moziélmény <#vigyor3>)

Sziasztok!
Most szeretnék venni egy divx-es dvd lejátszót. Nézegettem az x-boxot. Az lenne a kérdésem, hogy akinek van vele tapasztalata írja le legyen szíves, hogy mennyire bonyolult felspékelni, meg kb mennyibe van plusszba, hogy lejátssza nekem a filmeket. Meg van azon ilyen dolby digital, DTS, meg hasonló marhaságok, meg kimenetek?
Elõre is köszi
Sajnos nem....bezony.
Breki33
de gondolom ezek nem tudnak divx-et
Hi! Asztali dvd-írók nem tudnak divx-et se írni,se lejátszani! Még.......Asztali kombó szinte minden gyártótól kapható: pl. Samsung 45 ezer,Lg 44 ezer,Philips Pana Sony úgy 55 ezer körül,ezek persze a gyártótól függõen vagy (-)-os,vagy (+)-os másolt dvd-t olvasnak,Lg és Sony mindkettõt.Persze a dvd-vhs közti másolás nem lehetséges,márcsak a védelem miatt sem,de pl. a régi Samsungban volt egy "Copy" gomb,de már kiszedték....
Breki33
Anyám kitalálta, hogy vegyünk új videót.

Van olyan asztali dvd lejátszó jó árban amiben video is van?

vagy olyan asztali dvd felvevõ ami kiválthatná a videot és divx-es
trunks666
Olyan lejátszót tud valaki ajánlani ami ismeri az avi-n kívül az ogm esetleg az mkv formátumot ? Tudom, az xbox-al lehet, de olyat elvbõl se veszek.

[Jakuza]
Szerintem ezt erdemes elolvasni. "A már-már hétköznapinak tekinthetõ önálló Dolby Digital dekódolás mellett ez a DVD-lejátszó már a DTS hangsávok analóg lekeverésére is képes, tehát nincs szükség külsõ dekóderre a DTS hangsáv élvezetéhez."
Raadasul ha ez is igaz ---> A lejátszó ára 77 euró körül várható, mely alig 19 ezer forintnak felel meg mai árfolyamon.
akkor jon a Hawaii Bugie

http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27586

Laalee
az a jvc van asszem a metróban, pont tegnap néztem elég silánynak tünt ránézésre. a felirata alapján csak mpeg4 SP támogatása van, tehát az asp kodolást nem támogatja ( GMC QPEL) ebböl én arra következtetek hogy ESS chipes, olyat meg nem vennék.

a jvc xv-n 2125-rõl ki mit tudna mondani ? 20.000
és a siltex dv967 ? 16.000

Breki33
Hát pedig ez az

persze akinek készítik..........
sumi
köcce!+sasolom...

Laalee
az olcsó és márkásrol sosem a jó jut eszembe 😄

Breki33
Én ezt ajánlanám

Olcsó is márkás is talán jó lesz P

klikk

Persze akkor érdemes, ha nem akarsz külön erõsítõre pénzt szánni.
sumi
hali.divx lejátszóhoz hol lehetne kapni 5.1-es hangszorokat??mer kimenetem van,kezelni tudná,gondolom.a digitális hangkimenethez valo cuccos drága lehet??

sumi
Reggelt.tegnap megjött az ITT divx-es lejátszóm a szervizbõl.Mit csináltak vele,azt nem tudom,de most tökéletes.

DBoy
nekem ebbõl a 6600 van meg!
de megvagyok vele elégedve!
dvix,xvid mindent visz!!
olcsó , nincs nagy márkája, sok mindent lejátszik!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Emery
En most erre varok:Yamada 6700 Ev elejen mar itthon is kaphato lesz.
Jelenleg kuldolrol megrendelheto de csomagolast neked kell allni es ugye tobb het is lehet mire idere Itt megrendelheto

Ui: valaki rendelt mar toluk, mennyi lehet a posta koltseg? Szallitasi ido?

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

toshiba sd 340e típusú lejátszóhoz kellene nekem bios/firmware frissítés hogy tudja kezelni a magyar ékezetes feliratokat is, de nem találok a neten, pedig keresõvel próbálgatom már régóta. tudna vki segítteni?

sumi
Hali.Vissza vittem a boltba és kiderült nem egyedi a probléma....elküld szerviz....és talán csere lesz....most láttam 1 filipszet(direkt),ami frissithetõ.....

Breki33
Bármely Logitech Forgalmazónál.

Asszem CHS és SZÁMALK pesten

klikk
[Jakuza]
Vagy a DVD Shrinkel azis asszem letudja szedni a regiokodot.

[Jakuza]
DVD Decrypterrel megtudod oldani a dolgot szvsz.

sumi
Hali.Mivel tudnék 2-es régiokodu dvd-ket irni??(progi)A neroban nem találtam ilyen lehetõséget.Köszi

Ennyiert mar kaptal volna egy Grundigot vagy egy Yamadat!!
Hogy az Orionrol es a Vestelrol ne is beszuljunk (16000-ert)!!