Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ha a betörõt leütöm a baseballütõmmel, akkor magyar szinten túl lépte a védekezés a támadás mértékét, s mivel a betörõ feltehetõen csak vagyon ellen lépett fel (noha akár lehet nála élesre töltött fegyver is), a bûnös én leszek, mert én meg súlyos testi sérülést okoztam, s úgymond egy pusztán csak vagyonra törõ embernek az egészségét veszélyeztettem, és én sodortam bajba õt....
ezért még több ütés kell rá, majd kell még ásó is, hogy gyorsan el lehessen ásni.... és milyen betörés? a huzat csapta be durván az ajtót, nem volt semmi betörés..... kb
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
csak valahogy sosem jön össze
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Live for nothing or die for something.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Remélem most gyurcsany meg a libárilisok boldogok.
Kiváncsi leszek mi lesz akkor ha a kis kedvenceikkel maradnak.
Simán kijön a sok csp-bõl amit kapnak ráadásul azután már nem itt okozzák a problémát.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
katt
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a tolvajok mellett beszélek (undorító dolognak tartom én is) és nem tudom most kibökni, hogy mi a tökéletes megoldás. Én nagyjából elmondtam a véleményemet a témával kapcsolatban.
Ha ugyanez vidéken történik egy terepjáróval, akkor leszarják. Hasonló a helyzet akkor is, ha már 10. alkalommal nyúlja le a tolvaj a termést, mert a rendõrség még ki se jön, sõt - ha nagyon látványosan akarnak semmit csinálni - az önkormányzatnak utalja az ügyet, hatáskörileg, sokszor még jegyzõkönyvet sem vesz fel.
A medve nem játék.
A géppuskafészeknél meg ott kell lenni.
Esetleg még meg lehet mérgezni a termést és delikvensek megdöglése után jövõre már jó lesz a termés. Új család érkezésekor természetesen újraindul a ciklus.
Undorító, hogy védik a pedofilt a haverjai, akik mellesleg ezzel igazán jó példát mutatnak: Rendezz Oscar-díjas filmeket és megbaszhatod tini lányainkat, még falazunk is neked.
Hurrá
"Nem kell lopni, nem basz meg az áram. Pavlovi reflexek faszán kialakíthatók."
<#eljen>#eljen>
Az meg hogy azért kell hogy behatoljon, mert szükséges, az esetek kis százaléka, ha esetleg menekül valaki elöl, vagy rosszul van, de szerintem ez azért a ritkább eset.
.: mobilize.hu :.
Ha bemászik valaki a földemre azonnal lelõhessem.
Egybõl meggondolnák a tolvajok,hogy megéri-e kockáztatni az életét.
Nem csoda, hogy eddig hanyagolták õket.<#fogmosas>#fogmosas>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Miért mászik be? Az embernek még arra is lehet mentsége, hogy betör a házadba és mondjuk használja a telefonodat. Még akkor is, ha nem szép dolog.
Miért akart bemászni a két kisgyerek? Jó, mi is loptunk egy két almát, szõlõt a pálya melletti kiskertekbõl, néha a kerítésen átmászva, de változott azóta a világ. Én mondjuk a kerítésen belül, mondjuk fél méterrel húznék fel egy másik kerítés, amiben áram van, így aztán aki azt megérinti, hát így járt, senki sem mondta hogy a külsõn másszon át.
.: mobilize.hu :.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Miután egy szekta legyilkolja az ember terhes feleségét, nem túl meglepõ, hogy bedrogozva csinál faszságokat.
Ha korábban lecsukják nincs Keserû méz, amit én roppantul sajnálnék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A medve nem játék.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
rád is jó lenne egy RSS 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
de mar nem sokaig
mert vagy mennek vissza indiaba vagy mennek a dunaba
a lazadas kozeledik
Mi ilyeneket linkelünk be:
A kalauznak nem volt útlevele, az utasoknak át kellett gyalogolniuk a határon
Nem Lengyelország: Örizetbe vették a svájci rendõrök Roman Polanskit
A medve nem játék.
mert komolyan mondom, mióta ide írogatsz, csak ilyeneket linkeltél :/
Egy 60 éves férfi a zöldségét védve vezette az áramot a kerítésbe. A két gyermek szombaton este hat óra körül át akart bemászni a kertbe, ekkor rázta meg õket az áram. A helyi rendõrséget az édesanyjuk értesítette a történtekrõl.