Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha pl. két ember együtt tölt egy éjszakát, akkor ha ebbõl gyerek lesz, azt mindennek lehet nevezni, csak épp véletlennek nem.

Ha az a két ember úgy tölt együtt egy éjszakát, hogy NEM akarnak gyereket az együttlétbõl, ennek érdekében megteszik a megfelelõnek gondolt ellenlépéseket (óvszer, tabletta, spirál, akármi), de ennek ellenére lesz gyerek belõle, az igenis véletlen.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aha, hogyne. Számodra mi nem szómágia?

immovable
Szómágia v2.0 install....
Nem az álláspontoddal van bajom! De neked az enyémmel van. Ahogy másnak is van, csak õk nem zavarnak el máshova.

immovable
immovable
Tudom hogy az álláspontom sokaknak nem tetszik, de ez van kérem, ezt kell "szeretni".
Nyissunk egy olyan topikot, ahova átrakhatod azokat, akik álláspontja zavar.

Nem azért írtam amit írtam, hogy téged, vagy bárki mást meggyõzzelek. Közöltem olyan információt, amit én igaznak ismerek. Ami létezik és mûködik, arra nem lehet azt mondani, hogy az nem létezik és nem mûködik, így én nem is fogom.

Ha pl. két ember együtt tölt egy éjszakát, akkor ha ebbõl gyerek lesz, azt mindennek lehet nevezni, csak épp véletlennek nem. A gyerek pedig nem játék, bár tudom hogy ma az a nézet uralkodik, hogy MINDEN játék, azaz minden átalakítható az ember kénye-kedve szerint.

immovable
Kéne nyitni egy filozofáljunk topikot és oda át lehetne fáradni azoknak, akiknek "szómágia menése" van.
A középkorban még csak-csak elment ez az "azért szexelünk, hogy gyereket csináljunk" dolog, de ezen kissé már túlléptünk, akár tetszik a végeredmény, akár nem, "ez van kérem, ezt kell szeretni": mára a szex az örömszerzés egy módja is. Ergo azért, mert lefekszenek egymással, még nem jelenti azt, hogy gyereket akarnak, azaz a gyerek bõven lehet nem tervezett eredmény. (A kérdés csak az, hogy az érintettek ezt hogyan kezelik.) Aki ezt gy kezeli le, hogy aki fél a "véletlennek" nem mondható gyerektõl, az ne szexeljen, így is lehet csinálni, csak akkor nem kell csodálkozni, ha az asszonypajtással gondok lesznek egy idõ után, ha a szex csak gyerekcsinálási alkalmakra korlátozódik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narxis
Semmi. :-)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Most mi van? :-)

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Narxis
<#levele>

Narxis
hehe akkor ott volt meglepetés. 😄

<#eljen>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Látod, amint konkretizálsz, azt az álomvilágot is magunk mögött hagyjuk, amivel azonosítottál.

Ha két ember "együtt tölt egy éjszakát", akkor ha ebbõl gyerek lesz, az nem véletlen. Nem véletlen, mert õk ketten csináltak valamit, aminek egyenes következménye az a gyerek. Amit csináltak, az se véletlen, így annak, ami nem véletlenül esett meg, a következménye se véletlen. Úgyhogy aki nem akar "véletlen" gyereket, az töltse az éjszakát alvással. Ha meg gyerekük lesz, akkor ezt a dolog súlyának megfelelõen kezeljék. Ez nem vicc, ez nem játék, még akkor sem, ha a "Jennifer Lopez klipekbõl" - meg a többi szemétbõl - ez jön le.

Tudom hogy az álláspontom sokaknak nem tetszik, de ez van kérem, ezt kell "szeretni".

arty
"Gyerek véletlenül nem csúszik be."

Nem konkretizáltam, de emiatt volt a reakcióm :-)

(Kollegámnak két(!) véletlen gyermeke is van, pedig fogamzásgátlót szedett a párja, amik ugye 99.5%-sak. És ugye tudjuk, hogy tökéletes módszer nincs, minden 200. ember simán "babukja".)

Forza.

Én magam is egy álom vagyok csupán, nem is létezem. <#hehe>

NYUZGA
Ha a korrupt hatalom akarja, akkor szart eszel és pisit iszol.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

Hegi90
és hogy jön ide a víz tisztasága?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Mai hírek: (így lehet a végén repül 1-2 atom)

Tüntetõk rohanták meg Irán svédországi nagykövetségét
Lelõtték Irán pesavári konzulátusának PR-igazgatóját
Kedélyes sörözés a brit nagykövetségen
Megkéseltek egy brit parlamenti képviselõt
Készen áll az Irán elleni támadás terve
Kész az Irán elleni támadás terve
Irán közvetve támadja Amerikát
Iraki erõk megrohamozták az iráni menekültek táborát
Brit pénzügyi szankciók Irán ellen

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Gondolom egészségünk megõrzésével van kapcsolatban, ami kapcsolatban van a tiszta vízzel is...

