Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Na igen, a szmájli hiányában nem mindig jön át <#ravasz1>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Egy kis irónia azért elfér. Bár lassan tényleg nem szabad még nevetni sem rajtuk, mert az emberjogi képviselõjük leperli rólam a gatyát.

pont volt a közelben egy félvér srác is?😊 Kezdünk igazán multikultik lenni.

banok
az ilyen seggfejeket kéne lerugdosni a buszról :x
Csak egy napra lehetnék akkora mint Bud Spencer...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tudod, a cigány nem lehet rasszista, mert õ a kissebségi...

5c0rp330n
"Rasszista"
"Bõrszíne miatt"
"két szkinhed"

mindig gyanúsak az ilyen hírek. a cigány vert volna magyart, sima verekedésrõl beszélnének.

Mr_no_NaMe
Hirtelen aszittem, hogy megint az ordas cigányok verték a fehéreket...<#rolleyes>
gz8
Ennyire ne legyél má píszí. Ezen jót röhögtem, megérdemelték. <#eljen>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Érdeklõdnék, van-e jogom nevetni a hírben szereplõ graffitiseken. Szerintem a történetük inkább vicces, mint megalázó, de amennyiben a nevetésemmel megsérteném emberi jogaikat, úgy eltekintek tõle.

Jah, tiszta Magyarország.
Istencsászár
Az a vicc hogy ezek a szemetek meg sem ijednek, hanem még nekik áll feljebb... elcseszett egy világ ez amiben élünk.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
"A felháborodott kamaszok egy emberjogi bizottsághoz mentek panaszkodni, bizonyítékul fotókat vittek befestett önmagukról."

Demokrácia, liberalizmus ...

A medve nem játék.

Emelt díjas sms-ért fel is oldoztatsz bûneid alól. Küldd az "Ámen" szót a 1189-re.

Mit vársz egy kereskedelmi tévés sztártól? Gyõzike is, Fitnesz Norbi is. Bár utóbbi állítólag csak akkor használja, ha mozgáskorlátozott szüleit kell valahová vinnie - ezek szerint taxisként keresi meg az update-re valót.

GregSB
A Vatikán a Google-lal üzletel.

Na még pár év és nem kell elmenni a templomba vasárnapi misére, megnézhetem majd a helyi templom YouTube csatornáján 😄

a.carkey
Biztos Koppány embere volt.

Amúgy, szemétség.

A medve nem játék.

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

5c0rp330n
beszarok ezektõl. mintha nem is irányítanák felülrõl az egészet, és akik dolgoznak rajta, nem kommunikálnának egymással egyáltalán. múltkor meg kiástak egy részt és vissza kellett temetni. csodálatos.

Istencsászár
ehhez elõször be kellene fejezni a 4est, még van 10 évük arra hogy ezt a teszt problémát megoldják...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

a.carkey
Tudod mit, nem baj. Ha csak ez így mûködhet, csinálják. Ez egy kedvezmény a rokiknak, de büdösparaszt összmagyarja mindenhol csak a kibúvót keresi. Ezért tartunk ott, ahol, így legyen - ha kell - 15 perc, és sanyi. Jöjjön a kék "papíróra", mint országban. Vagy tényleg az kapjon kártyát, aki rászorul, vagy ne legyen kedvezmény senkinek. Mert ami ez van, az nevetséges.

A medve nem játék.

desigo
az egy dolog de valóban mozgáskorlátozott emberektõl veszi el a helyet
plusz az ilyen tirpákok miatt akarják most szigorítani a parkolást nekik
pl rokikártyával is max 15 percig lehetne ingyen parkolni stb...
joebacsi
Jah a szemét!
Nemhogy inkább befizetné rendesen a parkolójegyet a magán parkolócégnek, amibõl meglenne már végre az a rohadt második nyaraló az adrián a Jani fiának 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
+ több ingyenes parkolómatrica van forgalomba mint amennyi parkolóhely van... az egész országot ez jellemzi, minõsíti, kemény lesz az út ha ebbõl kijutunk, ha egyátalán ki lehet...

Sadist
Nem újdonság, BP-en minden 5. autó szélvédõjén ott van a rokikártya.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
{Ugye, nem is ott dolgozott az egykori Ûr-turistánk ? - a Simonyi ?!
Hallottam. Ismét utazik. -nade Neki, erre már sajna; Nem fussa.}

HUP.hu -n bõvebben is olvashattok róla.

Várjá mán, levagyok maradva. Ez mostan a Kaya Ibrahim vót?

0Fritz0
Gondolom ugyanaz a kanadai „rokon”, mint Makónál.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
Tévészékház
"A Szabadság téri székházat az Állami Privatizációs és Vagyonkezelõ (ÁPV) Rt. 2006-ban adta el 4,5 milliárd forintért egy kanadai tulajdonosú beruházó cégnek...
...Mivel az eladáskor még nem volt új tévészékház, az MTV már két év óta arra kényszerül, hogy visszabérelje a Szabadság téri ingatlant nagyjából évi kétmilliárd forintért."

A döntéshozókat nem kicsit filézném ki...hála a bürokráciának, törvényesen, jogilag várhatóan úgyse szankcionálhatóak.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
Én elkezdenék lottózni a helyükben 😄

Alapból annak az esélye, hogy lezuhan a gép amin utazol minimális. Mai napig a legbiztonságosabb közlekedési eszköz. (statisztikailag).

Annak az esélye, hogy lezuhansz, és túléled viszont még az elõzõtõl is sokkal kissebb.

Szóval nem nagy szerencséjük, hanem kib****** nagy szerencséjük volt 😄

gz8
Hatalmas bravúr, de igen nagy szerencséjük is volt.
Gondolom most egy ideig nem ülnek gépre :x

Most éljek a "disznók elé gyöngyöt" hasonlattal? Úgy látszik, a vállalkozó nem adja fel.
Egyedi jelöléssel kellene ellátni a mellényeket. Rá kell írni pl. szitázással, hogy INGYENMELLÉNY.

desigo
mekkora szerencséjük volt,hogy túlélték...

gz8
Szégyen!

És akkor még erõsen disztingváltam.

a.carkey

A medve nem játék.

bertino
és mindenki tulélte <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Bandee1987
Végre valami jó hír a sok rossz között.

Bandee1987
Inkább warezolj, azért kaphatsz 5 évet is 😊

én megértem a nõt. az alkesz köcsög belekötött, még a létrát is kilökte alóla. nekem is elborulna az agyam szerintem. addig verném amíg mozog

meg ott van hogy : "A szakértõk szerint a férfi halálát a fejet ért tompa ütés és az erõs ittasság miatt kialakult heveny alkoholmérgezés együttesen okozta. A halál bekövetkezte és a bántalmazás között csak közvetett összefüggés áll fenn. A vádlottat megvizsgáló elmeszakértõk szerint az asszony fiatal kora óta paranoid személyiségtorzulásban szenved, emiatt a kisebb sérelmekre, konfliktusokra is eltúlzottan reagált. A vádlott felismerõ- és belátóképessége a bûncselekmény idején közepes mértékben volt korlátozott."

szóval még nem is tehet róla szerintem

desigo
Két év nyolc hónap <#falbav>

lassan ott tartunk,hogy egy gyilkosságét felfüggesztett jár
joebacsi
jessz!

SHADOWEYES7
<#wilting>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.