61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#57420 de látom már megint megy a süketelés -
#57419 "2011-ben 1.280 milliárd forintot hagytunk kint a vállalkozóknál, a gazdaságban és a családoknál".
Nem, nem lesznek megszorítások...
Most majd elszedik ezt is -
#57418 a komcsik nem vesztettek háborút míg a náciknak csúnyán elkenték a szájukat, ezt sose felejtsd el -
#57417 Az olajár felszökésére és összeomlásra számítanak a befektetők
-
#57416 A kenyérpirító mutatja, milyen zord jövő vár ránk -
Lantee #57415 Őrült rasszita lövöldözött
1967-ben született, mégis felelős 1956-ért - ez már a totális idiotizmus
Ez sem olvasta a 10 Parancsolatot? -
Garfield #57414 A neonácik az általuk vallott eszmék miatt nem szalonképesek, ezalapján kíváncsian várom, hogy szerinted melyik magyar pártban él tovább a Rákosi- vagy a Kádár-rendszer politikai eszmerendszere.
Mielőtt még túlerőltetnéd magad, szólok: egyikben sem. Esetleg talán Thürmer-féle, marginálisnak sem mondható Munkáspártban. -
Pares #57413 Ha a neonácik is bűnösek, akkor a neokomcsik is legyenek azok. -
#57412 Nincs gondom a megállapításoddal, egyet tudok érteni. A gondom azzal van, hogy elvileg feriék is hasonlóan voltak, legalábbis úgy adták el a dolgot, hogy nagy örömmel jelentik be, hogy sikerült hitelt szereznunk az imf-tol, mégsem osztottad ki ennyire őket azokban az időkben.
Úgy látszik ez ilyen szelektív Magyarországon, amit lehet a vörösöknek, nem lehet a narancsosoknak, vagy fordítva attól függően épp melyik drukker szólal fel.
(és még ti fikázzátok a foci drukkereket) -
#57411 Mindenkinek jobb ez így szerintem. -
Vlala #57410 Igen, ez valóban a negyedik postom sorban.
A Fidesz kimondta. Visszamenőlegesen is.
Orbán 2012-ben mindent megold.
"2011-ben 1.280 milliárd forintot hagytunk kint a vállalkozóknál, a gazdaságban és a családoknál".
Nem, nem lesznek megszorítások... -
Vlala #57409 Új munkatörvénykönyv
Azaz a kizsákmányolás magasiskolája. Értitek, "nem mindenben tükrözi a kormány akaratát". -
Vlala #57408 Az IMF már a pofánkba röhögött. Jól tudják, hogy ők Magyarország utolsó esélye - gyakorlatilag nem vagyunk velük tárgyalási pozícióban, vagy bólogató jánosokat küld tárgyalni a kormányunk, akik minden ajánlatukat elfogadják, vagy jön az újabb leminősítés - és ezzel az államcsőd.
Viktorunk ezt is elintézte. A kis mindentudó...
-
Vlala #57407 Hadd ne kommentáljam. Vicces a pali. -
#57406 én azt tippelném hogy mind cigány... most mi legyen? ... -
#57405 TRILLIÓ FPS-es kamera
-
#57404 itt a kép elvileg -
#57403 Ha már sugalmazás:
Fegyvert fogott tanárja tarkójához a 14 éves diák Tatabányán
Előzetesben a késelő
Börtönben az unokáját megerőszakoló férfi
Olaszliszka: Újabb négy cigányt ítélt el a bíróság (ezt kicsit korrigáltam)
Na most a fenti hírek közül egynél 100% a cigány származás, a maradéknál lehet tippelni, hogy a háromból mennyi a cigány elkövető.
És ami a szép az egészben:
Uploaded with ImageShack.us
Az index mindezt Vadállati alcím alá válogatta be!
Ez annyira szép, amikor a ballib média is elismeri, hogy a cigók ha bűnöznek akkor azt állat módjára teszik.
Köszönöm az indexnek mindenki nevében aki eddig erre próbálta felhíni a figyelmet, és kitartottak a sok rágalom ellenére is.
Ballibek:
-
#57402 Ok, erre lettem volna kíváncsi. Egy ideje annyira nem vagyok tisztában az otthoni jogokkal, és 1-2 éve volt róla szó hogy magánvéllalkozók is traffizhatnak.
Viszont az illető nem közszolgálati média. Ha már az, azellen nem szokás a magyarnak felemelnie a szavát ha a közszolgálati sugalmaz, esetleg a kereskedelmi híradója.
Gondolom jól sejtem, hogy ez ellen is csak azért szolaltál fel mert egy jobbikos linkelte be a videót. -
Garfield #57401 Így keletkeznek a rémhírek. A videó készítője nem jár utána semminek csak készít egy videót, sugalmaz, és hagyja, hogy a kedves néző vonja le a következtetést. A videóból ugyanis csak egy, elhanyagolható apróság nem derül ki: a BKV-s trafipax kizárólag BKV-s járműveket mér. -
#57400 Egy ismerősöm megosztott egy videót Facebookon amiben BKV traffipaxol. Ez lehetséges. A videó vége felé azt mondja a bkv-s faszi, hogy ugyanannyi jogkörük van ezt csinálni mint a rendőrségnek.
