Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
M@TriX
Online segít az EU-Ombudsman

elõször felröhögtem, de tényleg mûködik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey
a.carkey
Ez pont nem igazán KP. 😄 Drága Albán úr is meglepõdött tegnap, értsd: köpni nyelni nem tudott a cikktõl. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
www.nol.hu
Írd be a keresõbe: maradjon. Aztán katt a 2. cikkre ...

A medve nem játék.

immovable
Bocs, de még ingyen sem olvasok kormánypropagandát, nem hogy fizessek érte. 😊
M@TriX
Basszus, amikor láttam ezt a videót az jutott eszembe, hogy: Bazzz, ezekbõl politikusok lesznek....

Szerintetek? 😊)

Iskolapélda by Subba

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

És ha õk is csak békésen sétáltak az utcán, amikor váratlanul beléjük kötött néhány tüntetõ? 😊

qtab986
Címe?

a.carkey
Huh. A tegnapi népszabiban !!! volt egy cikk, hogy most a "mester" maradjon vagy menjen? Érdemes elolvasni! ...

A medve nem játék.

immovable
qtab986
Tiniszex a pláza mosdójában
Elég súlyos büntetéseket említenek.

immovable
😄DD vicc ország.
a.carkey
Fog sincs, de az MSZP székház elõtt, két "szolgálaton kívüli rendõr" mobiltelefonnal, laptoppal? Minimum megfigyeltek? 😊

A medve nem játék.

qtab986
Mi a sejtésed, mit csináltak ott? Nem vagyok odavalósi. Mi van a Köztársaság téren vagy a környékén ami miatt ott lehettek?

a.carkey
Nézd, kb. nem érdekelnek, de amikor tegnap a fõrendõr azzal jött, hogy azért vetették le a transzparenst, mert zavarta a hátsó sorból a kilátást (azért is vitték el, persze), nos, akkor én is azt mondtam, hogy a K.A., mert megint Gergényis kategóriába emelkedtek.

Mellesleg két LOL:

Skoda Gabriella 😄

valamint, pont véletlenül voltak szolgálaton kívül, ráadásul ketten, és pont a Köztársaság téren? Ez megint egy akkora hanta ...

A medve nem játék.

qtab986
ProGabe
max öngyilkos lesz. mert megölni nem fogják, az nem lenne elég nekik. szerintem is pár nap és a halálra, mint csodás megváltásra fog gondolni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
max egy hetet adok neki. Hálistennek a pedofíliát még az életfogytos tömeggyilkosok sem tolerálják, gondoskodni fognak róla...

desigo
Volt ahol az emelkedõ közepén volt kirakva
nagyon örültem neki,hogy lehetett lassítani :/
gz8
Leszedték a 100-as táblákat az M7-esen, az M3-ason és az M35-ösön.

Sok értelmét nem láttam egyiknek sem, de ehhez is mennyi idõ kellett. De nem panaszkodok <#vigyor2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Bandee1987
Majd a börtönben remélhetõleg tesznek róla a rabtársai, hogy hosszú és fájdalmas legyen az a nyolc és fél év.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
Punker
"A bíróság ezzel egyidejûleg elrendelte a férfi kényszergyógykezelését. Ezt Antal Albert fõorvos, igazságügyi elmeszakértõ javasolta a március 4-én elvégzett úgynevezett komplex elmeorvos-szakértõi vizsgálat nyomán. Antal az elõzõ tárgyaláson elmondta, kollégáival egyetért abban, hogy a férfi kényszergyógykezelése szükséges, mert a vádlott gondolkodását továbbra is bizarr elemek jellemzik, s félõ, hogy ezek furcsa cselekedetekhez vezethetnek."

csórikám lehet sírni fog hogy inkább kössék fel, ha maradt kis esze felköti magát, önmagának és a társadalomnak is ez lenne a legjobb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
a.carkey

A medve nem játék.

desigo
stef666
Én svájcban élek ide s tova 9 éve , minden évben bekattan egy kettõ belõlük és akkor legyilkolják az egész családjukat, majd önmagukkal is végeznek, csak az itteni diktatórikus hírzárlat miatt ez nem jut a nagyvilág tudomására....Nem beszélve a 2002-es ,17 parlamenti képviselõt legyilkoló géppisztolyos õrültrõl ...(kanton Zug)-Mondjuk egy ilyen ilyen most nálunk is elkelne...

http://steflion.wix.com/studio

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Svájc egy hosszú ideje kiegyensúlyozott, nyugodt, gazdag jóléti társadalom (a világháború se érte el õket) és EZÉRT nincsenek náluk vérengzések/bûnözési hullámok, nem pedig azért mert a fegyvertartási kultúrájuk különbözne a többi országétól.

