Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Akkor Rocconak van a legjobb állása...
Sadist
Mit ér egy jó pöri, ha csak szagolhatod, de nem eheted meg?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Én egy aktfotós állásnak jobban örülnék. (éhes disznó esete...)

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

GregSB
desigo
tessék
a takarítónõ munkáját többre becsülöm...
qtab986
Megnézném, de nem találom a videót.

desigo
az tényleg botrányos volt
a Kunzce mondta ha jól emlékszem...
õ nyugodtan aludhat is a parlamentben,akármit megtehet :/
bertino
áh, rólunk szerintem már mindenki lesujto véleménnyel van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Scottt
Ennyi pénzbõl amennyit erre a "fejlesztésre" költenek,lehetne vásárolni asszem 2x annyi FN-2000rest(Egyik legjobb a kategóriájában)minden szír-szarral együtt és az is kevesebbre jönne ki..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

szánalmasak a kis hülyék...

a.carkey
Akkor fasza, hogy meglépik. Hajrá!

A medve nem játék.

qtab986
Én semmit, de ez még a fegyverbuziknál is ki fogja verni a biztosítékot ...
Már minden fórumon kitárgyalt téma. Kb negyed éve volt felkapott.

immovable
<#szomoru1>
a.carkey
De volt. Egy idõre kitiltották a kamerákat, de aztán rájöttek, hogy mindjárt kampány, és azonnal visszaengedték õket. 😄

A medve nem játék.

immovable
Ezek mindent megmagyaráznak. Errõl szól a politika szerintem.
A best of szerintem az volt, mikor a TV2 egy rejtett kamerával odament a mélyen tisztelt honatyákhoz akik ott cigiztek, ahol nem lehet, mert nem kijelölt dohányzó hely. Mikor mondták neki, hogy itt nem lehet és épp most volt törvény errõl s elmennek panaszt tenni, annyit mondott a politikus.
"Magáé egy állítás. Én azt mondom nem cigiztem itt. Egy állítás egy állítással szemben." Természetesen nem volt következmény. Szép igaz? 😞
a.carkey
Azért a toppon még mindig a Nyakó házaspár van. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Én semmit, de ez még a fegyverbuziknál is ki fogja verni a biztosítékot ...

Ahelyett, hogy kivonnák - bár jó fegyver, stb, stb. - és ha tényleg NATO tagok vagyunk, akkor elindulni abba az irányba ezen a téren is, de nem, fejlesztgetik. Nem azt mondom, hogy nem lehet, de ez megint pazarlás kategória, és meg is magyarázzák majd. Ez a legszomorúbb ...

A medve nem játék.

immovable
Mielõtt valaki megvádol elfogultsággal a 10 milliós éves költségtérítést egy narancsos vette fel tavaly vagy tavaly elõtt. 😞
immovable
Figyuzz, ha lehet völgyhidat völgy nélkül, alagutat hegy nélkül, metrót lassan 3x-os áron (s még nincs kész), kakaóbiztos számítógépeket, 1 milliárd HuF/km-ért autópályát, MSZMP-és idõkért jutalmat, letagadni az elõzõ napi mondatod szemrebbenés nélkül, 10 milliót felvenni egy évben költségtérítést számla nélkül,etc.... nem tudom mit vártál. 😞
a.carkey
Gondolom egy izraeli haver, mint mindig, ha honvédségi modernizálásról volt szó. Kivétel a Grippenek, de az más színû kormány alatti döntés volt ...

A medve nem játék.

immovable
Valakinek a haverja áll a biznisz mögött, mint rendszerint.
a.carkey
Pazaráls 2009. Eszem megáll ...

"egy Kalasnyikov modernizálása egymillió forintba kerülne"

Felszereltség:
modern, éjszakai célzóberendezés, irányzéklézer, taktikai lámpa, gránátvetõ csõ

Nézzenek inkább Magyarok az Ûrben-t. Abban már volt egy ilyen rész a "csinálj magad modernizált fegyvert" kategóriában. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
A csúcs a Csernusos. 😊

A medve nem játék.

