Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Örülök, hogy a szlovákiai magyar pártnak is sikerült a szélsõséges magyargyûlölet ellenére 2 képviselõi helyet szereznie az ep-ben.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
A magyarellenesség elleni fellépés az jó pont. Engem is felbasz, hogy egyes õrültek mit terveztek az iskolarendszerrel és az osztályozással. Ha csak az 1987-es általános és középiskolabeli oktatási állapotok visszaállnának, már erõs oktatásról beszélnénk. Az sem fog ártani, ha a Máúniká sóóban teszem azt nem a buta kisebbség témázna egymás agyonverésérõl, hanem mondjuk arról beszélnének, hogy a Janinak azért nincs melója, mert nem tud olvasni.

A medve nem játék.

a.carkey
Egyéni gyõzelmet meg nem is írok, mert ez nem a Showder Klub. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
OGYn pártonként kell 5%, nem listánként. Szerinted õk hárman valaha is elérnének 15%ot? 😄

A medve nem játék.

Bandee1987
szdsz+lmp még mindig csak 130 ezer szavazat. MDF-el együtt már bejutó, bár sztem jövõ évi választásokig úgyis megint összeállnak az mszp-vel.

bazza
Szerintem sokan akik a Jobbikra szavaztak nem a nagy szavak miatt tették. Sõt, talán most látszik igazán, hogy nagyon sok embert rohadtul nem érdekli az amit az arcukba tolnak. Mindenki arra szavaz, akiket (vagy amelyik oldalt) erõsíteni akarja. Függetlenül attól miket mondanak, hiszen ma már hitelesség = 0.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

w77d
nem, a jobbikra szavazóknak már elege van a jelen lévõ szarból és már cselekedne.

Elegem van már a cigánybûnözésbõl, a magyarellenességbõl. Eddig egyetlen párt sem állt eme kérdés mellé, most végre megcsillant a remény. Én csak ezért szavaztam rájuk.
A faszom tele van már abból, hogy "úúúúú iit a veszélyes gárda, rettegünk" mikor onnan még csak segítség érkezett, ellentétben a másik oldalról..

a.carkey
Azért országos OGY lista állításához nem 20k kopogtató kell majd, úgyhogy érdekes országos listák születhetnek jövõre. Amúgy, ez biza sakk és matt: ugyanis, ha az SZDSZ összeáll az MDFel és/vagy az LMPvel, akkor 10 ill 15% kell nekik a biztos bejutáshoz. Szóval vége.

Varga Mihály vesszõparipája volt anno, hogy ha csak egy évvel ezelõtt vannak az elõrehozott választások, akkor is jól járt volna a két párt, mert lett volna esélye legalább bejutni, de így ez is úgy néz ki elszállt.

A medve nem játék.

mondtam már én nem hiszek bennük szerintem õk is elsõsorban saját érdeküket nézik csak kevesebb kárt okoznak.

guardian hero
engem nem zavar, hogy álomvilágban élsz, jó neked, hogy tudsz még hinni ezekben a görényekben. csak az a vicces, hogy lenézed azokat, akik más színû görényekben hisznek 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

GregSB
Ok, én nem egyet láttam, hanem sokat. Azt hogy a többi párt mit mondott róluk nem követtem, amit mondok az az én egyényi véleményem az alapján a 4-5 interjú alapján, amit láttam...

ProGabe
hát, én sem örülök kimondottan

100 emberbõl 101 😊 azt mondja, hogy õ ugyan nem hisz az ígérgetéseknek, a nagy szavaknak

ezzel szemben úgy látszik a jobbikra szavazók simán elhitték a hangzatos, cukormázzal leöntött ígéreteket. könnyen elfelejti az ember, hogy hazug, mocskos politikusokról van szó, ha azt hallja, amit hallani akar

na, szépen megy itt a politika, részemrõl még az általánosítás is, megyek aludni 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
200001 demokratából lett kb. 60 ezer, azt is bp-nek köszönhetik, különben thürmerék is megelõzték volna õket.

mondom én hogy te vagy megvezetve a tolvajok csöpögtetik az agyadba mindenki úgy lop mint mi.....te meg bevetted

a.carkey
Én speckó örülök annak, hogy Tompika elhúz az EPbe és nem itthon nem csinál semmit.

De a Jobbiknál ki marad itthon aki "vonzó arc"? Érdekes lesz.

Egyébként az is bizti, hogy az SZDSZesek szavaztak Lajára, úgyhogy ez az egész választás akár még szemfényvesztés is lehet. Meglátjuk.

A medve nem játék.

guardian hero
"de az arány meg a mérték más..."

mondom, meg vagy vezetve...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

bazza
Igen! Õk félemlítik meg az embereket! Féljünk a szélsõségektõl! Utasítsuk el a kirekesztést és a megbélyegzést! Pl. így: "árpádsávosok" és pl így: 200001 demokrata. Engem miért nem számoltak? <#ravasz1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

w77d
nna má megint jön a "rasszista párt" szindróma... elég, szánalmas. Nem hiába alakult így az eredmény, sokan végre nem szopják be az ilyen baromságokat..

5c0rp330n
egyet láttam csak, ott a riporterek egyenként sokkal szélsõségesebbek voltak Morvainál.

guardian hero
Legalább elhúz Morvai Brüsszelbe, talán kevesebbet lehet majd hallani a baromságait idehaza.

van nagyon rossz és rossz,a kisebb rossznak örülök.nincsenek kétségeink hogy mindenhol vannak mocskos emberek de az arány meg a mérték más...

