Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ugyanakkor persze nem csoda, mivel mindenki olyan lesz, amilyenné az élete teszi. Meg kell nézni milyen környezetbõl jönnek, gyerekkorban mit látnak, milyen körülmények között élnek, és máris megvan a magyarázat arra, hogy miért viselkednek úgy, ahogy. És ez 99%, hogy egyéb nemzetiséghez tartozókkal is így lenne, adott esetben. Olyan, hogy emberi természet, genetikus elrendeltség nem létezik. Csak viselkedés, amit a gyerekkorban a környezettõl vesz fel az ember.
És ezt nyilván nem lehet egy csapásra megváltoztatni, szóval most olyanok, amilyenek, meg holnap is így lesz még. Ha lenne átfogó program a felzárkóztatásukra, akkor is maximum a következõ generáció lehetne társadalmilag életképesebb, de az is lehet, hogy 2 generáció is kellene ehhez.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Könnyû olyat kérni, amirõl te is nagyon jól tudod, hogy soha nem fog elkészülni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Addig ugyanis csak feltételezés minden. Merthogy a cigánysággal kapcsolatban igen nyomatékosan fennáll az az elv, hogy mindenki azt lát, amit látni szeretne, a saját nézõpontjához keres azt alátámasztó tényeket és nem tények alapján von le következtetéseket.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De nézzünk meg más nemzetet: Miért kezd a németeknek elegük lenni a török bevándorlókból? Vagy az angoloknak a különbözõ arab bevándorlókból? Vagy a franciáknak az ottani bevándorlókból?
A további,hitelesítéshez szükségem lenne a következõ adatokra: Hány betörõ volt 180 cm-nél magasabb, hány százalékuk volt balkezes, és mennyi közülük a Fradisták, ill. az Újpesti szurkolók aránya.
Belegondolni is rossz, hogy mi lenne, ha nem darabszámra, hanem a hamis úton szerzett vagyon alapján vizsgálnánk az "itt" és "ott" elkövetett bûnügyeket, nem beszélve az "amott" elkövetettekrõl? Hajajj...
Meg aztán jujuj, lehet, hogy a végén még kiderülne, hogy mégiscsak az a legjobb, ha a bûnözést nem etnikum szerint nézzük, mert talán mi járnánk rosszabbul...
Úgy értettem, ember ember iránti útálata nem lehet fajgyûlölet, mert azzal saját magát is útálná.
a.carkey: ez is kettõn áll, nem egyet kell hibáztatni érte. Tudod, egyik próbál, másik leszavaz, másik próbál, egyik leszavaz, a lényeg, hogy keresztbe tegyenek egymásnak, mert ettõl lesznek jó fejek a választók szemében - õk ki merték mondani.
Azt persze senki sem meri kimondani, hogy munkából kellene élni, nem segélybõl.
Ha a szlovákok után csináltuk volna a segélyezési reformot - õk ezzel stabilizátlták a gazdaságukat - azzal buktak volna néhány millió szavazatot, és egy-kétszer nálunk is be kellett volna vetni a vízágyúkat, de legalább nálunk sem 2,3 millió ember termelné ki 10.000.000 ember bérét. Felesleges politikára, személyekre fogni az egészet, addig nem lesz rend, amíg az ellenszolgátatás nélküli bér magasabb a munkabérnél.
A medve nem játék.
A tüzet nem értem, miért kapcsolódik ide, mert ehhez hülye vagyok, de sebaj - én is kihalok egy generáció alatt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sértené a jogaikat... ezek tróger gyilkosok, bármire képesek, sajnos ezt elég közelrõl sikerült a családomnak tapasztalnia😞(((
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
lassan de biztosan elérjük a 100-as álomhatárt, bár még az is kevés lenne...<#hehe>#hehe><#pias>#pias>
de mi ez az 50 eset, lófasz, a romák által elkövetett támadásokat persze nem tartják számon<#rolleyes>#rolleyes>
"Miskolc. Több órás hasi mûtéten esett át az Alsózsolcán meglõtt fiú. A betegen urológus, érsebész és baleseti sebész közremûködésével hajtották végre a mûtétet, jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, életveszélyes"
ennyit dolgozni a semmiért...
Dr.House valamelyik részében is pont cigányok voltak, furcsa módon, már ott is csak a probléma volt a viselkedésükkel, ajjh, ha Isten tudta volna...
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nem a legjobb évindító hír, de pár napja, 44 éves korában elhunyt Balogh Zoltán, akit a Különjárat nevû metal TV mûsorból ismerhettünk. A tragédia oka ismeretlen. Nyugodjon békében!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
<és nem otthon kockult csak már hazacsámborgott, és nem alszik hanem újév elsõ dolga az esgé>és nem otthon kockult csak már hazacsámborgott, és nem alszik hanem újév elsõ dolga az esgé>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Délután három? Ahhoz sok "egykicsit" kell meginni... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A férfi egyik balesete után sem állt meg, folyamatosan haladt, az utolsó karambol után már kitört kerékkel, <#wilting>#wilting>