Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs rá jogom....
mert ha a betörõt leütöm a baseballütõmmel, akkor magyar szinten túl lépte a védekezés a támadás mértékét, s mivel a betörõ feltehetõen csak vagyon ellen lépett fel (noha akár lehet nála élesre töltött fegyver is), a bûnös én leszek, mert én meg súlyos testi sérülést okoztam, s úgymond egy pusztán csak vagyonra törõ embernek az egészségét veszélyeztettem, és én sodortam bajba õt....

ezért még több ütés kell rá, majd kell még ásó is, hogy gyorsan el lehessen ásni.... és milyen betörés? a huzat csapta be durván az ajtót, nem volt semmi betörés..... kb

Pluskast
Jogod van rá csak éppen eszközöd nincs amivel megvéthetnéd úgy hogy abbol ne legyen bajod....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ez a gáz, Magyarországon nincs jogod a magántulajdonod védelmére. Ez itt a rohadt nagy gáz....

kuci06
igen, és az utcán is azért szúrnak le, mert rosszul néztél ki, és életmentõ beavatkozást akartak rajtad végezni
csak valahogy sosem jön össze

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Be sem fogadnák õket<#idiota>

SötétBarom
India hogy örülne nekik, képzeld. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Danny1987
http://www.nol.hu/belfold/20090926-nehany_magyar_hazat_cserel

Remélem most gyurcsany meg a libárilisok boldogok.
Kiváncsi leszek mi lesz akkor ha a kis kedvenceikkel maradnak.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
A deviáns családokat Indiába visszaküldeni.
Simán kijön a sok csp-bõl amit kapnak ráadásul azután már nem itt okozzák a problémát.

Danny1987
Kamu

Pluskast
Akkor szerinted mi a megoldás? Nem tudom, hogy te már voltál e lopás áldozata, de én igen. Eléggé szar érzés, hogy amiért te becsülettel megdolgozol azt egy idegen egyszerûen elveszi, függetlenül attól, hogy mit lopott el. Szerintem a magán tulajdon szent és sérthetetlen. Ehhez képest kellene viszonyítani mindent ebben a témában....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

0Fritz0
Nem fogok szent háborút hirdetni ellene, de így nézve minden bûnõs csak a sors áldozata és akkor minek vannak a törvények?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Már volt szerencsém pár cigányhoz és bátran kijelenthetem, hogy ilyen esetekben azt sem szabad elhinni, ha kérdeznek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

qtab986
A gyerekek azt mondták az ATV-n, hogy galambot, vagy galambokat kergettek (pontosan nem emlékszem) és meg akarták fogni. A nagymama szerint nincs is mit ellopni attól az embertõl, ezért is érthetetlen, miért védte árammal a földjét.

birdo
Az a szomorú, hogy talán igazad is van ......

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

qtab986
XD

Itt jegyezném meg, hogy szerintem az is egy utolsó féreg aki 8 évig pincébe zárva tart egy kislányt (majd nagylányt), annak ellenére, hogy a lány egyáltalán nem tartja bûnösnek, mert idõközben bele is szeretett. /Natascha Kampusch/

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Tök ártatlan vagyok és véletlenül egy olyan országba megyek nyaralni 30+ évre, amivel nincs kiadatási egyezmény. Értem én. Mondjuk, ha zanzásítva elmondanád mi történt valójában (ki tudja) az jó lenne.

joebacsi
Ezeket a vérben forgó szemeket a részletek ismerete nélkül kicsit álszentnek érzem.
katt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudom, hogy elkeserítõ ez az egész, de nálam nem kérdés, hogy mit tartok helyesnek és mit nem. Ezt a fajta megoldást nem, erre nálam nem lehet mentség. Ha el akar bánni azzal aki megkeseríti az egy emberi reakció, de könyörgöm akkor tudja, hogy kivel bánik el. Nem nagy valószínûség kell, hanem 100%-os bizonyosság (emberéleteket én nem kezelnék nagyvonalúan). Utána pedig szépen vállalja a felelõsséget tetteiért.
Nem a tolvajok mellett beszélek (undorító dolognak tartom én is) és nem tudom most kibökni, hogy mi a tökéletes megoldás. Én nagyjából elmondtam a véleményemet a témával kapcsolatban.

a.carkey
Ha az 5. kutyádat mérgeznék meg, akkor lehet, hogy te is elkeserednél. Jelen pillanatban, ha Budapesten egy terepjáró 4 gumiját egy jobb módú utcában esetleg írigységbõl - vagy csak úgy - kiszúrják, azonnal megjelenik a rendõr, jegyzõkönyv, nyomozás, ált. kamera, meg egyebek.

Ha ugyanez vidéken történik egy terepjáróval, akkor leszarják. Hasonló a helyzet akkor is, ha már 10. alkalommal nyúlja le a tolvaj a termést, mert a rendõrség még ki se jön, sõt - ha nagyon látványosan akarnak semmit csinálni - az önkormányzatnak utalja az ügyet, hatáskörileg, sokszor még jegyzõkönyvet sem vesz fel.

A medve nem játék.

