Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 ember,semmit mondó trécselése
Mi lenne, ha néha MONDANÁL is valamit?!
Napok/hetek óta puffogtatod az alapfrázisokat (a levegõt lélegezzük, a vizet isszuk, stb.), de oldalakon keresztül beszélsz a SEMMIRÕL!

Könyörgöm, rakj már össze egy értelmes mondatot a véleményed összefoglalására, esetleg fejeld meg egy általad elképzeld megoldási javaslattal, mert arra legalább érdemben tudnánk reagálni.
Most miért nem azt írtad, hogy "szómágia"? <#hehe>

Olvasd 2vel lejeb!!! Mi ez? Politikai újság? Ez a fórum nem erre lett megnyitva. MENNYETEK A PARLAMENTBE,ezért nem jut semmire az ország,mert csak egymás közt lázong a magyar, Terjesszétek be országházba javaslataitokat
Ja egyébként az is ismerõs hozzáállás, hogy azért kell nekünk az EU mert különben végünk. Ez ugyanaz, pepitában. Kétféle változat van: kell az EU mert végünk a belsõ problémáink miatt (bénák a politikusaink), vagy épp: kell az EU mert máskülönben végünk a külsõ problémáink miatt (nagyhatalmak). Gondolom érthetõ, hogy mi a közös motívum szerintem a kettõben.

Annyira kíváncsi lennék, hogy te mégis hogyan képzeled el magyarország fantasztikus felemelkedését. A te szavaidból ugyanis csak annyi jön le, hogy "EU = szar, sátán" vs "Magyar ember = tehetetlen, buta"
immovable
bla-bla-bla
Két ember elõtted képes volt megfelelõen reagálni arra amit írtam. Te vagy itt a kivétel.

"Európia Unió kell, de csak úgy, hogy nem a mi kárunkra fejlõdik Nyugat-Európa"

Na, ez viszont óriási naivitásra vall, ha eddig azt hitte bárki is, hogy NyE egyfajta rendes báty szerepét kívánta magára vállalni, és szegény, 40-50 évvel lemaradott KE-i országokat akarta magukkal egy szintre emelni. A régi vasfüggöny keleti és nyugati oldala közti 40-50 év fejlettségi különbség SOHA nem lesz eltörölhetõ!
Az, hogy 2004-ben elkezdtek bevenni minket is a "buliba", az egy közös megegyezés alapján történt. ÕK odaengednek minket a vályúhoz, de csak egy egészen apró kis lyukasos kanalat nyomnak a kezünkbe, cserébe mi megnyitjuk a piacainkat. Mi is jól jártunk, mert azért letagadhatatlanul vannak elõnyei a csatlakozásnak, és õk is jól jártak, mert újabb X millió fõvel bõvült a piac. Ettõl még a 40-50 év különbség egy nappal sem csökkent.

DE mondom, aki tényleg azt képzelte, hogy az EU-nak köszönhetõen majd mi is pikk-pakk Ausztria szintjén leszünk, az roppant naív ember.
Hali mindenkinek. Hoztam egy ide illõ témát,FIGYELEM. Gáz kazánra,a megfelelõ helyre felhelyezett 2db speciális mágnessel,az égés minõsége javítható.Érdekel valakit? Nem a gagyi patkó alakú mûa.burkolatú átverésrõl van szó,gáz kazánokon egy pont van,ahol hatásos. Égés közben láng sárgás,mert nem hatékony az égés. A 2db mágnes felhelyezése után a lángod acél kékes. Mit jelent ez? Nagyobb hõt ad,hatékonyabb az égés,ugyan annyi gáz fogyasztásnál nagyobb meleget ad. Nos?? Akkor ki kér belõle? Figyelem: Gáz órákra rakni tilos
Tudom hogy mit beszélek. Lásd. #56758.

immovable
Akkor ha nem gond a vv topikból az nwo-ba irányítom az embereket.
"...magyar képtelen saját maga vezetésére, külsõ segítség nélkül még a fenekét is képtelen kitörölni, ezért adjuk oda az országot az EU-nak, vagy annak aki a legtöbbet adja érte..."

Miért, te talán nem így látod? Én 20 évet vártam, most már én is azt mondom, hívjunk valakit külföldrõl, aki fix fizetésért csinálja a melót. Ha futballkapitányt tudunk importálni, pénzügyminisztert miért nem?
Narxis
Senki nem beszélt megadásról, mi itt a nem tetszésünket hangoztatjuk az éppen aktuális kormány ellen. A magyar politikai élet végtelenül elkorcsosult, saját zsebét mindennél elõrébb tartó, mûveletlen réteg. Ezt kellene, hogy leváltsák olyan magyar emberek akik számára az elsõ az ország és annak lakossága. Európia Unió kell, de csak úgy, hogy nem a mi kárunkra fejlõdik Nyugat-Európa. Azért kell az Európai Unió, hogy megfelelõen tudjunk lépést tartani más nagyhatalmakkal, mint pl. Oroszország, Kína, USA stb.

