61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#57740 jézusom honnan jöttél te? :)
fügyesz agit.szoc.prom osztályról?
-
#57739 Épp ezért támogatnám a Magyar királyság visszaállítását, ahogy 100 évvel ezelött volt.
A demokrácia a jövőben nem járható út. Akik ma választásokat nyernek, azok az üzleti életből kikerült emberek, nagyvállalatok igazgatói.
És aligha hinném, hogy ők a kis emberek érdekeit szolgálnák. Inkább azoknak a nagykutyáknak segítenek, akik őt támogatták a választási kampányban.
Gondoljunk itt Bushra is. Olajdinasztia család. Olyanok mint a sorozatban a "Juingok"
Háborúzni mentek a terrorizmussal szemben, aztán valahogy mégiscsak irakban kötöttek ki, és elöbb halt meg Szaddám, mint Oszama. Szaddámnak azért kellett meghalnia, mert ő nem adta amerikának az olajat.
A CNN- olyan híreket gyárt amilyet akar.
Lefizetnek 100 embert Venezuelába, hogy lázítsák az embereket a városban.
Majd ha összegyűlik jó pár ezer ember, akkor bekapcsolják a kamerákat.
Ettől azt hiszik az emberek a hírekből, hogy az egész országban lincs hangulat van:)
Alig hinném, hogy tudnák az emberek mi hogyan is zajlik:) -
Garfield #57738 Akkor szép lassan felvehetjük a szopóálarcot... -
Ronny #57737 A 35 éves elkúrás kamatkiadásai töredékét teszik ki a költségvetésnek(7-8%). -
#57736 "Az egész "végighazudtuk az elmúlt négy évet"-marhaság lement volna egy hónap alatt"
Ennek ellenére még tovább is kormányoztak, eszükbe sem jutott lemondani.
Japánban a gyorsvonat 6 perces késéséért lemondott a japán közlekedési miniszter.
Ez itt nálunk eszükbe sem jutott a kedves országot tönkretevő politikusainknak. Neked ez a demokrácia? Hihetetlen milyen romlás van a fejedben. -
Ronny #57735 Erre egy szemléletes példával tudok szolgálni: a kormány az iparűzési adó emelésével próbálja kistafírungozni a BKV-t, miközben körömszakadtáig védi az Európában egyedülálló ingyenes tömegközlekedés gyakorlatát. -
ManoNegra #57734 De az a kormány. Nem az emberek... -
Ronny #57733 A értéket létrehozó aktív réteg súlya folyamatosan csökken az állam által újraelosztott jövedelem szerkezetében, közben az inaktívakra fordított összeg minden évben szigorúan monoton növekszik.
Ezt érezted Te az utóbbi 1-2 évtizedben és nem csodálom, hogy eleged van belőle. -
#57732 *minden évben -
#57731 Igen, ezt minden kommunikálja az aktuális kormány, miközben tanácsadó szerződésekre, mutyizásra, BKV, MÁV kisegítésére minden évben milliárdok mennek el. Gyakorlatilag átláthatatlan, hogy itt mi folyik. Valószínűleg a fennálló politikai elit minél tovább szeretné húzni és csak ezért nem jelentettük még be, hogy üres a kassza, mert egy idő után már a kamatokat se fogjuk tudni fizetni. -
#57730 Ez inkább az, hogy a bevétel jelentős részét szociális kiadásokra vagy az államadósság kamataira fordítsák-e. Lényegében erről megy a vita évek óta.
Azt meg teljesen mindegy, hogy mivel magyarázod. Adóemelésnél az emberek lázongani fognak és/vagy adót csalni. -
#57729 Kár velem éppen történelemről vitatkozni. Ketté haraplak benne:) A focidrukkereket én is elítélem, semmirekellő csőcselékbanda, aki saját testvérét is bántja (Pl Újpesti szurkolókat).
Nagyon is jó, hogy nincs fradi. Idióták gyülekezete.
Viszont a tények amiket itt korábban leírtam, nehezen lehet szembeszállni, és nem biztos, hogy sikerül is. A tények makacs dolgok. -
ManoNegra #57728 Én kb mióta élek, ezzel "barátkozom" és már kurvára elegem van belőle. -
#57727 +K -
Ronny #57726 A magyar emberek kezdhetnek megbarátkozni egy eddig ismeretlen kifejezéssel: K-I-A-D-Á-S-CS-Ö-K-E-N-T-É-S -
Vlala #57725 A 2006-os őszi események?
Ez egy erős öngól volt!
"Követeljük, hogy rakják vissza a Fradit vissza az NB1-be, különben mgerőszakoljuk Mazsolát és Tádét?"
Bér-rendbontókból és erősen alkoholos befolyásoltság alatt álló focidrukkerek felbőszítéséből állt, jelenlegi kormányunk hathatós közreműködésével. Olvass Wikileaks-et.
