Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikai következménye is jelentõs volt ennek a népszavazásnak, hisz ezután mondatta le Horváth Ágicát Gyurcsány, és ezzel szétszakadt az mszp-szdsz koalíció.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Büntessék azokat, akik nem fizetnek tb járulékot, stb. De õket meg nagyobb összegekkel simán. Ha a kormány meg nem lenne ilyen hülye és tényleg 300 ft-ról lenne szó, akkor azt simán beleépíthették volna a tb járulékba, kevésbé látványos lett volna.
Egyéb, de a témához kapcsolódó kérdés: Szerinted a 300 forint mennyit ért volna a költségvetésben? Valószínüleg lóf*szt sem, mivel a vizitdíj automaták a bevétel jó részét felemésztették volna. (Vajon melyik haver cége járt jól ezzel a vizitdíj automata tenderrel?)
Véletlenül elsiklottál egy apróság mellett: Pénzügyi kérdésekben a nép nem szavazhat. Pl. nem szavazhatja meg, hogy akar-e adót fizetni. Ezt egy jogi kiskapuval, és egy "egyetért-e Ön azzal, hogy" szófordulattal kicselezve ment át a népszavi az Alkeszbíróságon, tehát "mi" is mpondhattuk volna, hogy oké, a nép ötmilliárdért kifejezte, hogy nem ért egyet vele, de ezt mi - a Te szavaddal élve - leszarjuk. Magasról.
A medve nem játék.
A Fidesz népszavaztat (amit többszázezren aláírtak), az MSZP víágyút vesz, kutyafitneszre, bútorokra, kakaóbiztos számítógépekre, egyéb szarságokra dob ki ezermilliárdokat van ez így. Az egyik állampogári jog, a másik a közvagyon elherdálása.
Tetszettek volna 2006 õszén elhúzni a francba, még idõben, és a dolog meg sem történik. De nem. A lopáskényszer nagy úr. Sebaj, idõvel még több buli miatt lehet majd vizsgálatot indítani, mint pl. Sukoró ...
A medve nem játék.
azt sztem senki nem mondta, hogy a fidesz idejen kolbaszbol volt a kerites, ok is sokat hibaztak. a mostani helyzethez kepest viszont kibaszottul kolbaszbol volt akkor a kerites meg igy is.
A medve nem játék.
Hanem akkorát hazudott bele a mester a jónép pofájába és trükközött egyet a választások köszöbén az adatokkal - Öszõdön ez szépen elõ is jött -, hogy a sok marha, aki most már úgy utálja õket, mint a szart, mert nem azt kapták, amit sejtettek a csomagolás alatt szépen, rendben, katonásan rájukszavazott (MSZPre). Ennyi a történet. Most nagyrészük Jobbikos szimpatizáns - kivétel te -, és még mindig a patásorbán kátya a fõ fegyverük ...
A medve nem játék.
Két gárdista és két falubeli könnyebben megsérült, és három gépkocsikban keletkezett anyagi kár. A gárdista egyenruhások, és a lakosok is feljelentést tettek. Mire az egyenruhások a rendõrségre értek, tizenegy helybéli várta õket. Õk felszólításra távoztak a helyszínrõl.
akkor lehet nem úgy kellene a címet kitalálni, mintha a gárdisták odamentek volna verekedni.
.: mobilize.hu :.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ezek szerint: Kérdeztem Tõled valamit, észérv nélkül elkezdtél dobálózni minden mással, Oszkóztál, patásGyurcsányoztál, ami csak eszedbe jutott. Lehet, ohgy igazad volt - abban biztos, hogy egyszerû vagyok - , lehet, hogy nem. De erre az egyszerû kérdésre, miszerint mi a lótuszért kellett nekünk háromszáz forintnyi hasznért ötmilliót kidobni az ablakon, csak azért, hogy Orbán megmutathassa, hogy milyen okosügyesjófej, nem tudtál válaszolni.
Ezek után mit gondolsz, mennyi hitele van még a szavaidnak?
Ne válaszolj.
Amúgy:
"Kaya Ibrahim, Josip Tot, Torgyán József..."
Mesélj már nekem ezekrõl! Bármi kézzelfoghatót! Bármit! Pl. Torgyán börtönbüntetésére valahogy nem emlékszem. 😊
A medve nem játék.
Én is írok ilyet, jó? Objektív statisztikai adatok alapján. Sõt, én azt is odaírom, hogy az enyém a hiteles.
http://mszpszdsz.uw.hu/
A munkanélküliségrõl szóló rész gyönyörû. A 98-2002 között 1%-ot, 2002-2005 között 10%-ot nõtt a munkanélküliség. De a többi részt is érdemes megnézni.
Azt meg ne erõltesd, hogy az MSZP qrta el az országot, mert mondok egy pár nevet: Kaya Ibrahim, Josip Tot, Torgyán József...
Te kicsit hátrébb nézel, láthatod a fidesznek mit (nem) sikerült elérnie, mikor ott volt a lehetõség, hogy bizony hozzon ki ebbõl az országból mindent. Lehet nem rontott ennyit, de lássuk be a válság begyûrûzéséig legalább ekkora anyagi problémák nem sújtották az országot. Ha anno fidesz idején jön ez, most õket utálják. És õk nem tudnának semmit sem tenni.
teljesen úgy beszéltek errõl a pártról, mint valami frissen alakult, ismeretlen de reményekkel teli párt, akik bár még sosem bizonyíthattak, de most megmutatják, mire képesek. Ez lenne, még rájuk is szavaznék. de nem fogok, mert biztos vagyok a forgatókönyvben, amit már korábban leírtam. Lejjebb lehet nem süllyedünk, egy ideig legalábbis, de kinek felel meg ez a szint? közigazgatásilag, közbiztonságilag, anyagilag, no és persze ezzel együtt a munka oldaláról? senkinek.
Nálam ott ásta el magát mind a két banda, mikor bejött a válság, volt szar bõven minden fele, de akkor is egyik, amelyik éppen tehette, nyúlta le az állami pénzeket, mintha olyan sok lenne, eközben a másik célja meg az volt, hogy ezek a köcsögök ne nyúlják már le (elõlünk?) a pénzt, meg hát kicsit fúrjuk is õket, szellõztetünk, legalább minket választanak meg. ki volt csak leszarva mindvégig, és ki szívta a legnagyobbat? A NÉP.
A medve nem játék.
Amúgy ne használj el nem hangzott echte szociánista kódszavakat a másik oldal szájába adva, mert még egyszerûbb leszel!
A medve nem játék.
ettõl függetlenül az mszp ott nem maradhat, ahol most van, nagyon belaktak már mindent, kell a vérfrissítés, de azt majd elhiszem akkor, ha piros hó esik, hogy vége lesz a korrupciónak, sikkasztásnak. MSZP-s sikkasztások csökkennek, lesz helyette most fideszes. orbán úrral az élen.
Így volt, vagy nem így volt?
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Érdekesek ezek az amcsik. Ha véletlen volt, akkor nem is lesz eljárás?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Live for nothing or die for something.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
😊))))))
..sztem erre egy 85 éves, abszolúte tanulatlan, analfabéta tádzsik nõ is képes lenne a magyar parlamentben 😊)))))
Megígérik, megígérik.... aztán megint megígérik... s minden marad úgy...
😊))