Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
<#eljen>

Amúgy szerintem a HG se végzi a dolgát mostanában rendesen, lehet valaki mást kéne választani.

anno 1987

Nézd.
A híreknek van fontossági sorrendje. Talán annak kellene a legfontosabbnak lennie, amin az országunk, a jövõnk múlik.
Négy éve nemcsak az SG, de a Kossuth tér is tele volt azzal, hog "szemét gyurcsány, tolvaj MSZP, ezek elcsesznek mindent".
Ezzel tulképp a külföldet harsogták túl, ahol az elemzõk, hitelminõsítõk, gazdasági szaklapokGyurcsánynál már láttak némi fejlõdést, Bajnainál pedig egyenes növekedést jósoltak. De ez kis hazõánkba nem ért el - mivel minden este a felbérelt fradiszurkolókat kellett néznünk mindencsatornán, minden újságban és még a netes hírtportálokon is az volt a sláger, ahogy ezek a "hazafiak" és "polgárok" "aggódnak a jövõjükért" és "nemtetszésüket fejezik ki".

Meg is lett a hatása, kétharmaddal nyert az akkor okoskodó, leghangosabban elégedetlkenkedõ és - mint azóta megtudtuk - a tüntetéseket, "forradalmat" szervezõ párt.
Elsõ rendelkezésük: minenki fõzhet pálinkát.
Második: Média, pofa be, azt ugasd, amit szabad.
Harmadik: Írjunk magunknak egy alkotmányt...

A külföld most is figyel. Nem hiába kaptuk a leminõsítést, abból nem lesz gazdaság, ha azt mondják, hogy legyen. A kormány leghosszabb távú tervei a saját hatalomban maradásukra irányulnak. Már addig, amíg ezt a "gyorsnaszádot" országnak lehet nevezni. Mert arra mérget vehetsz, õk lesznek az elsõ patkányok, akik elmenekülnek a süllyedõ hajóról.

A külföldi elemzõk nem jósolnak túl sokat hazánknak. Hosszú távú gazedasági elképzelés nincs. Szedjünk be adót, különadót, visszamenõleges adót, és a bankok fizessék az emberek hiteleinek kamatait. Mert a bankok úgyis hülyék.
Ezért kerültünk bóvli kategóriába, ezért kellett visszahozni a tavaly "elegánsan kipenderített" IMF-et, és ezért kell még a kutyák után is adót fizetni - kellett valami ötlet, tavaly a nyugdíjak, idén a kutyák, jövõre nyilván a lábujjak, vagy a hajszálak után fogunk perkálni a közösbe. DE EZ NEM MEGSZORÍTÁS, hanem értünk van, a Jövõért, Magyarországért. Igen, a Te pénztárcád tartja lélegeztetõgépen ezt a 93 ezer négyzetkilométerecskét, amelybõl 62000 km2 rákos sejt.

És mit csinál most az elõzõ idõszakban olyan lelkes média?
- Naponta egy-két hír az állatkertbõl.
- Egy nehéz sorsú család adományokat kapott.
- egy postás megmentett egy macskát.
- Nyilas Misi pakkot kapott.

Igen. Mûhírek. Mert ami történik, arról nem szabad beszélni, mert az egyszerû ember még a végén elkezd gondolkodni.

Mit vártál?

desigo
Nagyobb, mint a tûzszerész: ettõl a bombától retteg a német város

"Az 1,8 tonnás bomba a Rajna szokatlanul alacsony vízállása következtében bukkant elõ a folyómederben. "

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem bánom, importáljunk germánokat...

Tikal
az nem jó...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fõzzél pálinkát!

<#eljen>

Bronx South
Szerintem meg mindegy, egy mennyiség után kedvezõtlenül hatnak az országra.

banok
Szlovákia elõtt -a

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Keletiek?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Danny1987
azért nem mindegy milyen bevándorló jön.

Live for nothing or die for something.

Bronx South
<#eljen>

Danny1987
Bronx South
<#worship> <#eljen>

Elég szûk a határ mostanában a konteo és a realitás között, lévén egyre másra válik valóra, amit eddig konteonak hívtunk...
Narxis
Hungary Outlaws Being Homeless

Ezaz Viki, vidd a jó hírünket. Olvastam pár kommentet is mivel több külföldi fórumon átvették ezt a cikket és a döbbenetüknek adtak hangot az emberek. Van aki azt javasolta, hogy ha lecsuknak valakit azért mert hajléktalan akkor egyen nagyon sokat, igyon sokat és használja ki teljesen a börtön adta lehetõségeket. Ha belegondolunk, kb. 10 ezer hajléktalan van csak Budapesten, komoly kiadás lesz nekik ha akár felét is lecsukják.

immovable
Államtitkárok számlás cuccát törölték már.ITT. 😊
Tikal
Na végre... Mar egy hete be sem neztem a hülyeség miatt..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis

[NST]Cifu
Akkor innentõl a konteos, NWO-s cuccok az NWO-s topicban lesznek. Aki megszegi, azt kivágjuk.