Hegi90
tudom, hogy mirõl szól, nem néztem meg.

szóval hogy jön ide?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NYUZGA
Ilyen hamar végignézted?

Hegi90
és ez mégis hogy jön ide?

NYUZGA
Akkor cáfold ezt is, ha tudod. 😊

Élelmiszeripar Rt.

Hegi90
tévedtem, de a cikk még így is szenzációhajhász.

Hegi90
ahogy az sem, hogy a pizza zöldségnek számít az USA-ban.

Hegi90
ezt a "hírt" már annyiszor cáfolták...

nem történt ilyesmi...

arty
hiszem, hogy normális kormányzással elérhettük volna - de legalábbis jobban élhetnénk mint most!

ami azért ilyen kevés év alatt nem lett volna rossz, ahoz képest, hogy honnan indultunk 89-ben

Forza.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Bronx South
😄DDD hát ennyi, ilyen szinten hülyének vannak nevezve az emberek...amin nem csodálkozok-lehet konteózni srácok <#eljen>

Danny1987

Danny1987
Na a fejlett bölcs nyugat amihez fel kell zárkozni.

Faszom csináljon irán atomot és ne izraelre dobja hanem nyugat-európára.

Danny1987
ez már volt itt téma párszor.
Ha te azt hiszed azért vagyunk eu tagok hogy majd egyszer elérjük a nyugati színvonalat(ezzel ámítják a parasztokat) akkor tévedsz.
A piaccal többet nyernek mint mi a támogatással.
Ez van.

Aki ezt meg beveszi, és ezután már nem fog rendes mennyiségû folyadékot (vizet, teát, gyümölcslevet, bármit) bevinni a szervezetébe, az meg is érdemli!

Mondjuk kicsit összetettebb a dolog, mint azt a weboldal sugallja, de égbekiáltó baromság volt a szavazás, az biztos.
Narxis
Pontosan. Ahogy egyesek bánnak a gyerekeikkel az eléggé elképesztõ. Sajnos láttam pár esetet a környezetemben. Állami gondozottból rengeteg van, úgy tudom nincs hiány örökbe fogadható csecsemõkbõl sem. Maga a procedúra viszont eléggé szigorú ha jól emlékszem.

Véletlenek a szexben vannak, ez egy ösztöntõl vezérelt cselekedet, tessék nézni az MTV-n a Kismamák címû mûsort. 16-17 éves amerikai anyukák...

Rossz családi környezetben nevelkedett gyermek felnõtt kori viselkedése visszaüthet ilyen vagy olyan módon. Rossz alatt nem azt értem, hogy szegény családban, hanem inkább azt ha le se szarják szülõk és ezt megérzi a gyerek. Sajnos "normális" családokban is efelé megyünk, nevelje a TV a gyereket stb.

arty
Mondom en hogy te valami alomvilagban elsz...

Forza.

Én annak hívom az abortuszt, aminek gondolom. Nem érdekel a mások által meghozott szabályrendszer, aminek kb. annyi a célja, hogy jobban érezzük magunkat.

Gyerek véletlenül nem csúszik be. Ha az anya/apa ennyire tudatos a gyereke jövõjével kapcsolatban, akkor legyen tudatos más khm. helyzetben is.

Orvosi okokból javasolt abortusz vagy bûncselekményhez köthetõ az más kérdés szerintem.

Láma!
"És a gyakorlatban az mûködik, hogy öljük meg idõben, nehogy esetleg a család maga ölje meg?"

az abortusz nem gyilkosság, 3 hónapos korig végzik, amig csak magzatról beszélünk.
másfelõl mi van akkor ha véletlenül csúszik be egy gyerek, és a terhesség tönkrevágná az anya karrierjét, ezáltal lehetetlenné téve a gyereke normális körülmények közötti felnevelését? söt, nem is kell felnevelnie, csak szülje meg, és adja örökbe, csakhogy addig is más majd betölti a munkát amit ö addig végzett.
mi van a nemi eröszak áldozataival?

nem annyira egyszerü ez, hogy szülje meg aztán ha nem kell adja örökbe... igy is elég megalázó procedúra egy abortusz, de legalább a nõ életét nem töri ketté.

pusztuljon a nemzet, méltatlan erre a földre

<#wow3>

És a gyakorlatban az mûködik, hogy öljük meg idõben, nehogy esetleg a család maga ölje meg? Ez olyan mint az nyugat-féle prevenciós támadás és vérengzés, kizárólag a béke jegyében. Meghalnak ezrek, néha milliók, és hangoztatjuk, hogy erre azért volt szükség, mert máskülönben szörnyû helyzetbe kerültünk volna. Szerintem pedig MOST vagyunk szörnyû helyzetben.

polluxware
nyugodjon békében<#sir>

egy értékes magyar ember

arty
Gondolom a jobbikot az EU-tól befolyó pénzek is zavarják... vagy nem?

Forza.