Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
kasztrálni a férgesét

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bertino
elég egyértelmû, õ mégse hiszi el...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem ezt azért nem kell kétségbe vonni. Elég egyértelmû.
Ugyanakkor persze nem csoda, mivel mindenki olyan lesz, amilyenné az élete teszi. Meg kell nézni milyen környezetbõl jönnek, gyerekkorban mit látnak, milyen körülmények között élnek, és máris megvan a magyarázat arra, hogy miért viselkednek úgy, ahogy. És ez 99%, hogy egyéb nemzetiséghez tartozókkal is így lenne, adott esetben. Olyan, hogy emberi természet, genetikus elrendeltség nem létezik. Csak viselkedés, amit a gyerekkorban a környezettõl vesz fel az ember.
És ezt nyilván nem lehet egy csapásra megváltoztatni, szóval most olyanok, amilyenek, meg holnap is így lesz még. Ha lenne átfogó program a felzárkóztatásukra, akkor is maximum a következõ generáció lehetne társadalmilag életképesebb, de az is lehet, hogy 2 generáció is kellene ehhez.
Scottt
Ha aktív szénhulladék volt akkor 180centinél kissebb volt mert a genetikájukban van, hogy minél kisebb annál kevésbé feltünõ mikor a sarki ABC-ben tömi 2pofára a csoki.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

joebacsi
Nem mondtam, hogy reprezentatív minta vagyok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Punker
az évek óta tartó pozitív diszkrimináció eredménye ez is...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem létezik ilyen statisztika, és soha nem is fognak ilyet csinálni, mert ha valaki megpróbálná, akkor több hónapos lejratóhadjárat indulna ellene a médiába. A rendõrségen se tarthatják nyilván, hogy cigány volt e az elkövetõ. Még azt se lehet tudni, hogy pontosan hány cigány van Magyarországon, mert sokan letagadják a származásukat, meg vannak olyanok akik hivatalosan nem is léteznek. Szóval ha akarnának se tudnának pontos statisztikát csinálni.

Könnyû olyat kérni, amirõl te is nagyon jól tudod, hogy soha nem fog elkészülni.

Akkor az azt jelenti, hogy Magyarországon 100%-ban csak cigánybûnözés van? <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Figyelj, ha te azt mondod, hogy a cigányokkal van a legtöbb probléma, meg hogy azok a fránya arányok, akkor gondolom, hogy ezt valamivel tudod is igazolni, pl. a cigányokra vonatkozó statisztikával, összehasonlítva a magyarokra vonatkozókkal.
Addig ugyanis csak feltételezés minden. Merthogy a cigánysággal kapcsolatban igen nyomatékosan fennáll az az elv, hogy mindenki azt lát, amit látni szeretne, a saját nézõpontjához keres azt alátámasztó tényeket és nem tények alapján von le következtetéseket.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Meg vajon az iskolákban miért a cigányokkal van a legtöbb probléma?persze mindjárt jönn vlala meg garfield hogy hol van a statisztika a magyar tanulókról köztük sem szent mindenki....igen..csak azok a fránya arányok elég egyértelmû képet mutatnak...

joebacsi
psszt! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
Akkor teisloptad 😄DD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
Akinek több pénze van, mint nekem az egészbiztosan összelopta!!!44négy

Bandee1987
Na jó, inkább úgy kérdezek: Miért van a magyar emberek többségének rossz tapasztalata a cigányokkal kapcsolatban? Talán a magyarok rasszisták? Vagy a szélsõjobb gonosz ármánykodása révén? Vagy mi? Tény, hogy mi sem vagyunk szent emberek, de miért nincs baj az itteni szlovák kisebbséggel vagy bármely más kisebbséggel, pl. svábokkal?

De nézzünk meg más nemzetet: Miért kezd a németeknek elegük lenni a török bevándorlókból? Vagy az angoloknak a különbözõ arab bevándorlókból? Vagy a franciáknak az ottani bevándorlókból?

Kérdezd meg tõlük. Néhány "hazai" vállalkozót is megkérdeznék szívesen...

