Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA
Köszi az ingyen reklámot, 😊

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

NYUZGA
Sebaj. Látom, hogy értetsz és ez mindent megmagyaráz.

... van abban valami bájos, amikor az NWO topik átköltözik ide veszekedni ...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Spoiler:
Pont ugyanolyan könnyen negatívan megbélyegeztelek, mint te teszed ezt az összes párttal.

Inkább távolodsz.

2001. .vi LVIII. törvény, 4. § (3), (4) bekezdés.

Tudom, ez nem annyira izgalmas, a zíemefezés.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

NYUZGA
Ha nem oévastad...
"Ez attól függ, hogy te mit nevezel NWO-nak. Én egy direkt demokráciában hiszek, Ha ez az NWO, akkor igen."

NYUZGA
Kihagyom.

Az elõbbi két hsz-emben hazudtam neked! Azon gondolkodj el, hogy miért!

NYUZGA
Lásd lejjebb és kér bocsánatot. 😊

Bronx South
Errõl most egy bibliai rész jutott eszembe, erõsen negatív értelemben ezzel a "szent" szöveggel kapcsolatban... inkább hagyjuk.

NYUZGA
Nem.

Legutoljára Magyarország kapcsán parkolópályára tett pénzekrõl az IMF hitelek kapcsán hallottam. Na, közeledek? :-)

NYUZGA
Ez attól függ, hogy te mit nevezel NWO-nak. Én egy direkt demokráciában hiszek, Ha ez az NWO, akkor igen.

... csak megjátszod itt nekünk, hogy küzdesz az nwo ellen, pedig valójában õket segíted! Te is olyan semmirekellõ vagy, mint õk!

"Az a trükk, hogy minden párt az uj világrend ügyét viszi elõre."

Te is az NWO ügyét viszed elõre!!!

NYUZGA
Az a trükk, hogy minden párt az uj világrend ügyét viszi elõre. De ez így elsõ hallásra bonyolult...

Bocs, nekem õk hiteltelenek.
NYUZGA
Van még. 😊

NYUZGA
Nem kamuzok. Itt egy régebbi.

Orbán: Új világrend, új külpolitika

Ja tényleg.
NYUZGA
Mindig van poén. Jön egy uj világ amirõl te és még sokan nem is tudnak mert csak a híreket olvassák. Figyeld az "uj világrend" szavakat. Ha odafigyeltél volna, akkor orbán két nappal ezelõtti beszédben is hallhattad.

És miért ne lövöd le a poént? Nincs is poén? Ugye nem?
NYUZGA
Nagyon sok mindent belehet söpörni a szõnyeg alá, de egy idõ múlva kínos lesz, hogy a vendégek hanyatt esnek a sok szartól felpúposodott részeken. 😊

NYUZGA
Tudod a sok gyakorlás meghozza gyümölcsét. 😊

De laza vagy. -.-
NYUZGA
Lásd: nemlétezõ országleltár. 😊

<#wow3>
NYUZGA
Én tudom a választ, de egyelõre még nem lövöm le a poént. 😊

Én értem a mellébeszélés részét, de attól még kíváncsi lennék, hogy konkrétan mit ért a "jegybankban heverõ tartalékok" alatt az, akinek ez eredetileg a szájából elhangzott.

Csak azért kérdezem mert volt már az USA-ban abból gazdasági válság, hogy parkolópályára tették a pénzt.

Tehát hiába mellébeszélés az egész szöveg, attól még a "duma" egyes pontjai tartalmazhatnak új és érdekes információt.

NYUZGA
Már megvan a megoldás. Jövõre elõ is lesz vezetve.

DaemoonHunter
ha most kéne választani nem hiszem hogy lenne olyan aki tudná a megoldást, vagy legalább is nem jelölhetõ, mint ahogy ez legutóbb is így volt.(talán valamelyik nagytudású fórumozó indulhatna /csakvicc/) <#eplus2>

NYUZGA
"A megoldást már leírták, a megoldót mpedig úgy hívják, hogy Bokros Lajos"

Lófaszt. Más lesz itt a megoldás, de az már konteo. 😊

NYUZGA
"Kár, hogy csak egy négyes párunk van."

Akár azzal is lehet nyerni, de orbánunk még blöffölni sem tud. 😊

Röviden annyi, hogy orbán pókerre teszi az országot.
Kár, hogy csak egy négyes párunk van.

Az elmúlt év politikai ámokfutását, és annak következményeit "nemzetközi spekulációs terv"-ként közzétenni: nagyon bátor ember ám a mi miniszterelnökünk.

