265
Forgotten Realms - Demon Stone
-
#185 Vond vissza, hogy ronda, különben berakok egy spoiler képet Drizzt-ről...
Nézzétek meg 1600x1200-ban és máris nem lesz ronda... -
#184 valaki rakjon már be képet -
#183 Jah. De csakazért is végigviszem, mert egyrészt látni akarom Drizztet (még ha ilyen okádék grafixal is), másrészt berakhatom a végigjátszott játékok listájára. :-) -
Drizzthsz #182 Háhá, én is le fogom, már két napja húzom... -
mike369 #181 én szóltam! -
#180 de te mégis letöltötted :P -
#179 Amúgy tömören a véleményem:
Unamas, átláthatatlan, monoton, ronda, akadozós, értelmetlen, FR gyalázó, agyatlan hülyeség.
Csak így összefoglalva. Szégyelje magát Salvatore, hogy egy ilyen hulladékhoz adta a nevét. -
#178 Hm. Varázslótorony tetje, a vari megbűvölt valami vasszobrot, de onnan sehova jó helyről. Semmit nem reagál és szépen lassan ledarálnak minket. Pfff, imádom a bugmentes konzolátiratokat. :PPP -
Gandibá #177 Azért 1x érdemes végigvinni. -
#176 Lol na akkor inkább le sem töltöm... -
Gandibá #175 Na végigtoltam. Hát, lehetett volna sokkal jobb is. Monnyuk a legvége jó lett, azon röhögtem egyet :D Legközelebb ha lesz megint egy gyilokhenttunk FR game, az remélem jobb lesz. -
#174 Épp a drizztes pályát nyomtam, miközben a haverom itt ült mellettem és nézte. Már vagy negyed órája ment a szüntelen gyakás, haverom meg se mukkant, de egyszer csak felordított:
-Te, ez baromi uncsi! :-DDD
Jót röhögtem, mert igaza volt. Én is csak azért élveztem, mert Drizztel kaszabolhattam a trollokat. Persze azért végignyomom (kivéve a második pályát), de tény, hogy az a pálya elég sablonos kivéve Drizztet. -
mike369 #173 nem igazán... -
#172 Jó a game? Hozza a Forgotten Realms világ hangulatát meg élethűségét stbstb? -
Gandibá #171 Azt :) -
#170 a chapter 7-nél a jeges pályán medig kell védeni azt a tengelyt vagy forgatót ? vagy egyáltalán ott mit kell csinálni ? -
#169 Örök hála!
Ezzel majd a régebbi páylákat is tudom nyomni.
Thx! -
Gandibá #168 Ez igaz, de ott már fejlett karaktere lesz ahhoz a szinthez képest. -
#167 aaaaaa, hüle vok
szedd le nyugodtan ezzel is vissza tuc menni a level választásnál -
Gandibá #166 Hja, nekem is a legrégebbi az a 6os pálya :) -
#165 Bandew: aza baj hogy max 5 mentésed lehet igy aki már kicsit is a vége fele jár és a legrégebbi mentésekre ment rá annak nem lesz 2. pályáról mentése, én feltöltöttem neked a sajátomat de ez csak 5. leveltől van (emilt nem küldtem mer 8 mega :) )
http://tepet.uw.hu/Demonstone.zip (beépitett linkelés valamiért nem akar menni) -
#164 jah a pajzsot elfelejtettem :D -
mike369 #163 nézd el nekem, tök egyedül vagyok a munkahelyemen még 24.-éig és SEMMIT NEM TUDOK CSINÁLNI... kicsit lefárad ilyenkor az ember... -
Gandibá #162 A "tutajon" csak a mágussal menj. A pókot meg úgy nyírd ki hogy felizzítod a botot, lősz, majd egyből pajzs. Így meg lehet ölni sérülés nélkül. -
Suliban is állandóan ilyen barom poénokat nyomunk és most itt is...
-
mike369 #160 Bocsesz!
Majd otthon megnézem, van-e... -
mike369 #159 SAVE! -
#158 Ja, akkor valaki küldene egy save-t? -
#157 Nekem is SP2-m van, de nekem gyorsan tölti és a BfME is megy. -
#156 nekem is sp2-m van
chapter 5 végén a pókot hogy kell megölni a varázslóval azt tom meg a baltákkal és félig levettem az életét de többre nem tellik mert kinyírja a mágust :) -
Gandibá #155 Nekem nagyon gyorsan töltött mindent, addig amíg 2 napja fel nem raktam az SP2-t. Azóta bazzeg olyan lassú mint állat. -
#154 engem az zavar hogy annyit tölt pályabetöltésnél meg a menü betöltésénél !
ezé nem is szeretem bekapcsolni :P -
#153 Mi van? -
#152 lol -
#151 Ez nem igaz! Újrainstalláltam és még mindig! Ez nagyon gáz!
Ha valaki elküldene nekem egy mentést a [email protected], azt megköszönném. -
#150 Akárhányszor újraindítom nem mögy.
Mindig felüvölt a fószer, aztán semmi. -
Gandibá #149 Rövid a játék bazz! 10 pálya, most vagyok az uccsón :( 9ik pálya elég szopatós lesz, de nem spoilerezek :D -
Gandibá #148 Aha, özönlöttek mint a disznó. -
#147 A második pálya. Rögtön a legeleje. :-(
Sztem valami hülye bug de nem történik semmi. Már szétvertem az egész berendezést. A falban van két fekete lyuk is, de nem megy be a karakter. -
Lyan Kyj #146 Hmm... melyik pálya is az?