Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi lesz így Vitéz Lászlóval? Nyugodjék békében! <#sir>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

arty
Nem más téma. Semmiféle pénz nem jár egy alkalmazottnak a cég nyeresége után. Pláne nem olyan cégnél, ahol massziv veszteségek vannak és az eladás csak veszteséget csökkentett, semmiféle valódi bevétele nem képzõdött a mávnak.

Ahogyan az államtitkároknak sem jár az a pénz.

Lehet, hogy az egyiküknek jobban jön az az ötvenes, de járni egyiknek sem járna.

Forza.

a.carkey

A medve nem játék.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Kevered a szezont a fazonnal.Ez teljesen más téma amiket hablagyolsz.Itt a szegény vasúti dolgozókat említettem.Tõlük nem sajnálom azt a pénzt.Kit érdekelnek az államtitkárok.Idáig is lenyúlták a pénzt,ezután is lenyúlják,akár bal(lik),akár jobbik jön,egykutya mindegyik.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
Igen, egy naiv utopiában valóban mindenkinek inkább ki kellene hordania és örökbe adnia a gyermekét annak, aki örökbe fogadná.

Ez viszont itt magyarország és ide a gyakorlatban is mûködõ törvénykezés kell/kellene. Ami mondjuk nem jár a mostaninál több állami gondozottal, megölt gyermekkel 😊

Forza.

Lehet lehetne találni más módot is arra, hogy akinek nem kell a gyereke az ne verje szét egy kalapáccsal.

immovable
<#zavart2>
polluxware
manyupot selmgecin lehet majd behajtani😉

polluxware
csak annyira gáz amikor ezek a tetvek köpködik a kizsákmányoló komcsikat meg zsidókat

eközben a nemzeti színnel a hátukban kilóra megveszik az itt élõk jogait..

mondjuk hagyjuk is..

pusztuljon a nemzet, méltatlan erre a földre

arty
Tisztában vagy vele, hogy most kvázi TE fizeted azt a jutalomat a vasuti dolgozonak, amit TE esetleg idén nem kapsz az alkalmazódtól?

Tisztában vagy vele, hogy az õ 5 milliárdjukkal szemben mire, hova nem juttat a fidesz 1 fillért sem?

Tisztában vagy vele, hogy semmiféle jogcimen nem járt nekik az a pénz? Vagy õk szerinted kvázi-részvényesek? Ha igen: a vezsteségeket miért nem a dolgozók állják?

Dehogy vagy... 😞(

---

http://index.hu/belfold/2011/11/30/az_allamtitkarok_bankszamlajaert_is_mi_fizetunk/

Tehát keresnek 1 millát.
Tudjuk, hogy számtalan bank kínál 100-150ezres fizetés mellé 0 forintos bankszámlavezetést.

Ironman2 szerint biztos csak irigy vagyok, jól jön karácsony elõtt az az 50ezer ezeknek a férgeknek.

Forza.

polluxware
én sem..

sõt!!!!!!!!!!!

de sztem õ se erre célzott

Én nem sajnálom egyik vasúti dolgozótól se azt a pénzt,még ha 5000 ft is jut belõle,gondoljatok bele hogy így karácsony elött milyen jól jön nekik.Aki meg ellenzi,abból az irigység tör fel.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Heim Péter

Azért azt tegyük hozzá, hogy Bokros sem egy nagy szám, és az elmúlt napokban közzétett 10 pontjával elvesztette a maradék hitelét is.

Matolcsynál persze jobb választás(nála mindenki jobb), de kicsit olyan a helyzete, mint a vakok között a félszemûnek.

polluxware

polluxware
pillér=fillér

<#miaz>

polluxware
szar melós meg örül a pilléreknek amit elé dobnak a porba, és buzgón csokolgatja az uraságok kacsóit

megérdemli ez a nép az evolúcióját<#eljen>

polluxware
gaskó hogy bepucsított megen..

szarembergeciszakszervezetigerinctelenfasz

arty
http://index.hu/belfold/2011/11/30/a_kdnp_nem_adna_penzt_abortuszra/

kdnp fáradjon el megtekinteni pár kalapáccsal szétvert, kukába, vécébe dobott újszülöttet. az embertelen gondolkodásukkal ezek szaporodásának ágyaznak meg. okos.

Forza.

arty
épp linkelni akartam 😊

döbbenet. megyek tiltakozni énis, hogy anno a cég ahol meloztam részlegeket outsourceolt és ebbõl bevétele lett, akkor nekem onnan valamicske JÁR - ezekszerint :///

megamugyis, telik rá, nem?!

Forza.

arty
Olyankor kiáll az ellenzék és azt mondja, hogy "Hazudik, nincs baj, nem kell megszoritás, stb". És innentõl azt hiszem már ismered a történetet 😉

(mondjuk azóta "betiltották" a népszavazást a költségvetést érintõ kérdésekben, elvégre immár nem õk vannak ellenzékben)

Forza.

arty
Eddig akkor érvénytelen lett volna a szavazás.

Viszont nemtudom olvastad-e az uj választási törvény tervezetét? 😄DD

Forza.

Azokat csak akkor vettük észre, amikor már elmentek.

Bezzeg az izraeli kémrepülõgépekkel nincs baj.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

immovable
Akkor követem sok ismerõsöm példáját és lelépek.
Danny1987

Danny1987

Danny1987
Vagyonadóra kényszerítheti Orbánékat az IMF

Ha az ingatlanadót bevezetik akkor szívás lesz mindenkinek.

