Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
nyugodjon békében <#sir><#shakehead>

Bandee1987
Vajon mi történhetett? Szerdán engedték ki a kórházból...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
voltam a "RIP Bujtor István topik" elõtt, ahol elõször mindenki RIP-ezik, aztán az egész egy nagy flametopba torkollik 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Bandee1987
Neeeee....ezt nem hiszem el....

Nyugodjon békében, nagyszerû színész volt, bár én fõleg Bud Spencer magyar hangjaként ismertem. Zseniális szinkronhang volt.<#sir>

desigo
nyugodjon békében <#szomoru1>

PSN ID: Lord_Mortanius

desigo
hajléktalan csempézget,takarít,festeget,virágokat gondoz <#eljen>

video
joebacsi
Mekkora egy mocskos blikkszerû hatásvadász cím 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987

Bandee1987
Szép kor, gratz.

Láma!
az igen... 3 évszázadban is élt... 😊

zsutyesz
az már kor... 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

desigo
legöregebb ember a földön

képek
desigo
csak már kezdenék építeni az északi részét...
Bandee1987
Hétfõtõl eltûnik az mtv-rõl a Nap-kelte

Végre, hála a jó égnek, ekkora véresszájú baloldali mûsort, ami ráadásul közpénzbõl ment...menjen csak az atv-re, oda való.

Láma!
elõször ugy olvastam, hogy "amilyen stílusban írogat, holnap MEGESZI."

de igyse sajnáltam😄D

trident
Pont ezt az utolsó gondolatot boncolgatták mellettem direkt, indirekt kollégák, volt aki korábban az mszp-re, volt aki a centrumra, fideszre szavazott.
De a helyzet összehozza az embereket.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zsutyesz

0Fritz0
A szokásos korrupció.

Ebben aztán tényleg van minden, de a legjobb:

"...34,87 milliárd forintba kerülhet az M0-snak lényegében a Csepel-szigeten átívelõ szakaszának kétszer háromsáv plusz leállósávosra szélesítése – a meglévõ útpályától délre egy új pálya építésével –, valamint a két új Duna-híd megépítése.
A beruházás során a hídon túl további kilenc mûtárgyat kell építeni, át kell alakítani három csomópontot is. A beruházás végére az M0 teljes déli szakasza 2x3 sávos plusz leállósávos autópályává bõvül."

Kétszer építik meg ugyanazt az utat, kétszer építenek hidat és minden mást is.
A legfurcsább mégis az, hogy a döntéshozók miért nem úsznak már lefelé a Dunán egy csinos kis golyó ütötte lyukkal a fejükben?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szerintem ne tanítsátok ilyenre, amilyen stílusban írogat, holnap megteszi.

csak nem feketelõpor? <#idiota>
Bandee1987
Ha sört találnának...na AZ lenne nagy felfedezés<#vigyor>

pl kémián 😊 ?.... KNO3 + C + S
s akkor kamatozik a suliban a tudás 😊)))

Sadist
Pedig az iskolában pallérozhatnád azt az amúgy rendkívül csökött elmédet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SötétBarom
😄ASD_:?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Ha élne akkor kereken 120 éves lenne. Nem hiszem hogy sok mindenre képes lenne <#idiota>

Narxis
😄DDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

de annak jobban orutem volna ha az en iskoalm is felrobant volna
a suli geci unalmas
Heffi
Az IQ szinted se valami magas <#idiota>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

mocskos budos ciganyok en az osszeset kirtanam
kar hogy hitler nem el
a parlament kellett volna felrobannyon az osszes ciganyal egyutt
ez nálunk volt <#idiota>
Az amcsik büszkén jelentették be, hogy vizet találtak a Holdon.
Az oroszok meg csak a vállukat vonogatják, hogy "Na és? Mi vittük oda..."

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Húbasszus... durva.

zsutyesz

desigo
Holttestet találtak a Batthyány térnél a Dunában

ejj nem szeretném így végezni :/
Világos (fehér, vagy szürke) Opel Astra, ha jól tudom. De halálról nem hallottam. 😞

Sickness
Tudsz valamit a mostani autóbalesetrõl nálunk? Állítólag forgácson autóval nekicsapódott két srác valami betonfalnak, mind2 meghalt.
De csak úgy félfüllel hallottam.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Na ez az, amit nem tennék meg. Aki egy ilyen hülyeségre költi egy-egy sör árát, az vessen magára.

desigo
Danny1987

Live for nothing or die for something.

a.carkey
Újabb szopás Moszkva után

"az egyébként ENSZ-nagykövetnek készülõ Horváthné Fekszi Márta"

Ezen felröhögtem. Ez a nõ annyira buta, hogy arra szavak sincsenek. Ez olyan, mintha Deutsch Tamást neveznék ki ENSZ nagykövetnek, de még Tompika is egyes alá lenne a poszton. Mártika -1es, minimum. Kettõjük között mondjuk annyi a különbség, hogy Deutsch már ült börtönben, Fekszi meg ezek szerint minimum esélyes rá ...

A medve nem játék.

Danny1987
Putrivá rombolták a roma közösségi házat

"Az Amaro Khert 2005 márciusában adták át. Színvonalas programokat terveztek, igazi roma közösségi házat álmodtak. A hely azonban finoman fogalmazva is alulmúlta a várakozásokat: igazi putri lett belõle néhány év alatt - írja Bálint Csaba a delmagyar.hu-n."

De azért jó hogy van az állami fejõs tehén aki biztosít új házakat majd.

Live for nothing or die for something.

Nem a magyaroknak adtak autonómiát. Tojnak nagy ívben a magyarokra.
De korrektséghez hozzátartozik, hogy más a vajdasági szerb mentalitása és a belgrádié. Az újvidéki szerbnek feláll a szõr a hátán, hogy a belgrádiak belepofáznak a vajdasági dolgokba. A született vajdasági szerbek (mert ugye rohadt sok a betelepített, analfabéta exkoszovai, exboszniai hegyirác) kimondottan mindig is autonómia párti volt.

s tegyük hozzá, ezt akárhogy is nézzük, az ENSZ finanszírozta a többségében magyar lakta területekre a koszovai és boszniai szerbek betelepítését, akkor úgy vannak vele, hogy "ez itt õsi szerb föld, Subotcia, magyarnak kuss, magyarul ne beszélj, ez Szerbia". Mert a szerb vezetõség máshova is telepíthette volna õket, de kimondottan a magyarok lakta területekre, ennyit az ENSZrõl is.

Tikal
be kéne zárni két csatornájukat és kész, dunat meg m1-et profin csinálni.... minek m2?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey