Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
mindez az neki, hogy kibe, csak mártogassák. ha pont belé? rossz hír.

.: mobilize.hu :.

Narxis
Fentrõl kapták az ukázt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sadist
És azt hiszed, hogy te a kukinak az elõnyösebb oldalán fogsz állni? 😊 Enyje enyje, mennyire naiv vagy.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GregSB
Remélem nem tiltanak ki, szórakoztató vagy 😄

Narxis
😄DDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lehet hogy kibasznaka forumrol de lesz itt meg naci hatalom es nem a puhapocs vona hanem annal szazsor kemenyebb aztan menekulhet az osszes belfereg
5c0rp330n
a zsidok jezust is kinyirtak, szted teged nem tudnak kibaszni a forumrol? 😊

engem mar biztos nem tesznek ki a rohadékok
Heffi
Majd kitesznek újra úgy sejtem 😄😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

tiszta szar volt
kitettek a forumbol az alja zsidok ezert nem tudtam jonni
autoszimulator
táncolj rá, vagy nem tudom, nem én csináltam.

desigo
Mit csináljunk ezzel?
Leszedik fele fizetésem azt annyi
mintha tudnák tenni ellene
Heffi
Na ez szörnyü lehetett :SS

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

autoszimulator

Herr Lehrer
loool
mekkora láma bazmeg

Your suffers will be legendary even in hell!

Ezért mondtam, hogy jogos, igazad van.

trident
Off és bunkóság on:
Nekem a Torrente elsõ része ugrott be elsõnek. Volt egy olyan szöveg, hogy azért izgul a terhes nõkre, mert már felcsinálták õket.😄

Ez sajnos nem az a jelenet:

On.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Ezekre tuti nem sokan mondják, hogy "dugnám".

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trident
Ezt te írtad, a szokásos kacsabeszéded egyike.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Totti5
primitív biztonsági õrök...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na, ebbõl fogják azt kitalálni az okosok, hogy megkülönböztetõ jelzéssel kell ellátni a vakvezetõ kutyusokat, és azokra nem fog vonatkozni a tilalom.
Megint inkább legyártatnak egy rakás "kutyamellényt" és nevetségessé teszik a nélkülözhetetlen ebeket, minthogy egy kis emberséget mutatnának...

trident

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Danny1987

Live for nothing or die for something.

qtab986
Az elnök a múlt hónapban egy vasárnap minden jelentõs tévéhálózat beszélgetõs mûsorának interjút adott, kivéve a Fox Newst.
Otthon tudnám érezni magam az usában.<#hehe>

a.carkey

A medve nem játék.

<#eljen>
Ebben igazad van!

GregSB
<#hehe>

Mennyire igaz. Az a legszebb hogy nem veszik észre magukat.

trident
Megint jön a melléduma-hadjárat, az ellentámadás és a másik fél jellemzése a tények ütköztetése helyett.

trident
Azér vagyol véktelenül edjszerû, mert már nagyon sokszor el lett mondva, nem háromszáz forintról volt szó.

Van viszont egy része, amirõl szvsz sokan vagy nem beszéltek, vagy nem tudtak. Nézz utána, ki, mire használhatta fel az alap, emelt összegû vizitdíjat és a napidíjat.

Bandee1987
Végignéztem rajtuk. Látok egy több tudományos fokozattal rendelkezõ jogászt, egy villamosmérnökként végzett fõiskolai docenst, és egy jogászhallgatót.

A jogászhölgynek ugyan a szokásosnál jóval nagyobb a hangja, de ez a politika világában nem feltétlenül baj.

Lehet, hogy szerinted hülyeséget beszélnek, de nem utcáról jött-ment emberekrõl van szó, akik elõzõ nap még a sarki kiskocsmában politizáltak. Phd-t meg nem adnak minden hülyének, lássuk be.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Egy jogi kiskapuval dobtátok vissza, miszerint adott évi költségvetési kérdésben nem lehet kiírni népfaszozást.<#mf1>

A medve nem játék.

Honnan?
Mézz végig rajtuk. Vagy csak azon a hármon, aki a "Magyarország a magunkfajtáké" plakátról vigyorog Rád. Mint a Drakula visszatér...

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sadist
Nagyrészben.

Bandee1987
Na igen, de ez a hitel és az ebbõl származó mutatóromlások az mszp számlájára írhatók, nem?

Sadist
Na szerinted? Ugyanúgy, ahogy a szomszéd karácsonykor villantott a plazma TV-vel. Hitelbõl.

Danny1987
Hitelekbõl.

Danny1987
De még igy sem tudják felülmulni az mszp-t😊)

Sadist
Valahogy mégis sírtak azután a kis darab lófasz után 😊

Bandee1987
Azért érdekes, hogy állítólag ugyebár Orbánék felélték a Bokros csomag megtakarításait, mégis utána Medgyessynek még volt bõven pénze arra, hogy teljesítse az ígéreteit...(13. havi nyugdíj, stb.) Ha tényleg feléltek volna mindent a fideszesek, akkor Medgyessy honnan lett volna képes kifizetni a száznapos programot?

Talán "onnét", hogy õk már elõre sületlenségeket beszélnek.
Danny1987
Honnét veszed,hogy a jobbik nem lehet megoldás.

Nekik még nem volt lehetõségük bizonyítani semmit.
Fidesz 4 év
mszp 12 év

mindkettõ egy rakás sz.r és ez sértés a sz.ra nézve bár a fidesz a kevésbé büdõs.

Sadist
És te leellenõrizted, hogy hiteles-e? Én csak a munkanélküliséges részt néztem meg, és kerestem rá KSH-n, rögtön egy százezressel csúsztat.

Sadist
Teljesítettek õk, kicsit még hajókáztak a Bokros-csomag farvizén, aztán õk is elkezdték felvenni a hiteleket.
Meg azért volt akkor is autópálya építés, országimázs központ, koronaúsztatás, stb. 😊

Bandee1987
Nem azt mondom, hogy a "hibásak" ti vagytok. De tény, hogy ha annyira ellene voltatok, simán megakadályozhattátok volna. Az mszp is ugyanúgy gõzerõvel kampányolt, habár tudta, hogy ezt biztosan elveszti.

Ja, hogy a népszavazásért is a "magunkfajták" a hibásak. Ezt nem is tudtam.