A megoldást már leírták, a megoldót mpedig úgy hívják, hogy Bokros Lajos. Csak ehhez el kellene ismerni, hogy a mi szánk egy segg, az egykulcsos adónk maga a csõd, a gazdasági hozzáértésünk pedig egy 180 kilós sertésével azonos.

Ha még most sem esett le, hogy tíz Gyurcsánynál is nagyobb szarban van az ország, akkor sehasem fog.

A hülyeség hatalommal párosult.

Az MNB óriási pénzeket kezel, amelyeket mozgósítani lehet a gazdasági növekedés érdekében, vagyis a jegybankban "heverõ" nagy tartalékoknak a növekedésbe való bevonásáról kell megegyezni...

Mi számít jegybankban "heverõ" tartalékoknak? Tudja valaki?

Ez lenne az elsõ lépés a kétszintes Európa felé? Ennek terve már ismert: Idemásolom (nyugi, utoljára) a szóban forgó írásról készült összefoglalómat:

Tehát a kétszintes Európa. Az egyik szint azokból áll, akik elfogadják a szorosabb politikai és gazdasági uniót, akik támogatják a közös valutát, akik hajlandóak részben alárendelni nemzeti és kulturális identitásukat egy európai identitásnak. A másik szint pedig azokból, akik erre nem hajlandóak részben vagy egészben.

A nagyobb, lazább szövetség neve az European Area of Freedom, Security and Prosperity (EFSP), azaz az Európai Szabadság, Biztonság és Jólét Zónája lenne. Ez mindkét szint tagországait magába foglalná, azaz a jelenlegi EU és EFTA tagokat, valamint tagjelölteket is, és Törökországot is. A jövõben Oroszországot is.

Az EFSP egy szabadkereskedelmi zóna lenne, közös kül- és biztonságpolitikával. Mûködése a jelenlegi EU-hoz hasonlítható. A kooperáció nem terjedne ki azon területekre, ahol jelenleg az EU ellenzõinek ellenállása a legerõsebb, mint oktatás, szociális háló, adózás, igazságszolgáltatás és belügyek.

(Megjegyzés: A pénzügyekrõl nagyon hallgat a cikk. Ahogy azt írtam már valahol a hollandok se az oktatást vagy a belügyeket sajnálják, hanem hogy az euró bevezetésével duplájára emelkedtek az árak és a fizetések alig nõttek. Hát ez a bajuk a hollandoknak, nem a holland identitásukhoz ragaszkodnak, hanem a pénzükhöz.)

Az EFSP minden döntést egyhangúan hozna a nemzeti parlamentek bevonásával.

A szûkebb kör neve European Political and Economic Union (EPEU), azaz Európai Politikai és Gazdasági Unió lenne. Az EPEU demokratikus modellt követné (többség dönt), belsõ határok nélküli lenne (~Schengen), egységes gazdaságként üzemelne egységes valutával, teljes politikai és gazdasági unió mellett. (Azaz az EPEU = USA.)

Ezzel a megoldással minden igény kielégíthetõ: több tagállam csatlakoztatható az EFSP-hez (~EU bõvítés), az euroszkeptikusok is megnyugodhatnak, és azon országok akik szorosabb szövetséget akarnak, azok megkaphatják amire vágytak. (Mely országok ezek?)

arty
kommunikácio 10/10

ujra, meg ujra kidumálnak, elbagatelizálnak BÁRMIT 😄

Forza.

Danny1987
Orbán: újabb spekulációs támadás várható Magyarország ellen

"Az MNB óriási pénzeket kezel, amelyeket mozgósítani lehet a gazdasági növekedés érdekében, vagyis a jegybankban "heverõ" nagy tartalékoknak a növekedésbe való bevonásáról kell megegyeznie a nemzetgazdasági tárca vezetõjének Simor Andrással, a nemzeti bank elnökével
"

Akkor ez most mi?
a devizatartalékokat vagy a rövidtávú bankbetéteket nyúlják le a manyup után?

Live for nothing or die for something.

Danny1987

A mi nacionalistánk jó nacionalista.

Ja, hogy a Vezér ennyire félvállról veszi?
Nem kellene már seggberugdosni egy kicsit?

Danny1987
Obama: „Nincs Izraelnél fontosabb szövetséges”

Persze ez is konteo. Az usanak mi a faszért fontos egy 7 milliós kis nemzet a közel keleten??
Még olaja sincs.

Danny1987

Danny1987

Narxis
haha, ez jó 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.