Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A törekvés mindig is ez volt, hogy két pólusú legyen a világ, mert akkor A tudja hogy B-t kell szidnia, B meg tudja hogy A-t. Ha valami ezen túlmutat, akkor már egyszerûsíteni kell, a fele igazság elhallgatásával.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Akkor elárulom: A világ nem fekete és fehér.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
amikor valaki ködösítésrõl beszél, miért teszi azt rébuszokban?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A medve nem játék.
Ennyi.
u dont have to listen anybody else but me
Én nem vagyok egy nagy vagány de nem is pattogok,hogy aztán most irtás lesz stb
szánalom
60as évek biztonsági technikájával készült
tod szabvány wckulcs
egy darab dróttal is nyitható😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
mennyi az esélye, hogy egy 14éves kislánynak pont jólegyen a kucsla... és pont bele is próbálja? és pont ne vegye észre senki...
valami háttérfaszság lehet itt szerintem, berúgtak a biztonságiak vagy faszomtudja és ez a fedõsztori. de ez nagyon lehetetlen.
u dont have to listen anybody else but me
14 éves lány... gyönyörû.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Legalább Oláh a családneve?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ez a pozitív diszkrimináció meg egyenesen szánalmas, de sajnos nagyon jól tükrözi az átlagos magyar felfogást. Attól hogy nem veszünk róla tudomást, még nincs elintézve a dolog, ennél sokkal radikálisabb megoldásokra lenne szükség, de a mostani rendszertõl nem lehet ezt elvárni...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
-Hogyan sikerült túljutnia a bonyolult biztonsági rendszeren?
-A TUTO lakatra tetszik gondolni?
A medve nem játék.
De kiváncsi lennék, hogy szerinted mi igaz abból amit ír? Mert nekem személy szerintem már nagyon elegem van abból, hogy állandóan azzal jönnek, hogy nincs mit enniük, meg megélhetési bûnözés, stb... Biztos ezek a veszprémi szurkálók is nagyon éhesek voltak, vagy pl a volt sulimba a márkás ruhákba járó, egyáltalán nem lepukkant cigányok is azért raboltak ki általános iskolásokat, mert annyira éheztek. Meg teljesen abszurd ez az egész gondolatmenet. Kb olyan mintha én több millió értékbe lopnék a munkahelyemrõl, és duplájára emelnék a fizetésemet, hogy máskor ne csináljak ilyet.
Egyre több cigány ismeri el, hogy igenis van cigánybûnözés, ez a fasszopó meg a rózsadombi villájából megmondja a frankót. Hihetetlen.