716
Milyet vennél?
-
#316 Ha mas nincs megrendeled a Polyp Computer Webáruházbol azt kiszallitjak. -
#315 énis ebben bízom
a másikat a héten kéne megvenem -
#314 Szerintem a nagy multicegeknel biztos lesz mint pl Tesco es a tobbi market. -
#313 jaja csak sajnos vidéken nem nagyon kapható
mondjuk nem mindenhol annyi -
#312 160. hozzaszolas.
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?s=bb20e777bb693ffdccfb658ee3dfaa50&showtopic=524&st=150 -
#311 Es az ara 53000 kuvecs AFAstol. -
#310 Yamada DVR-8400x
DivX-es DVD felvevő, USB + DVI csatikkal
Progressive Scan, Dolby Digital, HDCD, 3D Virtual Sound Effect
Felvétel lemezformátum: DVD+R DVD+RW
Felvétel Formátum: DVD (MPEG-II)
Felvétel qvalitás: SP(Stanard Play) SL(Standard Long Play) EP(Extend Play) HQ(Perfect Qwality) MAX 6 órás felvétel
System: PAL,Secam,NTSC
TV tuner: PHILIPS 350 csatorna
-
#309 Egy DivX-es DVD felvevő, USB + DVI csatikkal !!!
-
#308 én másról beszéltem
olvasd már el az első hét hozzászólást -
#307 igenszarótvarmocsok lemezekkel(amilyenek fél magyarországnak vannak, ugye princo, meg 1-2 hasonszőrű), nem nagyon akar menni. tökéletesen jácca a dolgokat, de van olyan, hogy néha átugrik 8-10 masodpercet, fogja magat, azt atugorja... talan vmi bufferhiba.
kiprobalnam azt a firmware-t, ha valami ad egy linket.
-
#306 tegnap voltam tesztelni a játékost
sajnos a qpel-t nem visszi de amúgy bejött
most filózom rajta -
#305 olvasd el az első hozzászólásokat
van ott egy cím -
#304 nem tudod, hol lehet megszerezni? google-ben nem talalom. -
#303 firmware?
kiraly -
#302 jamahoz is kijött mostanaban -
#301 Megvettem a Jama-t, remélem jó lezs, még nem próbáltam ki... -
#300 mármint azonos márkánál -
#299 készülékek között is vannak ám különbségek -
#298 nekem nem volt gond sosem, mind az LG Orion yamada Jama gond nélkül eszi az összes lemezt. ezek fordultak meg nálam 2 hétnél tovább. -
#297 nemtudom milyen lemezekre irtok :D -
#296 a 2602-es orionrol van szo? amilyen lejatszokkal talalkoztam, meg ez nyuglodik legkevesebbet a lemezekkel, tenyleg mindent eszik es az egyik legolcsobb:) -
#295 amikor nekem aktuális lett volna az orionhoz kb 1 éve akkor nem volt semmi, meg a disztributorral is beszéltem. bár orionhoz is felesleges a firmware amit az a szar ess dekoder tud azt kihoztak az orionbol. -
#294 Ez nem igaz!!!
Orionhoz van firmware.
Van gyari, hackelt amit akarsz. Jama-hoz semmi. -
pauly #293 Ok,lehet,mondjuk lehet nekem is jobb lett volna egy yamada,de neten ami olcsóbb kategória azt mondták,hogy ez az orion ami jobb,meg a yamada,ezért vettem oriont. -
#292 jómultkorjában sikerült belenyulni valami fertelmes gigastorage mediakodos lemezbe, ennél szarabbat nem vettem még, ezeket is lenyeli gond nélkül, igaz ritek lemezekkel nincs tapasztalatom kerülöm azokat. -
#291 no nem mintha az orionhoz lenne, és ha a lejátszó mindent tud amire szükség van részemröl felesleges a firmware. apro módosítások persze jol jönnek, de azokat meg szinte csak a mediatekes chipekhez csinálnak, tehát ilyen szempontbol az orion is kilőve. -
#290 persze tökéletes nincs, de szerintem van lényegesen jobb lejászó az orionnál, szinte ugyanannyiért is. -
#289 Az lehet, es eleg jok a tapasztalatok a jatekos teren, viszont van egy nagyon rossz pont.
!NO FIRMWARE!
Es ugytunik nem is lesz soha. -
#288 Ennépl pl azt hogy elég érzékeny a lemezekre
viszont az USB -s bemenet érdekesnek tűnik. -
pauly #287 Hát igen,van 1-2 hibája,de azért annyira nem rossz.
Pl hogy a feliratot kulon kell kivalasztani nalam legalabbis egyaltalan nem baj.
A tekerésnél mondjuk valameilyk filmnél elcsúszik a felirat,de ha search-al időpontra ugrasz,akkor rendesen berakja megint a feliratot.
Qpel,meg legalábbis nálam csak 2-3 filmnél volt,pedig elég sok filmet kipróbáltam már.
Egyébként én ahogy átnéztem a leírásokat vélemyényeket,minden lejátszónál írtak hibákat,teljesen jó lejátszó,ami avihoz is,meg dvd-hez is jó szerintem nincs,legalábbis midnegyikre panaszkodnak valamit. -
#286 Orionrol énis jókat halottam
viszont tény, hog a QPEL kodolasu AVI-kat nem jatsza le
A lejatszo soha
nem fogja tudni a QPEL-t, Firmware-tol fuggetlenul. -
#285 elég szomoru... tapasztalat hogy szar.
qpel gmc eleve felejtős,
feliratot külön kell választani,
tekerés után vagy nem jön vissza a feirat vagy szarul,
mpeg alá nem tud feiratot rakni,
egymásután automatikusan nem játsza le a fileokat a kövtárban.
néhány fileméretnél nem jol nagyitja a képet igy oldalt fekete csik van a képernyőn.
igy hirtelen más baj nem jut eszembe, ezek zavartak a legjobban az orionnal.
és amiröl én beszéltem +1000ft ért Jama -
#284 Nem olyan gyenge az Orion mint aminek leirod.
Sokan tertek at Yamada 6600-rol erre a jatekosra es egyaltalan nem panaszkodnak. -
#283 jáj nemár oriont, nagyon gyenge játékos. pont az ess chipje miatt. 14 ért van auchanban olyan divx lejátszó ami a létező összes formátumot támogatja, és usb illetve memória kártyát is megeszik, lényegesen jobb választás -
#282 thx -
#281 orion jó lesz, csak apóomnak szólni kell metro kartya ugyben -
#280 Na akkor
EURONICS
METRO
TESCO
-
#279 Ha olcsot akarsz, akkor Metro es a Orion DVD 2602. 12490Ft most brutto.
De megtalalhato, az Auchan,InterSpar,Tesco uzletekben is.
Adatlap
Forum -
#278 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet olcsón olyan asztani DVD lejátszót venni, ami egyrészt ismert a DivX, Xvid kodekeket, másrészt lejátssza a srt, sub feliratokat. SRT mindenképp.
Amit eddig néztem, vagy nem tudott feliratot, vagy nem bírta el az írott +/- -os DVD lemezeket.
Szoval tud valaki(lehetőleg pesten) olyan boltot, ahol ilyen asztali DVD lejátszót lehet venni, kb 12-15000 ft körül?
Köszönettel, és barátsággal:
Taky -
#277 Ez mi pontosan?
Multichannel Universe Test Dvd