Ebbõl én is láttam jókat, az SG-közösséget ismerve sláger lesz a Rosszabbul Photoshoppolunk topicban. 😊

immovable
Hál isten nem kell már sokáig ilyeneket olvasni. Kiírják magukat a történelembõl is 2010-ben. 😊
immovable
Nem cigányellenes írás. Simán tényeket közöl.
5c0rp330n
a.carkey
Amikor a Teller levél lejött a Népszabadságban, majd jött a botrány miatta, akkor - és más botrányok kapcsán eddig 1x sem - igazán jöttek elõ, hogy az pl. az MSZP által támogatott lap. Ráadásul ez egy nyílt levélnek tûnik, amibõl ezret felolvas/nap drága albán úr pár forrással arréb ...

A medve nem játék.

5c0rp330n
korrekt.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
És még Ti szidtátok Busht, hogy hülye. Akkor ez mi? Minimum idióta ... 😄

Azért ahhoz is ész kell, hogy valaki a saját beszédét sem ismeri fel, különösen ha az illetõ pont a POTUS.

Alapszabály: informatikussal, beszédíróval és titkárnõvel illik minimum jóban lenni és megbecsülni, mert ezek tehetnek be egy vezetõnek leginkább.

Egyszer Szili Kati az egyik neki írt beszédet akarta átolvasás nélkül elmondani, úgy elsõre. Nos, egyszer hagyott ki belõle egy részt - beszélni õ sem tud (mondjuk mást se), és máris értelmetlen lett az egész beszéde. A végén 3 perc kellett neki, hogy valahogy visszakapcsolja a szöveghez a dolgokat. 😄
De hallottam hasonlót Németh Zsolttól is (szerinte 1849-ben és 1956-ban is Moszkva avatkozott be - azért nem ártana utánanéznie egyik beszédírójának, hogy 1849-ben Szentpétervár volt a fõváros, nem Moszkva ...), úgyhogy a hülyeség nem pártállástól függ. 😄
Szóval, ha már sugógép, akkor kéretik ismerni a beszédet, nem csak felolvasni amit elé tesznek. 😄

A medve nem játék.

poppe
jó drágán veszed 😄 verseny utcai piacon 40 a tdk meg a verbatim 😛

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

qtab986
Felmentették a saját fiát fejbe lövõ anyát
Az ítélet jogerõs, mert azt az ügyész, a védõ és a vádlott is tudomásul vette.
Ez tetszik, hogy a vádlott is tudomásul vette, hogy felmentették. Gondolom nagy nehezen beletörõdött.
Simek Kitty esete mennyivel is volt másabb? De messze van Tótújfalu a budai villától.

immovable
Csatlakozom.
Külföldrõl kell CD-t, DVD-t venni (mákom van, hogy itt lakom a határon), az Atisjus pedig tehet egy szívességet.

5c0rp330n
ezekszerint a 60ft/dvd-s forrásomat nem nagyon vámolják meg azok a férgek 😊

Nem, nem az én oldalam! Csak az üzletem miatt ma került a kezembe az artisjus aktuális jogdíjtáblázata, és annyira felháborodtam, hogy elkezdtem túrni a netet, kit érdekel ez még rajtam kívül.
Ide is leírom, hogy egy 43,-Ft-os CD-R-re még 44,-Ft-os jogdíjat kell fizetni!!! Kicsit durva! Egy 4,7GB DVD-R-re 110,-Ft....soroljam?
5c0rp330n
mondjuk tényleg botrány, hogy egy ilyen rabló "szervezet" legálisan mûködhet itt.

M@TriX
annak gyenge lenne... vagy mégsem? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

poppe
csak nem egy kis önreklámozás? <#shakehead>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Végre valami kezdeményezés - ha sokra nem is jutunk vele - Artisjus ügyben:
http://noartisjus.forumx.hu
Fabio Capello
áááá nem gondolom komolyan, még a végén engem is bekaszniznak 😄

qtab986
Tippem sincs hol kellene keresni.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fabio Capello
videó? 😄

bertino
gyönyörû ez az ország.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
Úristen ezek még beszélni sem bírnak <#falbav>
inkább legóznának otthon...
akkora erkölcsösek,hogy szûzen fognak meghalni...