Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudod elég nehéz lenne az itthon élõ germánokból/jászokból ellenségképet faragni. Lehet itt filozofálgatni, de az a rohadt nagy helyzet, hogy a cigányok a többségi társadalom vérét szívják.

Nyilván, mivel az 1.0 embernek tiszta ellenségkép kell.
A törekvés mindig is ez volt, hogy két pólusú legyen a világ, mert akkor A tudja hogy B-t kell szidnia, B meg tudja hogy A-t. Ha valami ezen túlmutat, akkor már egyszerûsíteni kell, a fele igazság elhallgatásával.
Bandee1987
Nincs olyan megoldás, ami mindenkinek jó lenne az a baj.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

maradjunk annyiban, hogy Te sem ismered a megoldást...

Bandee1987
Nem, de úgy érzem egyre inkább azzá válik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

5c0rp330n
esetleg. az egyetlen probléma hogy az emberek ~90%-a m1/tv2/rtl trió közül nézi az egyiket, ahol a tájékoztatás a szokásukhoz híven nem nagyon lesz teljeskörû.

És a megfelelõ döntés szerinted csak a rassizmus, vagy az antirasszizmus lehet?
Akkor elárulom: A világ nem fekete és fehér.
fókuszban mutatták a cigányok pofáját

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Erre ment: #12254

A medve nem játék.

a.carkey
Hír Tv, holnap 19.30, azt hiszem ott minden benne lesz.

A medve nem játék.

bazza
hát lehet, hogy akkor véletlenül megszaporodnának a molotov koktélos támadások... <#hehe>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

desigo
talán kékfényben M1-en ...
Azért az idegesítõ hogy nem mondják ki a médiában hogy kik voltak, nem kéne nyíltan cigányozni de a rohattéletbe legalább 1szer megemlíthetnék a riportba hogy kisebbségiek voltak a támadók.

ProGabe
de mi ennyibõl nem fogjuk kitalálni pontosan mi volt/mire gondolsz 😊

amikor valaki ködösítésrõl beszél, miért teszi azt rébuszokban?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Most ment le az esettel kapcsolatos mosdató riportja a TV2n. Eszméletlen, amit a csigatévé csinál újságírás címszó alatt.

A medve nem játék.

immovable
Bezzeg a magyar tv-ben kitakarták az arcát az állatoknak.
desigo
biztonsági kamera felvételei

immovable
immovable
A tanultság messze nem garancia a tiszteségre, vagy a józan gondolkodásra, igazságérzetre.
divat rasszistánál már csak a divat antirasszista a szánalmasabb, mivel az utóbbi csoport általában tanult így lehetõségük lenne a megfelelõ döntés meghozatalára.

<#eljen>
Ennyi.

VRSDM
de arra nem gondolnak hogy a logbol (ami gondolom van) majd szépen végig felkeresi õket a rendõrség 😊 mint tanú

u dont have to listen anybody else but me

bertino
?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
már csak 54 ismerõse van
szépen fogynak...
desigo
Nagyon nagy most mindenkinek a szája de tenni nem tesz senki semmit.
Én nem vagyok egy nagy vagány de nem is pattogok,hogy aztán most irtás lesz stb
szánalom
VRSDM
keress rá . sztojka iván

kérek adatlapot

sajna elfelejtõdik majd ez az egész ügy, és akik ide írtak meg fogják keresni ezek a szarkupacok 😞

petee
Akinek esetleg nincs iwiwje, itt egy pár komment,kicopyztam:
hsz1
hsz2

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

SrAta
vagy zár se volt az is kamu😄
60as évek biztonsági technikájával készült
tod szabvány wckulcs
egy darab dróttal is nyitható😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

a.carkey
Ebben az országban? 😊

A medve nem játék.

VRSDM
nekem ez azért gyanús.
mennyi az esélye, hogy egy 14éves kislánynak pont jólegyen a kucsla... és pont bele is próbálja? és pont ne vegye észre senki...

valami háttérfaszság lehet itt szerintem, berúgtak a biztonságiak vagy faszomtudja és ez a fedõsztori. de ez nagyon lehetetlen.

kuci06
pfff

14 éves lány... gyönyörû.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

0Fritz0
Addig taposnám a ribancot, amíg a bordái át nem szúrnák a tüdejét.
Legalább Oláh a családneve?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

a.carkey
Csodálom, hogy ezen ki sem akadtok ...

A medve nem játék.

Ez kellett a népnek, annak ellenére, hogy már a kezdetek kezdetén elõre lehetett látni, hogy hova jut az ország ilyen vezetõkkel...
Ez a pozitív diszkrimináció meg egyenesen szánalmas, de sajnos nagyon jól tükrözi az átlagos magyar felfogást. Attól hogy nem veszünk róla tudomást, még nincs elintézve a dolog, ennél sokkal radikálisabb megoldásokra lenne szükség, de a mostani rendszertõl nem lehet ezt elvárni...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

5c0rp330n
errõl van szó. a kis féreg pontosan tudja, hogy mit kell írnia, hogy az agyament birkák bólogassanak és még közben azt is higyjék, hogy milyen okosak és békepártiak. szánalmas ami itt megy. mondjuk aki akár egy szavát is komolyan vette ennek a féregnek 2006 szeptember 17 után, az csak magát tapsolhatja meg, annak nem létezik olyan dolog, amit ne lehetne lenyomni a torkán.

immovable
Nembaj az ha pattognak. Tûzhangya lárváiból is csak kevés marad életben mégis legyõzhetetlenek.<#gonosz1>
én nem a cigányokat védem, csak ezek a divat rasszisták szánalmasak. azt se tudják miért kell utálni a cigányokat, csak kell és kész...

a.carkey
Túlél a lelet 350 ezer évet, erre jön ez a fapicsa és szétqurja ...

A medve nem játék.

immovable
Cigányok tán különbek. Õk sem pattognak ha egyedül vannak.
a.carkey
Ez olyan
-Hogyan sikerült túljutnia a bonyolult biztonsági rendszeren?
-A TUTO lakatra tetszik gondolni?

A medve nem játék.

immovable
Biztos tisztes munkával tellett arra a kocsira.<#wilting>
Kurvára mindegy, hogy igaz e vagy sem. Leírja a blogjába meg elmegy tina turnerre mulatni és ezzel el van intézve.

De kiváncsi lennék, hogy szerinted mi igaz abból amit ír? Mert nekem személy szerintem már nagyon elegem van abból, hogy állandóan azzal jönnek, hogy nincs mit enniük, meg megélhetési bûnözés, stb... Biztos ezek a veszprémi szurkálók is nagyon éhesek voltak, vagy pl a volt sulimba a márkás ruhákba járó, egyáltalán nem lepukkant cigányok is azért raboltak ki általános iskolásokat, mert annyira éheztek. Meg teljesen abszurd ez az egész gondolatmenet. Kb olyan mintha én több millió értékbe lopnék a munkahelyemrõl, és duplájára emelnék a fizetésemet, hogy máskor ne csináljak ilyet.

Egyre több cigány ismeri el, hogy igenis van cigánybûnözés, ez a fasszopó meg a rózsadombi villájából megmondja a frankót. Hihetetlen.

hagyjuk már ezeket a nagy skinhead meg hungarista faszokat. nekem is van 1-2 ilyen ismerõsöm. akkor nagy a pofája ha nem egyedül van. nem egyszer láttam hogy egyedül volt és a cigányoknak könyörgött hogy ne bántsák. szánalmas.