Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az ausztriában elfogott 2. csóka nevét miért nem hozzák nyilvánosságra????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Hiszem ha látom. Egy román internetes sport-portáltól származik a hír, hogy jönnek, ez nekem egyenlõ a pletyka szinttel.

mennyire belekesültek itt egyesek. Annyira jellemzõ ez a mentalitás az országra, majd jönnek a szerb szuperkatonák és rendet tesznek. Tessék már felébredni. Lehet választani, hogy tündérmese vagy választási ígéret kategória.

skorpio7
Nem véletlen. A magyar bûnüldözõ szervek keze fogva, ha vki nevén meri nevezni a problémát akkor az rasszita, nemzetellenes. Ebben az esetben lehet-e csodálkozni, hogy külsõ beavatkozástól várjuk a megváltást.
És igen... ellenségem ellensége a barátom.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

bigfoot
hát mivel ez egy olyan probléma ami közös sztem senki sem ellenkezne ha tényleg jönnének

GregSB
Jujj de belelkesültek itt páran, hogy a jóságos szerbek, akik pár hete még felvidéki magyarokat üldözõ k*csögök voltak jönnek álig felfegyverkezve és igazságot tesznek.

Aztán ha kiírtották a cigókat majd lehet õket megint utálni -.-

bigfoot
megy ám az osztás az iwiwen

Ehez elégé hasonló dolgokat csinálunk edzésen elég hamar kilehet ilyen cumokkal készíteni emberkéket 😄

PS3 ID: kolb@szman

desigo
nagy zene xD
Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

joebacsi
aludjatok inkább 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
kíváncsi vagyok mi lesz.

Szerb katonák vs Magyar Rendõrség vs Romák

bigfoot
írom havernak hogy jönnek a szerbek,mire õ: wáz kéne popcorn és menni kéne nézni😊

SimaSuna
asszem a 64vármegye vagy mi a nevük...ha õk is csatlakoznak...
ejj milesz itt...
bigfoot
vagy van egy pár nemzeti érzelmû magyar ott a határon és : - tovább

hát én tuti nem tartanám fel õket ..még egy marék lõszert is adnék

SimaSuna
a Magyar Szerb határra erõsítés érkezik...

most elgondolom h a Magyar Honvédség Lada Niva kis autóval oda visz 50egyenruhást...a 300ex katona, lassacskán átszivárog, találkoznak 1 helyen, majd mind a 300 + melléjük szegõdõ Skinhedek, Hungaristák hadjárat szerint kipuszítanak mindent...érdekes lesz az elkövetkezendõ pár nap...
bigfoot
sztem nem kamu szöveg, amiket a szerbekrõl lehet tudni..
gondolj bele így elintézték a fiát ,elhiszem hogy kicsit ideges..!
remélem jönnek és kiírtanak belõlük jópárat!

iwiwen nézzétek meg a sztojka kép kommentjeit..
"Na ahogy nézem nagyon fogynak az ismerõsök...
Most nem jó annak lenni,ahogy a szerbeket ismerem,lehet a családod veszik kezelésbe,aztán majd elgondolkozol azon mit is tettél..."

Mr_no_NaMe
Vagy, ha vannak olyan hülyék és kiengedik a híreket, akkor egy olyan szintû retorzióra kerülne sor amilyet még nem látott magyarország. Szegény cigányokat már a szerbekkel szövetkezve akarjuk kiírtani ahelyett, hogy iskoláztatnánk? Szerintem semmit nem fogunk megtudni ebbõl a szerb dologból. Vagy kuss lesz róla, vagy valami kamuszöveg. Vagy már eleve ez kamuszüveg hogy jönnek.
De abban biztos vagyok, hogy itt még nagy balhé lesz az elkövetkezendõ pár napban...
a.carkey
Megszûnne egy idõre a cigánybûnözés Magyarországon?

A medve nem játék.

a.carkey
"A rosszakat el kell itélni"

&#8220;Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.&#8221; (Benjamin Franklin)

bigfoot
immovable
mint rendszerint
Mindet? 😊

0Fritz0
Õk "adják" most a híreket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egy hétvégére elmegyek kikapcsolódni, amikor visszaérek, 89 új üzenet, ebbõl 60 romákról. Légyszi, nevezzétek át a topicot, mert lassan már semmi köze a hírekhez...

Bandee1987
Milyen 2 gyanusított? Legalább 15-en voltak! Majd ha az összeset elfogják (vagy megölik) akkor leszek nyugodt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PSN ID: Lord_Mortanius

Sztojka egyébként Enying község lakója. Ismerõs?
Õk jártak ott tavaly Siófokon.

http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40

PSN ID: Lord_Mortanius

Caliph
sztem föladták magukat,jobban járnak így mint a szerbekkel...

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Burdi

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Caliph
talált süllyedt😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Bandee1987
mi lesz a menü? cigánypecsenye? 😄DDDD

whiskeyman
meghívom õket vacsorára

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Bandee1987
Hát figy, sztem ezek vannak annyira profik, hogy ne hagyjanak maguk után nyomot. Aztán meg a cikkek szerint Sesum apja a vezetõje Szerbia egyik legnagyobb örzõ-védõ cégének, semmibe sem tart neki eltussolni az ügyet. De mirõl is beszélünk, hisz nem az apa gyilkol valószinüleg, hanem az egyik embere, így max ismeretlen tettes elleni nyomozás lesz, amit a magyar rendõrség képtelen lesz visszakövetni bárkire is, így az ügyet lezárják.

Punker
semmi, ha esze van a rendõröknek öngyilkosságnak jelentik le <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Nem de tényleg, mi lenne ha tényleg átjönne egy század felfegyverzett szerb, és csak néhány cigány hullát meg AK hüvelyeket hagynának maguk után? Nemzetközi körözés ismeretlen tettesek ellen? Vagy Szerbiáé lenne az ügy?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

guardian hero
öröm és bódottá!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Bandee1987
Egy biztos, kolompár orbán nem tudna arra hivatkozni, hogy rasszista támadás történt.

Sadist
Azért kíváncsi vagyok mi lenne, ha tényleg jönne a 300 exkatona, és likvidálnák az elkövetõket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a.carkey
Az indexen már elfogottnak írják õket.

A medve nem játék.

a.carkey
A románok a németeknél és Ausztriában, a bolgárok meg a spanyoloknál, porugáloknál és az olaszoknál köszönik jól vannak.

A medve nem játék.

desigo
elkél a szakképzett munkaerõ xD

Mehetnek a román és a bolgár munkások Svájcba
qtab986
Desert Eagle. Hát muhaha a képébe. Akkor is ha 125 kilós kopasz.

kuci06
"Ezekbõl állított össze egy 300 fõs bandériumot a felháborodott szülõ..."

Ismerõs történet 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
Sztojka Iván ismerõsei között van "Kijár neked hat golyó testedbe és 3 a fejedbe! "

hát lol

a.carkey
Na jó. Világot megváltani nem fogjuk. Bízzuk a rendõrségre. Ha még el is lehetne tussolni, túl nemzetközi az ügy, hogy ezt sikerrel megtehessék.

A medve nem játék.

Ki gondolta volna, hogy egyszer pozitívumként is felmerül a minél terebélyesebb rokonság 😊
a.carkey
Az egyik közösségi portálon (gondolom "IS") rajta van a második. Érdemes képeket és ismerõslistát nézegetni. Elgondolkoztam, hogy minek (kinek) adózni ...

A medve nem játék.