Az egész "végighazudtuk az elmúlt négy évet"-marhaság lement volna egy hónap alatt, de "valaki" (akit nem szabad néven nevezni - médiatörvémny) szándékosan olajat öntött a tűzre. -
Ronny #57724 Ez a van sapka nincs sapka tipikus esete. :)
Inkább a hiányos fogalomtáré.
Az adófizető aktív réteg finanszírozza az állami költekezésből élő csoportokat, így könnyen belátható, hogy rájuk egy fillér hitelt nem költenek, miközben az általuk megtermelt érték 2/3 minden hónapban elvonja az állam. -
Vlala #57723 Messze vagyok még attól... és ellentétben az előző nyolc évvel, egyre messzebb.
Fura, addig minden évben közelebb kerültem egy évvel a nyugdíjkorhatárhoz. Azóta csak távolodom. -
#57722 A baloldalnak már vége van:) Sose fognak már választást nyerni, jó lenne ebbe beletörődni.
Hogy mennyire dolgozott az MSZP a magyarok ellen, ez a 2006-os őszi eseményeken meglátszott. Ja bocs, nem vagyok náci, csak magyar ember.
Ha én itthon kiakasztom a házra márc. 15-én a trikolórt, egy páran lenáciznak.
Érdekességként...minden amerikai filmben legalább 1x mutatják az amerikai zászlót. Rájuk senki sem mondja, hogy náci. Nekik van nemzeti öntudatuk, és hazaszeretetük.
Ajánlanék a fiatalok számára egy hasznos tanácsot. Ne az országodat utáld, hanem a vezetőit! -
Vlala #57721 1. Nem, tényleg ez történt. Négy év alatt egyetlen konstruktív javaslat sem hangzott el Orbánék szájából, megfejelve az "azóta is nagyon bevált" háromigenes népszavazással és az EP-beli lejáratással.
2. Önkormányzatok, kisebbségi kormányzás, népszavazás, tüntetések... öreg, Te melyik meccset nézted az előző ciklusban? A Hír TV-n nem ezt mutatták.
- Az MSZP osztogat, a Fidesz fosztogat.
Gyakorlatilag az előző ciklusban is gazdasági világvbálság volt, csak itthon az "aktív szavazók" kétharmada úgy tudta, hogy nincs, csak Gyurcsány miatt van.
- Az erőforrás-válsággal várj még egy kicsit, addig még van néhány évtized...
- demográfiai válság. Azbazmeg. Mondjál még szépeket. Meg ártó szellemek, meg gonosz ufók, meg az apokalipszis négy lovasa, meg minden lóf@sz, b@zmeg, csak a kormány nem hibás semmiben. Szegények csak Magyarországért dolgoznak, azért írják egy l-lel az álamfőt is, hogy csökkentsék a nyomdaköltségeket. -
#57720 Te nem közűlük való vagy, hanem ugyanolyan vallású. :)
Van különbség:) -
Vlala #57719 Szimpla. Orbán kitalálta, hogy az álamadóságot mindekép csökenteni kel.
Ezt persze úgy értette, ahogy a 2006-os tüntetéseket is: megcsináltatjuk a néppel, és learatjuk a babért. -
#57718 Ez a van sapka nincs sapka tipikus esete. :) Ha osztogatnak akkor mi lesz az államadóssággal, ha meg adót emelnek, új adókat jelentenek be akkor meg a középréteg lesüllyed, a szegényebb még szegényebb lesz. -
Lantee #57717 Áruljátok már el, hogy az államadósság szintjének az emelése/csökkentése hogyan befolyásolja az átlagember életét? Mert az "Államadósság elleni harc" erőteljesen rontja, ezt már tudjuk!
Semmi baj sincsen a hitellel, ha azt az ország gazdaságának fellendítésére használják.
"Gyakorlatilag ma a fidesznek még azzal is szembe kell néznie hogy:
-gazdasági világválság van
-hamarosan jön az erőforrás válság
-a demográfia válság és érezteti hatását"
És ezek közül 2008-2010-között természetesen egyik sem volt jellemző, mi?! -
Vlala #57716 Ez meg már tényleg a legalja.
Ha ezután nem masírozik végig a Magyar Gárda Orbánék tökén, akkor tényleg oda a Nagymagyar becsület.
Kitalálom. Egy ezzel megbízott ember titkárnőjének az unokahúga csinálta véletlenül, de már kirúgták. Az óvodából, ahol dolgozik, mert sikerült rábizonyítani, hogy ő írta egy l-lel az álamfőt is. -
Lantee #57715 Igen, képzeld, én vagyok az egyik a 60 emberből! Most már örülsz? -
#57714 1,Ez az mszp-s verzió
2.Ha ők kormányoztak hogyhogy azt mondják hogy a fidesz ellehetetlenítette a kormányzást?
