Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként megnéztem azt az emlegetett riportot, az elején qrvára jogos volt, ahogy morvai visszavágott (egyébként ha egy komolyabb vita lett volna, már itt be lehetett volna fejezni a beszélgetést, mert gyakorlatilag felmosta velük a padlót, amiket képviselnek a riporterek, azok ellen morálisan megsemmisítõ érvek hangzottak el, és nem tudtak mivel védekezni), aztán kicsit késõbb átment az egész szarcsapkodásba olyan dolgokról, ahol mindenki úgyis csak a saját igazát láthatja, aztán a végén megint értelmesebb lett.
ami még nonszensz volt, hogy a riporter azt hangoztatta többször, hogy az nem bizonyított, hogy ferenc testvér személyesen adott utasítást utasítást a rendõrök vérengzésére. hogy ne lenne bizonyított? valamelyik "best of gyurcsány" néven futó videóban konkrétan benne van, ahol bevallja valamelyik tv csatornának, hogy õ személyesen csinálta, és büszke is volt rá. ez lement a tv-ben, sztem élõ adásban. ez mi, ha nem bizonyíték? ennyire hülyének ne nézzék már az embert.
meg is van: link
4:00-tól, 5:30-tól a lényeg.
+ a viharban amiben eltûnt két másik gép is áthaladt gond nélkül. Az Airbus márnökei pedig azt nyilatkozták hogy a gép úgy van tervezve hogy kibírjob egy villámcsapást. Szal egyre valószínûbb, hogy tényleg bomba volt a gépen.
What about the forests?
Nem titok én a FIDESZ-re fogok szavazni, gondoljon bárki amit akar!
What about the forests?
Egyébként én is megyek savazni, két párt között vacilálok jelenleg...
A medve nem játék.
Egészségesen hazatért Anton Kuznyecov sorkatona, akirõl öt éve megírták a családnak, hogy nyomtalanul eltûnt, de kiderült: Mahacskalában egységének parancsnokai korlátlan idõre rabszolgamunkára átadták egy téglagyár tulajdonosainak.
Hiszti néni egy fõzõmûsorban is ezt hajtogatná. Mit gondolsz, miért nem lesz tévé-vita most sem?
Gyakorlatilag tökmindegy, mi hangzik el egy ilyen interjún. Úgyis mindenki azt magyarázza bele, amit a meggyõzõdése diktál.
Sajnos a nyilvánvaló hülyeség is lehet igaz, ha hangosan mondják, a csordaszellem úgyis még több marhát vonz a tömeghez.
Szerintem egy ilyen mûsorba nem egy betanult szöveget kellene elmondani. Gyurcsány meg Orbán is volt rengeteg ilyen mûsorba, és biztos nekik is meg volt a fejükben, hogy milyen irányba kell terelni a beszélgetést, de õk sokszor improvizáltak, és megpróbáltak a kérdésre válaszolni lehetõleg úgy, hogy jól jöjjenek ki belõle. Morvai meg látszik, hogy egy pár oldalas szöveget bemagolt és azt mondja fel mindenhol. Gyakorlatilag leszarja, hogy mit kérdeznek tõle. Most is látszott, hogy az volt a stratégiája, hogy nem hagyta szóhoz jutni a kérdezõket, nehogy olyan kérdést kapjon ami nincs leírva a betanult szarjában.
A pulitikát meg nagyon abba kellene már fejezni, urak, mielõtt kiûzetünk a paradicsomból.
Az hülyeség, hogy úgy viselkedett volna, mint egy falusi kocsmában, egyszerûen csak erõszakosabb volt, mert tudta, hogy ezzel átveheti az egész társalgás felett az irányítást.
Szóról-szóra ugyanazt a betanult szöveget mondja? Lehet, de szerinted az összes többi politikus mit csinál?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nálam ez illetve az mszp szürke plakátja a hab a tortán.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Én megnéztem/meghallgattam morvait (nem fogom nagybetûvel írni) a tegnapi napkeltében, és az aztán a MEGA FAIL!! Mielõtt valaki nekem esne, hogy mocskos komcsi/hazaáruló stb. lennék, nem a jobbikkal van bajom (hanem mindegyikkel, ezért is dobok X-et az LHM-nek), hanem az emberi hülyeség határtalanságával.
De No Politika ugyebár...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Híradóban félévente egyszer látni pár arcot néhány másodpercre, ennyi.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bár csórikáimmal most a kutya sem törõdik, még le sem komcsizzák õket. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Na mindegy, igazából nem is nekem kéne magyarázkodnom, hiszen ti vagytok azok, akik az általatok is tolvajoknak vélt bandákra szavaztok és leszóljátok azt, aki kimarad a rongyrázásból.
Kissé ironikus, nem? Lehet, hogy inkább nekem kéne gratulálnom? 😊
(Már sokat nem tudok fûzni a témához és szokás szerint most sem gyõzte meg az egyik a másikat. Viszont legalább pörög a topic <#hehe>#hehe>)
"talpraállítjuk a gazdaságot"
könyörgöm... ki kormányoz több, mint 7 éve? talán nem volt rá elég idejük? vagy beismerük, hogy õk döntötték romba az egészet? ennél nagyobb öngyalázást nem is csinálhatnának.
Persze ez nem változtat azon hogy mindegyik csak hiteget, hogy megszerezze a szavazatokat, aztán két év múlva jön ismét egy Balatonöszöd... <#hehe>#hehe>
Atomot a Parlamentre, és kisöpörni a korrupt szemetet az országból, itt már csak ez a megoldás
Batchfile:
Végy egy negatív jelzõt
Akaszd az ellenségedre
Magyarázd meg, aki nem hiszi, annak becsméreld a tudását, lehetõleg porig alázva
Goto 2, csak hangosabban