Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De persze ahhoz már nullától különbözõ IQ kellene, hogy valaki megpróbálja értelmezni, és ne csak "dunába lõni!" jellegû reakciókat puffogtasson rá.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Minden esetre érdekes, hogy mindegyik arc Ausztria felé próbált menekülni, de az is, hogy már Graz elõtt lekapcsolták õket.
A medve nem játék.
ez kb olyan hogy priviben itt az SGn megszervezek 1 szülinapi bulit úgy, hogy a szülinapos nem is tud róla...
gondolom a szerb katonák mennek szólni a külügynek h figyeljé má vazze, megyünk cigányékhoz..értesítsd már õket...
de vannak még érdekességek....
mikor Cini 120millát csak úgy zsebre tett...vagy a 20millás autók..vagy a 200millás wblap...vagy csak a rentgeteg pénz az autópályához vagy a BKV fõnökének 60millás végkielégítés...címszóval mennyi pénz ment el az államtól...
A képek alatti kommenteket ajánlom olvasgatni wiw-en. Van egy kis párt ami komoly erõsödést könyvelhet el az ügynek köszönhetõen.
A medve nem játék.
Igen teljesen igazad van ez a mi szégyenünk, hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat, hogy saját hazánkban félni kell a csak csordában nagyfiú magyar??? állampolgároktól.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
1. feljön egy rtles reklám a szar mentalistával
2. a cikken belül pedig a vodafone késes !!! netreklámja fut.
Enyhén pofátlanságnak érzem ....
A medve nem játék.
vipera,boxer,sokkoló,gázstuki...havonta mennek tisztogatni...
hasonló esetet tudok mondani...ellopták a 80k-s bringám..bejelentettem a rendõrségnek..eltelt 2 hónap megtaláltam a bringám (az etnikumnál) szivem megszakadt h láttam a bringám milyen tré állapotban van... Megadtam: név,utca, házszám, emelet ajtó...
erre ez jött:
jelenleg nincs bent aki az gyemmel foglalkozik...szabadságon van, ha visszaért felvesszik velem a kapcsolatot...rá 3napra visszamentem..h csináljanak vmit...majd kimennek és értesítenek...3hónapja lezárták az ügyemet mert nincs meg a bringa...
A medve nem játék.
ott volt a Blahás kissrác..nem lett belõle semmi...meg kitudja mennyi volt még..
itt senki nem tesz semmit...ha jönnek katonák, vérengzés lesz, kerül nekik amibe kerül..
ha az én fiammal tették volna azt, én is hasonlóképpen tenném, kerül amibe kerül...ha börtön ha akasztás...
elég szomorú...
egy két nagy politikus vagy rendõr kapitány fia találkozna így a cigányokkal ,már is történne valami
A medve nem játék.
az ismerõsei viszont rohamosan fogynak 😄