Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napok/hetek óta puffogtatod az alapfrázisokat (a levegõt lélegezzük, a vizet isszuk, stb.), de oldalakon keresztül beszélsz a SEMMIRÕL!
Könyörgöm, rakj már össze egy értelmes mondatot a véleményed összefoglalására, esetleg fejeld meg egy általad elképzeld megoldási javaslattal, mert arra legalább érdemben tudnánk reagálni.
Na, ez viszont óriási naivitásra vall, ha eddig azt hitte bárki is, hogy NyE egyfajta rendes báty szerepét kívánta magára vállalni, és szegény, 40-50 évvel lemaradott KE-i országokat akarta magukkal egy szintre emelni. A régi vasfüggöny keleti és nyugati oldala közti 40-50 év fejlettségi különbség SOHA nem lesz eltörölhetõ!
Az, hogy 2004-ben elkezdtek bevenni minket is a "buliba", az egy közös megegyezés alapján történt. ÕK odaengednek minket a vályúhoz, de csak egy egészen apró kis lyukasos kanalat nyomnak a kezünkbe, cserébe mi megnyitjuk a piacainkat. Mi is jól jártunk, mert azért letagadhatatlanul vannak elõnyei a csatlakozásnak, és õk is jól jártak, mert újabb X millió fõvel bõvült a piac. Ettõl még a 40-50 év különbség egy nappal sem csökkent.
DE mondom, aki tényleg azt képzelte, hogy az EU-nak köszönhetõen majd mi is pikk-pakk Ausztria szintjén leszünk, az roppant naív ember.
Miért, te talán nem így látod? Én 20 évet vártam, most már én is azt mondom, hívjunk valakit külföldrõl, aki fix fizetésért csinálja a melót. Ha futballkapitányt tudunk importálni, pénzügyminisztert miért nem?
Ez az én meglátásom, de semmi olyasmit nem láttam itt amirõl beszélsz, senki nem akarja "átadni" ezt az országot külföldi politikusok kezébe. Teljesen abszurd ötlet, valószínûleg paranoia szülte.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tiltakozok, mert pontosan azt látom itt megtörténni, amirõl a másik topikban beszélgetünk, hogy meg fog történni. Ez pedig az európai egyesült államok önkéntes bevállalása. Az ide látogatók "krémje", azaz egy bizonyos álláspont harciasabb képviselõi már kifejezetten a magyar politika megszüntetését találnák megoldásnak. Az a logika, hogy mivel a magyar képtelen saját maga vezetésére, külsõ segítség nélkül még a fenekét is képtelen kitörölni, ezért adjuk oda az országot az EU-nak, vagy annak aki a legtöbbet adja érte. Komolyan mondom, nem viccbõl, hogy ez a topik ahogy én látom ezt a nézetet hangoztatja.
Tehát tiltakozom. És nem a hírek miatt, mert azok adottak. Hanem azért, mert az önmagunk teljes, feltétel nélküli önkéntes feladása, ez szerintem egy szélsõséges és káros nézet.
be kéne regelni ezt a domaint, nagy látogatottsága lenne sztem.
Ez ugye most csak egy paródia?
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De hiába mondanám. Nem hinnéd el.
Aztán lehet tévedek.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Most valahonnan mégis elõkerült, csxakúgy, mint a MOL-részvények árára az az ötszázmilliárd... amellett, hogy a nyugdíjpénztárak vagyonát "szükségbõl" beolvasztották egy adósságrendezõ alapba.
De NEM, orbán SOHASEM hazudott a választóinak.
Live for nothing or die for something.
nem furi ,hogy az aktuálisabb témák háttérbe szorulnak?
<#miaz>#miaz>
digitális ÁVH jóóómunkásemberei serénykednek😉
Miért nem írod le mirõl van szó, tényleg kíváncsi vagyok.