Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Gyermekvédelmi célra ajánlja fel azori-szigeteki utazásának költségét a tizenkét megyei közgyûlési elnök - közölte egyikük, Gelencsér Attila, a somogyi közgyûlés fideszes elnöke.

"A politikus hétfõi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: bár szakmailag indokoltnak tartják a november végi utazásokat az Azori-szigetekre,"

😊

Nem is az a baj, hogy megtörtént, hanem inkább hogy az égadta világon semmilyen következménye nem lesz, mint korábban, a Papp Dániel-féle manipuláció után. Sõt, nem kicsit irónikusan szólva, ha valakit látványosan elõléptetnek a közejövõben, akkor valószínûleg õ tette, lásd PD esetét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

banok
Ez egy döbbentes történet de hát ahol egy Papp Dániel lehet a góré a manipulált híradó után...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Azt próbálják meg és abban a pilllanatban hagyom itt az országot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Megtalálták az elsõ élhetõ bolygót

Igaz hogy a második, de azért nemsemmi.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
Danny1987

Danny1987

Eltûnhet a vállalati szektor jövõ évi adóbevétele

A bankszektor nyereségességével kapcsolatban a fõtitkár a Leitner und Leitner konferenciáján jelezte: a bankok átlagosan a profitjuk 73 százalékát 1386 milliárd forintot hagytak hazánkban - a pénzintézeti szektor az elmúlt évtizedben 10-13 százalékkal járult hozzá a magyarországi közvetlen tõkebefektetésekhez. Ennek a helyzetnek vetett véget a banki különadó.

Ennyit a népszerû "a bankok kiszivattyúzták a magyarok pénzét" városi legendáról.

Hát igen.

Magyarország, én így szeretlek

Ne b*sszuk már fel egymást idegileg, hogy ebben a csudálatos országban lassan már nyár elején el kell kezdeni a téli beszerzéseket, ráadásul olyanokat, melyek évrõl-évre ismétlõdnek, és egy közepesen betanított csimpánz is le tudná bonyolítani az eljárást mind az ajánlatkérõ, mind az ajánlatadó oldaláról.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pluskast
Ennek olyan diktatúra szaga van. Mondjuk azt sem értem, hogy egyáltalában a tisztelt amerikai honatyák, hogy a jó istenbe szavazták ezt meg? A nagy szabadságszeretõ USA....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

És minderre ugye a hadsereg jogosult. Azért ez nagy dolog.

Pluskast
Hm. Érdekes. Mondjuk én valami olyasmit hallottam, hogy vissza akarják hozni a hadkötelezettséget.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lista készül a hadra fogható férfiakról januártól

Olyan nyilvántartási rendszer kialakításáról döntött a parlament hétfõn, amelyben a nagykorú, magyarországi lakóhellyel rendelkezõ, magyar állampolgárságú férfiaknak a katonai szolgálat teljesítéséhez, a sorozáshoz és a behíváshoz szükséges adatait vezetik majd. A honvédelmi miniszter javaslatára elfogadott rendelet szerint a vészhelyzetben hadra fogható férfiak adatait a személyiadat- és lakcím-nyilvántartási központból hívják majd le.

...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Narxis
hit gyüli megkapta..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pedobear

pedobear

jhetedikj
A földkerekség legköltségesebb karambolja- videóval

"ahol nyolc Ferrari, egy Lamborghini, három Mercedes Benz és egy Toyota Prius ütközött egymásnak"

anno 1987

Tikal
gondolom a szcientologusok sem kapták meg, de azt meg ugye ki nem szarja le... a krisnásokat meg sajnálom, nem tudok kinek ártanak ott lenn a völgyben..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Orbán vezér a krisnásokat sem kíméli...

most tekintsunk el attol hogy ki szimpatizál veluk vagy sem, de ez akkor is kibaszás.. és kiváncsi lennék melyik az a másik 14 egyház aki megkapta ezt a státuszt, de õk nem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
Az betenné a kaput ennek az országnak...

Még szavaznod se kell,mert megint õk jönnek 4 évig.Ez csak megérzés

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Néggyel lejjebb.

Tikal
Waasup bitch

Danny1987

immovable
immovable
A falon lévõ szöveg nagyon üt. 😄D

immovable
kósza szem
polluxware

tükröm-tükröm...

polluxware
"Saját rendfenntartó csapatot irányíthat Kövér a Házban
Önálló házõrség vigyázhatja jövõre a rendet a parlamentben és garantálná a mindenkori házelnök biztonságát – a hvg.hu értesülése szerint ezt tartalmazza a Kövér László stábja által kidolgozott sarkalatos törvénytervezet. A csapat a parlamenti beléptetést felügyelõ és a házelnök védelmét ellátó rendõrökbõl verbuválódhat, tovább gyengítve az elsorvadásra ítélt Köztársasági Õrezredet. Kövér velük regulázhatná meg a botrányt keltõ képviselõket is. "

fisi-fosi

komcsizzon már egy hiteles nemzetiségi..😉

polluxware
“For lies big or small, we look into statements made by politicians and top managers to see if the are true or not. Do they stand to fact checking? Or is Pinocchio’s nose growing?” goes the tagline of the column.

<#taps>

polluxware
"Kövér László szerint a Nemzetközi Valutaalappal tervezett együttmûködés kialakítása során az lesz a fõ kérdés, hogy Magyarország milyen pozíciót tud kiküzdeni magának: alárendelt szerepet vagy tényleges alkupozíciót. "

meséljen már nekem valki arról, hogy amikor bemenvén a bankba hitelért, hogyan egyezkedett?!

ez tényleg ilyen setét, vagy csak a szájába adják?

polluxware
nem tudod értékelni a tehetségét..<#beka3>

Narxis
Ütni való feje van annak a Lázárnak.

polluxware
"mögcibálják még azokat az aranyfonatokat.."

2011 dec. 5.

polluxware

a lényeg hogy õk nem nélkülöznek😉

polluxware
„Felépítettük ezt az országot, most pedig ezt kell ennünk, mert nem telik másra.”

<#szomoru2>