Asztali DivX lejátszók kórképe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy jó vásárlás!
Egyszer erre a felvevõre 😊 (Egyszer ha lesz rá pénz, mert VHS-re már nem akarok egy fillért se)
De amúgy ismerõsnek kéne egy jó kis lejátszó ...
Amúgy az a 400Pro jónak tûnik, de nem láttam leírásban tud e SRT vagy SUB feliratozást?
Xoro HSD 400 Pro
Xoro HSD 311 ESS Vibratto ES6178F 40.000 Ft
Xoro HSD 311 Pro MediaTek MT1389DE 26.000 Ft
Xoro HSD 400 Plus ESS Vibratto ES6178F 40.000 Ft
Xoro HSD 400 Pro MediaTek MT1389DE 22.000 Ft
Xoro HSD 415 / 401 Plus / 310 ESS Vibratto ES6178F 26.000 Ft
Látam van felvevõs is belõle (persze tud DivX-ben is felvenni!), és tud videot és MP3-at is DVD lemezrõl is. De árat nem leltem, csak egy oldalt, ahol elsorolják a modelleket ...
O az elsoszamu, de egyre inkabb kezdem belatni, hogy tudasban nehany teruleten elmarad a joval olcsobb tarsaitol 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Elviekben mûködnie kell!
amúgy divx-esnél virtualcd-be betesz az svcd-t s lement róla a mpeg...
utóbbinél lemented a mpeget és azt írod ki dvd-re
Kérdezni szeretnék. Elõször is lehet-e olyat ha mondjuk kiirok 4-5 filmet egy dvd-re (divix) azt mondjuk le tudom-e játszani egy divix lejátszóval olyan szisztémával, mint ahogyan az mp3-t is lejátszom?
Illetve lehet-e vagy van-e olyan megoldás hogy olyan formátumba mint a videocd, svcd dvd-re irjak mpg-t és ugy játszam le? Köszönöm
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
itt keressél másik firmwaret, v2-t, vagy v1 javítottat
frissítés után ajánlott betölteni az alapbeállításokat
csak a hibásan tömörített filmeket nem viszi. nekem a feliratokkal sincs gondom. teljesen ok. csak ajánlani tudom.
amikor végre elkészül new age mester biosa, na akkor aztán totál szakítani fog
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Es igazandibol a sok noname tenyleg megesz mindent, ennek ellenere en egy JVC XV-N316-os jatekosra fogok beruhazni. Nekem tudasban az is mindent tud, amit akarok, feliratot csak a .sub es .srt formatumot ismeri, de ha valamihez csak mast talalok, akkor atkonvertalom maximum. Emellett gyonyoru, sztem az egyik legszebb (ha nem A legszebb) divx jatekos a piacon. (mondjuk izlesek es pofonok).
Mindemellett utobbi idoben tobb JVC termeket szereztunk be, es meg vagyok elegedve mindennel, jol muzsikalnak.
Nekem sem szimpatikus mondjuk ez az xbox megoldas, most is ki tudom tenni a szamitogepet a tv-re, de ezen akarok vegre tul lenni. Konzol meg nem kell otthonra, sot, az igazsag az, hogyha az x lenne 15-20 korul, akkor sem dontenek mellette.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a sigma egy jópár éves chip még szó sem volt akkoriban divxpró rol(qpel gmc packetbitstream) szoval attol hogy lényegesen drágább, nem feltétlenül jobb.
az xbox természetesen más, hisz ott szoftveres dekodolás van, igy mindent képes támogatni, csak program kell hozzá. az ellen csak pár kifogásom van, bazi drága csak filmnézésre, ocsmány, nagy.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
minden más van itthon fölösbe egy új rendzser bármikori szolgálatba állításához..
SSA-t magnavox visz ogm-nek meg nem sok értelme van...nameg konvertálni nem egy nagy dolog
nahde mindegy..vegulis sokaknak tok megfelel egy sima lejatszo is... nekem az animehoz kell az ogm miatt.. nahmeg ez ismeri a legtobb feliratot.. formatumot...
es meg nagy is volt😞 most egy ilyen cube pc mg rohadt draga.....
Amúgy én Mini számgépet akarok összerakni, az még XBOXnál is jobb...
de lenyegtelen..vegulis sok embert nem latok anyazni hogy neki ezt a filmet meg azt a filmet se viszi...
nahja.. 75 k.. de van benne 160 giga vinyo.. 50 jatek.. azert ennyit osszeszedni is tobb honap es tobb ezer ft megha privi ftp re is mesz fel...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
45 ert van 12 honapig garis xbox csipelve...
persze vincsi es jatekok nelkul
75 ezer ft...
alig hasznat 1 honapos XB... 160 giga vinyoval..csipelve...
miert ajanlom???
1) mert nincs olyan asztali DVD lejatszo ami a felet tudna ennek az XBOX nak..
2)vincsi van rajta.. 50 jatekkal.. megha ez senkit nem is izgat fel. talan az igen hogy 160 g vincsire eleg sok filmet lehet felmasolgatni...
/nekem is x em van, kifejezetten videozasra vettem/
Es ha van mi a velemenye rola, mert eddig eleg jokat hallottam rola, de azert az emberben ott bujkal a kisordog. 😛PP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
fórum itt: Magnavox MDV 430
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
abban kiválaszt a bal oldali menüben kiválasztod a Szuper Video Cd-t arra ráklikk utnána Új gomb megnyom
a jobb oladli részen kikeresed az mpeg vagy dat filet és csak simán áthuzod a bal oldalra utána átkonvertálja és ha minden rendben volt akkor már csak az aktuális összeállitás felirása gombot kell megnyomnod és elkezdi felirni
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Hogy tudok svcd-lemezt készíteni neroval. Vannak ugye különbözõ mappák meg minden, mindegyiket rá kell írni a cd-re mert nekem nem sikerült az analizálás során néhány mappát nem olvasott be.
Elöre is köszi!
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Nekem Magvanoxxal van tapasztalatom, mindent visz -tényleg mindent visz- és elég kellemes az összhatása is -lévén hogy Philips.
Hártánya hogy kicsit lassan tölti be a filmeket és nincs 5.1 kimenete -engem ez utóbbi egyátalán nem érdekel...Jah és a menüje egy picit gagyibb mint a Philips 737-esemé...de az hogy mindent visz szerintem fontosabb
Megragadnám az alkalmat,hogy Kellemes ünnepeket kivánjak minden kedves fórumtagnak
viszont ezt a kódeket miért nem ismeri a 6700-es: S-Mpeg 4 version 2
meg még mindig csak 60 karaktert tud megjeleníteni 😞
A Teletechrol nem tudok semmit.
a másik a siltex dv967, divX, divXpro, Xvid metróban 15.000