Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
"A pokolra vezetõ út is jó szándékkal van kikövezve." 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"Az elkövetõk még gyerekeknek számítanak, ezért nem büntethetõk."
Persze ha rajtakapod, és egy kicsit szilánkosra töröd a kezét, az már büntetendõ.

kuci06
Kiskorú autótolvajokat fogtak Bökönyben

"A rendõrség két kiskorút ezért még december közepén ideiglenesen gyermekotthonban helyezett el, ahonnan azonban szinte azonnal megszöktek."

hmm

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bertino
<#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dragooon
attól még veszélyeztette az életét<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

szucsy89
örökre elvenném a jogsiját...

"A fiatalember ellen az utas életének és közlekedés biztonságának veszélyeztetése a vád."

mert? a haverja is benne volt ugyanúgy mint õ, még videózott is...:S
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey

A medve nem játék.

GregSB
" egy biztos: qrvaszar a helyzet."

Szerintünk. Nem tudom hallottatok e már az EU szenvedõ indexérõl. Röviden arról van szó hogy melyik ország lakosai a legelégedetlenebbek az életszínvonalukkal. Románia az elsõ, rögtön utánna jön Magyarország az EU-ban. Jeleneg is vizsgálják hogy miért alakult ki ez a jelenség, ugyanis Magyaroszág az erõs középmezõnybe tartozik életszínvonalban, az emberek mégis sokkal boldogtalanabbak mint tõlünk sokkal szegényebb országokban.

2004-es adat: Az akkor ~6 milliárd emberbõl a Földön 2.8 milliárd élt naponta 2 USD-tõl kevesebb jövedelembõl, 1.2 milliárd pedig még 1 USD-tõl is kevesebbõl. (hogy jobban átlátható legyen: napi 1 USD-s jövedelem az durván havi 5800 Ft-nak felel meg). Még egy adat 2004-bõl: a Föld összjövedelmének 85%-a a népesség 23%-hoz került.
Tehát kb az emberiség fele naponta 190 Ft-nál is kevesebbõl élt 2004-ben. Mégis több olyan országban ahol ilyen szinten élnek az emberek boldogabbak mint nálunk. Miért van ez? Valószínû azért mert az emberek szûklátó körûek, és csak azt látják hogy élnek mások nyugaton, azt viszont nem hogy mennyien élnek rosszabul mint mi.

Persze jó lenne úgy élni mint a németek, hollandok vagy skandinávok. Jó lenne ha a középosztály részeként simán meg tudnék venni egy 10+ milliós autót, és egy kertes házat valahol az agglomerációban anélkül hogy 200 évre vennék fel hitelt.

Teljesen korrekt cél, hogy ezt a szintet elérjük. Viszont ahelyett hogy sóvárognánk utánna, és csak folymatosan panaszkodnánk hogy jaj de rossz nekünk inkább el kéne kezdeni megbecsülni azt a helyzetet amiben vagyunk, (hogy nem ahhoz a 3 milliárd emberhez tartozunk akik ha megbetegszenek a havi fizetésük rámegy a gyógyszerre.), kitûzni a célokat és elérni õket.

Kb így lehetne jellemezni a jelenlegi helyzetet: Egy jól felszerelt családi ház szobájának a sarkában gubbasztva sírdogálunk, és várjuk hogy a sült galamb berepüljön az ablakon, miközben kint az utcán hajléktalan gyerekek játszadoznak és élvezik az életet.

Nagyon remélem, hogy a sírdogáló kisgyerek észhez fog térni a következõ években, évtizedekben. Elkezdi végre élvezni az életet, rájön hogy mennyivel jobban él mint azok a szegény gyerekek az utcán, megbecsüli, és rájön hogyha keményen megdolgozik akkor el tudja fogni és ki tudja õ is sütni azt a galambot õ maga is...

5c0rp330n
"és az ország helyzetejobb, mint amilyernnek a "másik" oldal beállítja"

ebben én közel sem lennék olyan biztos, bár nemtom, hogy a másik oldal milyennek állítja be mostanában. de mind1, egy biztos: qrvaszar a helyzet.

valaki itt szerkesztett utólag😊

talán nem most kellene errõl vitázni, de kiváncsi vagyok mit gondolsz.

Az elõzõben válaszoltam, részemrõl OFF a téma.

tegyük fel, hogy nem szavaztam rájuk és rendesen fizetem az adót(igaz, hogy nagyrészt nem itthon). Kit hibáztathatok? A csõcseléket akik megrohamozták a székházat vagy a gárdát?

Mondjuk úgy, hogy az "egyik" oldal sem tökéletes, és az ország helyzetejobb, mint amilyernnek a "másik" oldal beállítja. Politikába ne folyjunk bele túlzottan.
"No off-Én-se". 😊

szerintem a kormány rajta teszteli a tömegmanupulációs eszközeit és tudalatti üzenetek(talán két képkocka közé rejtve)formájában kapja meg a fasiszta veszélyre való figyelmeztetést. Nem csoda, hogy mindenrõl ez jut az eszébe...😊 no offense Vlala

Vehetem elismerésnek?
Csak igazodok az országos gondolkodásmódhoz: Mindenért egy embert hibáztatni. Mindenért mást hibáztatni.

