Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
4 vádlott, 2 sértett rendõr, 3 figyelmeztetõ lövés, a rendõrök beszorulnak egy fatelepre, az egyik rendõr a telefonján kér segítséget.
Az incidens másnapján a rendõrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a lefolytatott vizsgálat szerint a figyelmeztetõ lövés szükséges, jogszerû, szakszerû és arányos volt.
Kit hívjak, ha engem is megtámadnak? Bszki kérjük meg a NATO-t, hogy vonuljanak be Magyarországra. A magyar rendõrség megsemmisült.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A szórakozóhely vezetõi feljelentették a Veszprém megyei rendõr-fõkapitányt és szóvivõjét, mert a hozzájárulásuk nélkül kerültek nyilvánosságra a lokál belsõ kameráinak felvételei.
Véleményük szerint ugyanis személyiségi és kegyeleti jogok is sérültek, hiszen Marian Cozma életének utolsó másodpercei láthatók a felvételeken.
Mint mondták, válaszában a tábornok arra hivatkozott, hogy a média talán segíteni tudja a nyomozást, s ennek érdekében jogosultak voltak a felvételek közreadására.
Az üzemeltetõ kitért arra is, hogy neki a rendõrök elmondták, miszerint a boncolás során kiderült, hogy két szúrt sebe volt Cozmának; egyik hátulról érte vesetájon, a másik pedig a szívszúrás volt elölrõl.
Mi van a személyiségi + kegyeleti jogokkal? <#idiota>#idiota>
Soha nem jártak korábban a veszprémi Patrióta Lokálban azok az emberek, akiket Marian Cozma megölésével gyanúsítanak, és nem igaz, hogy védelmi pénzt kértek a lokál tulajdonosaitól, többek között ez áll abban a közleményben, amelyben elõször szólalnak meg a Patrióta üzemeltetõi.
Az üzemeltetõk leírása szerint a körülbelül 15 fõs társaság az emeleten ült le és kulturáltan szórakozott. <#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Tanult a hibájából, és felelõssége teljes tudatában kijelenti, hogy bármikor meg tudja ismételni.
A férfi amúgy közlekedési (!) rendõrként dolgozik, a közösségi portálon azt írja magáról: „Vigyázok az emberekre és mindenkire, aki közlekedik.”
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Persze így már rögtön nem címlap sehol, sõt, mióta kiderült, hogy egy cigány és egy rendõr ölt Pécsett, mintha a rasszista kártya is háttérbe szorult volna egy pár percre ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Raffael ...
A medve nem játék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hamarosan és hogy szót felcseréltem, sry
ON
Attól tartok hamarosan, hogy egy ilyen támadás áldozatául fog esni egy rendõr...egyre több ilyen történik mostanában. De ne legyen igazam.