0Fritz0
Van más megoldás, csak aknát nehezebb beszerezni.
A géppuskafészeknél meg ott kell lenni.
Esetleg még meg lehet mérgezni a termést és delikvensek megdöglése után jövõre már jó lesz a termés. Új család érkezésekor természetesen újraindul a ciklus.

Iszonyatosan felháborodtam. Mi az, hogy tüntetnek azért, hogy elengedjék? Mi az, hogy a francia állam közbenjár azért, hogy ne hurcolják meg? Halálnak halálával haljon az ilyen!

0Fritz0
Egy "névtelen" embertõl a kutya sem kérdezné, hogy bedrogozva minek erõszakol meg lányokat.

Undorító, hogy védik a pedofilt a haverjai, akik mellesleg ezzel igazán jó példát mutatnak: Rendezz Oscar-díjas filmeket és megbaszhatod tini lányainkat, még falazunk is neked.
Hurrá

Igen. Szóval évente kinyiffantunk 10-15 mocskos tolvajt. Ártatlan ember csak 2-3 évente hal meg. Vagy milyen hatásfoknál válik egy ártatlan ember halála elfogadhatónak? Mindenki gondolkodjon el egy kicsit. Én piszkosul messze vagyok a liberális vonaltól, de van egy határ. Nagyon sajnálom a gazdákat, de aki azt mondja, hogy nincs más megoldás az hazudik!

0Fritz0
Ez talált:
"Nem kell lopni, nem basz meg az áram. Pavlovi reflexek faszán kialakíthatók."
<#eljen>

desigo
Erre kellene normális polgárõrség.
Akik rendõri jelenlét nélkül is tudnának cselekedni.
autoszimulator
igen, csak tudod "érdekes" módon a veszélyeztetett telkek, ingatlanok épp azok, amiket csak szezonálisan látogat a gazda, nyaralók, gyümölcsösök, egyéb telkek. Szabad prédák, ezt másképp nehéz védeni, és sajnos ilyen szar világban élünk, amikor kénytelen vagy, akár így is védeni a birtokodat.
Az meg hogy azért kell hogy behatoljon, mert szükséges, az esetek kis százaléka, ha esetleg menekül valaki elöl, vagy rosszul van, de szerintem ez azért a ritkább eset.

.: mobilize.hu :.

a.carkey
LOL!

A termelõ és az áldozatok is cigányok voltak. Ráadásul, rokonok is. 😄

A medve nem játék.

Ezzel egyetértek. Nem keresem elõ a régi posztomat, de ugyan ezt mondtam. Míg te tudsz szelektálni, hogy kit lõsz agyon addig az áram nem. Fontos különbség és remélhetõleg te jobban tudsz dönteni.

desigo
A magántulajdon védelme kellene,hogy legyen az elsõ.
Ha bemászik valaki a földemre azonnal lelõhessem.
Egybõl meggondolnák a tolvajok,hogy megéri-e kockáztatni az életét.
trident
óóóóób+!😄

Nem csoda, hogy eddig hanyagolták õket.<#fogmosas>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Így nem szabad védekezni. Én ezt anno az öregember esetében is elmondtam, akkor lehurrogtak. Mivan, ha gyerek halt volna meg? Tessék itt van. Más megoldást kell keresni.
Miért mászik be? Az embernek még arra is lehet mentsége, hogy betör a házadba és mondjuk használja a telefonodat. Még akkor is, ha nem szép dolog.

Danny1987

autoszimulator
igaz, hogy ez nem megoldás, valaki csak nekidõl a kerítésnek, megpihenni, azt is megrázza, szóval ez eléggé drasztikus módja a védekezésnek, DE.

Miért akart bemászni a két kisgyerek? Jó, mi is loptunk egy két almát, szõlõt a pálya melletti kiskertekbõl, néha a kerítésen átmászva, de változott azóta a világ. Én mondjuk a kerítésen belül, mondjuk fél méterrel húznék fel egy másik kerítés, amiben áram van, így aztán aki azt megérinti, hát így járt, senki sem mondta hogy a külsõn másszon át.

.: mobilize.hu :.

Heffi
sírok 😄DSAS

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

joebacsi
Polansi:
Miután egy szekta legyilkolja az ember terhes feleségét, nem túl meglepõ, hogy bedrogozva csinál faszságokat.

Ha korábban lecsukják nincs Keserû méz, amit én roppantul sajnálnék.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a.carkey
Az eredeti:

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
nah, már hiányoztál

rád is jó lenne egy RSS 😄

SötétBarom
😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

banok
szerintem sok user igényelne ilyen RSS lehetõséget.. XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mocskos budos ciganyok
de mar nem sokaig
mert vagy mennek vissza indiaba vagy mennek a dunaba
a lazadas kozeledik
a.carkey
kuci06
csak kíváncsiságból: neked van valami speckó RSS feeded, ami csak a romás híreket pakolja ki?

mert komolyan mondom, mióta ide írogatsz, csak ilyeneket linkeltél :/

Danny1987

bertino
bazz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

qtab986
Gyerekeket rázott meg a kerítésbe vezetett áram
Egy 60 éves férfi a zöldségét védve vezette az áramot a kerítésbe. A két gyermek szombaton este hat óra körül át akart bemászni a kertbe, ekkor rázta meg õket az áram. A helyi rendõrséget az édesanyjuk értesítette a történtekrõl.