(De mielõtt ebbõl flame lenne, a gondolkodásom nem ide tartozik. )

desigo
Viszont boldogat neked és a többieknek is...
Bandee1987
Amúgy Merry Chrismas mindenkinek <#vigyor2><#vigyor> (és éljen a mi bölcs vezérünk Gyurbán Fektor 😊)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Vlala, te hihetetlen vagy, képes vagy mindenbõl kihozni végül a szélsõjobbrasszistafasisztakossuthtéritrianonosárpádsávos embereket 😄

Sztem neked ez a fóbiád 😄DDD

Sztem ha arról beszélgetnénk, hogy az Antarktiszon görögdinnyét termesztenek, abból is sikerülne kihoznod a radikális jobboldal témáját 😄DD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hatalams demagóg vagy😄

Én is erre céloztam a #11077-tel. Ha világviszonylatban megnézzük a leghasznosabb államok listáját, mi sem állunk túl messze az utolsó helytõl az állandó elégedetlenkedéssel, trianonozással és sztrájkmániánkkal, nem beszélve a Kossuth téri vizelõk "nagyon very hõsies" mozgalmát...
Szóval ne nagyon pattogjunk, mert lehet, hogy mi kapnánk az elsõt.

Mr_no_NaMe
Én veled nem vitatkoztam, csak kiváncsi voltam milyen érzéseket vált ki belõled, ha valaki önkényesen ki akar ütni egy atommal. Nincs mit folytatni. Inkább kivánok boldog fenyõfát és békességet. Ne akarj te sem atomot hajigálni az etiópokra. Ha problémád van velük akkor menj oda és késsel filézd ki õket, ne pedig 1 gombnyomással akarj isten lenni. Na inkább a fenyõfa...
Scottt
Boldog karácsonyt neked is tegyük félre ezt a vitát,majd 2009-ben megvitatjuk.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mr_no_NaMe
Neked is Dzsóbácsi ^^
joebacsi
boldog karácsonyt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mr_no_NaMe
Szerintem egyszerûen csak pofád lapos, leülsz az 1-es osztályzatoddal és próbálsz nem nagylegény lenni.
bertino
😊

a.carkey

A medve nem játék.

Scottt
Van egy repülõ jegyem Etiópiába ha leszálltál hívj fel, aztán mennek a rakéták.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

desigo
Gyalogost gázoltak halálra a Hungária körúton

A tûzoltók emelték le a személygépkocsit gyalogosról, aki elhunyt.

szerencsétlen :/
RIP
az igen...😊

Vagy mondjuk egész Magyarországot. Ott úgyis csak sztrájkolnak. 😄

Mr_no_NaMe
Te lennél az elsõ akire rádobnám...
Scottt
Én atommal csinálnám(valahogy olyan hatóerejû és olyan helyre, hogy a környezõ vizeknek ne legyen baja)a kerités sokba kerülne.
Felesleges atom meg van annyi mint a nyû.

Sadist
Igazából csak egy hatékony megoldás lenne. Körbekeríteni egész Afrikát, egy lélek se ki, se be, aztán pár évtized múlva talán beállna a természetes egyensúly. Persze nem túl humánus módszer hagyni több millió embert éhenhalni, a fejlett nyugati világnak meg kellenek az ottani nyersanyagok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
pff...

Istencsászár
<#confused>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Újévre 6,75 milliárd ember lesz a Földön

Nyolcvankét millió fõvel nõtt a világ lakossága 2008-ban
desigo
Britney Spears apja fizetésemelést kapott

Britney Spears apja a bírósági döntés értelmében eddig havi tízezer dollárért (kb. 1,8 millió forint) vigyázott hivatalosan a lányára, de most a fizetését a másfélszeresére emelték, egész pontosan havi tizenhatezer dollárra - írja a People. A megemelt fizetést februártól fogja majd kapni. Ezen kívül kap még havi 1200 dollár egyéb költségtérítést. Britney Spears novemberig van gyámságban a döntés értelmében, az apja fizetését meg azért emelte meg az állami szerv, mert méltányolták, hogy a lánya ápolása miatt fel kellett mondania a munkahelyén, ahol jól keresett.
EZ CSAK EGY PEDOFIL KÖCSÖG, GYEREKNEK BAJA LETT EZ MEG KI HASZNÁLJA AZ ALKALMAT ÉS MEGBASSZA AZTÁN A GYEREK JOBBAN VAN

desigo
az szép <#eljen>
desigo
nyilvános akasztást ennek is ...

Ötvenkét esetet ismert be egy német pedofil
Tudod, vannak egyenlõbbek. 😉

a.carkey
Csak az a baj, hogy fõrendõrék papolnak róla, aztán tilosban, rokihelyen, apjuk faszában parkolnak, majd zebrán gázol az egyik elõdje, és mindig mentegetik õket. Értem én az esõt, meg a látási viszonyokat (gyûlölök én is olyankor vezetni városban), de akkor is maradjanak csendben, ne kommentálják az ügyet.

A medve nem játék.

desigo
A demokrácia rájuk kicsit jobban vonatkozik ...