Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
értelme, értéke 0, de tényleg érdekes. bár, gondolom kapnak csomó lóvét, szóval hónapokon belül piratebay szerverpark-frissülés várható 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jobban mellé beszélni biztos nem tudott volna, azt nem értem, hogy az újságírónak nincs annyi vér a tökében, hogy megkérdezze, mi a xarért beszél félre?
Lendvai<#bdead>#bdead>(is)
What about the forests?
szerintem nem éppen a jobbik az, amelyiket jelen esetben a "túl nagy kampány" szöveggel kéne szídni, amikor 7szer olyan népszerûek, mint a jóval nagyobb kampányt csapó szélsõséges kis törpepárt, vagy mint az õket alig megelõzõ, szintén 100% demagóg agymosást hírdetõ vöröskék.
anno 1987
Sebaj, kell ez is, mert ugyan van itthon - elvileg - szelektív szemétgyûjtés, de valahogy mégis egybeönti a kukás az összes szemetet amikor nem figyel oda a nép ...
A medve nem játék.
Csak itt nem volt annyi lé nagy dobra verni.
tehát az ugye arra hivatott, hogy olyanok jelöljék meg, akiknek úgy egy az egyben elegük van a mostani politikai elitbõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fidesz 61%
MSZP 20%
Jobbik 6% 😄
SZDSZ 4%
LMP: 2,9%
MDF: 2,3%
RÖ 1%
Munkáspárt 0.6%
+ érvénytelen maradék szavazatok
A medve nem játék.
szerintem itt senki sem annak örül, hogy most milyen jó, hogy honnan hány képviselõt küldenek. sokkal inkább annak hogy néhány párt milyen irgalmatlanul rábaszott.
"blabla legyenek új választások, bla bla, mert az ország így akarja, nem bízik a jelenlegi kormányban, bla bla," Ezzel kiszúrnak az MSZPvel, és talán visszatérnek hozzájuk a szavazóik, és a végén még meg lehet az 5% is, de szerintem max a 4.99%.
Az MDF bejutása a csoda hatáskörébe tartozik. A hitgyüli mondjuk keményen nyomta (létszámuk elég magas) õket, de valahol tényleg van rájuk szavazó is. Ez meglepõ, különösen a 3 év zõdasszonyos mûködés után. De az is lehet, hogy csak a bigbajszost akarták Magyarország közelébõl minél messzebre tudni. 😄
A medve nem játék.
( Vlala menekül (c) újratöltve. 😊 )
Dávid Ibolya miért a jobbikról beszél?
Nem a parlagfûrõl beszélek, de nem akarom kimondani a c betûs szót.
Ha elhúzzák 2010ig, akkor kérem itt biza földinulás lesz, és a 10%, már jó eredmény lesz nekik. Ja, és csak idén júliustól indulnak be a m...., izé, a "reformok". 😊 Ha még jobban megsz.... izé, jönnek az újabb "reformok" januártól, akkor az önkormányzatin ez alig javulna.
176-ból 170 helyen nyert a "narancs riasztás" ...
A medve nem játék.
egyedüli fájó pont, hogy az mdf bejutott. nem kellett volna nekik.