Olvastam egyszer egy badarságot, hogy a miniszterelnök, és a kormány, az szolga, nem uralkodó. Kinek a szolgája most a kormány? Vagy ez is egy olyan lózung, mint az alkotmányos "jogaink"?

Danny1987

Az aktuális kormánypárt, aki igenis tisztában volt a gazdaság helyzetével a választási kampány során,és állítólag felkészült a kormányzásra, így sejthette mi vár rá. Amit te javasolsz, az a kormányzati felelõsségnek a választókra kenése. A kormányzás nemcsak játék és mese, hallottál már a gonosz Hókuszpókról/megszorításokról?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tudod egy darabig el lehet lavírozni a langyos húgyban, de eljön az a pillanat ahonnan nincs tovább. Na hogy onnan hova tovább, azt a döntést ki vállalja fel?

Szóval szavazzon arról a nép, hogy akarnak-e megszorítást? Van egy tippem a végeredményrõl...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Ezt várhatod akár életed végéig. Ilyet egy politikus nem tesz, mert legközelebb a helyi tánckar zsûrijébe sem válasszák be és nekik az újraválasztás a fontos, nem a "PÓ'GÁROK" helyzete. Csak a hatalom a cél. Ezt láthattad gyurcsotánynál és viktátornál is. Körömszakadtáig harcolt a már "meztelen" ferike is hatalomhoz, ugyanezt teszik a törpe is.
Én azt várnám el a mindenkori miniszterelnöktõl, hogy kiálljon a nagy nyilvánosság elé, és kerek perec elmondja milyen lehetõségeink vannak, ezeknek mik a következményei, és népszavazást írjon ki! Döntsön a nép, ahogy egy igazi demokráciában szokás.

immovable
Köznevelési törvény: törvényes lesz a koki?

" A gyermek és a tanuló nem vethetõ alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak."

Michl szerint ez a mondat beszûkítené a jogértelmezést, és gumiszabállyá silányítaná ezt a nagyszerûséget.

ichl egyébként az az ember, aki a saját módosítóját is módosítózza, mert annyira képben van és rettenetesen tudja mit akar. Mármint azt, hogy õ mit arról fogalma nincs, de, hogy a párt mit azt megsúgták neki. A 4856/27 módosítóban még azt mondja, legyen fakultatív a hit és vallásoktatás. A 4856/módosítóban meg már azt mondja, a fakultatív szó nem kell, vagyis legyen kötelezõ a hit és vallásoktatás.

Engem járattak fakultatíve kötelezõen hittanra, anno. Vert is minket a pap. Majd mikor otthon ezt elmondtam apám bement és mutatott a csuhás gennynek egy "férfias játékot". Egybõl fel voltam mentve. Látom szép új világ jön újra. csak a fidesz!!!
Te pont azt a részletet hagyod figyelmen kívül, ami a leglényegesebb, vagyis hogy gyorshajtásért önmagában nem ez jár. Akkor jár ez, ha a kedves elkövetõ sz*rik nagyívben a hatóságra és nem hajlandó végrehajtani a határozatban foglaltakat. Azaz ez a büntetési forma az elkövetõi magatartáson kívül díjazza bónuszban a szándékosan nem jogkövetõ magatartást is, így a kettõért együtt már teljesen jogos: ha másképp nem megy, akkor majd ért az ostor szavából.

A megoldást. A név mindegy.
Azért azt az "értékelhetetlen jelzõt" idézhetnéd, ha már idebüfiztél Te is.

Sajnálom, nem áll a hátam mögött egy egész apparátus, sem fizetett szakértõk garmadája, így tõlem csak ennyire futotta.

Bocsáss meg kérlek...

Nem mintha bármit is tudnék Bokros munkásságáról, lévén 1996-ban 17 évesen volt teljesen mással voltam elfoglalva, mint a napi politikai ügyek elemezgetésével, DE!

Annyira imádom, amikor egy EMBER (jelen esetben az ember neve Bokros Lajos) nyilatkozik valamit, amit minden logikusan, értelmesen gondolkodó szakértõ elfogadhatónak tart, érdemesnek találják arra, hogy legalább érdemben beszélgessenek róla. Bokros Lajos, ha másról nem is, de arról híres, hogy abban az idõben elég durva csomagot tett le az asztalra, de attól tényleg lendületbe került az ország.

Ide meg bebüfögi néhány vérnarancs (vagy még rosszabb) egy minden szempontból megkérdõjelezhetõ videót, néhány értékelhetetlen jelzõvel, és akkor az úgy van! Alternatívát nem mondanak, ötletük nincsen, de azért nekik van igazuk. pfff
Vagy inkább nézzük azt, mi lenne akkor, ha a lélektani határ alatti szavazatszám gyûlik csak össze? Van ilyen határ, amikor azt mondják, hogy nincs meg a támogatottság?
Egyébként én nem tudom mit kellene csinálni, de azt sejtem, hogy ha még többet vesznek el, (márpedig el fognak) annak nem lesz jó vége.

Esetleg nevet vársz tõlem?

Akkor nézzünk nem ikszelhetõt.
immovable
Egy kutyaszar mindkettõ.
Mert akkor még volt mibõl válogatni. Jobb lett azóta a helyzetünk, vagy rosszab?

arty
Amikor legutóbb jött, az szopás volt, de legalább nem vittek MINDENT.

Forza.

Az ikszelhetõk között nem fogsz találni még nagyítóval sem!!

Felsorolhatnád az alternatívákat.