Forgotten Realms - Demon Stone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
kipróbáltam én is.
karakter váltás ok , gyûrûk úra hasonlóság ok , graf nem a legszebb , sõt valahol nagyon ronda , betûk nálam is kockásak meg a z egész menü !
kár hogy nincs mentés , igaz nem is szükséges mert normalon elég könnyû
chapter 2-nál vok kb 5-10 percnyi game után...
a kockázást valahogy rendbe kéne tenni mert elég tré... 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

egy rövid kérdés, jó a játék ?

Édes anyám hogy írok. <#guluszem1>

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Pedig avarázsló a kulcs. Állj a csónak "monitor" felé esõ részébe és kezd el szórni a varárzspálcáddal. De vigyázz mert õ is nyomja a genyát.
Az a lényeg, hogy ne kis tûzlabdákkal dobáld, hanem tartsd lenyomv a gombot és akkor egy bazi nagyot pattint oda.
Ahogy elött egy bõl pajzs, mert jön a válasz. ell kell kapni a ritmust és így elég könnyû kinyírni.
egy darabig eltart de sima ügy.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Neked is ilyen szar kockásak a betûk? De mét?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

keress masik letoltohelyet, pl www.torrentspy.com (kereso) . vagy ha a vengeance releaset szeded, az elitetorrents.org on megtalalhatod.

(elkezded letolteni, es felkesz cuccal felulirod az uj fileokat ) (a felkeszet tarts meg nehogy elszurd)

fitutufi
én kiírnám szívesen ! egy óra múlva lesz lennt !
csak messze vagyok , az ország másik végébe

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

#83?

yellowcab
he?
😊
nem vágom a torrent cuccokat, ezt suprnova-rol kapom

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

yellowcab
lassan esnek le a poénok
eddig ennek még nem sikerült értelmezést nyernie

Keress egy másik trackert!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

fitutufi
Árpád híd alatt ?<#idiota><#vigyor><#vigyor1>

Hátö ugyan azok csinálták akik a The Two Towers-t.

yellowcab
valaki ki tudná írni nekem dvd-re?
BP XIII. ker (Árpád Híd környéke)
pls, torrentel jön már 3 napja, mert nem képes 4k-nál többel szedni
köszi

Szerintem az a baj hogy kissé kaotikus lett az egész a legtöbb helyen.Van amikor egy 10 négyzetméteres területen vagy 10-15 figura tolong.Azt hogy az általam irányitott is ott van valahol,azt ilyenkor csak sejtem.Ez aztán akkor a legjobb amikor a kamera valami olyan helyrõl mutatja az eseményeket,ahonnan aztán végképp nem látni semmit.
Mondjuk olyan sokat még nem haladtam benne.
Hát engem olyan nagyon fogott meg,de azért még megyek benne kicsit,ha tudok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

james69holden
Nem mert azok nem PC-s képek te lüke...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Tepet
ha már ien ügyesek vagytok adjatok valami tippet hogy gyakjam le a pok queen-t chultba mer egyedül kb a varázsló tudja valamennyire megsebezni és mivel nem lehet kikerülni a szarjait ezért minden második lövésnél kiterit.
amugy télleg nem egy nagy szám a játék de mivel fr fan vagyok ezért kötelzõnek érzem hogy végig vigyem 😊 (és a drow csajszi rulzik 😊 )

Tatyla
Na kérem én is kipróbáltam!
1.tényleg kisértetiesen hasonlit a gyürük urára!
2.autosave van a pálya végén!broáf!
3.konzolos a graf de azért szép!
4.néha annyira egyszinü hogy nem látni hol vagyok!(kaméleon akció)
5.ez a vásárlási rendszer kicsit kiakasztó,és béna!
6.mindez az elsö pálya utáni kirohanásom,lehet sokkal jobb lesz!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez a torrentes oldal állítólag karbantartás miatt nem jön be, így nem érhetõ el a torrent, amit tartalmaz. A bithumen-re nem tudná valaki feltölteni? Vagy azt nem szabad?

grebber
Torrentel töltsed le azt az egy fájlt.

Next PC upgrade: 2022

Szevasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Lesztedtem a game dvd verzióját, de egy file crc hibás. Sehol nem tudom megszerezni
vng-ds.r20 ez a file kéne
NAgyon megköszönném ha valaki tudna segíteni.

Elõre is köszi.

A topic alján lévõk nem elég jók?

james69holden
Aki már játszik a gameel, szúrjon már be nekem egy képet, hogy hogy is néz ki a játék. Nagyon kiváncsi vagyok rá...
Csak azért kérek képet mert más oldalakon kicsi felbontású, szar képeket találtam! Na hajrá

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Köszönöm.