Alapvetően teljesen más volt a helyzet akkor.
Az mszp erőteljes osztogatásba kezdett 100 napos program minden évben nyugdíjemelés stb.. Mindezt hitelből.
Gyakorlatilag ma a fidesznek még azzal is szembe kell néznie hogy:
-gazdasági világválság van
-hamarosan jön az erőforrás válság
-a demográfia válság és érezteti hatását
ha az mszp koser lett volna akkor nem növeli az államadóságot. De ők mindent a szoc kiadásokra forditottak meg is lett az eredménye.
A nagyobb baj hogy a fidesz is csak szavak szintjén beszél ezekről a dolgokról a tettek meg elmaradnak ráadásul adót is emelnek ami majd egy erőteljes recesszióhoz vezet. -
Vlala #57713 Inkább a pofátlanság netovábbjának tökéletes példája.
Választási rendszer, Fidesz-módra
"a kormánypárt minden eszközzel igyekezett elkerülni, hogy a nyilvánosság előtt érdemi vita folyjon a változásokról" -
#57712 Húha, téged valamiért nagyon zavar, hogy ilyen dolgok nyílvánosságra kerülnek...Érdekes, és elgondolkodtató.:) -
Lantee #57711 Figyelj, nem tudom eddig hol osztottad az észt, de negyon örülnék neki, ha visszamennél oda. Hidd el, itt senki sem kíváncsi a rém okos beszólásaidra. -
Lantee #57710 Darla ÉL! -
#57709 Hát látod milyen buta vagy?:) Amerika az egyetlen olyan ország, ami annyi pénzt nyomtathat a FED- által, amennyit akar.
Komolyan mondom nézzétek már meg a 2 filmet, nem hiszem el, hogy nem akartok tudomást venni ezekről a dolgokról, ami a színfalak mögött zajlik. Bilderberg csoport? Na? Na? hallottál róluk? 60 ember irányítja a világot, függetlenül attól ki kormányoz!
Pont oda nem nézünk, ahol az igazság van! Ez annyira jellemző a magyarokra!
Nézzétek meg a filmeket, hogy ne legyetek ennyire elhomályosítva!!! -
#57708 [URL=http://hvg.hu/kultura/20111215_tarlos_csurka_uj_szinhaz]Csurka: "Soros emberei" fenyegették meg Tarlóst[/URL]
"Ezen felül a Magyar Fórumról is ejtenem kell néhány szót, mivel Tarlós István nyilatkozatában ez is szóba kerül. Tarlós elégedetlen a Magyar Fórumban közölt írásaimmal. De csak most, amikor Soros megfenyegette. Előzőleg, amikor az ő főpolgármesteri kampányát és őt magát támogattam, amikor a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatokat bekeretezve eljuttattam az azt kérő szegény önkormányzatoknak, amikor a Fidesz politikáját és kétharmados győzelmét azzal segítettem, hogy lelepleztem a Jobbik Morvai Krisztinás talmiságát, és a lap sok százezer ingyen példányával sikerült ezt a pártot három-négy százalékkal lejjebb csavarni és ezzel a kétharmadot elérni, akkor nem volt elégedetlen" - teszi hozzá Csurka." -
ManoNegra #57707 Megkaphatom az üveggömböd?? Lehet hogy nem lesz, de valamikor volt olyan működőképes! -
Lantee #57706 "A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill -
#57705 Ez az ember tökéletes példája annak, hogy adja el valaki magát. -
Ronny #57704 Hol írtam, hogy nem vagyunk kitéve? Egy 10 milliós, nyitott gazdasággal rendelkező posztkommunista ország vagyunk.
Mellesleg minden segítségre szoruló országban elkúrtak valamit a politikusok/választók. Izland - szabályozatlan pénzügyi szektor, Írország - ingatlanpiaci lufi, Portugália - a versenyképesség javítása helyett szociális célokra fordított források
-
Vlala #57703 Valamiben már túl is szárnyaltuk őket. Nálunk sokkal több a masszív alkesz. -
ManoNegra #57702 Izlandon magánbankok olyan játékot játszottak, aminek velejárója volt a csőd, és a bebukott bankok adósságát azzal a debrecennyi emberrel akarják kifizettetni. Korántsem korrekt eljárás... -
Vlala #57701 Gyros megint alkotott.
"Nem a kormány vette el, a pénztártagok döntöttek úgy".
Értsd: mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy az ország 12 pontján, napi nyolc órában, egy teljhes hónapig, amiből ugye 20 munkanap, személyesen kérvényezhesse, hogy az állam ne az idén nyúlja le az eddig megtrakarított nyugdíjpénztári összegét, hanem csak jövőre.
Abüdöskurtamindenit, de megváltozott ez a mese!