Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20 éve sem volt már mibõl fenntartani.
Vezessünk be vizitdíjat, kórházi napidíjat. 😊

GregSB
Szóval örülhetünk hogy job ba szoc. és egészségügyi rendszerünk, csak lassan nem lesz mibõl fenttartani...

GregSB
És a gazdaságuk nem ment át minuszba mint nálunk, sõt még pár tized százalékot erõsödhet is...

Pont annyira vált be, amennyire látszik. Az egészségügy és a szociális rendszer még az ittenihez képest sincs sehol, cserébe van ojró.
desigo
pont ideje lenne befejezni...
amíg én reggeltõl-estig dolgozok addig õk csak sétálgatnak,lopkodnak
amit elvennék tõlük pénzt annak nagy részét a rendõrségnek adnám,hogy rend legyen mindenhol
1000 Ft-os lopás ellen is erélyesen fellépni,büntetni
bûncselekmény esetén segélyelvonás,közmunka
Szlovák módszer, náluk bevált. Egyszer csak kijelentették, hogy ennyi volt, mától a segély az eddigi egyharmada és punktum. Aztán mentek vízágyúzni a "szegény rászorultakat".
Nem tudom, mennyire vált be, de náluk már "ojró" van.

Bandee1987
miért, most nem ez van?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
A többség szívjon azért,hogy a kisebbségnek jó legyen?
botrány...
Bandee1987
Hát kiváncsi lennék, hogy cigánylázadás nélkül hogy lenne képes lefaragni a segélyekbõl.

joebacsi
Hmm, bokros népszerûségén csodálkozom, persze kb 2 kattintás manipulálni az adatokat 😊

Amúgy én is osztom az ottani S. hozzászólását.
Õ leszarja a népszerûséget, 13dik havitól kezdve a "segíj"-ig keményen vágni fog, és most tényleg nincs nagyon más megoldás. A bajszát, meg a szemöldökét pedig pont lesz*rom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

GregSB
OFF

(nem én hoztam létre, csak találtam)

a.carkey
Na kb. Ajánlott hozzá a Sünök Tirgu Muresben írás, a hírlapon! 😄

A medve nem játék.

GregSB
Azért az enyhe túlzás hogy most tûnnek el a süllyesztõben. Az építõipar visszaesése õket is éritette, ja, de olajuk van egy ideig, azzal elvannak, max pár évvel késõbb lesz kész a következõ megalomán projektjük...

eightmiles
Nemár, oda el akartam menni :X

😊)

Most legalább ennek a böszmének volt annyi agya, h hétvégén jelentette be, mert ez hétközben padlóra csapta volna a forintot meg a BUX-ot.

Ne szüpürtyöjjé!!!!!!!!!!

89
ja hát végül is egészen megkedveltem ezt a férget, maradjon már még egy kicsit az egész bagázzsal együtt, lopják szét még ami maradt és aztán árasszák el Magyarországot, hogy segítsük szerencsétlen környezõ szomszédainkat és legyen egy jó nagy tava mindenkinek<#beka3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

a.carkey
helyzetben=válságban

A medve nem játék.

a.carkey
Bár lehet, hogy nekik is Bokros Lajost kéne alkalmazniuk, hisz õ tudja mit kell tenni gazdasági helyzetben. 😊

A medve nem játék.

ProGabe
nem az fogyott el, hanem a - teljes mértékben - mesterségesen felpumpált ára...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a.carkey
Nem, pénzügyi válság van világszerte, ami Dubainak nagy probléma a fejlesztéseknél, amibõl az olaj sem húzza ki, egyelõre.

A medve nem játék.

Bandee1987
mármiért? Elfogyott az olajuk?

joebacsi
Dubai épp most tûnik el a süllyesztõben.
(Az is egy lufi volt, a felhõkarcolóival együtt a sivatag közepén.)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
A bajusz nem jön be neked?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"(pl bokros bácsi)"

Na, attól mentsen meg az Isten minket!<#wow3>

bazza
Ezt most miért? 😄 Szerinem normális ember nem hisz el ilyen demagóg dumákat sem a fidesznek, sem senki másnak. Annak pedig szerintem MINDKÉT részrõl csak örülni lehet, hogy végre távozik Mr. Gy.
Remélem hamar meglesz a helyére valaki akinek még lehet hinni és ért is ahhoz amit csinál. (pl bokros bácsi)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

kuci06
"megvesszük Romániát, és elárasztjuk, hogy legyen tengerpartunk. "

