Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Ezek saját magukat is elárulják ami nem is lenne gond, mert hát becstelenek, de mi isszuk meg a levét. (a hívek nem, õk fényt esznek)
immovable
Sosem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ezek rosszabbak mint a maszop, szdsz kombó.
polluxware
hazaárulók?

sztem most végre illik ez a jelzõ

polluxware
nincs jelentõsége.. õk most megszedik magukat amíg lehet

aztán bebetonozott ügyészek, bírák meg az istennek se fogják elitélni õket

adósságot felhalmozni az egy dolog..

de a manyup kasszát teljes egészében lenyúlni, majd elherdálni..

ha olyat képesek voltak megcsinálni ,hogy a v.iszap katasztrófa miatt gyûjtött pénzt is egyben lenyúlták (vitya hívó szavára), akkor mi az amit nem mernek megtenni?

gátlástalan gazemberek..

Fegyverletétel - 2016-ig

Két következtetés:
- ezzel gyakorlatilag beismerik, hogy az államadósság jövõre nõni fog;
- 2015. január 1-tõl hatályos, szóval a következõ kormány kezét kötik meg, aka "más f*szával a csalánt"

Komolyan mondom, érlelõdik bennem, hogy 2014-ben rájuk szavazok, egyék meg õk azt a sz*rt, amit most összelapátolnak. Csak kíváncsi lennék, hogy kétharmad nélkül vajon mihez kezdenének a saját maguk által hozott szabályok közt?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem azt írtam, hogy a leminõsítés a többletkiadásért van. Viszont az a következménye. Ez azoknak, akik féltik a magyarországi befektetéseiket, csak rossz lehet. (Hibás lenne a logikám?) Ha viszont rossz, akkor miért csinálják? (Meg tudnám válaszolni a kérdést, mégsem teszem.)

A képlet és így a kérdés Magyarországtól teljesen függetlenül is ugyanaz. Egy ország "nem megfelelõen" költi el a rá bízott pénzeket. A pénzeket eddig biztosítók ezért megemelik azt a jutalékot, mely a pénz országra bízásáért a pénzt biztosítóknak jár.

Ennek mi az értelme? Mi a cél? Ezzel akkor most segítettek az adott országon? Elõsegítették saját ügyüket? Elõsegítették azt, hogy a befektetéseket jutalékostól vissza tudja fizetni az ország? És ha igen, akkor pontosan hogyan?

immovable
Az álláspont még kialakítás alatt a fidesz.hu-n.<#eplus2>
A leminõsítés nem a többletkiadásért van. Csupûn jelzés a berfektetõk felé, hogy ami pénz ide befolyik, azt nyugodtan fellõhetnék a legközelebbi fekete lyukba is.

És ez nem a külföld hibája, bõven kiérdemeltük "gazdasági növekedés - ahogyan a Kétharmad látja" témában bemutatott másfél évünkkel.

<#eplus2>
Narxis
<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

arty
<#eplus2><#eplus2>

Forza.

"Teljesen természetes, hogy a város megvédje a volt polgármestert az ellene indult aljas támadásoktól."

U.i.: Esztergomban érdekes módon valamiért nem menõ az elmúltnyócév duma. <#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

polluxware
nem kémrepülõ volt az..

csak egy dróón besugárzásmérõvel

ergó, hamarosan kezdõthet a légicsapás

Tikal
az indok már meg van miért is kellene támadni... olaj meg rohadt sok van iránban.. szoval egyszerû a helyzet..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Duplájára nõne az olajár

Csak összehoznak majd egy jó kis háborút.

Live for nothing or die for something.

arty
Totti! Errõl hogyan tehet a tétényi? 😄

Forza.

Tikal
Elszöktek a lazacok

LOL, azért kiváncsi lennék hogy ez mégis hogyan néz ki? Mármint egy ilyen lazac szökés... nézték a prison break-et aztán kitalálták hogy õk is megszöknek? Leütötték az õröket, majd alagutat furtak egy közeli patakhoz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987
Ugyanaz, ahogy a Mónika-show mûsorvezetõjét se venném komolyan egy közéleti vitamûsor házigazdájaként.
Friderikusz korábban jó talkshow-kat csinált, emlékeim szerint gyakorlatilag õ honosította meg a mûfajt nálunk, amit aztán Fábry vitt tovább. Illetve ott volt még a Szólás szabadsága. Õ az eddigi mûsorai alapján jóval komolyabb figura egy ilyen mûsorhoz, míg Vágó kvízmûsoros múltja révén jobban passzolt hozzá. Vágóval találtak egy nagyon a mûsorhoz passzoló arcot, míg Fridinél én nem nagyon érzem ezt a harmóniát, de majd kiderül.

