Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Azért pár éve még nem ez volt, csak amióta buktak pár négyzetkilométert, azóta picit megváltozott a helyzet és a politika náluk is. Korábban azért fegyverrel mentek lekezelni egy 5 forintos tartozást is. Nem rossz hír, de azért a Koszovóból, Boszniából kiköltöztetett szerbek fõleg a Vajdaságban csapódtak le.

A medve nem játék.

laca133
Most kellemeset csalodtam szerbiában.
Sokkal inkább viselkednek Európaiként, mint azok akik már bent vannak, és a szomszédos nemzet kisebbségét basztatják. <#eljen>
Bandee1987
Bárcsak megvalósulhatna ez a Felvidéken, Erdélyben és Kárpátalján is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

trident
Szép eredmény. Éljenek is csak békében, tisztességben -együtt-, tudják kezelni a saját dolgaikat önmaguk, sok esetben a lokalitás és a decentralizált irányítás a célravezetõ.<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Danny1987

Live for nothing or die for something.

joebacsi
Pont most néztem meg megint a madmax trilógiát, abban is pont így néz ki Sydney a végén 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Van benne igazság. A vonát én is pont le... . 😊

Danny1987
Agyba-fõbe rúgdostak egy magyar férfit a norvégok

"Ma este (2009. szeptember 22. - a szerk.) fél nyolc magasságában a 3-as metróval jöttem hazafelé. A Határ úti aluljáróból jövet kifelé, arra lettem figyelmes, hogy egy kisebb csapat cigány horda. Agyba-fõbe rugdos egy földön fekvõ magyar embert. Mindezt többen is látták, de senki nem mert közbe avatkozni, rendõrt, illetve mentõt hívni. Csak álltak és nézték! "

Errõl valaki valamit nem tud?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Danny1987
Csalásért ítélték el a cigányvezetõt

"Három év öt hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság elsõ fokon Dancs Mihályt, a Roma Polgárjogi Alapítvány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökét, csalás és hamisítás miatt. Korábban egyszer már lényegében ugyanilyen elsõ fokú ítélet született a cigányvezetõ ügyében, de a táblabíróság akkor új eljárás lefolytatását rendelte el."

Danny1987
Rendõröket fenyegettek a garázda asszonyok

"Rátámadott egy üzlet alkalmazottjaira, majd a kiérkezõ rendõröket is megfenyegette három dühöngõ nõ Móron, a trió ellen eljárás indult."

Az a durva,hogy láttam hasonlót Nagykanizsán ciggány asszony fenyegette meg a vagyonõrt.De ott nem volt pofon meg semmi erõszak csak verbális.
Remélem errefelé ez nem lesz általános.

Láma!
😄DDDDD

Oké, nyírjuk ki. Én megfojtok egy buszt, Te rúgj pofán egy villamost.

Bandee1987
Köszönjük Emese.

a mocskos bkvt ki kell nyirni fel kell robbantani
Bandee1987
Aztaqrva...kiváncsi vok BKV mikor jut el erre a szintre...

SötétBarom
😮

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

utána olvastam 😊, még hsz-od elõtt 😊

pont ezen filóztam, hogy nálunk is nagyon veszélyes a közlekedés autóval, fõleg cigánylakta területen.

Mert ilyet a magyar hatóság kitehetne sok településem, s sok életet menthetne.

GregSB
Legközelebb olvass utánna a hírnek.

Ezt a táblát a környéken lakó cigányok rakták ki, mert háttérben is látható építkezésre jövõ-menõ kamionok padlógázzal mennek el házaik elõtt.

Link

Ez Spanyolország, fejlettebb kultúra. A veszélyre való felhívás jogos!

"Vigyázat! Cigány gyerekek az úttesten"

Mit kéne Magyarországon kiírni? Olaszliszka, Pesterszébet, Ózd.....

joebacsi

Danny1987
Romatelep-felszámolás: "Félek, megmérgezték az ivókutunkat"! Feszült a helyzet Zákányban

"A józan és cigány kisebbség az indulatok csillapodását reméli Zákányban, ahol egy dühödt "mégkisebbség" aláírásgyûjtéssel tiltakozik a helyhatóság romatelep-felszámolási programja ellen. Az öt család és kisgyermekeik mostani lakhelye életveszélyes; nem kizárólag a vezetékes ivóvizet nélkülözi."

jhetedikj
Régen volt már népszámlálás... amúgy igaz az aláírásod "Az ország azé, aki teleszüli!"<#hehe>

#17888 Ott voltál vagy személyesen ismered?

anno 1987

Azt kizártak tartod, hogy a jelenlévõk csak egy része volt "károsult" s sokan csak szolidárisok a "károsultakkal" ? Sarkadon pl bezárt a Tesco is, mert annyi volt a lopás, ha meg elkapták a tolvajokat, akkor vagy késõbb megverték az õröket... ennyi.

itt szépen végig nézték az emberek ahogy egy cigány banda összever egy magyar embert. A rendõrség nem ért rá.... minek.... ez nem a feladatuk, traffipax nem kellett, tüntetés és meccs sem volt.,

ACAB !!!!

vagy nem? 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Az idézõjelek közti hír a kamu és nem az utánalévõ kiegészítés.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

joebacsi
Anyám gyerekorvosi rendelõje is ezt a kamu hoaxot támasztja alá...tuti õk se tudnak számolni...

trident
Az a baj, hogy nem állítólag.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

poppe
hogy aztán halálra rugdossák a segítõ embert?
sajna tényleg ez van, le kell szarni, mi folyik körültötted... hacsak nem vagy hatalmas kigyúrt kopasz állat, bár akkor lehet kést kapsz :S

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ÛKezdem érteni, miért fizetem havonta egy 159-es Alfa részleteit.
Azt hittem, volt olyanom, csak elhagytam... <#hehe>

desigo
Az az állítólagos mondat hoax. Valamelyik hülye elindította, a többi tudatlan meg ráharap, és továbbadja.

Danny1987
Bûncselekmény-sorozatok miatt gyûltek össze Sarkadon

"Kéttucatnyi helyi lakos jelent meg, közülük többen sértettjei voltak a július vége és szeptember 5-e között — a felszólalók elmondása szerint — meghatározó arányban helyi roma fiatalok által elkövetett bûncselekményeknek."

Mi lesz itt akkor amikor felnõ az új roma generáció?
Állítólag a 8 év alatti gyerekek fele cigány.

Heffi
Hát figy, látszott rajta, hogy nem százas, de attól még nem volt ok rá.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

jhetedikj
Hát azok után amikor a Buzifelvonulás után megverték azt a csajt a metróban és be lett linkelve,hogy néz ki azóta én mindent el tudok képzelni. Még az is lehet hogy megérdemelte!<#buck>

anno 1987

Bandee1987
Nem volt a buszon senki, aki segített volna szegény lánynak és kicsit megagyalta volna azt a 2 embert?

Bandee1987
gusztustalan, hogy némely pártok ma beállítják magukat a kerékpárosok nagy támogatójaként, közben meg egész évben le se szarják õket...

a.carkey
Kiváncsi lennék, hogy a banyatankos, egészségmániás öreg picsának tiszta-e a körme, ill. naponta hányszor mos kezet, mos-e fogat étkezés után, egyáltalán szaros-e a segge szarás után?

A medve nem játék.

Heffi
Pfff

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

a.carkey
Erzsébet királynõ is ott volt a Critical Masson! 😄

Politikusok lovagolnak a kerékpártémán

A medve nem játék.

Heffi
😄DDDD

joebacsi

joebacsi
generációs szakadék 😊

igen
szerintetek nem?