Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
szánalmas már ez a fegyverük... állandóan habzó szájjal hajtogatni a csûrhe dumát már kibaszottul felháborító..

jhetedikj
hehehe<#worship><#taps><#pias>

anno 1987

Istencsászár
érdekes hogy senki nem beszélt gyûlöletrõl, radikalizmusról, de lendvai végig errõl próbált beszélni és nép agyát mosni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

w77d
végre kimondhatjuk, hogy az MSZP halott ügy... bénáztak és ártottak már eleget, ideje szépen lelépni..

ProGabe
<#eljen><#eljen>
értelme, értéke 0, de tényleg érdekes. bár, gondolom kapnak csomó lóvét, szóval hónapokon belül piratebay szerverpark-frissülés várható 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
az mekkora fail <#eljen>
a.carkey
Azért meglepõdnék, ha 17%ot vártak volna. 😊

A medve nem játék.

Bandee1987
Lendvai szerint tragikus a jobbik eredménye. Csak azt felejtette el hozzátenni, hogy az mszp-re nézve az. Azt meg megérdemlik.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mflex
Lendvai szerint nem bukás, a közvélménykutatás alapján erre számítottak, szóval minden faxa!

Jobban mellé beszélni biztos nem tudott volna, azt nem értem, hogy az újságírónak nincs annyi vér a tökében, hogy megkérdezze, mi a xarért beszél félre?

Lendvai<#bdead>(is)

What about the forests?

Bandee1987
Grat nekik.

Bandee1987
Mert szerinted a jobbiknak volt annyira sok léje?

a.carkey
Höhö. 😄

A medve nem játék.

Akik még a nevükkel is ellentétben állnak...

GregSB
Számomra a nap híre, hogy Svédországban 7.1%-ot kapott a "Pirate Party", a PirateBay pártja, és bejutottak az EP-be 😊))))

5c0rp330n
mert a jobbiknál volt nagy lé?
szerintem nem éppen a jobbik az, amelyiket jelen esetben a "túl nagy kampány" szöveggel kéne szídni, amikor 7szer olyan népszerûek, mint a jóval nagyobb kampányt csapó szélsõséges kis törpepárt, vagy mint az õket alig megelõzõ, szintén 100% demagóg agymosást hírdetõ vöröskék.

a.carkey
Jézus, nem fordítva. 😊 Most nézem. LOL!

A medve nem játék.

jhetedikj
Valahogy nekem ez a nagy fidesz arány se nagyon tetszik,de inkább õk mint a pirosak,remélem lesz elõrehozott választás.

anno 1987

a.carkey
Legalább volt valami, amiért rájuk szavazhattál.

Sebaj, kell ez is, mert ugyan van itthon - elvileg - szelektív szemétgyûjtés, de valahogy mégis egybeönti a kukás az összes szemetet amikor nem figyel oda a nép ...

A medve nem játék.

w77d
ejj gyerekek rossz nézni, ahogy egyes pártok nem képesek elviselni a vereséget és szitkozódnak. Pedig végre kezd észhez térni ez a nemzet...

Semmi párt,liberálisok,humanista köntösben

Konkrétan õk épkézláb programot tudtak felmutatni, ellentétben a jobbik hangzatos, de sok helyen összefüggéstelen blablájával, és a fidesz semmitseárulunkel politikájával.
Csak itt nem volt annyi lé nagy dobra verni.
Fabio Capello
esetleg a pirézeket 😊

ProGabe
kíváncsi vagyok, ha lett volna "fehér négyzet", mint spanyoloknál, azt hányan ikszelték volna

tehát az ugye arra hivatott, hogy olyanok jelöljék meg, akiknek úgy egy az egyben elegük van a mostani politikai elitbõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
Lehet más a politika - Humanista párt

5c0rp330n
egyébként mi a f@szom az az LMP-HP? soha nem is hallottam róluk, de a szadeszt azért megelõzték 😄

a.carkey
Én mellesleg ilyesmire tippeltem egy 38%-os részvétel mellett:
Fidesz 61%
MSZP 20%
Jobbik 6% 😄
SZDSZ 4%
LMP: 2,9%
MDF: 2,3%
RÖ 1%
Munkáspárt 0.6%
+ érvénytelen maradék szavazatok

A medve nem játék.