Hegi90
én azért adok neki egy esélyt.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

banok
Szólás Szabadsága. Friderikusz Sándor egy riporter. Vágó István meg mindig is kvízmûsorokat csinált (az Álljunk meg egy szóra mûsoron kívûl). A tévedés minimális kokázatával mondom, hogy Friderikusz rossz döntést hoz ha a LÖIM-t elvállalja. Lást még a Megasztáros szereplését. Suszter maradjon a kaptafánál...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hegi90
"a HG se végzi a dolgát mostanában rendesen" - már vagy fél éve nem nyúltam hozzá a topikhoz <#idiota>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

immovable
Az MNB óriási pénzeket kezel, amelyeket mozgósítani lehet a gazdasági növekedés érdekében, vagyis a jegybankban "heverõ" nagy tartalékoknak a növekedésbe való bevonásáról kell megegyeznie a nemzetgazdasági tárca vezetõjének Simor Andrással, a nemzeti bank elnökével - hangsúlyozta Orbán abban az interjúban, ahol arról is beszélt, hogy Magyarországot újabb spekulációs támadás érheti.

Az igen. A következõ mi lesz? Bankbetét einstand? Szép világ jön, ha ez a tudatlan horda eltapsolja a jegybanki devizatartalékot is, akkor itt befellegzett.
Hegi90
Az lehet, de talán azért érezzük így, mert még sosem láttuk komolyabb mûsorban? Kb az az eset, mint amikor az akciósztár vígjátékban akar szerepelni. Egyébként az M1-en régebben volt valamilyen politikai mûsora, de egy részt se láttam belõle.

banok
Nem való ilyen mûsorba. Vágó elég magasra tette a mércét. A Fábry is röhejes volt a LÖIM-ban pedig én szeretem a Fábryt.

banok
Alekosz <#wilting>
Megjelöljük a B? Mindééég minden körülmények között?

Hegi90
Egy kérdés: mi baja van az embereknek Friderikusszal?
Komolyan kérdem, legutoljára még valamikor a 90-es években láttam tévében, a saját mûsorában. Az asszem jó volt, bár még akkor gyerek voltam.

Úgy érzem, évek kérdése, hogy fogja még VV-s celeb is vezetni ezt a mûsort...

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
Mindegy, inkább oda linkeltem.

Bronx South
Ez kérdés volt ? Hivatalos média, tehát ezt (#56795) már ki is ütötte.

<#eljen>

Danny1987
Danny1987

Danny1987

Danny1987

Nógrádi György echotv-s interjú jöhet, vagy nem?

Bandee1987
A témaindító ill. házigazda anno én voltam, csak elfoglaltság miatt Hegi vette át, aztán õ ezt lemondta, de vmilyen bug miatt a témaindító neve mögött õ áll.

Egyébként ami az utóbbi idõkben folyik itt az valami egész elképesztõ, néha felnézek ide, de hozzászólni a témákhoz már baromira nincs kedvem...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Alapvetõen megegyezik a véleményünk. Amit én mindehhez még hozzátettem, az az volt, hogy ha a "külföld" a nem tetszését azzal fejezi ki, hogy többletkiadásokba hajszol minket, akkor gyakorlatilag maga alatt vágja a fát.

Ezért a véleményemért meg is kaptam a magamét, mert hogy néz az ki, hogy valaki más szempontokat is megemlít amellett, hogy mindent a Fidesz szúrt el.

Pedig szerintem igen jó téma ez, és szorosan kapcsolódik az ide linkelt hírekhez. Tudja a "külföld", hogy mit csinál? Nyilvánvalóan tudja. De akkor miért csinálja?

jhetedikj
mert agyilag nem vagy rendben? 😄

azt nem tudtam, hogy lemondta

anno 1987

bertino
ehh, latom remenytelen az eset.

felul nincs egyetlen hazigazda sem.
meg volt valasztva, de lemondta.
jelenleg ennek a topicnak nem letezik hazigazdaja.

ott van fent: temaindito.

temaindito es hazigazda meg mindig nem ugyanaz.

szerinted miert lovagolok ennyit a teman ?
hogy vegre eszrevedd.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jhetedikj
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1152734906

Ha jól emlékszem tavaly választottuk meg.

anno 1987

bertino
megmutatnad ?

jhetedikj
ott fent van a neve 😄

anno 1987

bertino
hol latsz te itt hazigazdat ?