Aki esetleg fent van fb-n:
video -
Garfield #57399 Hát bakker, én is ettől félek, hogy ennyi a válasz. De akkor miért nem a finnek meg a svédek, vagy akarunk gyémántbányát Sierra Leonéban? Mert akár ezek is lehetnek opciók egy "minden, ami nem a nyugat" mókában.
Szóval ha a Jobbiknak tényleg ennyire futja már a külpolitikában is, akkor még rájuk fér pár ciklusnyi ellenzékiség. -
#57398 ha nem nyugat, akkor kelet valamerre kell külpolitizálni -
Garfield #57397 Számomra annyira abszurd a Jobbik Kelet-imáda, meg az egész, ahogy a levegőben lóg. Pénzelik őket valahonnan ezért az álláspontért? Vagy eszük nincs az EU-ból való kilépésre értelmes alternatívát nyújtani, de érzik, hogy az ország magában azért mégsem lenne el, és vasgolyó komplexitású logikával úgy gondolják, ha nem nyugat, akkor kelet? -
#57396 -
#57395 nem biztos hogy erkölcsileg így áll helyt a dolog, de azt se felejtsd el hogy valamilyen szinten egy nemzet a saját érdekeit nézi, és hogy esetleg felháborodás származzon abból hogy velünk olyan dolgokat tesznek meg amit mi is megteszünk másokkal, nem kell se nagymagyarországos póló, se árpádsávos zászló, onnan fakad hogy az ember magyar vagy román vagy szlovák vagy stb. és felháborodik a saját nemzetét ért támadáson. ez teljesen természetes, na de azt se felejtsük el, hogy ezt az adott dolgot hogy megvonni egy olyantól az állampolgárságot aki felvesz egy másikat, eddig csak ellenünk követték el, és hogy mi is megtehetnénk a kanadába kiutazó cigányokkal pedig elméleti síkon hangzott el a topikban, tehát arra se foghatjuk a dolgot hogy azért mert, mert mi is megtettük. nem erről van szó. a példamutatás pedig hogy mi viszont nem csinálunk ilyet, nem tudom kinek szólna, ugyanis pont hogy az engedékenység a magyar politika egyik veszte, ami miatt a kisebbség olyan szinten eltudott kanászkodni mint most. ha a cigányok, és mindenféle bevándorló nem kapna egyből magyar állampolgárságot, nem halmoznák el őket olyan szinten segélyekkel hogy abból már mercit lehet venni lehet hogy a magyar társadalom nem tartana olyan szinten mint a magyar gazdaság, de akkor már lehet hogy gazdaság se, mert a tuskó magyar már időben felismerte volna hazájának a problémáit, és a nép megszorongathatta volna időben a vezetőséget... apropó vezetőség... miért nem a nép irányít ? -
#57394 Egy újabb cikk mely véletlenül, akaratlanul világít rá arra, hogy a bankárok okozták a 2008-as pénzügyi válságot:
"Ennek következtében könnyen adták a jelzálogkölcsönt, és akár az Egyesült Államokban, a kölcsönök értéke itt is meghaladta az ingatlanok piaci árát. A „piramisjáték” – mert ne tagadjuk, ez lényegében az volt – 2008-as összeomlásával kezdtek esni az árak."
ingatlanmagazin.com
ők egyébként már többször is pedzegeték ezt a bankárosdi történetet. -
#57393 Így már értem.
Ha már előkerült a téma:
Szerinted a szlovákoknak igaza van, de mi azért ne tegyük azt amit ők? -
Garfield #57392 Akkor rosszul érted: amit írtam, a két képviselő vonatkozásában írtam.
(De ha már felhoztad: aki a cigányoktól akarja megvonni, attól még nem nagyon hallottam azt, hogy a szlovákoknak igaza van...) -
#57391 Eközben a Fidelaitas 1millát bulizott el a moulin rouge-ban... -
#57390 Nem tudom jól értem-e.
Én így értem a mondandódat:
Az mellet érvelsz, hogy velünk a szlovákok megtehetik, ezt a történetet, de mi nem tehetjük meg azokkal a magyarokkal akik külföldi állampolgárságot akarnak. Pl Kanadait. -
Garfield #57389 Zsák a foltját. -
remark #57388 Mert? -
#57387 Itt azt mondják, hogy ez egyezik az eu joggal. Ha így van, márpedig így van mert az eu nem tesz semmit a szlovákok ellen, akkor miért ne tehetnénk meg?
Megtehetnénk de amíg a Fidesz-hez és az MSZP-hez hasonló impotens sza*ok vannak a kormányrúdnál addig mi a világ csicskái maradunk. Fáj vagy nem fáj, ez van, ki kell mondani. -
Garfield #57386 #57384 -
remark #57385 Az MSZMP által megtervezett magyar “rendszerváltás” közel 30! éves története.
Dr. Kőrösi Imre, volt MDF-es országgyűlési képviselő visszaemlékezése a magyar manipulált rendszerváltás időszakától a “világválságig”. Politikai kulisszatitkok, háttéralkuk…a mai rendszer működésének gazdasági, politikai alapjai, okai. A teljes riport 16 részből áll, ide kattintva a teljes riport megtekinthető. -
Garfield #57384 Klikk -
Ronny #57383 Azt már látom, hogy Bogár simán őrült. -
remark #57382 Remény a feltámadásra -
#57381 ostromállapot Liége-ben