w77d
hoooogy szidja a jobbikot ez a rühes ringyóóóó ááááá XXXD

nem baj féljenek csak XXXXXXD

5c0rp330n
azt egyébként senki nem mondta, hogy jó lesz nekünk. ha 1 év múlva lesznek ilyen eredmények, ilyet akkor sem mondana senki.
szerintem itt senki sem annak örül, hogy most milyen jó, hogy honnan hány képviselõt küldenek. sokkal inkább annak hogy néhány párt milyen irgalmatlanul rábaszott.

a.carkey
Fodor be fogja jelenteni egy-két nap múlva, hogy:

"blabla legyenek új választások, bla bla, mert az ország így akarja, nem bízik a jelenlegi kormányban, bla bla," Ezzel kiszúrnak az MSZPvel, és talán visszatérnek hozzájuk a szavazóik, és a végén még meg lehet az 5% is, de szerintem max a 4.99%.

Az MDF bejutása a csoda hatáskörébe tartozik. A hitgyüli mondjuk keményen nyomta (létszámuk elég magas) õket, de valahol tényleg van rájuk szavazó is. Ez meglepõ, különösen a 3 év zõdasszonyos mûködés után. De az is lehet, hogy csak a bigbajszost akarták Magyarország közelébõl minél messzebre tudni. 😄

A medve nem játék.

Ajajj, úgy látszik, ma éjjel itt megint elszabadul a pokol.
( Vlala menekül (c) újratöltve. 😊 )

w77d
de jó a meglátásod XXD

Bandee1987
Nemtom, sztem még sehol, az eredményt amit mondtam ott volt, ahol tag voltam.

w77d
mert ezek a hülyék már nem tudnak mit csinálni csak vergõdnek.. hát nézd meg ezt a szerencsétlen Lendvai Ildikót... mentegetõzik, dobálózik, inkább húzna a faszba 😄

5c0rp330n
akkor jó.

annak a nõnek max annyi köze van a jobbikhoz hogy jobbkezes....😄

Sickness
így sorban ahogy leírtad D:

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

5c0rp330n
csak nem személyesen árpi, kati, vagy lalihoz van szerencsénk? <#wilting>

Akik nem luxusnegyedben élnek mint egyes nagy C védõk,hanem a C-k közt......a c védõk akiknek fogalmuk sincs hogy mi az a c...de osztják az észt...

Sickness
fú de jó lesz most nekünk <#wow3>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

5c0rp330n
ha tényleg az mszp lett volna a harmadik erõ én frankón pezsgõt bontok, de azért így is nagyon szép 😊

Én is így vagyok vele. Az már hatalmas siker, hogy eltûnt ez a mocskos banda.
Dávid Ibolya miért a jobbikról beszél?

a.carkey
LMP SZDSZ fordítva!

A medve nem játék.

w77d
gyerekek olyan szép eredmény született az EP választásokon hogy örömömben sírnom kell 😄 végre úgylátszik képesek felfogni az emberek a helyzet komolyságát 😊

5c0rp330n
hol lehet szavazókörzetek szerint is megnézni az eredményeket?

Na, vajon miért? Nálunk és Borsodban van a legjobban elterjedve az "õsellenség", akik ellen ezek a "szent emberek" felesküdtek.
Nem a parlagfûrõl beszélek, de nem akarom kimondani a c betûs szót.

Bandee1987
Igen, engem is meglepett az mdf.

Bandee1987
Igen, nálunk is 1-2 szavazókörben megverte, nagyon szoros eredmény volt.

a.carkey
Borsod, Nógrád megverte a Jobbik az MSZPt. 😄

Ha elhúzzák 2010ig, akkor kérem itt biza földinulás lesz, és a 10%, már jó eredmény lesz nekik. Ja, és csak idén júliustól indulnak be a m...., izé, a "reformok". 😊 Ha még jobban megsz.... izé, jönnek az újabb "reformok" januártól, akkor az önkormányzatin ez alig javulna.

176-ból 170 helyen nyert a "narancs riasztás" ...

A medve nem játék.

5c0rp330n
remélem szépen lassan elsüllyednek és soha nem jönnek vissza.
egyedüli fájó pont, hogy az mdf bejutott. nem kellett volna nekik.

Bandee1987
Az én szavazókörömben az szdsz annyi szavazatot kapott mint a munkáspárt 😊
Grat Thürmer Gyuszi 😄DDD