Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A közlekedésnek pedig igenis, van kultúrája.
"Az út az autósoké."
"Erõsek vagyunk, állj közénk. Ha mersz."
Tipikus ököljogi, felsõbbrendûségi hierarchia alakult ki. Aki gyalog közlekedik, legyen akárki (tanár, pap, orvos, temetkezési vállalkozó, vagy esetleg pék), csak gyalogos marad, akinek a járdán a helye, és majd én megmutatom neki, hogy ki (a k... anyja) elé lépjen le a zebrán.
Itt én nem látok semmilyen táblát, de nem is ez a lényeg, tábla nélkül is fékezhetnék kicsit magukat..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
pred
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Én egyik nap megyek hazafelé, lépek le zebrára.. jobbról új Merga kanyarodna, de látom, hogy lelassít nekem... gondoltam milyen jófej, manapság már az ilyenbõl is kevés van.
A kocsi mellé érek, egyszer csak annyit hallok, hogy nagy motorhang, a hülyéje meg majdnem átmegy rajtam... pár centin múlott, ha nem ugrok ki elõle, simán elkap...
Megfordulok, hogy megnézzem magamnak... erre megáll a zebrán a kocsival, majd kiröhög.
Magyarország. Én így szeretlek.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
jó néhányuknak munkaköri kötelessége ez, mikor éppen ügyeletben vannak. ha jól tudom az önkormányzat szépen megfizeti mindet, miénk is elég sûrûn jár nyaralni. lesheti, hogy tõlem egy forintot is kap. 3x voltam nála gyógyszerért megfázás gyanúval, benn voltam két percet, mindháromszor ugyanazt a gyógyszert írta fel. ezért adjak bármit is? dehogy
.: mobilize.hu :.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szeméyl szerint csak egyféle nõt ismerek, aki elõre megmondja, mennyi a tarifa.
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amikor jöt két banyatankos öreg néni, hogy a lottónyertes zsaruk hány húdehúde mit udom én hány éves fizujukat is nyerték meg ezzel, az egyik rendõr a sorban, egyenruhában megszólalt: fele ...
A medve nem játék.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Azt hittem nincs lejjebb de a szocik sosem okoznak csalódást.
Live for nothing or die for something.
Ahogy írtad, a paraszolvencia is elég undorító téma, olyannyira, hogy néhány orvos természetesnek veszi, hogy ha rendelési idején kívül rá kell néznie egy beteg gyermekre, az ötezer, és ebben csak egy lázmérés és egy toroknézés van benne, max. egy gyógyszer felírása.
Nem vitaindítás, nem is piszkálás a célom, szerintem sokan nem tudják illetve tudták, hogy a befizetett összegek hova mennek.
Háziorvosoknál már trükkösebb volt a helyzet. Tudtommal ott semmi akadálya nem volt, hogy akár az egészet zsebre vágja...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Megint jön a melléduma-hadjárat, az ellentámadás és a másik fél jellemzése a tények ütköztetése helyett."
(elvileg, de tényleg csak elvileg, hiszen a vizitdíjból nem profitált a szakdolgozó: szóval a harmadát kaphatják meg, de ebben benne van az orvostól a takarítónõig mindenki, tehát ha ezt mint valamiféle teljesítmény mérõ és jutalamzó indikátornak számították míg így is nevetséges, másrészt szerintem nem csak én nem tartom etikusnak és szükségesnek.)
Õk inkább a hálapénzt szeretnék. 😊
Kíváncsi vagyok, az 1000 Ft-os vizitdíj helyett mennyit kellene adni hálapénzbõl.
"Arra a kérdésre, hogy a vizitdíjból részesültek-e az osztály dolgozói, csaknem egyöntetû nem volt a válasz. Egyetlen kórházban egyetlen alkalommal a szakdolgozók kaptak csupán szerény összeget."
"Arra a kérdésre, hogy összességében pozitív vagy negatív hatása volt-e eddigi reformnak, egyetlen osztály, Sátoraljaújhely felelt igennel, míg számos negatív hatást jelzõ osztály mellett hatan maradtak semlegesek."
Nem vitaindítás, nem is piszkálás a célom, szerintem sokan nem tudják illetve tudták, hogy a befizetett összegek hova mennek. Kórházaknál nyilván a veszteség pótlására fordítódtak, de elvileg, -törvényileg- 30%-a kellett volna menjen a szakdolgozók részére.
Háziorvosoknál már trükkösebb volt a helyzet. Tudtommal ott semmi akadálya nem volt, hogy akár az egészet zsebre vágja...
Természetesen voltak olyanok akik anyag/mûszerbeszerzésre fordították vagy bérköltségre...
No meg ugye a vizitdíj mentességet is intézményenként máshogy értelmezték, így elõfordulhat, hogy adott betegséggel/sérüléssel az egyik intézményben fizettél, 15 kilométerrel arrébb már nem.
Esetleg volt olyan háziorvos is, akit mondjuk ha 18 órakor lázas gyerekhez hívták (vagy mentek be az ügyeletre), akkor 1000 ft-os vizitdíjat kért, mert nem ügyeleti idõben, indokolatlanul jöttek.
Önmagában a vizitdíj nem ördögtõl való. Mégis, összességében, a volumenkorlátot, a vizitdíjat, az egészségügyi biztosítás privatizálást én elutasítom maximálisan, mert kidolgozatlan, etikátlan, kaotikus katyvasz volt ami felesleges terheket rótt ki, miközben haveri cégeket szolgált ki és alkalmas lett volna a biztosítási pénzünk és egészségügyi adataink kiszolgálására. Másrészt meg évtizedekre szóló nemzetstratégiai kérdésben ne egy törpepárt döntsön kizárva a társadalmat, a szakmai szervezeteket.
Ugyanakkor a választásra kiadott pénz is rengeteg, nagyon jól jött volna az... teljesen igazad van, amikor azt fájlalod.
Ha gondolod, másolhatok még be az összefoglalóból, érinti a korfát, a kevés fiatalt, az ágyszámcsökkentést, pályaelhagyást, az ügyeleti rendszert, volumenkorlátot, mentõszolgálatot (betegszállító szolgálatot).

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!