Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
SHADOWEYES7
<#ejnye1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey

A medve nem játék.

qtab986
a.carkey
a.carkey
Dehogy semmisült meg! Most láttam õket egy vasúti átjáró elõtt. A 30 felett hajtókra vadásztak ...

A medve nem játék.

a.carkey
Bandee1987
Azért még jó, hogy nem emeltek vádat a rendõrök ellen, mert a levegõbe merészeltek lõni...nevetséges...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

qtab986
Vádat emeltek a szátoki rendõrverõk ellen

4 vádlott, 2 sértett rendõr, 3 figyelmeztetõ lövés, a rendõrök beszorulnak egy fatelepre, az egyik rendõr a telefonján kér segítséget.
Az incidens másnapján a rendõrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a lefolytatott vizsgálat szerint a figyelmeztetõ lövés szükséges, jogszerû, szakszerû és arányos volt.
Kit hívjak, ha engem is megtámadnak? Bszki kérjük meg a NATO-t, hogy vonuljanak be Magyarországra. A magyar rendõrség megsemmisült.

qtab986
Nekem is ez jutott eszembe. De a riksán behaltam.

0Fritz0
Milyen érdekes, biztos nem a cigók fenyegették meg õket...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
ellenfél szurkolói keménymagja?

Bandee1987
Szerintem inkább a gyilkosokat akarták volna ezzel védeni...

qtab986
Feljelentették a megyei kapitányt a Patrióta Lokál üzemeltetõi

A szórakozóhely vezetõi feljelentették a Veszprém megyei rendõr-fõkapitányt és szóvivõjét, mert a hozzájárulásuk nélkül kerültek nyilvánosságra a lokál belsõ kameráinak felvételei.
Véleményük szerint ugyanis személyiségi és kegyeleti jogok is sérültek, hiszen Marian Cozma életének utolsó másodpercei láthatók a felvételeken.
Mint mondták, válaszában a tábornok arra hivatkozott, hogy a média talán segíteni tudja a nyomozást, s ennek érdekében jogosultak voltak a felvételek közreadására.

Az üzemeltetõ kitért arra is, hogy neki a rendõrök elmondták, miszerint a boncolás során kiderült, hogy két szúrt sebe volt Cozmának; egyik hátulról érte vesetájon, a másik pedig a szívszúrás volt elölrõl.

Mi van a személyiségi + kegyeleti jogokkal? <#idiota>

qtab986
Igen, mert az emberek rögtön a legrosszabbra gondolnak, ha sok kigyúrt kopasz ember együtt megjelenik luxusautókkal egy szórakozóhelyen, ahol egyikük másikuk még meg is öl és megver másokat de ezért még nem szabad általánosítani és mindegyiket egy kalap alá venni. Ez elõítélet és kirekesztés lenne és az csúnya dolog. Mindenkivel elõfordulhat, hogy rosszkor van rossz helyen.

a.carkey
Ez annyira tipikus.

A medve nem játék.

qtab986
Kulturáltan szórakoztak Cozma gyilkosai

Soha nem jártak korábban a veszprémi Patrióta Lokálban azok az emberek, akiket Marian Cozma megölésével gyanúsítanak, és nem igaz, hogy védelmi pénzt kértek a lokál tulajdonosaitól, többek között ez áll abban a közleményben, amelyben elõször szólalnak meg a Patrióta üzemeltetõi.
Az üzemeltetõk leírása szerint a körülbelül 15 fõs társaság az emeleten ült le és kulturáltan szórakozott.
<#idiota>

Jah, csonkításnak valóban nincs értelme. Halálbüntetés kell, más nem.
a.carkey
Nem elég neked, hogy így is te tartod el a sok munkaképes illetõt, ezután tarthatnád el a munkaképteleneket is. 😄

A medve nem játék.

bertino
de ezeknek elég valószínûtlen az esélye, hogy vissza lesz hozva...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

qtab986
A tanároknak már most jobb lesz olyan védõmellényt beszerezni, ami véd a szúrástól.

Punker
csonkítást, halálbüntetést stb-t vissza kell vezetni, 1-2 év alatt kihullana a férgese.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gz8
16 évesen kissé túlkoros ^^

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Sajnos az a legrosszabb az egészben, hogy már meg sem lepõdök rajta, mintha ez mindennapos dolog lenne. (az is)

Megbánta tettét, ez vicc.
Tanult a hibájából, és felelõssége teljes tudatában kijelenti, hogy bármikor meg tudja ismételni.

qtab986
Ittasan gázolt a közlekedési zsaru

A férfi amúgy közlekedési (!) rendõrként dolgozik, a közösségi portálon azt írja magáról: „Vigyázok az emberekre és mindenkire, aki közlekedik.”

qtab986
Amikor alkonyodik, az emberek rettegnek.
Címkék: tatárszentgyörgy, tûz, roma, cigány, gyilkosság

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha bevég eléd, csak az ököljog segít. (peace. 😊 )

joebacsi
Na erre beülök szerintem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Várható volt. .)
Persze így már rögtön nem címlap sehol, sõt, mióta kiderült, hogy egy cigány és egy rendõr ölt Pécsett, mintha a rasszista kártya is háttérbe szorult volna egy pár percre ...

A medve nem játék.

a.carkey
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

a.carkey
MDF EP lista, 2. hely: Habsburg György 😊

A medve nem játék.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a.carkey
"Raffael Gyula, a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumaának helyszínen tartózkodó Pest megyei elnöke szerint viszont Molotov-koktélt dobtak a családi házra. Raffael szerint a tettesek egy szürke terepjáróval elmenekültek."

Raffael ...

A medve nem játék.

SHADOWEYES7

desigo
amíg nem léphetnek fel ellenük a rendõrök addig meg is fogják tenni nyugodtan...
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bandee1987
OFF

hamarosan és hogy szót felcseréltem, sry

ON

Kenyszerleszallas Temesvaron. Videoval mellekelve .

qtab986
De igazad lesz.

Bandee1987
És még csodálkozunk azon, hogy mitõl ilyen erõszakosak ezek? Ezt is elõbb tanították meg kimondani a g*ci szót, mint az almát...

Bandee1987
Megint cigányok támadtak az intézkedõ rendõrökre

Attól tartok hamarosan, hogy egy ilyen támadás áldozatául fog esni egy rendõr...egyre több ilyen történik mostanában. De ne legyen igazam.