GregSB
Úgy látszik nem láttál elég riportot Morvaival, volt neki nem egy necces kinyilatkozása.

Bandee1987
Az, hogy a jobbik ilyen jó eredményt ért el, azt az mszp-szdsz magának köszönheti, õk folytattak gyûlöletkampányt ellenük, most megitták a levét.

5c0rp330n
lol? lendvai mondogatta ugyanezt, eléggé rokon gondolkodásmódotok lehet.
rohadtul nem szélsõségesek. az egyetlen, aminek nem örülök, hogy az mszp többet kapott náluk.

guardian hero
akkor gondolom a jobbikra meg fasiszták, nácik, szkinhedek és huligánok <#wow3><#wilting>

bírom, hogy azon csodálkoztok, hogy van aki az MSZP-re szavazott, miközben tiszta szívvel örömködtök, hogy dajcs tomi meg pár hasonszõrû naplopó megélhetése most 5 évre megint biztosítva van... ki nem szarja le? Ugyanúgy meg vagytok vezetve, mint az õskomcsik, majd rájöttök egyszer (vagy nem)

GregSB
Csak én vagyok az egyetlen egyébként aki nem örül, hogy egy szélsõjobboldali, zsidózó, EU ellenes párt 15%-ot kapott?

A Fidesszel semmi bajom, habár értelmes programot még nem láttunk tõlük, de kívánom hogy csinálják azt amit mondanak: változtassanak.

A Jobbiknak viszont SZVSZ semmi keresni valója az _Európa_ Parlamentben...

Bandee1987
szavazóköri eredmények részletesen vannak kinnt a valasztas.hu-n

többen,de országon kivül van a fõ bázisuk😄

Usa szinte egy arisztokratikus köztársaság....politikus családok vannak...

5c0rp330n
így van. egy újabb kis alattomos szánalmas trükk. ahogy szokták.

a.carkey
Kell radikális jobboldal, és szemmel láthatólag nem elveszett szavazat az õ támogatásuk. Ezt el kell fogadni és kész.

A medve nem játék.

ProGabe
én nagyon bízok benne, csak az a gond, hogy ezzel a politikai elittel egyszerûen már nem tudom elképzelni 😞

tehát nekem mindegy, hogy jobb, bal, fent, lent, lila, barna, vagy türkiz

ez az, amit amcsiknál rohadt jól csinálnak. persze a kongresszus (aminek tagjait ott is utálják, mily' meglepõ ) nem úgy cserélõdik, mint az elnökség, és annak "udvara", de az már bõven elég. hol volt Obama 6-7 éve? még csak alapozta a pályáját. ez nekem nagyon tetszik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mflex
ezt én is gondoltam, csak furcsa, hogy ennyien vannak... pff

What about the forests?

5c0rp330n
és ezek az emberek mind köztünk élnek. ez aggasztó.

w77d
kb ezek.. legalább tudjuk hányan vannak az országban XXD

Bandee1987
Kampánycsendsértések

"A benyújtott panaszokban a választópolgárok nem tudták pontosan visszaidézni a hallott szöveget, de egybehangzóan arról számoltak be, hogy a választás napján egy automatizált telefonhívást kaptak. Az üzenet "kedves jobboldali barátunk"-nak nevezte a hívott személyt, majd a beszámolók szerint azzal folytatódott, hogy csak a Fidesz és a Jobbik tudja elsöpörni a baloldalt. A gépi üzenet a továbbiakban arról biztosította a felhívottat, hogy a választások után a jelenlegi kormány felelõsségre vonása lesz a fõ cél, ezért a választópolgár szavazzon a Fidesz és a Jobbik jelöltjeire. Egyesek azt írták beadványukban, hogy az üzenetben arra szólították fel õket, szavazzanak Orbán Viktorra és Morvai Krisztinára."

Na, most srácok és lányok, ez úgy ahogy van, nonszensz. A fidesz és a jobbik ha már kampáncsendet sértene, azt nem úgy tenné, hogy "szavazzatok orbánra és morvaira", hanem csak orbánra vagy csak morvaira, mivel a fidesz és a jobbik nincs túl jóban egymással. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy ez a másik oldalról történõ provokáció.

w77d
a csont hülyéket nem lehet meggyõzni, õk még akkor is MSZP-re maszturbálnának, ha éppen elvesztik mindenüket...

laca133
Az SZDSZ-re 62 405 ember szavazott.
inkább kik?pedok,buzik,aberáltak,füvesek stb

desigo
SZDSZesek hány ember szavazott?
a.carkey
Nono! Ls 1994!

A medve nem játék.

nem,párttagok rokonok rablás nyertesei.

mflex
MSZP 501 967 EMBER?

Ezek az elmúlt 7 év alatt hol éltek?

szerintük még mindig minden faxa?

What about the forests?

5c0rp330n
aztaqrva 😄
ennek qrvára örülök, sztem a pirate bay-t 😊

A madarak tudnának szellenteni, de nem szoktak.

Ezt azért, hogy értelmes téma is legyen.

w77d
nem lesz sima ügy, de hidd el joggal kezdhetünk bizakodni a változásban 😉

pff

lol szerinted az igazán számító választás is ilyen sima ügy lesz?el vagy tévedve😄DDDDDDD

Istencsászár
szerinted ez bármit jelent? addig maradnak ameddig akarnak, vagyis a választásokig...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
Magyarország új EP-képviselõi

Deutschal meg az Áderrel ki leszünk segítve...