265
Forgotten Realms - Demon Stone
-
#145 Ezt nem értem, nem műxik. :-(
Nem tudjátok mi lehet a gáz? Asszondja a sorcerer, hogy "Look Out! Orcs!", de nem történik semmi. :-(
Nálatok ilyenkor jöttek az orkok? -
#144 Ne jó rájöttem... BUG!!
A varázsló csávesz felüvölt, hogy ORKOK, belelő az ajtóba (gondolom itt betörne és beözönlenének az orkok), de nem történik semmi. :-(
Újrakezdem... -
Gandibá #143 Gyíkóni. -
#142 Nem hiszitek el, de ELAKADTAM!!! :-D
Rögtön a második pálya legelején!
Elkezdődik, elindulok van egy nagy tüzelő kálhyá meg romos szoba és fogalmam sincs merre lehetne menni. Mit kő csinálni? -
Gandibá #141 Hát mert fájtör bázz, ne várgyá egy drow elf mozgást. Az majd Zhainál meg Drizztnél :) -
Gandibá #140 A betűk nagyon hányingerül néznek ki, nemtom miért :( -
#139 nekem a menü dúm2-re emlékeztet :DD -
#138 Na én is kipróbáltam!
Vélemények?
A menü pocsék! DE! Pocsékságában valahogy a régi játékokra emlékeztet (pl Goldenaxe) és ettől valahogy olyan hangulatos. :-D
Szvsz elég élvezetes és szép is, ráadásul nem kell hozzá atomerőmű. Eddigi egyetlen negatívum a mozgás animáció. Olyan hülyén harcol a harcos, hogy az valami hihetetlen! Szép, kecses és látványos vágásokat várnék el, erre meg rángatózik, mint egy idegbeteg vagy micsoda. :-D Ezt leszámítva jó kis buli. -
Lyan Kyj #137 Nem tudja vki kiszedni a zenéket lejátszókkal kompatibilis formátumba? Nekem az egész játékba a zenék fogtak meg a legjobban.. -
#136 lol -
#135 Na de tényleg, ha bárminemű információ a birtokodba jut, azonnal tudasd velem, hogy sok boldogság hormon termelődjön szervezetemben. :-DDD -
Gandibá #134 :DD -
#133 Nem baj, ha kell csalok, de én Drizztel szeretnék nyomulni. :-D -
Gandibá #132 Mi olyan vicces? -
Gandibá #131
:D -
#130 És esetleg cheattel? -
#129 "szürreálisan"
-
Gandibá #128 Nekem eddig durván 3 bajom van a játékkal.
1. Kockásak a betűk
2. Lehetne jobb zene.
3. Néha szürreálisan sok enemy. -
Gandibá #127 Hja, sajnos :( -
#126 sajna csak a mithirl csarnokos pályán lehet legalábbis én a köv pályán járok és oda em jött tovább -
#125 Végig lehet vinni Drizztel is, vagy csak egy bizonyos részét?
Amúgy baromi lassan csorog le... :-( -
#124 köszi!
mindig elfelejtem hogy van aza hüje block. amugy drizztel télleg nagyon komoly, sity-suty szétkaptam vele a trollokat :) -
Gandibá #123 Varázslóval adni kell neki villámot (vagy amid van). Csináld úgy sokáig nyomod a lövés gombot miközben befogtad, utána lőj, majd védekezz. Én így sérülés nélkül ki tudtam nyírni. -
#122 bocs ez ugy tünik megvan -
#121 hülye kérdés, de közben lejött a shade torrentről(rar)
mikor ki akarom csomagolni jelszót kér
ötlet?
-
#120 köszi
most neki is állok -
#119 regéljetek már hogy kell kinyirni a buzi pok királynőt chult-ba -
Gandibá #118 Durván a pálya 70%-át. -
Drizzthsz #117 Soáig lehet vele? -
Gandibá #116 Mithrill Csarnokos pálya istenkirály volt. Főleg Drizzt-el hentelni :) -
#115 kipróbáltam én is.
karakter váltás ok , gyűrűk úra hasonlóság ok , graf nem a legszebb , sőt valahol nagyon ronda , betűk nálam is kockásak meg a z egész menü !
kár hogy nincs mentés , igaz nem is szükséges mert normalon elég könnyű
chapter 2-nál vok kb 5-10 percnyi game után...
a kockázást valahogy rendbe kéne tenni mert elég tré... :( -
steweee #114 egy rövid kérdés, jó a játék ? -
Jóska Kapitány #113 Édes anyám hogy írok. -
Jóska Kapitány #112 Pedig avarázsló a kulcs. Állj a csónak "monitor" felé eső részébe és kezd el szórni a varárzspálcáddal. De vigyázz mert ő is nyomja a genyát.
Az a lényeg, hogy ne kis tűzlabdákkal dobáld, hanem tartsd lenyomv a gombot és akkor egy bazi nagyot pattint oda.
Ahogy elött egy ből pajzs, mert jön a válasz. ell kell kapni a ritmust és így elég könnyű kinyírni.
egy darabig eltart de sima ügy. -
Gandibá #111 Neked is ilyen szar kockásak a betűk? De mét? -
tomo #110 keress masik letoltohelyet, pl www.torrentspy.com (kereso) . vagy ha a vengeance releaset szeded, az elitetorrents.org on megtalalhatod.
(elkezded letolteni, es felkesz cuccal felulirod az uj fileokat ) (a felkeszet tarts meg nehogy elszurd) -
#109 én kiírnám szívesen ! egy óra múlva lesz lennt !
csak messze vagyok , az ország másik végébe -
Gandibá #108 #83? -
#107 he?
:)
nem vágom a torrent cuccokat, ezt suprnova-rol kapom -
#106 lassan esnek le a poénok
eddig ennek még nem sikerült értelmezést nyernie