Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 FIDESZ-KDNP 1 628 570 56,37
2 SZDSZ 62 344 2,16
3 MCF ROMA Ö. 13 440 0,47
4 MUNKÁSPÁRT 27 818 0,96
5 MSZP 501 967 17,37
6 JOBBIK 426 746 14,77
7 LMP-HP 75 066 2,60
8 MDF 153 172 5,30
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ez van. Majd egyszer tanulunk belõle.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
anno 1987
(remélem nem számít csendháborításnak, nincs benne semmi olyasmi. Ha mégis zavarja valakinek a szemét, akkor töröljétek)
A medve nem játék.
Egyébként nem csak az általad említett politikus volt ott. Aki kíváncsi rá, keressen rá a dunatv weboldalán a videotárban a Közbeszéd - különkiadás részben (15:46)
Azért ha megtalálja valaki a neten az említett vitát linkelje be, vagy küldje egy pm-ben 😄

Sebaj, nem kell vámot fizetnem az EU-ban külföldön vásárolt autókra. Milyen jó nekem! 😄
A medve nem játék.
"csak néhány fejlõdõ országban és a szélsõségesen olcsó számítógépeken, például netbookra telepítve szerezhetõ be"
milyen az a szélsõségesen olcsó? 😊
El tudom képzelni az index június hó eleji eligazítását:
- Gyerekek, választások jönnek, úgyhogy mindenkinek kötelezõ a lehetõ legtöbbször használni a "szélsõséges" kifejezést, az elõírt norma minimum 20!
- De Gyula, én a tech rovatot vezetem.
- Nem baj Béla, használd a kreativitásod, elvégre ezért kapod a pénzed.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
utána majd jön a megabruttó, nah ahhoz már a születési dátumot is hozzá kell adni 😄
Akkor viszont tényleg az UFO-k voltak <#alien>#alien>
Tengerbe zuhanó repülõ millió kis darabokra esik szét, a nagy vihar meg gondolom tett róla hogy a sok kis darabka jól szétszóródjon.
Durvább mintha tût keresnének szélnakazalban...
Igazi bulvár cím. Nem is arról van szó. Федеральная антимонопольная службa
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Emlékszel, hogy gyf lemondása után hány jelöltet dobtak be, akik nem is tudták, hogy szóba került a nevük?
Másrészt hivatalosan nem tudom sem megerõsíteni, sem cáfolni, hogy bálnazsírral üzletelünk mi ketten. Ha ezt megjelentetnénk mondjuk a blikkben, vajh hányan hívnának fel, hogy mennyi a bálnazsír kilója?
(õszintén szólva nem emlékszem ilyen hírre, újságra 2004-bõl. Igazi kérdés az, hogy volt-e aktív kapcsolat, hazudott-e, bár gondolom téged ez a legkevésbé sem foglalkoztat😄 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
van a maszturbálásnak ez az extrém változata, amikor kötelet kötnek a nyakuk köré, hogy nagyobb legyen az élvezet, nem lehet, hogy vele is ezt történt csak szarul sült el? (aki látta a ken parkot az tudja mire gondolok)
Indexen azt írják a nyaka és a pénisze köré volt tekerve a kötél,az azért érdekes öngyilkosság.
anno 1987
R.I.P
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
R.I.P.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Uff