Bandee1987
Hát azért kiváncsi lennék, hogy jópár cigányvajdának és roma "vállalkozónak" honnan van annyi pénze, hogy több száz milliós esküvõt szervezzenek a kölkének. Ilyenrõl nem egyszer hallottunk már, sõt egy haver mesélt róla, pincér volt egy ilyen esküvõn.

Oké, felírtuk a statisztikára. Behúztunk két strigulát a sötét oldalnak. Az adócsalók, fehérgalléros bûnözõk és tömeges garázdák paradicsomában még így is kezdõnek számítanak mellettünk.

A további,hitelesítéshez szükségem lenne a következõ adatokra: Hány betörõ volt 180 cm-nél magasabb, hány százalékuk volt balkezes, és mennyi közülük a Fradisták, ill. az Újpesti szurkolók aránya.

Belegondolni is rossz, hogy mi lenne, ha nem darabszámra, hanem a hamis úton szerzett vagyon alapján vizsgálnánk az "itt" és "ott" elkövetett bûnügyeket, nem beszélve az "amott" elkövetettekrõl? Hajajj...

joebacsi
lehet, minden lehet, és még annak az ellentéte is, mindenesetre hozzánk cigány kétszer tört be, nemcigány még egyszer sem 😊

És a magyarok ellen irányuló magyarbûnözésrõl van statisztika (hányan, mekkora kárérték, sötöbö)? Ja bocs, olyan nincs, a magyarokat csak a cigányok meg a zsidók bántják...
Meg aztán jujuj, lehet, hogy a végén még kiderülne, hogy mégiscsak az a legjobb, ha a bûnözést nem etnikum szerint nézzük, mert talán mi járnánk rosszabbul...

Failed? Te a darazsak fajába tartozol?
Úgy értettem, ember ember iránti útálata nem lehet fajgyûlölet, mert azzal saját magát is útálná.

a.carkey: ez is kettõn áll, nem egyet kell hibáztatni érte. Tudod, egyik próbál, másik leszavaz, másik próbál, egyik leszavaz, a lényeg, hogy keresztbe tegyenek egymásnak, mert ettõl lesznek jó fejek a választók szemében - õk ki merték mondani.
Azt persze senki sem meri kimondani, hogy munkából kellene élni, nem segélybõl.
Ha a szlovákok után csináltuk volna a segélyezési reformot - õk ezzel stabilizátlták a gazdaságukat - azzal buktak volna néhány millió szavazatot, és egy-kétszer nálunk is be kellett volna vetni a vízágyúkat, de legalább nálunk sem 2,3 millió ember termelné ki 10.000.000 ember bérét. Felesleges politikára, személyekre fogni az egészet, addig nem lesz rend, amíg az ellenszolgátatás nélküli bér magasabb a munkabérnél.

a.carkey
Csak annyit jegyeznék meg így január 2-án, hogy már a második ország vezeti be körülöttünk az "ájrót" azok közül, amelyek 1989 után alakultak meg, és korábban elõtte szinte nem is léteztek ... Szóval ennyit a gyönyörû Pannon Pumáról, az elócsított évekrõl és az "ezeréves Magyararország"-ról.

A medve nem játék.

jah de például darász és darázs között is van különbség:kecskedarázs,lódarázs stb....szóval failed!

5c0rp330n
a tûz ugyanúgy kapcsolódik ide, ahogy a szúnyog is. ha nem általánosítunk, hogy a tûz általában megéget, nyugodtan belesétálhatunk. attól pedig, hogy egy fajba tartozunk nem értem, hogy miért ne lenne szükség általánosításra.

A szúnyog más faj. Az ember - bármilyen színû, alakú, méretû - egy fajba tartozik, épp ezért furcsállom, hogy miért nevezik magukat különbözõnek...
A tüzet nem értem, miért kapcsolódik ide, mert ehhez hülye vagyok, de sebaj - én is kihalok egy generáció alatt. 😊

Talán ott kezdõdik az egész, hogy õk is különbözõnek tartják magukat, ha érdekeik úgy kívánják - emellett elviekben nem szabad hátrányosan megkülönböztetnünk õket. Csak elõnyösen... hogy is van ez?

