Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
csak a durva ebben hogy a kézisek azért nem sámli emberkék,meg gondolom nem is kevesen voltak ha ünnepeltek..! és még így is letámadták õket..
szörnyû ami ebben az országban van!

immovable
Lassan már nem lehet semmit nevén nevezni. pff...
Bandee1987
Hírtv is kimondta a cigány szót. Rasszisták!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ez úgy van, hogy ha cigányokat támadnak meg, azonnal kiemelik a faji részt, míg ellenkezõ esetben a gödör mélyére ássák el ezt a részt. Mindez azért "szép", mert Drazsé és Gusztustalan korábban azon háborodott fel, hogy a miskolci rendõrkapitány "miért nevezte nevén a gyereket".

A medve nem játék.

Bandee1987
Szvsz a románok ezt nem fogják annyiban hagyni...lehet rá fognak kérdezni hamarosan, hogy mégis mikor fogunk fellépni az egyre erõsödõ cigánybûnözés ellen.

Bandee1987
elsõ lap, aki lehozza, hogy romák voltak:

nso.hu

A román sportlapok - így a sport.ro és a gsp.ro - a magyar rendõrség megerõsítésére hivatkozva kifejtették, hogy a társaság tagjait egy roma csoport támadta meg.

a.carkey
A román !!! sajtó szerint cigányok, helyiek, más hírek szerint siófoki banda. Iváncsik Gergõ kisfiának születésnapját ünnepelték egy diszkóban.

A medve nem játék.

Bandee1987
A román prosport szerint cigányok követték el a bûncselekményt. Hát igen, nálunk ilyesmirõl lehet nyíltan beszélni.

a.carkey
Az enyingi cigányokat emlegetik ...

A medve nem játék.

Bandee1987
jah

"A játékosok normálisan viselkedtek, táncoltak, amikor egy mintegy 30 fõs társaság megtámadta a barátnõjével táncoló Cozmát. A verekedés az utcán folytatódott, ekkor Cozmát szíven szúrták, Pesicet pedig vesén. Nem helybéliekrõl van szó" -mondta Hunyadfalvy Ákos klubelnök az MTI-nek.

Tegnap utólag hülyeségnek kezdtem gondolni, amit írtam arról, hogy a cigányok kiírtanak minket. Úgy tûnik annyira mégse nagy hülyeség.

Punker
hát mivel egyszerre 30-an mentek nekik nagyon valószínû, ha kevesebben akkor inkább agyatlan kopaszok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
bertino
uristen baz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

Bandee1987
Nem, csak tudom, hogy nagy celebszakértõ vagy 😊

Bandee1987
Sztem Mária sértésnek venné, ha csak 1 puszit kéne adnia. Alapból 1 szopás.

Ártottam én Neked? 😊

a.carkey
... +1 plusz egy puszi Geronazzo Máriától.

A medve nem játék.

Bandee1987
SMS-ben lehet szavazni a 06-90-123456-os számon, hogy minek öltözzek be:
A: Batman
B: Hancock
C: Judge Dredd
D: Hello Kitty
E: Adolf Hitler

<#idiota>

ui: Ja, az SMS díjak bevéltelébõl lefizetem az rtl klubbot, hogy Vlala bekerülhessen a Mónika showba ahol Maria Geronazzoval és Gyõzikével kell harcolnia a túlélésért. A gyõztes nyereménye 1 éves blikk elõfizetés.

Én inkább a Judge Dredd stílust támogatnám 😊
a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
2. mondatnál kicsit rosszul fogalmaztam, így szól helyesen:

A túlnépesedésüket csak radikális módszerekkel (nem gyilkolásra gondoltam) lehetne visszavetni (amit meg senki nem támogatna), mivel náluk ez a szokás, hogy a 16-17 éves lányok már szülnek.

a.carkey
Elég, ha amolyan Hancock stílusban nyomod, szóval tökéletes rendõrkézreadás, némi rombolással. 😄

A medve nem játék.

