Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
durván kaszálni fognak megint...
GregSB
George Lucas engedélyt adott a Star Wars Musical elkészítéséhez.

Azt hittem hogy ez az ember már nem tud lejjebb csúszni. Tévedtem :S

Olyasmi. Mostanában talán pacifistának nevezik az ilyet, de nem vagyok ló. 😊
"A legnagyobb hangzavar abból keletkezik, ha mindenki azt ordítja, hogy "Csend legyen!" " /ismeretlen/

Bandee1987
Hippi? 😊
Akkor make love not war a filozófiád, nem? Nem rossz 😊
Szlovákiában, Romániában is ugyanúgy (ha nem jobban) uszítanak a magyarok ellen...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szucsy89
10% ja.
GregSB
Nem kell ehhez gyorsan menni, a traffik 80Km/h-s tábláknál vannak, ha valaki 90-el megy már akkor túllépi a 10%-os toleranciát (jól tudom hogy ennyi?)

0Fritz0
Pff, komoly. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szucsy89
pedig most sztem nem is mennek annyian gyorsan mert tél van...
Én? Fenét, hippi vagyok 😊
Az országban viszont elég sokan trianonoznak, "fegyverbe"-znek, meg uszítanak a szlovákok, románok, stb. ellen...

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Nem hiszem 😊

Vagy te épp egy másik ember házát készülsz fegyverrel, tankkal meghódítani? 😊

Mi is pattogunk 😊

a.carkey
Tök mindegy mit gondol Izrael. 1947ben volt 3 milla palesztin, ma 10 milla. Egyesek szerint 10 év múlva 20 milla lesz. Ezek után aki erõbõl próbál meg bármint is elintézni, az rövidlátó. Már most is sokkal kevesebben költöznek a háborús övezetnek számító Izraelbe, aki meg jönne, azt sokszor kiutálják. Ezek után épésszel belekeveredni a világ legsûrûbben lakott városában utcai harcokba, az több, mint hülyeség. Hiába papol itt Izrael palesztin rakétatámadásokról, ha már két hónapja többszáz speckó rombolóbombát szerzett be az USAtól mielõtt bárki is kilõtt volna egy rakétát is Izraelre ...

Kiváncsi leszek mi lesz Gázában, de lesz rá esély, hogy szétszopatják majd az IDFet, ahogy korábban Libanonban tették hasonló helyzetben lévõ csoportok.

A medve nem játék.

89
és nekünk kicsit több okunk lenne a visszacsatolásra, avagy autonómiák kiépítésére mindössze 80 év után....
A zsidók az 1. századtól diaszpórában éltek és akkor most 1800 évvel késõbb megkapják Palesztinát és most még tovább terjeszkednének...mi ez ha nem a palesztinok holocaustja?
Ha ezt így engedi a világ kíváncsi lennék mit szólnának, ha egyszercsak mi is elkezdenénk átmasírozni a határokon...bár a haderõnk tudjuk milyen...<#shakehead>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

desigo
gondolom az orvos örökösei alapból gazdagok-e nélkül is...
pzoli00
Hatmillió fontos Bugatti a garázsból

Ilyen is csak Angliában fordulhat elõ.

Bandee1987
És? Tõlünk is elvették az ország 2/3-át, mi sem vehettük vissza (najó egy részét egy kis idõre). Szal akkor mit pattognak?
Igen, ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás, de leszarom.

Danman
ezzel már egy másik témába futunk😊

a navy is rajtra kész...

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Nekem a discoshitrõl más jut az eszembe, e tudjuk ezt be a piszkos fantáziámnak. 😊
"Hát azé mán mindennek van (ru)határa..."

Biztonsági öv, biztonsági öv, biztonsági öv...
Miért épp a 69-es kõnél? Elég sötét humora vana sorsnak.

