Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az a két ember úgy tölt együtt egy éjszakát, hogy NEM akarnak gyereket az együttlétbõl, ennek érdekében megteszik a megfelelõnek gondolt ellenlépéseket (óvszer, tabletta, spirál, akármi), de ennek ellenére lesz gyerek belõle, az igenis véletlen.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha pl. két ember együtt tölt egy éjszakát, akkor ha ebbõl gyerek lesz, azt mindennek lehet nevezni, csak épp véletlennek nem. A gyerek pedig nem játék, bár tudom hogy ma az a nézet uralkodik, hogy MINDEN játék, azaz minden átalakítható az ember kénye-kedve szerint.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha két ember "együtt tölt egy éjszakát", akkor ha ebbõl gyerek lesz, az nem véletlen. Nem véletlen, mert õk ketten csináltak valamit, aminek egyenes következménye az a gyerek. Amit csináltak, az se véletlen, így annak, ami nem véletlenül esett meg, a következménye se véletlen. Úgyhogy aki nem akar "véletlen" gyereket, az töltse az éjszakát alvással. Ha meg gyerekük lesz, akkor ezt a dolog súlyának megfelelõen kezeljék. Ez nem vicc, ez nem játék, még akkor sem, ha a "Jennifer Lopez klipekbõl" - meg a többi szemétbõl - ez jön le.
Tudom hogy az álláspontom sokaknak nem tetszik, de ez van kérem, ezt kell "szeretni".
Nem konkretizáltam, de emiatt volt a reakcióm :-)
(Kollegámnak két(!) véletlen gyermeke is van, pedig fogamzásgátlót szedett a párja, amik ugye 99.5%-sak. És ugye tudjuk, hogy tökéletes módszer nincs, minden 200. ember simán "babukja".)
Forza.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tüntetõk rohanták meg Irán svédországi nagykövetségét
Lelõtték Irán pesavári konzulátusának PR-igazgatóját
Kedélyes sörözés a brit nagykövetségen
Megkéseltek egy brit parlamenti képviselõt
Készen áll az Irán elleni támadás terve
Kész az Irán elleni támadás terve
Irán közvetve támadja Amerikát
Iraki erõk megrohamozták az iráni menekültek táborát
Brit pénzügyi szankciók Irán ellen
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
szóval hogy jön ide?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
nem történt ilyesmi...
ami azért ilyen kevés év alatt nem lett volna rossz, ahoz képest, hogy honnan indultunk 89-ben
Forza.
Live for nothing or die for something.
Faszom csináljon irán atomot és ne izraelre dobja hanem nyugat-európára.
Ha te azt hiszed azért vagyunk eu tagok hogy majd egyszer elérjük a nyugati színvonalat(ezzel ámítják a parasztokat) akkor tévedsz.
A piaccal többet nyernek mint mi a támogatással.
Ez van.
Mondjuk kicsit összetettebb a dolog, mint azt a weboldal sugallja, de égbekiáltó baromság volt a szavazás, az biztos.
Véletlenek a szexben vannak, ez egy ösztöntõl vezérelt cselekedet, tessék nézni az MTV-n a Kismamák címû mûsort. 16-17 éves amerikai anyukák...
Rossz családi környezetben nevelkedett gyermek felnõtt kori viselkedése visszaüthet ilyen vagy olyan módon. Rossz alatt nem azt értem, hogy szegény családban, hanem inkább azt ha le se szarják szülõk és ezt megérzi a gyerek. Sajnos "normális" családokban is efelé megyünk, nevelje a TV a gyereket stb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gyerek véletlenül nem csúszik be. Ha az anya/apa ennyire tudatos a gyereke jövõjével kapcsolatban, akkor legyen tudatos más khm. helyzetben is.
Orvosi okokból javasolt abortusz vagy bûncselekményhez köthetõ az más kérdés szerintem.
az abortusz nem gyilkosság, 3 hónapos korig végzik, amig csak magzatról beszélünk.
másfelõl mi van akkor ha véletlenül csúszik be egy gyerek, és a terhesség tönkrevágná az anya karrierjét, ezáltal lehetetlenné téve a gyereke normális körülmények közötti felnevelését? söt, nem is kell felnevelnie, csak szülje meg, és adja örökbe, csakhogy addig is más majd betölti a munkát amit ö addig végzett.
mi van a nemi eröszak áldozataival?
nem annyira egyszerü ez, hogy szülje meg aztán ha nem kell adja örökbe... igy is elég megalázó procedúra egy abortusz, de legalább a nõ életét nem töri ketté.
<#wow3>#wow3>