LÁL <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GregSB
<#vigyor>

1 év múlva már mi fogunk segélyeket nyújtani a nyugati országoknak 😄

Igen, de ha tõle megmenekül, akkor jön a kánaán az egymillió új munkahellyel, adócsökkentéssel és visszaállított tizennyolcadik havi nyugdíjjal, bérrel. És akkor még a vállalkozók támogatásáról nem is bezélünk, itt két hónap múlva akkora csörte lesz, hogy megvesszük Romániát, és elárasztjuk, hogy legyen tengerpartunk.

bazza
Gondolom arra értette, h Mr. Gyurcsánytól menekül meg az ország.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Megmenekül? Ne szerénykedjünk. Két hónap, és a Svájciak bevezetik a forintot, Dubaiban pedig magyar bankszámlákat fognak nyitni.

kuci06
Hoppá.

Címlapon

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987

5c0rp330n
senki nem hiszi ezt. a mostani állapotból a legprofibb és egyben legbecsületesebb kormánnyal is évtizedekig tartana visszaállítani még a 2002-es állapotot is.

GregSB
Hurrá! Megmenekül az ország! <#hehe>

qtab986
Van valaki akinek van nyomtatott magyar nemzet?

Bandee1987
Gyerekek, ez már sztem nem félrebeszélés (mármint a lemondás). Nézzétek meg az mszp.hu fõoldalán lévõ címet.

Senki nem hiszi ezt, csak te próbálod magad így vígasztalni, amiért annó az mszp-re szavaztál. Még a legnagyobb fideszesek is tudják, hogy nem fog csoda történni ha Orbán lesz a miniszterelnök. Én nem vagyok se fideszes, se mszp-s szóval csak reménykedni tudok, hogy a következõ kormány legalább a mostani(cseppet sem rózsás) szintet tudja tartani, és nem fogják olyan mértékben tovább rombolni az országot, mint ezek a köztörvényes bûnözõk.

De te a mostani helyzetet foghatod nyugodtan a 98-2002-es idõszakra, meg a válságra, meg az emberek túlzott költekezésére, mint az a megmaradt párezer mszp-s barika.

Bandee1987
Mivel Feri csõdöt mondott, jöjjön a másik, mutassa meg, hogy õ hogyan akarná helyrerázni az egészet.

Neeem, örök élet, ingyensör, adócsökkentés és válságból kilábalás akkor következik be egyszerre, ha majd egy másik párt kerül kormányra.

.. legalábbis hiszi párszázezer barika...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

5c0rp330n
jó kis húzás lenne ugyananannak a szavazóbázisnak az újabb totális megzavarására, akiket már jópárszor átbasztak. mostmár semmit nem számít, az egész ország totálisan el van baszva, 7 év kemény munkával jobban talán le sem lehetett volna amortizálni, arról nem is beszélve, hogy az egész párt ugyanott maradna, folytatva a kártékony "munkájukat". de ez semmit nem számít, a proli egy év múlva már csak annyit fog látni, hogy milyen szimpatikus reklámok mennek megint, és milyen jófej ez a párt, hogy már rég lemondott a régi rossz vezetõjük is, ingyen virsli és sör, aranyélet lesz, ahogy az lenni szokott.

a.carkey
Mondjuk 2006 szeptember óta lebeg a dolog, erre még a "válság" kellõs közepén sincs jelöltjük. Gondolom, csillagos ötösnek hitték a teljesítményét, azért.

Meglepõdnék, ha az összes parlamenti párt egységes jelöltet tudna állítani, mikor még Sólyom megválasztásánál sem volt összhang, ami ugye csak mutogatásra jó, semmi extra ...

Új választások, le lehetne bonyolítani azonnal még júniusban.
BP is becsõdölt, Pécs is, Debrecen is szopóágon, szóval megtarthatnák az önkormányzatit is. Még "ócsó" is lenne.

A medve nem játék.

Valóban most még kérdõjeles a dolog, ugyanakkor ha már kilátásba helyezik, akkor az politikailag azt jelenti, hogy megy és kész. Különben meg se szellõztetik az ilyen ötleteket.
kuci06
lemond[/b]ANA[/b]

nem ugyanaz

desigo
"ha a parlament két hét alatt képes lesz új jelöltet találni. Ehhez leglább két párt egyetértésére lesz szükség, "

haha
Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
Gyurcsány lemond!!

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

ez már régebbi, most ez a friss téma 😄
Szexképek miatt bukta a világ legjobb állását egy jelölt
Sadist
Te füttyszóra degeszre zabálnád magad pörivel, akkor is ha nem vagy éhes?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem