Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Azt hittem hogy ez az ember már nem tud lejjebb csúszni. Tévedtem :S
"A legnagyobb hangzavar abból keletkezik, ha mindenki azt ordítja, hogy "Csend legyen!" " /ismeretlen/
Akkor make love not war a filozófiád, nem? Nem rossz 😊
Szlovákiában, Romániában is ugyanúgy (ha nem jobban) uszítanak a magyarok ellen...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az országban viszont elég sokan trianonoznak, "fegyverbe"-znek, meg uszítanak a szlovákok, románok, stb. ellen...
A medve nem játék.
Vagy te épp egy másik ember házát készülsz fegyverrel, tankkal meghódítani? 😊
Kiváncsi leszek mi lesz Gázában, de lesz rá esély, hogy szétszopatják majd az IDFet, ahogy korábban Libanonban tették hasonló helyzetben lévõ csoportok.
A medve nem játék.
A zsidók az 1. századtól diaszpórában éltek és akkor most 1800 évvel késõbb megkapják Palesztinát és most még tovább terjeszkednének...mi ez ha nem a palesztinok holocaustja?
Ha ezt így engedi a világ kíváncsi lennék mit szólnának, ha egyszercsak mi is elkezdenénk átmasírozni a határokon...bár a haderõnk tudjuk milyen...<#shakehead>#shakehead>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Igen, ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás, de leszarom.
a navy is rajtra kész...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Hát azé mán mindennek van (ru)határa..."
Miért épp a 69-es kõnél? Elég sötét humora vana sorsnak.
de nem is ez a lényeg, akkora területen azért csak lehetne 50-50-ben osztozni... de persze amíg a ruszkik pumpálják az egyik oldalt, az amcsik meg a másikat, nulla az esélye annak, hogy ott valaha is nyugi lesz.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Egyébként tényleg a vége fele én is nagyon szarul éreztem már magam.De azt hittem, hogy csak az abcint miatt van,de nem:/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
(szerencsére nekem mindenem elõkerült egybõl hozták, és eljöttem olyan 3körül...ahogy nézem csak utána kezdõdött az igazi cirkusz...)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A medve nem játék.
"Ukrajnában nincs hiány gázból, de ezt az illetékesek azzal indokolják, hogy az ország a fûtési szezon végéig, vagyis április 30-ig elegendõ tartalékkal rendelkezik."
loptak eleget a nehéz idõkre ...
Azért mi se panaszkodhatunk:
"Magyarország sokat javítva tavalyi helyezésén a 6-8 helyen végzett Lengyelország és Montenegró mellett."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pénteken, 115 éves és csaknem négy hónapos korában meghalt a világ legidõsebb embere.
Maria de Jesus halálával az amerikai Gertrude Baines lett a világ legidõsebb embere; õ 1894 április 6-án született.
Õ az, aki az SG-n nem tudja beállítani a születésnapját😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
/Ismeretlen graffitizõ/