Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Sokkal inkább viselkednek Európaiként, mint azok akik már bent vannak, és a szomszédos nemzet kisebbségét basztatják. <#eljen>#eljen>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Live for nothing or die for something.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Ma este (2009. szeptember 22. - a szerk.) fél nyolc magasságában a 3-as metróval jöttem hazafelé. A Határ úti aluljáróból jövet kifelé, arra lettem figyelmes, hogy egy kisebb csapat cigány horda. Agyba-fõbe rugdos egy földön fekvõ magyar embert. Mindezt többen is látták, de senki nem mert közbe avatkozni, rendõrt, illetve mentõt hívni. Csak álltak és nézték! "
Errõl valaki valamit nem tud?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Három év öt hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság elsõ fokon Dancs Mihályt, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökét, csalás és hamisítás miatt. Korábban egyszer már lényegében ugyanilyen elsõ fokú ítélet született a cigányvezetõ ügyében, de a táblabíróság akkor új eljárás lefolytatását rendelte el."
"Rátámadott egy üzlet alkalmazottjaira, majd a kiérkezõ rendõröket is megfenyegette három dühöngõ nõ Móron, a trió ellen eljárás indult."
Az a durva,hogy láttam hasonlót Nagykanizsán ciggány asszony fenyegette meg a vagyonõrt.De ott nem volt pofon meg semmi erõszak csak verbális.
Remélem errefelé ez nem lesz általános.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
pont ezen filóztam, hogy nálunk is nagyon veszélyes a közlekedés autóval, fõleg cigánylakta területen.
Mert ilyet a magyar hatóság kitehetne sok településem, s sok életet menthetne.
Ezt a táblát a környéken lakó cigányok rakták ki, mert háttérben is látható építkezésre jövõ-menõ kamionok padlógázzal mennek el házaik elõtt.
Link
"Vigyázat! Cigány gyerekek az úttesten"
Mit kéne Magyarországon kiírni? Olaszliszka, Pesterszébet, Ózd.....
"A józan és cigány kisebbség az indulatok csillapodását reméli Zákányban, ahol egy dühödt "mégkisebbség" aláírásgyûjtéssel tiltakozik a helyhatóság romatelep-felszámolási programja ellen. Az öt család és kisgyermekeik mostani lakhelye életveszélyes; nem kizárólag a vezetékes ivóvizet nélkülözi."
#17888 Ott voltál vagy személyesen ismered?
anno 1987
itt szépen végig nézték az emberek ahogy egy cigány banda összever egy magyar embert. A rendõrség nem ért rá.... minek.... ez nem a feladatuk, traffipax nem kellett, tüntetés és meccs sem volt.,
ACAB !!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
sajna tényleg ez van, le kell szarni, mi folyik körültötted... hacsak nem vagy hatalmas kigyúrt kopasz állat, bár akkor lehet kést kapsz :S
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Azt hittem, volt olyanom, csak elhagytam... <#hehe>#hehe>
"Kéttucatnyi helyi lakos jelent meg, közülük többen sértettjei voltak a július vége és szeptember 5-e között — a felszólalók elmondása szerint — meghatározó arányban helyi roma fiatalok által elkövetett bûncselekményeknek."
Mi lesz itt akkor amikor felnõ az új roma generáció?
Állítólag a 8 év alatti gyerekek fele cigány.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
anno 1987
A medve nem játék.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A medve nem játék.
szerintetek nem?