Bandee1987
Nem, de a bûnözésre való hajlandóságukat igen. A túlnépesedésüket csak radikális módszerekkel lehetne visszavetni, mivel náluk ez a szokás, hogy a 16-17 éves lányok már szülnek (nem gyilkolásra gondoltam speciel), amit meg senki nem támogatna. Így inkább annak lenne értelme hogy a magyar embereket ösztönözzük, hogy vállaljanak gyereket. Ami persze ilyen gazdasági körülmények között szinte lehetetlen.
Szóval a probléma még jó ideig megoldhatatlan.

desigo
"A kilencedik támadót, egy idõs asszonyt, egészségi állapota miatt nem vették õrizetbe."

verekedni azt volt ereje mi...
És ez vissza fogja vetni a túlnépesedésüket?
Bandee1987
Egyébként jó kezdetnek tartanám azt, amit az a cigányvajda javasolt, aki fel akar lépni a bûnözés ellen. Azt hiszem arról beszélt, hogy szervezne egy csapatot romákból, és ahol gond van, odamennének, és kicsit befenyítenék a helyieket, hogy kurva nagy balhé lesz, ha nem hagynak fel a bûnözõ életmóddal. Szóval a rendesebb romákat kéne meggyõzni, hogy õk lépjenek fel az erõszakos cigányok ellen.

Bandee1987
Öregem, te zseni vagy 😊

Kiskoromban farsangra tesóm varrt nekem betment jelmezt, meg volt betmen álarcom, sztem azt még elõ tudom keresni valahonnan a fiók mélyérõl 😊

De pl lehetnél te is a betmen.
Bandee1987
Hát, ha még így lenne 😊

De végülis ráérünk gondolkodni késõbb is, amikor már õk lesznek a többség...

Akkor jön a betmen, és rendet rak.
Bandee1987
Lehet, hogy hülyén hangzik amit mondtam, de gondoljatok bele egy kicsit. Ha tényleg többségben lesznek (márpedig úgy tûnik a szaporodással nem nagyon állnak le, az erõszakos cselekményekkel mégkevésbé) mégis mit fognak csinálni? Már most naponta történnek ezek a verések, lopások, zsarolások, fenyegetések, rablások az õ részükrõl. Nem kímélnek sem közönséges állampolgárt, sem tanárt, sem a rendõröket már.
Ha egy roma szülõ leköpi a tanárt, esetleg meg is rugdossa, akkor a gyereke szerintetek mit fog mûvelni késõbb? Radikális szemléletváltozás kellene nekik, amire elég kevés esélyt látok.

Bandee1987
pontosan, keresnek egy másik országot. Köztudott, hogy a cigányok vándor életmódúak.

Punker
aztán éhen halnak? vagy keresnek másik országot ahol élõsködhetnek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandee1987
Sebaj, nemsokára ölni is fognak megint. Joebacsi által belinkelt videóra alapozva pár évtizeden belül annyian lesznek, hogy ki fognak minket írtani. Nem csak simán összevernek, kiírtanak minket (illetve a gyermekeinket, unokáinkat), ahogy a nácik tették a zsidókkal.

a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Kissé rosszul fogalmaztam, az ilyen szó alatt nem úgy értettem, hogy pont õt 😊

desigo
hát van egy gusztusod
láttad-e a dzsungelben ébredés után?
Bandee1987
Hát ha milliárdos lennék én is ilyen ribit tartanék otthon 😊

banok
inkább hozományvadász.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a.carkey

A medve nem játék.

desigo
ócska kitartott ribi...
a.carkey

A medve nem játék.

Bandee1987
Igazad van egyébként a "szennymédiával" kapcsolatban. Nem lenne rossz néha ráküldeni egyes fõszerkesztõkre, cikkírókra bõrdzsekis, kopasz verõlegényeket.

a.carkey
No igen, ez is jogos.

A medve nem játék.

qtab986
Nekem az volt a tapasztalatom a középiskolában, hogy ilyen beszólást kapott tanárnõ fiú diákoktól. Pedig nem volt semmi kivetnivaló a viselkedésében, nem voltak képei vagy videói a neten, mert akkor még nem is volt net. De a viselkedése se volt olyan, hogy bátorította volna a fiúkat. Olyan normálisan viselkedett mint bármelyik tanár. Egyszerûen fiatal volt, 2-3 éve végzett, és kb. úgy nézett ki, mint Jessica Alba.

a.carkey
Persze, ezt elismerem, hisz írtam, hogy érdekes lenne pl. a fogadó órán szóba állni a tanárral, de amikor a köcsög média pofátlanul rácuppan egy hírre és nyomatja orrba-szájba, míg ha pofánbasszák õket, ügyvéddel fenyegetõznek, mint tette a Tv2 (a semmiért), akkor berezelnek és még a linkeket sem engedik lehozni, nehogy per legyen. De más dísztabuk is vannak ugyebár, kezdve a kikockázott politikus elkövetõktõl, a cigány elkövetõkön át, a rendõr elkövetõkig. Zsanettrõl pl. tisztességes fotó sem jelent meg, pedig az tényleg komoly ügy volt ...

A medve nem játék.