******* SPOILER ********

Na, hát én letöltöttem, de nem egy nagy szám. Elmentem a végéig, ahol a fõgenyót már nem bírtam kinyírni, és mivel menteni nem lehet benne, a csekpontok meg elég ritkán vannak, többszöri nekifutás után uninstall lett a vége. Valójában ez egy verekedõs játék, de a gyengébbik fajtából. Rohadt idegesítõ, hogy az összes pálya sötét vagy félhomályos, csomószor messzirõl mutatja a kamera a csatát, hát nem mondom, elég érdekes kb 50 méter látótávolságból harcolni...Az rpg vonal egy nagy kamu, semmi ilyesmirõl nincs szó benne. Lineáris az egész, ráadásul sokszor csak a szerencsén múlnak a dolgok. Az egyetlen pozitívum, hogy belerakták Drizzt-et, akivel gyakhatunk is, a mozgása szerintem nagyon jól meg van csinálva. A legvégén viszont a fõellenfél ilyen köcsög rózsaszín lövedékeket lõdöz, amit nem lehet kivédeni, ha eltalál valakit, akkor az elkábul, a szörnyek meg agyonverik. Szóval igazából ennyi.
grebber
Torrent .Elég jó a seeder leecher arány gyorsan szedi most.

😞

Next PC upgrade: 2022

Ha akárki tud bármilyen beszerezhetõséget, ne titkolja, mondja meg mondjuk pl.: priviben. Pls... Nagyon, de nagyon érdekel a játék. 😞

Légyszi, nagyon fontos lenne, akinek már lent van, megmondaná az iso nevét, ami kitömörítés után lesz, mert nekem a nyamvadék torrenttel még két nap lnne mire lejön.

DC-n milyen néven van értelme keresni?

Ok, megvan, bocs a zaklatásért.

Honnan lehet leszedni? Mi az iso neve?

Nektek is kockásak a betûk? Kicsit idegesítõ..

Ez most a Rune-hoz hasonlít játékmenet szempontjából??

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

mondjuk én egy ilyen típusú játéknál nem is foglalkoznék a grafikával, HA A GAME JÓ LENNE...

rendben

thx 😊

Eye-scream
Jó de akkor qrva rossz szemléltetés, mert abszolút nem így néz ki. Én meg már azt hittem, aztán kapásból némi elõítélettel kezdtem 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

torrentet a www.torrentspy.com oldalon lehet talalni

mit vársz egy 1024x768-ról 640x480-ra kicsinyített 20%-os minõségû jpeg-tõl? <#confused>
nálam se így néz ki a JÁTÉK, ez csak szemléltetés volt.<#awink>

raziel.
hát asszem éjfél elött volt valami leállás amugy én is éjjelre raktam be és nekem jeött
végig 128k volt😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Eye-scream
Grrr most nézem, nekem is kihagyogatott pár filet a többi letöltésbõl...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

De az a poén hogy én még 2 másik gamét is beraktam e mellé 😄

Eye-scream
Nekem is kihagyott kb 15 filet amit újra be kellett tenni... Ráadásul végig kb 60k val jött 120 helyett.

Hát bazzeg, este beraktam tölteni wandooról, most nézem reggel, leszedett 15 filet és kész. Szar buzi atw megint meghalt az este??

raziel.
nya kiprobáltam elöbb és hát full lotr utánzat mármint az eleje...semmi extra csak izomhent

késõbb is ilyen amugy?

Hmuda
Ja igaz, ezt el is felejtettem, jaj, hogy ez a hapi gyerek mennyire figyelmes. <#idiota> <#zavart2>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eye-scream
A menü nálam ugyanilyen randa viszont a graf mérföldekkel szebb, szal nemtom... Be vannak egyáltalán kapcsolva a pixel shaderek meg a vertex shaderek nálad?

Eye-scream
Annyira nem rossz ez...A grafika szép, a játékmenet pörgõs, és van benne némi fejlõdési rendszer is. A karakterek kimondottan jópofák lettek szvsz. A sztori ugyan eddig elég sablonos, a játékmenet meg abszolút lineáris, dehát ez van... Engem egyedül az eszméletlenül hosszú töltési idõk idegesítenek, a többi elmegy.Ja és mégvalami, a menü és a töltési képernyõ vmi okádék randa, és elég soká kell nézegetni... Csodát nem kell várni, egy kis vérengzés némi ál-RPG köntösben. A vörös sárkány kimondottan szép lett, már csak ezért is megéri meglesni 😄

fitutufi
lol<#ejnye1><#mf1>

raziel.
pf akkor megy a többi szemét közé a polcra...letöltését már nem állitom le sebaj egy ujabb ocska üsd vágd játék ami szerintem elég undoritto
mint lotr...az is najo befejezem inkább
nc