5c0rp330n
az igazi az lenne, ha nem tennénk különbséget semmi alapján. ez alapján a szúnyogokat sem lehet elítélni, és lecsapni, mielõtt a véred szívják, vagy nyugodtan bele lehet sétálni a tûzbe, hátha nem fog meggyújtani. ilyen gondolkodásmóddal az emberiség egy generáció alatt kihalt volna.

0Fritz0
Szép gondolat, de miután a törvény és a "hivatal" is különbséget tesz, ezért a néptõl se várjunk mást.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az igazi az lenne, han nem tennénk különbséget az emberek elleni támadások között. Bár ezzel megint magamra rántom a népharagot, szerintem senknek nem volt kávéautomatára emlékeztetõ gombsor az édesanyja hasában, hogy hány cukorral kéri az életet, és milyen feketén, ennél fogva enyhén szólva ostobaság a másikat színe alapján megítélni...

joebacsi
zsindexen nem kell csodálkozni

SHADOWEYES7
Nem gúnyból szúrtam be,de az indexen ez volt éjfélkor.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
Hát jah, kb. 15 perce ébredtem így több mint 3 és fél órával tovább voltam szarul 😊

Mr_no_NaMe
Én inkább a 2008-ban történt magyarok elleni romatámadásokra lennék kiváncsi. Az vajon melyik neves hírpotál állította össze?
Istencsászár
"a romák által elkövetett támadásokat persze nem tartják számon"

sértené a jogaikat... ezek tróger gyilkosok, bármire képesek, sajnos ezt elég közelrõl sikerült a családomnak tapasztalnia😞(((

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sadist
Ja, és a haxorok felraknak két indexes videót. Sõt, a haxorok maguk az indexesek. Ne legyetek már ennyire butuskák :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Brolly
2008-ban történt: Romák elleni támadások
lassan de biztosan elérjük a 100-as álomhatárt, bár még az is kevés lenne...<#hehe><#pias>
de mi ez az 50 eset, lófasz, a romák által elkövetett támadásokat persze nem tartják számon<#rolleyes>
"Miskolc. Több órás hasi mûtéten esett át az Alsózsolcán meglõtt fiú. A betegen urológus, érsebész és baleseti sebész közremûködésével hajtották végre a mûtétet, jelenleg az intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, életveszélyes"
ennyit dolgozni a semmiért...
Dr.House valamelyik részében is pont cigányok voltak, furcsa módon, már ott is csak a probléma volt a viselkedésükkel, ajjh, ha Isten tudta volna...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

artschi
Balogh Zoltán - elhunyt

Nem a legjobb évindító hír, de pár napja, 44 éves korában elhunyt Balogh Zoltán, akit a Különjárat nevû metal TV mûsorból ismerhettünk. A tragédia oka ismeretlen. Nyugodjon békében!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Scottt
Szólás-mondás baráti társaságomba.Õ lenne kopasz,én egyébként is kopasz vagyok(télen azért nem,fülem miatt)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a.carkey

A medve nem játék.

Mr_no_NaMe
Amúgy B.Ú.É.K minden kedves esgésnek 😊
<és nem otthon kockult csak már hazacsámborgott, és nem alszik hanem újév elsõ dolga az esgé>
Mr_no_NaMe
Megint meghaxoltál? Ezt le lehet valahogy menteni 2-3 oldal mélységig firefoxal?
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

A lottó esélyesebb.
Délután három? Ahhoz sok "egykicsit" kell meginni... 😊

Bandee1987
Elõre is Boldog Új Évet mindenkinek, nemsoká megyek barátokhoz iszogatni egy kicsit, így nem biztos, hogy jan 1. 15:00 elõtt tudom kommentálni, ha neadjisten a magyar politikusok fejére esne szilveszterkor egy ûrhajó 😊

0Fritz0
Izé... most akkor Te lennél kopasz, vagy Õ?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Scottt
Lõném fejbe 2x kopaszon^^

Fabio Capello
ki se engedjék a diliházból!

bertino
fejbe kéne lõni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Három kilométeren belül három balesetet okozott egy autós az M3-as autópályán.

A férfi egyik balesete után sem állt meg, folyamatosan haladt, az utolsó karambol után már kitört kerékkel, <#wilting>
5c0rp330n
micsoda ték :o