Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ahogyan az államtitkároknak sem jár az a pénz.
Lehet, hogy az egyiküknek jobban jön az az ötvenes, de járni egyiknek sem járna.
Forza.
A medve nem játék.
Live for nothing or die for something.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez viszont itt magyarország és ide a gyakorlatban is mûködõ törvénykezés kell/kellene. Ami mondjuk nem jár a mostaninál több állami gondozottal, megölt gyermekkel 😊
Forza.
eközben a nemzeti színnel a hátukban kilóra megveszik az itt élõk jogait..
mondjuk hagyjuk is..
pusztuljon a nemzet, méltatlan erre a földre
Tisztában vagy vele, hogy az õ 5 milliárdjukkal szemben mire, hova nem juttat a fidesz 1 fillért sem?
Tisztában vagy vele, hogy semmiféle jogcimen nem járt nekik az a pénz? Vagy õk szerinted kvázi-részvényesek? Ha igen: a vezsteségeket miért nem a dolgozók állják?
Dehogy vagy... 😞(
---
http://index.hu/belfold/2011/11/30/az_allamtitkarok_bankszamlajaert_is_mi_fizetunk/
Tehát keresnek 1 millát.
Tudjuk, hogy számtalan bank kínál 100-150ezres fizetés mellé 0 forintos bankszámlavezetést.
Ironman2 szerint biztos csak irigy vagyok, jól jön karácsony elõtt az az 50ezer ezeknek a férgeknek.
Forza.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Matolcsynál persze jobb választás(nála mindenki jobb), de kicsit olyan a helyzete, mint a vakok között a félszemûnek.
megérdemli ez a nép az evolúcióját<#eljen>#eljen>
kdnp fáradjon el megtekinteni pár kalapáccsal szétvert, kukába, vécébe dobott újszülöttet. az embertelen gondolkodásukkal ezek szaporodásának ágyaznak meg. okos.
Forza.
döbbenet. megyek tiltakozni énis, hogy anno a cég ahol meloztam részlegeket outsourceolt és ebbõl bevétele lett, akkor nekem onnan valamicske JÁR - ezekszerint :///
megamugyis, telik rá, nem?!
Forza.
(mondjuk azóta "betiltották" a népszavazást a költségvetést érintõ kérdésekben, elvégre immár nem õk vannak ellenzékben)
Forza.
Viszont nemtudom olvastad-e az uj választási törvény tervezetét? 😄DD
Forza.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha az ingatlanadót bevezetik akkor szívás lesz mindenkinek.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
" A gyermek és a tanuló nem vethetõ alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak."
Michl szerint ez a mondat beszûkítené a jogértelmezést, és gumiszabállyá silányítaná ezt a nagyszerûséget.
ichl egyébként az az ember, aki a saját módosítóját is módosítózza, mert annyira képben van és rettenetesen tudja mit akar. Mármint azt, hogy õ mit arról fogalma nincs, de, hogy a párt mit azt megsúgták neki. A 4856/27 módosítóban még azt mondja, legyen fakultatív a hit és vallásoktatás. A 4856/módosítóban meg már azt mondja, a fakultatív szó nem kell, vagyis legyen kötelezõ a hit és vallásoktatás.
Engem járattak fakultatíve kötelezõen hittanra, anno. Vert is minket a pap. Majd mikor otthon ezt elmondtam apám bement és mutatott a csuhás gennynek egy "férfias játékot". Egybõl fel voltam mentve. Látom szép új világ jön újra. csak a fidesz!!!
Bocsáss meg kérlek...
Annyira imádom, amikor egy EMBER (jelen esetben az ember neve Bokros Lajos) nyilatkozik valamit, amit minden logikusan, értelmesen gondolkodó szakértõ elfogadhatónak tart, érdemesnek találják arra, hogy legalább érdemben beszélgessenek róla. Bokros Lajos, ha másról nem is, de arról híres, hogy abban az idõben elég durva csomagot tett le az asztalra, de attól tényleg lendületbe került az ország.
Ide meg bebüfögi néhány vérnarancs (vagy még rosszabb) egy minden szempontból megkérdõjelezhetõ videót, néhány értékelhetetlen jelzõvel, és akkor az úgy van! Alternatívát nem mondanak, ötletük nincsen, de azért nekik van igazuk. pfff
Egyébként én nem tudom mit kellene csinálni, de azt sejtem, hogy ha még többet vesznek el, (márpedig el fognak) annak nem lesz jó vége.
Esetleg nevet vársz tõlem?