Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Live for nothing or die for something.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A videó készítõje nem kicsit el van tévedve.
most képzelj a helyükre ugyanennyi cigányt, vagy illuminált nagymagyart
szerinted ugyanilyen nyugodtan üldögélnének az emberek mellettük?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
a két gyerek lerendezi azzal, hogy "nem gondoltuk komolyan, csak játszottunk", majd eltanácsolják õket a suliból, "szegény gyerekekre csak a környezet hatott" címszóval<#szomoru2>#szomoru2>
az utkozi kurvak tudtommal nem olyan dragak
nyugodtan megbaszhatott volna egyet
"Elmondásuk szerint egy negyedikes és egy hatodikos, „többszörösen évismétlõ” gyerek az iskola fiú vécéjében molesztált egy elsõs diákot. Ismeretük szerint a két nagyfiú megfenyegette a kicsit, ráadásul a hatéves tanulót orális játékra próbálták rávenni — a szülõk megalázó lepisilésrõl is tudni vélnek."
Magyarország ezek nélkül szürkébb lenne.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Három gyermekével együtt gyújtotta fel magát egy német anya
az idiótája nyírta volna ki magát egyedül <#falbav>#falbav>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
AS?😄
(Nem tudom ki volt ma az origónál a "tördelõ szerkesztõ" - vagy mi az a poszt -, de ma úgy öt cikket olvastam el tõlük, és valami borzasztóan magyartalanok voltak.)
A medve nem játék.
"Történelmet írtak a miami orvosok Sharron Thorntonnal. Az idõs hölgynek visszaadták a látását, méghozzá úgy, hogy látószervébe saját szemfogát ültették, melyben elhelyeztek egy optikai lencsét. "
"Hamarabb költözik ember a Holdra, mint gondolnánk – vélekedik a csillagász, miután kiderült: víz van a Holdon. Ezt megerõsítette egy indiai holdszonda eredményeire alapozva az amerikai ûrkutatási hivatal. Nincs akadálya annak, hogy a NASA 2020-ban hosszabb idõre embereket küldjön a Holdra"
"Nagy Katalin elmondta, hogy immár másfél évtizede tölti a nyarakat a Neszûrben.
— Az autómmal jöttem haza a dûlõúton az egyik délután — kezdte. — Megszoktam, hogy az itt élõ családok szinte állandóan kinn vannak az utcán, így nem gondoltam semmi rosszra, minden esetre lassítottam."
Ma reggel például közölték, hogy a Fõpolgármesterünk nem indul többet a választásokon
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Mem tudom mit csináltak Budapesten, de ezek szerint várni kellett volna az átszállításával.
Kránitz Lajos után elment Bujtor István is. A két legjobb Bud Spencer szinkronhang. Ki lesz ezután Bud Spencer szinkronhangja? (Bár az öreg már nem forgat, de akkor is ...)
A medve nem játék.