Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Csak egy napra lehetnék akkora mint Bud Spencer...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Bõrszíne miatt"
"két szkinhed"
mindig gyanúsak az ilyen hírek. a cigány vert volna magyart, sima verekedésrõl beszélnének.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Demokrácia, liberalizmus ...
A medve nem játék.
Na még pár év és nem kell elmenni a templomba vasárnapi misére, megnézhetem majd a helyi templom YouTube csatornáján 😄
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A medve nem játék.
plusz az ilyen tirpákok miatt akarják most szigorítani a parkolást nekik
pl rokikártyával is max 15 percig lehetne ingyen parkolni stb...
Nemhogy inkább befizetné rendesen a parkolójegyet a magán parkolócégnek, amibõl meglenne már végre az a rohadt második nyaraló az adrián a Jani fiának 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hallottam. Ismét utazik. -nade Neki, erre már sajna; Nem fussa.}
HUP.hu -n bõvebben is olvashattok róla.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"A Szabadság téri székházat az Állami Privatizációs és Vagyonkezelõ (ÁPV) Rt. 2006-ban adta el 4,5 milliárd forintért egy kanadai tulajdonosú beruházó cégnek...
...Mivel az eladáskor még nem volt új tévészékház, az MTV már két év óta arra kényszerül, hogy visszabérelje a Szabadság téri ingatlant nagyjából évi kétmilliárd forintért."
A döntéshozókat nem kicsit filézném ki...hála a bürokráciának, törvényesen, jogilag várhatóan úgyse szankcionálhatóak.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Alapból annak az esélye, hogy lezuhan a gép amin utazol minimális. Mai napig a legbiztonságosabb közlekedési eszköz. (statisztikailag).
Annak az esélye, hogy lezuhansz, és túléled viszont még az elõzõtõl is sokkal kissebb.
Szóval nem nagy szerencséjük, hanem kib****** nagy szerencséjük volt 😄
Gondolom most egy ideig nem ülnek gépre :x
Egyedi jelöléssel kellene ellátni a mellényeket. Rá kell írni pl. szitázással, hogy INGYENMELLÉNY.
És akkor még erõsen disztingváltam.
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
meg ott van hogy : "A szakértõk szerint a férfi halálát a fejet ért tompa ütés és az erõs ittasság miatt kialakult heveny alkoholmérgezés együttesen okozta. A halál bekövetkezte és a bántalmazás között csak közvetett összefüggés áll fenn. A vádlottat megvizsgáló elmeszakértõk szerint az asszony fiatal kora óta paranoid személyiségtorzulásban szenved, emiatt a kisebb sérelmekre, konfliktusokra is eltúlzottan reagált. A vádlott felismerõ- és belátóképessége a bûncselekmény idején közepes mértékben volt korlátozott."
szóval még nem is tehet róla szerintem
lassan ott tartunk,hogy egy gyilkosságét felfüggesztett jár