Hiába van egy fegyver tökéletesen tárolva ill. elzárva ha a gazdája hirtelen bekattan, minden gond nélkül elõszedheti és elkezdhet járókelõket lövöldözni vele.

Svájcban mégsem történik ez meg mert a svájciak nem szoktak bekattanni mivel nincs is igazán semmi okuk rá, megvan mindenük ami kell, biztonság, jólét, kiszámíthatóság stb.

...ugyanezt viszont nem igazán lehet elmondani a világ túlnyomó részérõl pl nálunk egy fegyver otthontartás bevezetése szinte rögtön garantálná hogy másnap már térdig állna az ország a vérben.

Punker
tudod ott fegyver tartási kultúra is van hozzá, itthon ezt a politikusok félelme megölte 56 után.

Sadist
Nem tudom hányan tudják, hogy melyik európai országban van a legtöbb fegyver polgári kézben? Bizony, Svájc 😊 A tartalékosoknak otthon KELL tartani az egyenruhát, gépkarabélyt, lõszert. Leszerelés után pedig megtarthatja a fegyverét. Azért ezt el tudjátok képzelni? Otthon a szekrényben a SIG Sauer gépkarabély, tele tárral, mégsem hallani azt, hogy a kölyök a suliban fragfestet csinált apuci fegyverével.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marhaság. Aki lövöldözni akar, úgyis vesz magának feketén, nem megy a hivatalba engedélyért.

desigo
tiltsák be az internetet akkor...
qtab986
Közel áll a szívemhez. 😊

banok
agresszív videók a youtube-on

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

joebacsi
Szélerõmûvek se rosszak, csak a jelenlegi áramhálózat túl rugalmatlan ahhoz, hogy hatékonyak legyenek.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
úgy, hogy vaterán is könnyen vehetsz kalát ócsóé 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

qtab986
Merkel szigorítani akarja a fegyvertartást.
Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy "nem segít az internet szabadságának állandó követelése"
Hogy jön ide az internet?

qtab986
Rettegés miatt virrasztás Miskolc romák lakta részein
Sokan az utcán töltötték a szombatról vasárnapra virradó éjszakát Miskolcon több, fõként romák lakta városrészben, mert elterjedt a híre, hogy szkinhedek akarják megtámadni õket - írja az eszakhirnok.hu. Az internetes lap információi szerint szúró-vágó eszközökkel, dorongokkal, fegyverezték fel magukat a férfiak, egyes helyeken még az asszonyok és a gyerekek is. A számozott utcáknál gumiabroncsokat égettek, a tüzet a tûzoltóknak kellett eloltani. Többen látni vélték a támadókat, sõt, volt, aki támadásokról is beszámolt, de ezt a lapnak Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendõrfõkapitányság szóvivõje cáfolta.

5c0rp330n
ez tényleg szánalom. és azok a jóemberek vajon semmi energiát nem fogyasztanak akik ilyet mondanak? vagy õk hogy képzelnék el az energiatermelést? fedjük le az ország felét szélerõmûvekkel?

Sadist
"Ám az atomenergia ellenzõi szerint veszélyes az ilyen típusú energiaforrás, valamint a térség terrorfenyegetettsége is növekedhet."

100-ból 99 ember azt sem tudja hogy mûködik egy atomreaktor. Az ilyeneket úgy kedvem volna behajigálni egy szén vagy gázerõmû kazánjába.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
Ezermilliárdból épülhet új paksi reaktor

Vicces ez az erõltetett "terrorfenyegetettség", látszik értelmes dolgot nem tudnak felhozni ellene, így betolják ezt a trendi kifejezést 😊

pzoli00
szerintem ilyenket örökre elkéne zárni és eldobni a kulcsot!

ProGabe
Csonka maradt egy finn programozó ujja egy motorbaleset után, mire az orvos felajánlotta: szívesen épít be pendrive-ot a protézisébe.

elõször -> <#wilting>

aztán: "pótgyûrûsujjába", tehát ez csak egy felhúzható mûanyag cucc. gondolom nem csak én hittem azt, hogy "beépített"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.