716
Milyet vennél?
  • Ovis
    Oké, jó tudni... de mivel drága, ezért kilőve!
    Ezek szerint nem tud senki olyan lejátszót, ami fekete színű, egyszerű, de stabil és nem is drága?!? (kb. 15-20K, cca. a Yamada 6700 tudászszintjéhez és ár/teljesítmény arányához hasonlót..)
  • ibrik
    Igazából nem értem, minek kellett beépített menü+felirat+több-hangsáv-támogatást belerakni az új DivX-be (már az mkv-nál és az ogm-nél sem értettem).
    A menüvel, a több hangsávval meg feliratokkal együtt a video már akkora méretű lesz, hogy csak kettőnél több CD-re fog elférni elfogadható képminőségben.
    Na jó, mostmár felmerül ilyenkor az is, hogy az ember akkor DVD-lemezre írja az anyagot...
    Na de ha DVD-lemezt "pazarlok" ilyesmire, akkor miért ne írnám meg eredeti DVD-minőségben, DVD-menüvel és a DVD-video formátum saját több felirat/hangsáv támogatásával...

És akkor megint odaérkeztünk, hogy az DivX felesleges lett.
  • Ramore
    Nem éltem tévedésben, mivel nem írtál újdonságot, egy valamiben viszont tévedsz, a teljes Divx6-os támogatást soha nem fogod tudni kihasználni a jelenlegi játékosoddal, mivel a "menű+több hangsáv"-ot nem támogatja semelyik játékos jelenleg. Természetesen a Divx6-ossal tömörített filmeket és talán 1, vagy 2 hangsávot fogsz tudni nézni illetve váltani.

A mediatek chipsetek hasonló tudással bírnak, mint a sigmadesigns, semmi jelentős eltérés nincsen közöttük.
  • ibrik
    Nem beszélve arról, hogy az XviD is valójában csak MPEG4...
  • ibrik
    Egy kis tévedést szeretnék eloszlatni.
    Attól, hogy egy film DivX4-el vagy DivX5-el vagy akár DivX6-al van kódolva, az nem azt jelenti, hogy 3 különböző kodekről van szó.
    Mindhárom esetben ugyanaz a kodek - MPEG4 -, csak a kódolási algoritmusok mások/javítottak. Lejátszásnál nincs számottevő jelentősége.
    Nekem Yamaha DVD-S550 (MediaTek chip) lejátszóm van és ugyanolyan kíválóan lejátsza a DivX6-al kódolt filmeket, mint a régebbi verziókkal kódoltakat.
  • Ramore
    Egyértelműen a Kiss a legnevesebb és legmegbízhatóbb Divx-es játékos, a gyári firm frissítései is rendszeresek. Az utóbbi időben tényleg elszaporodtak a Mediatek chipes játékosok, de kijelenthető, hogy a Divx6-ra épülő újgenerációs lejátszók terén várhatóan ismét a Kiss lesz a legjobb.
  • Ramore
    tévedésből hozzád írtam, azt hittem ez észrevehető baki volt
  • NeoMaN
    Mert olcsóbb nem?
  • ibrik
    Ezzel sokan vitatkoznának...
    MediaTek sokkal több lejátszóban van.
  • NeoMaN
    Nemtom...
    A kiss ugyebár Sigmadesigns chipet használ, és tudtommal az a legjobb.
  • ibrik
    Igazából semmivel sem jobb a többinél, csak annakidején a KiSS csinálta az első DivX-es asztali lejátszót, ezért számít csak "elitnek".
    Ők is elérték azt, hogy kizárólag a márkanév miatt kerülnek jóval többe, mint a többi UGYANOLYAN JÓ lejátszó.
  • NeoMaN
    hát pedig a kiss a legjobb, csak kicsit drága...
  • ibrik
    Nekem nem kell ajánlgatnod, nem én kérdeztem.
    Én csak ajánlottam neki egy oldalt, ahol konkrétan ezzel foglalkoznak.
  • Ovis
    hmm... KISS DP-1000?? Tudásszint 63% Érték/ár index 180 ?? 35 bruttóért?? A Yamada6700 ehhez képest: Tudásszint 77% Érték/ár index 467, 16.500-ért! No comment! Hol rakják össze egyátalán ezt a KISS-t?? Dél-Korea v. Taiwan?! (gondolom...!)
    Az oldalt már néztem én is, de most bogarásszam végig mindet, melyik van feketében?? (Van, ahol ki sem írják! Azért belinkelhettek volna fotókat is...) Gondoltam, hátha van valaki, aki látott már élőben ilyet! Egyébként 15-20 e-nél többet nem akarok költeni rá! További ötletek..??