Kezd a púpom tele lenni az NWO-s topiccal és a Hír topiccal is.

Ha nem tudtok némi toleranciát magatokra erõltetni bezárom mindkettõt, és (szó szerint) téma lezárva!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bronx South
Van egy bölcsességrõl íródott jó kis mondás, remélem azzal azért tisztában vagy, ha mással már nem... Azt meg nem tudom összerakni, hogy valaki miért ûz gúnyt a saját tudatlanságából, extra még egy fórumon osztja is a nagy észt. <#taps> Fogadd õszinte tiszteletem. <#eljen>

Megfosztottak állampolgárságától egy 99 éves szlovákiai magyar nõt is

Tamás Aladárné 1912-ben született Rimaszombaton, jövõre tehát századik születésnapján ünnepli. Idén áprilisban, korára való tekintettel, gyorsított eljárásban kapta meg ismét a magyar állampolgárságot. A nyugdíjas tanítónõ ezt levélben jelentette be az illetékes szlovák hatóságnak, mert tudott róla, hogy abban az esetben, ha eltitkolja, a Fico-kormány idején hozott szlovák állampolgársági törvény értelmében háromezer eurós büntetést kaphat.

A szlovák alkotmányra hivatkozva Tamás Aladárné ugyanakkor nyilatkozott arról is, hogy nem akarja elveszteni szlovák állampolgárságát sem.

Ennek ellenére megkapta meg az értesítést, hogy hétfõn le kell adnia szlovák állampolgárságát igazoló okmányait.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Bronx South
<#falbav>

immovable
<#nevetes1>

Viccet félretéve, tényleg szárazság van, figyelembe véve a tavalyi rekord csapadékos évet.
Akkor én ezt most nem értem! Én úgy tudom, hogy nekünk annyi vizünk van, hogy Izrael is csak amiatt akar felvásárolni minket?! Most akkor az hogy lehet, hogy "Kiszáradt Magyarország"? Vagy ez csak egy megtévesztés, esetleg egy gerjesztett aszály, amit a gonosz ciók egy titkos laboratóriumból irányítanak?
immovable
immovable
Az igaz. Ott készült az alkotmány is. 😊
Teljesen félreértettél. Nem azt írom, hogy majd Kína jól megsegít. Nem. Azt írom, hogy majd magunk jól megsegítjük magunkat. Kínával kapcsolatban meg annyira céloztam, hogy nem osztom azt az álláspontot, miszerint azért kell egy egyesült Európa, mert így majd képesek leszünk felvenni a versenyt a ("nyilvánvalóan" félelmetes és rémisztõ) nagyhatalmakkal, mint Kína meg Oroszország.

IPad-esben, nem, mostanában az a trendi a fiúknál. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Oh, hogyne. És ugye Kínától is rettegnünk kell, ezért kell az EU, mert az majd megvéd Kínától. (Remélem a kínaiak is tudják, hogy milyen rettenetesek.)

A világmegváltó gondolatok közt azt kellene észrevenni, hogy ha szerinted az EU gazdasági függést jelent az ország számára, akkor miért változik bármi is, ha csak a függõ helyzet másik szereplõjét cseréled le?Azt hiszed, hogy Kína pusztán csak Orbán Viktor szemszínétõl megrészegülten beszáll az államadósság finanszírozásába? Kína kapcsán már nemegyszer hangzott el a Budapest Airport megvétele. Bizony, nem ez lenne az utolsó ilyen célpont. Csak valamiért érdekes módon egy exkommunista ország antikommunista szemléletet valló állampolgárai számára egy földrajzilag és kulturális is idegen, neokommunista állam gazdasági befolyásszerzése teljesen oké, szemben azzal a földrajzi-gazdasági-kulturális közösséghez való tartozással, melynek 1000 éve a tagjai vagyunk.

Semmi gond. <#wave>

Egyébként meg: "Lehet keresni a kifogásokat, hogy miért nincs úgy ahogy mondom, de nem fogsz találni jó kifogást. Csoda lenne, ha találnál! Ha mégis van ilyened, írd meg, szeretnék valami újat tanulni!"

A te kifogásod: ez bullshit!

Oh, hogyne. És ugye Kínától is rettegnünk kell, ezért kell az EU, mert az majd megvéd Kínától. (Remélem a kínaiak is tudják, hogy milyen rettenetesek.)

Ha nem haragszol, nem hat meg az álláspontod.

Ez a hsz most OFF lesz, aki nem szereti az OFFokat az UGORJA ÁT!!!!

Egyébként ez a reakciód is a probléma következménye. Elvárod, hogy én neked a szádba rágjak egy kész megoldást. Letegyem eléd az elkövetkezõ 50 év részletes tervét, lépésrõl lépésre. Azt akarod hogy megszervezzek mindent, hogy adjak neked biztosítékokat, és hogy megmutassam hogy ez így olcsó, kényelmes és gyors lesz.

