Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
a Kunzce mondta ha jól emlékszem...
õ nyugodtan aludhat is a parlamentben,akármit megtehet :/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Már minden fórumon kitárgyalt téma. Kb negyed éve volt felkapott.
A medve nem játék.
A best of szerintem az volt, mikor a TV2 egy rejtett kamerával odament a mélyen tisztelt honatyákhoz akik ott cigiztek, ahol nem lehet, mert nem kijelölt dohányzó hely. Mikor mondták neki, hogy itt nem lehet és épp most volt törvény errõl s elmennek panaszt tenni, annyit mondott a politikus.
"Magáé egy állítás. Én azt mondom nem cigiztem itt. Egy állítás egy állítással szemben." Természetesen nem volt következmény. Szép igaz? 😞
Ahelyett, hogy kivonnák - bár jó fegyver, stb, stb. - és ha tényleg NATO tagok vagyunk, akkor elindulni abba az irányba ezen a téren is, de nem, fejlesztgetik. Nem azt mondom, hogy nem lehet, de ez megint pazarlás kategória, és meg is magyarázzák majd. Ez a legszomorúbb ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
"egy Kalasnyikov modernizálása egymillió forintba kerülne"
Felszereltség:
modern, éjszakai célzóberendezés, irányzéklézer, taktikai lámpa, gránátvetõ csõ
Nézzenek inkább Magyarok az Ûrben-t. Abban már volt egy ilyen rész a "csinálj magad modernizált fegyvert" kategóriában. 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Azért ahhoz is ész kell, hogy valaki a saját beszédét sem ismeri fel, különösen ha az illetõ pont a POTUS.
Alapszabály: informatikussal, beszédíróval és titkárnõvel illik minimum jóban lenni és megbecsülni, mert ezek tehetnek be egy vezetõnek leginkább.
Egyszer Szili Kati az egyik neki írt beszédet akarta átolvasás nélkül elmondani, úgy elsõre. Nos, egyszer hagyott ki belõle egy részt - beszélni õ sem tud (mondjuk mást se), és máris értelmetlen lett az egész beszéde. A végén 3 perc kellett neki, hogy valahogy visszakapcsolja a szöveghez a dolgokat. 😄
De hallottam hasonlót Németh Zsolttól is (szerinte 1849-ben és 1956-ban is Moszkva avatkozott be - azért nem ártana utánanéznie egyik beszédírójának, hogy 1849-ben Szentpétervár volt a fõváros, nem Moszkva ...), úgyhogy a hülyeség nem pártállástól függ. 😄
Szóval, ha már sugógép, akkor kéretik ismerni a beszédet, nem csak felolvasni amit elé tesznek. 😄
A medve nem játék.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az ítélet jogerõs, mert azt az ügyész, a védõ és a vádlott is tudomásul vette.
Ez tetszik, hogy a vádlott is tudomásul vette, hogy felmentették. Gondolom nagy nehezen beletörõdött.
Simek Kitty esete mennyivel is volt másabb? De messze van Tótújfalu a budai villától.
Ide is leírom, hogy egy 43,-Ft-os CD-R-re még 44,-Ft-os jogdíjat kell fizetni!!! Kicsit durva! Egy 4,7GB DVD-R-re 110,-Ft....soroljam?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
http://noartisjus.forumx.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.