• Ramore
    Kiss Dp 1000, habár nem a legmodernebb chipset van benne, dehát azt írtad ne legyen túl drága.
  • ibrik
    Van erre egy jobb oldal: http://www.mpeg4-players.info
  • Ovis
    Üdvök!
    Tudnátok nekem olyan divx-es asztali DVD-lejátszót ajánlani, amelyik stabil, jó minőségű, nem drága, tudásszintje nemigen marad el pl. a Yamada6700-tól, ár/érték indexe is jó és FEKETE (!) színű?? (=jól néz ki!) Utálom ezt az ezüst-divathullámot, előbb-utóbb tutira leáldozik neki!
    Előre is köszi az ajánlatokat!
    Üdv.: O.
  • Breki33
    Énse igazán értem

nincs videomagnó benne P

és DVD irós
    és még YAMADA is P
  • Loál János #338
    ??? #309
  • [Jakuza]
    Ne izelj 49000,Ft-ert, DVD iros Yamadat is vehettel volna mar.
    Ennyire fontos az a videomagno benne ?
  • takysoft
    kérdés... régi jama lejátszóhoz(volt már szó róla) nincs divx6-os firmware?
  • Ramore
    a mostani lejátszók java képes a divx6 lejátszására, viszont a menűt és a 2-nél több hangsávot csak az új generációs lejátszók fogják tudni produkálni.
  • Breki33
    Elárulom hogy a DVd irós JAmada új loadere a lemezfelismerést javitja és ha a divx 6 lejátszását is lehetővé teszi-ha minden igaz.
  • Ramore
    igazad van, de kb 1-2 éve nem jelent meg "újabb és jobb" lejátszó, karácsonyig viszont egy valóban jobb, vagy inkább fejlettebb játékosgeneráció érkezik az üzletekbe.
  • Breki33
    mindig lesz új és újabb

• Ramore
    Aki kedveli a divx-es filmeket, azoknak célszerű várni otóberig, vagy legkésöbb karácsonyig, amíg kijönnek a divx 6.0-át teljes mértékben kezelő lejátszók.
  • Breki33
    És célszerű ha a feliratnak ugyanaz a neve.
  • Banyapapa
    Ha kezeli a DVD akkor igen.
    PL: philipsnél elöccör feliratot kell beolvasatni a lejáccoval,utána indulhat a film.
    Igaz mind1 milyen film, alárakja a feliratot:)
  • AMD Norbee
    Sziasztok!!
    Egy kis Hlep kéne!

Hogyha DVD-re feliratos AVI filmet irok ki, akkor azt a DVD lejátsza felirattal eggyütt? (sub,srt felirat)
  • Breki33
    Ugyebár a #310 -ről van szó

ami DVD iró és Divx-es lejátszó

Szval nemtom milyen másolásvédelmet kéne bírnia :-)
  • Tetsuo
    Az ilyen kombik nem bírják a másolásvédelmet, néha még a Macrovision-tól is kiakadnak, pláne a digitális védelmektől..
  • Breki33
    szupi sikerült 49.000-ért rendelnem
  • Breki33
    DVD-lejátszó
    • Lejátszható formátumok: DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW,
    DVD-RW, SVCD, VCD & CD, MP3, CD-R, JPEG, CD-RW
    • DivX (MPEG-4 technológián alapuló formátum)
    • Dolby / DTS Digital 5.1 kompatibilis
    • Digitális audio kimenet: optikai / koaxiális
    • 3D Virtual Surround, 2 utas audio
    • NTSC/PAL Disc Playback

Videomagnó
    • 6 fejes, sztereó videomagnó
    • PDC-VPS, Auto Set
    • ShowView
    • 2 db scart csatlakozó
    • Előlapon audio/video csatlakozó
    • Variálható kép keresési üzemmód & lassítás
  • Breki33
    dehogynem
  • takysoft
    talan majd kesobb lesznek jo kombik
  • takysoft
    kombik szarok, nem tudnak divx-et, meg semmit
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Daewo DX 9840 DVD-videomagno kombi

A játékos 34 987-ért kapható most a METRO-ban !!!

várjuk az infókat ha valaki vesz
  • Breki33
    igen néztem csak az a gari miatt gázos