Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már rohadtul elegem van belõle hogy hétköznap berohadok a melóhelyen a 35+ fokban, hétvégén meg nem tudok strandolni az õszi idõjárásban. Úgy látszik ezen a hétem sem lesz ez másképp 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
Viszont az autós társadalmunk háromnegyede a mobilját markolássza vezetés közben
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
...Terminator Salvation
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez senkinek sem lehet sok, akinek autója és mobilja van... akinek pedig fontos, hogy kikönyökölve lássák , hogy õ mennyire fontos ember, azon csak röhögni tudok.
(Akkor szólni kéne zsernyákéknak is, mert tízbõl ötször (50%) ha elmegy mellettem egy rendõrautó, abban a sorfõr mobilozik ...)
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az apja volt az aki kettõ és négy keréken is világbajnok volt, a fia is reményteli tehetség lehetett, erre ekkora pech ... 😞
Borzasztó.
😞
A medve nem játék.
újabb sportoló, aki nagy jövõ elõtt állt... Gondolom nem én voltam az egyetlen aki látta a futamot... RIP 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A készletek itthon napok alatt kiapadtak, csakúgy, mint Londonban, ahol a szerdai bemutató után a vásárlók az utolsó darabot is elvitték.
Kell!!!!4
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ez olyan, mint nálunk a körözött csalók. azoknak is láthatod a képét újságokban, hogy tudd, ki csönget be hozzád
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sztem a kép elég szarul sikerült, bevállalható simán 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
lõném szét a térdét az ilyen pondróknak...
Most vagy megint egy jól képzett médiaszakos a cikkíró, vagy a srác nem öregszik. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
RIP 😞(((
Már olyan rég volt értelmes hír. 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
https://www.facebook.com/ferfiklubb/