Fabio Capello
amit állításuk szerint a palesztinok vettek el tõlük....

de nem is ez a lényeg, akkora területen azért csak lehetne 50-50-ben osztozni... de persze amíg a ruszkik pumpálják az egyik oldalt, az amcsik meg a másikat, nulla az esélye annak, hogy ott valaha is nyugi lesz.

Bandee1987
Saját? Én úgy tudom, hogy õk vették el a palesztinoktól a múlt században...

Danman
mint a Hamász támadásai?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

én úgy emlékszem, hogy az izraeli blokád(ami miatt áram- és élelemhiány alakult ki) elõbb volt...

ezzel az ötlettel inkább keresd meg a nagykövetet

Danman
a rohadtak hogy védik a saját országukat..

passatgt
😄

Bandee1987
Miért, egymást is leölhetik vele, az ócsóbb, nem kell még a szomszédba sem átmenni..

minek az a sok méregdrága fegyver ha nem használhatják õket?

Bandee1987
Csak nem bírnak magukkal...

banok
Na Izrael szárazföldön is támad már.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
nah igen még a fejem fájt a sok piától😄:S
Bandee1987
alig várom, hogy kész legyen a Nabucco, akkor jelentõsen visszavesznek az arcukból az ukránok, oroszok is.

Scottt
2fele álltunk be a sorba és 3kor jöttünk ki kb(Abból 10perc eltévedés a lépcsõknél😊
Egyébként tényleg a vége fele én is nagyon szarul éreztem már magam.De azt hittem, hogy csak az abcint miatt van,de nem:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

a.carkey

A medve nem játék.

szucsy89
én is ott voltam. sajnos. 1.5órát álltam sorban, nekem szerencsém volt mert idõben eljöttem még. de már ott is nyomták egymást mint a birkák, ordibáltak nem volt levegõ, komolyan alig kaptam levegõt már a végén....szóval 2009ben miért nem lehet ezt megoldani nem értem, gondolhatták volna az elõzõk alapján hogy nem 200ember lesz ott...áh barmok csak ennyit tudok erre mondani

(szerencsére nekem mindenem elõkerült egybõl hozták, és eljöttem olyan 3körül...ahogy nézem csak utána kezdõdött az igazi cirkusz...)
Scottt
Durva volt ott voltam 50percet álltunk sorban.Ismerõs csaj 1,5órát és aztán magának kellett megkeresnie.Másik ismerõsnek meg eltünt a táska minden papírjával együtt.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

És nem volt bekötve.
szucsy89
"A gépkocsit vezetõ hölgy csupán néhány hónapos jogosítvánnyal rendelkezett."

...
a.carkey

A medve nem játék.

desigo
Csökken az Európába érkezõ gáz mennyisége

"Ukrajnában nincs hiány gázból, de ezt az illetékesek azzal indokolják, hogy az ország a fûtési szezon végéig, vagyis április 30-ig elegendõ tartalékkal rendelkezik."

loptak eleget a nehéz idõkre ...
a.carkey
... épphogy megelõzve Pongo Pongot ...

A medve nem játék.

GregSB
Szlovákia a térség legstabilabb állama

Azért mi se panaszkodhatunk:

"Magyarország sokat javítva tavalyi helyezésén a 6-8 helyen végzett Lengyelország és Montenegró mellett."

Punker
mondjuk õt már nem irigylem, kétlem hogy túl egészséges lenne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
Elhunyt a világ legidõsebb embere
Pénteken, 115 éves és csaknem négy hónapos korában meghalt a világ legidõsebb embere.
Maria de Jesus halálával az amerikai Gertrude Baines lett a világ legidõsebb embere; õ 1894 április 6-án született.
Õ az, aki az SG-n nem tudja beállítani a születésnapját😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
a bûnözõ, segélyeken élõ, a társadalom számára kártékony férgeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kezdjük már azzal, hogy kit, mit nevezünk cigánynak? Sokunk ezzel sincs tisztában.

"Kétféle ember van. Aki kedvel engem és aki bekaphattya."
/Ismeretlen graffitizõ/

Nyilván, a rövid távú megoldások egyike.