Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

VRSDM
látod-látod, a torrent ennyire lassítja a globális internetes adatforgalmat, hogy már egy hírportált se tölt le a böngészõd 😊

u dont have to listen anybody else but me

bertino
404 :S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
Nem teszem ide be, de szerintem olvassátok el a Népszabadságban Boross Péter ötletét egy új választási rendszerrõl! "Egyszerûen nevetséges" kategória! 😄

A medve nem játék.

5c0rp330n
"P2P-kutatók ugyanis megállapították, hogy a Pirate Bay nyolc szervere bonyolítja le a teljes internet valamennyi torrentjének 50%-ának track-elését."

ez szerintem tutira baromság. a tpb az egyik legnagyobb de van legalább 5-10 hasonlóan gigászi külföldi nyílt oldal, zárt oldalból pedig rengeteg van.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mr_no_NaMe
Hát ahogy körbenézek köztük, én szerintem a 8 általános se szükséges nekik.
VRSDM
sztem minimálnál nem sokkal több. érettségi kell hozzá egyáltalán?

bertino
ööö ja, pontosítok: a legális fizetése érdekelne, ja.

Elég sokat, több, mint 140 ezret havonta.
Ja, hogy mennyi a fizetése? Azt nem tudom.

bertino
mennyit keres ma egy BKV ellenõr ?

Láttam a híradóban, sajnos.
"vagy 6000 ezer forintért bírságoltak meg turistákat"

SHADOWEYES7

Legutoljára akkor röhögtem ilyet, amikor a gárdát küldték parlagfüvet irtani. Sztojka, mint bodzagyûjtõ...

a.carkey
Sz. Ivánt miniszterelnöknek
Motto:
"Ha bodzából tudott Mercedest venni, az országot is kihúzná a szarból."

A medve nem játék.

Narxis
<#wilting><#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

VRSDM
linket nem tudok adni ugyan, de tegnap Dunakeszin (én fóti vagyok ugye, szóval szomszédban) péntek 13.a alkalmából összefújták a 13.as házszámú elõtt álló autókat festékszóró spray-el. összevissza mintákkal... szép :S

kuci06
Még egy késelés

XI. kerület...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

"A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés bûntettének megalapozott gyanúja miatt indult meg az eljárás."

életveszélyt okozó testi sértés???

Na pont az ilyen faszságok miatt olyan népszerû a szurkálás, NYAKON(!) szúrta bassza meg, ez alapból emberölési kísérlet kéne hogy legyen és minimum 10 év letöltendõ fegyház, a mostani wtflol kategóriás bírósági ítéletek senkit nem tartanak vissza semmitõl.

Ma hallottam a TéVében:
" ... a negyvenedik percben, már ki is adtuk az elfogató parancsot."

-nade, hogy: még 60 napot is kelljen várni, a vallomásaikra, ... ?

(Nesze neked "forró-nyom", --> ilyen "frigid hidegen".)

Sadist
1.05-ös odds nem sokat fizetne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
Bárcsak lehetne a betandwin-en fogadni arra, hogy az L.A. névbõl az L. Lakatost jelent. Elsõk között lennék aki pénzt rakna rá.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Valamiért a Lakatos Aladár név jutott eszembe. Nem értem hogyan <#nemtudom>
desigo
M7-es sokáig bírta...
kuci06
Elfogták a 13 évest megkéselõ 15 évest

"...egy lány miatt alakult ki köztük szóváltás. A vitát a szórakozóhely elõtt akarták rendezni, de a szóváltás tettlegességig fajult. Ennek során L. A. többször megszúrta a sértettet, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba."

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
😄

Most már értem miért vonultak fel szegeden.

Szüreti bál volt <#smile>

Bandee1987
"Egyszerû, tisztességes emberek vagyunk, akik bodzagyûjtésbõl és vasazásból élnek" - nyilatkozta a veszprémi gyilkossággal gyanúsított Sz. Iván édesanyja.