Az életben semmi se
-gyors
-biztonságos
-kényelmes
-gyors.

A probléma ott kezdõdik, hogy az ember olyan megoldásokat választ, melyek látszólag biztonságosak, gyorsak, kényelmesek és olcsók.

Ilyen nincs! A piacon a ***** kereskedõ nyilvánvalóan azt fogja mondani, hogy az õ portékáját vedd meg, mert ez olcsó, kényelmes, gyors megoldást ad és természetesen legalább tízféle garanciát is ad mellé: tanúsítványokat és biztosításokat. Ezt fogja mondani, mert ezt mondta évezredekkel ezelõtt is, és ezt mondja ma is. Semmi se változott. Mi meg folyamatosan rossz lóra teszünk, és nem értjük meg hogy a nagy tanulság az, hogy mi ezt jobban tudjuk. A mi portékánk értékesebb. Igaz hogy csak verejtékes munkával lehet elérni szépen lassan, és még ráadásul garancia sincs arra, hogy sikerülni fog. De ez teljesen mindegy, mert egyértelmû, hogy nincs más választásunk. Ennek az útnak nincs alternatívája.

De persze az ember szeretne hinni a kereskedõnek. Szeretné azt hinni, hogy valóban jobban jár, ha másra bízza a munkát, és végül az egész életét is. Mert az úgy... de hisz írtam már: mert az úgy olcsóbb, kényelmesebb, biztonságosabb és gyorsabb. De ilyen nincs. Ez egy hazugság.

Ezért ez a "nagy mindent megoldó" tervem: én meg te együtt ennél többre vagyunk képesek. Ezért is költözök haza Magyarországra, mert ezt tudom.

<#eljen>

Ha te nem tudod hogyan kellene Magyarország dolgait intézni, akkor helyetted senki se fogja tudni. És Magyarország dolgai nem lesznek elintézve. Kész.

Ne haragudj, de ez azt hiszem, ennél nagyobb bullshit még nem hangzott el ebben a topikban a fennállása óta.

Bronx South
Én nem értem, de a másik a hülye ? <#hehe>

Egyik sem. Ha te nem tudod hogyan kellene Magyarország dolgait intézni, akkor helyetted senki se fogja tudni. És Magyarország dolgai nem lesznek elintézve. Kész. Lehet keresni a kifogásokat, hogy miért nincs úgy ahogy mondom, de nem fogsz találni jó kifogást. Csoda lenne, ha találnál! Ha mégis van ilyened, írd meg, szeretnék valami újat tanulni!

Folyamatosan a megoldásról írok. Látod is, csak nem hiszed el, hogy jól látod.

Leírom, hogy nem kell bedõlni annak a szövegnek, hogy "kell az EU mert jaj a sok hülye magyar". Azt is leírom, hogy nem kell bedõlni annak a szövegnek, hogy "kell az EU, mert jaj a többi nagyhatalom".

Látod te, hogy az marad, hogy hiába fenyegetnek "külsõ tényezõk", hiába festenek ördögöt a falra, én meg te nem vagyunk "hülye magyarok", hanem igenis tudjuk jól, hogy mi a megoldás.

Ezt sem érted? Én tudom, meg te tudod hogy mi a megoldás. Nem a kormány. Nem a MOL vezérigazgatója. Nem az X külföldi bank aki a tulajdonosa az akárminek.

Tudjuk hogy ez a megoldás, csak ez a verzió még a kínaiaknál és az Orbánnál is rémisztõbb, ezért maradunk a kínaiakra meg az Orbán félékre mutogatásnál. Ezért nem megy át, hogy mirõl beszélek, mert rémisztõ az, amit mondok: te meg én képesek vagyunk önmagunk ellátására. Nem kell ide óvónéni. Képesek vagyunk, de nem tesszük.

Fürge róka lábak, surranó kis árnyak, hipp-hopp, jön Vuk!Inkább berakok valami fontos hírt is -->
immovable
iPhone-s dobozba ment a lóvé. rogán gyerek modern.
Na, még egyszer megkérdezem, aztán hagylak:
Mégis, mire gondolsz konkrétan? Forradalomra? Netán ültessünk civil embereket a parlamentbe? Vagy szimplán egy jobbikos diktatúrának örülnél?
Kár hogy ennyi jön le. Pont azt írtam, hogy nem igaz, hogy a magyar egy tehetetlen buta nép, amelyik még a saját fenekét is képtelen kitörölni. Pont ezt írom, hogy ez nem így van. NYUZGA jól írta: "Az emberek nagy része, már nem eszi fals politikai pártok közti ellentétet." Igen, ezzel foglalkozunk: fals politikai pártok által gerjesztett fals problémákra adott fals válaszokkal.

Te meg én együtt jobbat is tudunk, a sok fals dolog kihagyásával. Csak még nem szántuk rá magunkat, mert... mert még nem eléggé rossz a helyzetünk. Szidjuk a rendszert, de igazából jól elvagyunk.