Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
lolb+. aki ezt leírja, az el is hiszi? 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A medve nem játék.
Egyébként sem hiszem, hogy be kell csempészniük fegyvert ide. Biztos megvannak a papának az itteni alvilági kapcsolatai.
Szerintetek tényleg át fognak engedni 300 felfegyverzett embert a magyar szerb határon? 😄DD
"Az mindenesetre biztos, hogy ha ezek az alakulatok azzal a céllal lépik át a határt, hogy megkeressék Zarko támadóit, akkor nagy eséllyel lehet fogadni arra, hogy meg is találják. És akkor az Isten irgalmazzon nekik..."
Részemrõl gratulálok a cikkírónak. Kiváncsi vagyok meddig maradhat a szakmájában.
Ez az "ez magyarország" típusú kijelentés általában azoknak az eszköze, akik az eseményeket valami amúgy irreleváns politikai célra akarják felhasználni.
naponta hány ilyen késelés történik mondjuk ausztriában, vagy nyugati nagyvárosokban? napi szinten elõfordul...
itt M.o-n nem az a gond, hogy megtörténik, hanem az, hogy senki, akinek súlya lenne az ügyben nem meri bevállalni, beismerni hogy melyik réteg követi el ezek 90%-át :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...egy 12 és egy 18 éves fiú megkéselte a 31 éves dorogi férfit, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba...
Magyarország. 2009.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
beszélgettem egy volt óvónõvel és mesélte hogy már ott az oviban is ellopják a fehér gyerek pulcsiját ,szóval ez már beléjük nevelõdik a születésük óta.. és már a vérükben is van
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már a bejáratnál ki kellett volna szúrni a kést és nem beengedni õket.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A medve nem játék.
nyugodjon békében
én ilyenkor arra gondolok,hogy ha az én családtagommal történne hasonló biztos,hogy kiírtanék pár tucatot...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
Ózd
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Évek óta van olyan érzésem, hogy vennem kéne egy golyóálló mellényt, olyan nem feltûnõt de amelyik a szúrástól is véd.<#wow3>#wow3>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
update: ezt most találtam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hihetetlen mi van...cigánybûnözéssel csinálni kell valamit mert ez egyre nagyobb probléma
PS3 ID: kolb@szman