Szerintem mehetne simán a vicc topikba, akkorát röhögtem rajta.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
*megy bodzát szedni*

nekem is kell egy X5-ös

"eszem-f*szom megáll. erre már nem lehet mit mondani. a 20-ból megvan 3, abból az egyik megússza teljesen, a másik kettõ meg kap 2-2 évet, vagy mi lesz!?"

nem lesz az 2 év sem

ProGabe
Sz.Iván egy évi bodzatermesztésébõl összejön a MBW X5-ös

"Egyszerû, tisztességes emberek vagyunk, akik bodzagyûjtésbõl és vasazásból élnek" - nyilatkozta a veszprémi gyilkossággal gyanúsított Sz. Iván édesanyja.

eszem-f*szom megáll. erre már nem lehet mit mondani. a 20-ból megvan 3, abból az egyik megússza teljesen, a másik kettõ meg kap 2-2 évet, vagy mi lesz!?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

qtab986
Már javítani kell az M7-es új szakaszát

LOL

Sztrájkoló biztonsági õrök szálltak meg egy egri gyárat

LOL

DJ Dominque felel ezentúl az MTV szórakoztató mûsoraiért

LOL

Rohadt banán szaga terjeng Odessza levegõjében A négyezer tonna gyümölcs azóta Odessza kikötõjében rohad, közben metángáz szabadul fel belõle, ami robbanásveszélyes.

13 évesen lett apuka az angol kisfiú 12 éves volt, amikor teherbe ejtette 14 éves barátnõjét. A fiú édesapja úgy érzi, ideje sort keríteni fiával a "méhecskék meg a virágok" beszélgetésre.

Caliph
a kaptár már csak ilyen.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

qtab986
Forró fürdõ utána szilvapálinka. <#hehe>

SHADOWEYES7
Ja így már világos.

qtab986
A VIII. kerületben. Nem értem mit nem értesz.

SHADOWEYES7
Nyakon szúrtak egy 13 évest a Nagyfuvaros utcában

a Nagyfuvaros utcában állt a 13 éves fiú, akihez odament egy fiatal férfi, és többször megszúrta - mondta az MTI-nek szombat hajnalban a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

amúgy nyilván nem esti órákban volt a támadás hanem 23-24 óra környékén de akkor kérdem én mit keres egy 13 éves gyerek az utcán magában?

Narxis
http://www.delmagyar.hu/noi_oldal/13_evesen_lett_apa_15_eves_lany_az_anya/2087682/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
dehogy, én a özönvizes jóslatra reagáltam. ha akkor nem volt, ezektõl nem lesz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gz8
És az értékrendbéli különbségek és az eltelt pár száz év jusztifikálja az ilyen cselekedeteket? Szerintem nem.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ProGabe
volt egy ú.n. sötét középkor. ennél 100x kegyetlenebb dolgokat mûveltek, csak az értékrend volt más (meg nem volt média)

hova jutott az emberiség...
lassan érik egy újabb özönvíz és bárka sztori..
kuci06
Egy csornai férfi megerõszakolta 13 éves lányát

"A rendõrségtõl kapott információ szerint a csornai férfi 2008 novembere óta folyamatosan közösült kiskorú lányával."

...<#szomoru2>

a.carkey
Báró Wesenczy Wesenczy Lákátós Dzsennifer

A medve nem játék.

berlinboy6329
Erre A Sztojkás ügyre kiváncsi leszek....Ugyanez az ügyvéd volt a Prikkel-ügynél is,ahol felmentették.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Me too.

ProGabe
hoax szagot érzek

kuci06
„Úgy gondoltuk, egy baba jó dolog. Arra nem gondoltam, hogy hogyan fogjuk eltartani. Igazából zsebpénzt se kapok, apu néha ad egy tizest” – [tíz fontot, kb 3300Ft)"

grat
az óvszer is jó dolog
és még a tizesbõl is kikerül

5c0rp330n
12 évesen felcsinálja a 14 éves barátnõjét, úgy, hogy azt sem tudja, hogy mit csinál, ahelyett, hogy legózna. brávó.

immovable
immovable
S tudod mennyi ilyen IQ harcos van a világon. 😊
Mással sem. Túl sok a kilógó lóláb: Az egész idõzítése, a hetente megváltoztatott vakkomás stb. Szerintem csak szerette volna.