Ez az én meglátásom, de semmi olyasmit nem láttam itt amirõl beszélsz, senki nem akarja "átadni" ezt az országot külföldi politikusok kezébe. Teljesen abszurd ötlet, valószínûleg paranoia szülte.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azért azt érdekesnek találom, hogy társalgást csak arról lehet folytatni, hogy a Fidesz hogyan rontott el mindent és miért felelõs a Fidesz mindenért. Elõször volt a "hurrá a Fidesz mindent meg fog oldani" roham - akkor is tiltakoztam -, most meg van a "francba a Fidesz mindent elrontott" roham - most is tiltakozok.

Tiltakozok, mert pontosan azt látom itt megtörténni, amirõl a másik topikban beszélgetünk, hogy meg fog történni. Ez pedig az európai egyesült államok önkéntes bevállalása. Az ide látogatók "krémje", azaz egy bizonyos álláspont harciasabb képviselõi már kifejezetten a magyar politika megszüntetését találnák megoldásnak. Az a logika, hogy mivel a magyar képtelen saját maga vezetésére, külsõ segítség nélkül még a fenekét is képtelen kitörölni, ezért adjuk oda az országot az EU-nak, vagy annak aki a legtöbbet adja érte. Komolyan mondom, nem viccbõl, hogy ez a topik ahogy én látom ezt a nézetet hangoztatja.

Tehát tiltakozom. És nem a hírek miatt, mert azok adottak. Hanem azért, mert az önmagunk teljes, feltétel nélküli önkéntes feladása, ez szerintem egy szélsõséges és káros nézet.

immovable
Szólni kell egy modnak, hogy kezdjen el itt takarítani. Van annak külön topikja. Ilyen alapon a mobil fórumosok is ide jöhetnének vitázni.
Bronx South

<#hehe>

www.enisroganszomszedjaakaroklenni.hu

be kéne regelni ezt a domaint, nagy látogatottsága lenne sztem.

Véletlenek márpedig vannak.

Tippeljetek. Mennyi csúszik vissza? Egy nokiásdoboz?

És aktuálisabb, mint valaha.

He?

Ez ugye most csak egy paródia?

NYUZGA
Elfognak tûnni. Nem is akárhogy.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

pedobear
ennek a faszinak egyedül a reklámfilmje vót jó..

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

NYUZGA
Egyetlen hatalom létezik csak a szuper gazdagok és õk mindent bevetnek, hogy megosszák a népeket. Viszont a nép sem akar éhen halni, ezért most következik egy utolsó harc a szabadságért. Vagy vagy.

pedobear

NYUZGA
Különbem keverjétek csak a szart nem fog menni. Az emberek nagy része, már nem eszi fals politikai pártok közti ellentétet. Üres a hasuk barátaim. Szopi van. 😊

NYUZGA
Akinek nem inge...

polluxware
köbö..

polluxware
te kikre gondolsz öreg? 😉

NYUZGA
ÉN még az MHSZ-nél (ÁVH 😊) vizsgáztam. Az én jogsim mindenre jó. Tankra is. 😊

pedobear
"nesze neked fog meg semmi" érzésem van.

NYUZGA
Nesze neked remark, ÁVH-s vagy. 😊

NYUZGA
Fósodor = hazudik mint a vízfolyás.

NYUZGA
szeleztetni=szellöztetni

NYUZGA
De ez bokros nem merné szeleztetni. Ö is egy fölsodor beli közgazdász.

banok
NYUZGA
Is! Pénzmosás. Sehol sincs ekkora jegybanki kamat.

NYUZGA
Nem nyert.
De hiába mondanám. Nem hinnéd el.

Sztem arról a lóvéról van szó, amire fizet az mnb x százalék kamatot.

Aztán lehet tévedek.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Valószínû arról a mégis létezõ rejtett tartalékokról beszél, amirõl négy éven át fennen hirdette, hogy Gyurcsányék maffiamódszerekkel lopkodták.
Most valahonnan mégis elõkerült, csxakúgy, mint a MOL-részvények árára az az ötszázmilliárd... amellett, hogy a nyugdíjpénztárak vagyonát "szükségbõl" beolvasztották egy adósságrendezõ alapba.

De NEM, orbán SOHASEM hazudott a választóinak.

Aktuális téma: leminõsítés, megszorítások, kormány elbaltáz mindent?

NYUZGA
Ezért van belenyomva a pofátok a szarba. Csak a szar után tudjátok értékelni a jót.

NYUZGA
Vagy másképp jön a fekete autó. 😊

NYUZGA
Vannak akik baszottul félnek a változásoktól. Tele vannak manival és azt hiszik, hogy ez örökké tart. Pedig osztozni kell a jóban és rosszban is. 😊

Már vártam hogy valaki levonja ezt a konklúziót. Csak akkor most nem értem, ez lenne itt az összeesküvések topik?

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Bronx South
Szerintem ez megérett cikk hogy ide is beszúrjam ha már az nwoban témát kerítettem belõle. 2009 -ben csak félezer építész állt. az érv mögé, azóta biztos többen vannak. Büdös konteósok !!

NYUZGA
Ha n lennék az AVH, akkor te már nem dalolnál, csak ott benn, de ott feladnád az anyádat is. 😊

polluxware
<#miaz>

nem furi ,hogy az aktuálisabb témák háttérbe szorulnak?

<#miaz>

digitális ÁVH jóóómunkásemberei serénykednek😉

Nem kell szurkálódni.
Miért nem írod le mirõl van szó, tényleg kíváncsi vagyok.