Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
na ez szép...

Fabio Capello
óóó igen, használom is nap mint nap.. Nem egy túl bonyolult rendszer, csak néha kicsit nehézkes lehúzni a vonalkódot, plusz ugyebár itt gyógyszert is vehetsz pl. Tescoban, így néha feldob pár kvízkérdést, hogy pl. ugye tudom e és elfogadom, hogy max 2 paracetamol tartalmú terméket vásárolhatok...

Összességében hasznos, és nincs is vele sok gond

birdo
Tudod pont erre gondoltam, mikor a Corvin áruház elõttit megláttam ((((

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

kuci06
19 éves apa + 11 éves anya

szép egy 'calád 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bertino
ehh.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bandee1987
elsõ kép rulz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kuci06
Négy gyereket hagyott magára étlen a 22 éves bulizni vágyó brit anya

"Az egyedülálló, 22 éves, perestoni nõ egy este szépen lefektette három- és négyéves lányát, valamint az egyéves és a háromhónapos fiát, majd nekiált bulizni a haverjaival"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Elveszik a becsületesen dolgozó pénztárosoktól a munkalehetõséget, pfejj. Mocskos multi, pfejj.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

a.carkey
Az az igen, igen! 😄

A medve nem játék.

Jó én megteszem: Magyarországon olyan adórendszer van, hogy ha egy kis vállalkozó becsületesen adózna, akkor kb csõdbe menne. Emiatt szándékosan szemet húnynak bizonyos dolgok felett, vagy szándékosan fenntartanak kiskapukat, hogy a kis vállalkozók ne haljanak éhen. Ezt más nagyobb vállalkozók is kihasználják, akik simán be tudnák fizetni az adót, csak akkor nem 100 millió jönne be havonta hanem csak 50. Nem egyszerûbb lenne egy olyan adórendszert bevezetni, ami betartható, és sokkal jobban büntetni az adócsalókat?

autoszimulator
nem kezdem el fejtegetni, aki benne van, fõként a sok gyakorlatokat igénylõ szakokon, és aki esetleg elõtte is belekóstolt a régi egyetemi/fõiskolai oktatásba, az tudja.
Minden lesz belõled, csak szakember nem. Papírt ad, ez minden, de azért a többség ezeken a szakokon nem a papírért megy oda. Nem véletlen, hogy rengetegen tiltakoznak ellene, akik pedig bevezették, például magyarok, már gondolkodnak az eltörlésen. Legfantasztikusabb lenne, ha a magyar okosok eltörölnék, és akkor lennénk mi, +- 3 évfolyam, akik egy milyendiplomával is rendelkeznek...

.: mobilize.hu :.

joebacsi
miért is?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

autoszimulator
csörögjenek át magyar társaikhoz, és bármikor tanúsítjuk, hogy a bolognai rendszer egy KALAP SZAR

Bandee1987

jhetedikj
Tegnapi hír,de úgy látom még nem volt:

Jövõ héten élesben tesztelhetik a Nasa új rakétáját.

anno 1987

desigo
jah inkább dodgemezett volna

autoszimulator
miért támadt lol... talán mer nem megszokott, hogy korcsolyáztatják? 😄

A T-34-esnek nem árt az idõ.
Az indításához még akksi sem kell, úgy tervezték, hogy mínusz negyvenet is bírja: Sûrített levegõs indító"motorja" van.

banok
eleve volt benne egy kis üzemanyag a szállítás miatt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sadist
Valahogy mégis nagyobb súlya van és tükrözi az ember tudását, hogy egy ilyen dolgot képes volt elérni, szemben egy egyszerû "elküldeném a kurva anyjába" mondattal.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Willenbrock
Nem értem a 2006-os tankindítást sem,hogyan tankolták fel a gépet olyan rövid idõ alatt és senki nem vigyáz a kiállított cuccokra-nincs õr?Mindenképpen szép munka volt amúgy egy annyi idõs T-34-est elindítani.

Bandee1987
Csak van annyi eszük, hogy kiszedik belõle az indításhoz szükséges alkatrészeket...

desigo
Skála elõtt ki van rakva egy nagy tank
holnap csak egy bátor jelentkezõ kell aki visz bele aksit xD
Egy olyat, ami a fogyasztásról szól - sokáig.
Egy olyat, amiben minden szinten szinte mindig szabad a rablás - nem sokáig.
A miénk sajnosa második. Nem számít, hogy az ember elnök, polgármester vagy utcaseprõ - a saját érdekeit elõbbre helyezi az állam érdekeinél.
Az adócsökkentés mit oldana meg? Az embereknek több pénzük lenne. Az államadósságnak meg már úgyis mindegy, 2014-re osztrák gyarmat leszünk.

Punker
nem tom feltûnt e hogy magyarisztánban élünk, egyéb kérdés?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Klingonok.

autoszimulator
azért ne feledd, hogy õ nem a magyarokról beszélt. más országokban, amelyekbõl õ kiindul, valósznûleg nincsen mindenen 20-25%-os áfa, nincs regadó a kocsikon, nincs ennyi teher az üzemanyagon, nem adod le a fizetésed felét, és még sorolhatnám a rengeteg adóformát, ami nálunk most jelen van.
Ez már csak abból is látszik, hogy õ feltételezi, hogy csökkentés nélkül is növelhetõ, tartható a fogyasztás. Nos nézd meg piciny országunkat, autóeladásokat, mennyire is maradt vagy nõtt a fogyasztás? Ha akarják se nõ, mert nincs mibõl sokaknak.

joebacsi
Vagy max visszaadja majd pár évtized múlva, miután kiderült, hogy hülyeséget mondott, mint svéd kollégája 😊

A Nóbel-díj sem tesz senkit atyaúristenné.

Danny1987
Azért azt megkérdezném,hogy szerinted meddig lehet fenntartani egy olyan gazdaságot ami az orrba szájba való fogyasztásról szól?

A masik ez nekem ne ugasson arról,hogy ne legyen adócsökkentés.Gondolom õ nem 100e Ft ból él havonta.

Az õ munkája nem éppen hasznos.Sokkal értékesebnek tartok egy utcaseprõt mint egy ilyen diszmajmot aki szereti megmondani mit kell csinalni.

Live for nothing or die for something.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Az nem igazságbeszéd volt, hanem dalszöveg.

trident
Nyugodjék békében.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kuci06

Bandee1987
Jó, csak most nem arról beszélünk, másrészt a videóban pittyegéssel ki is van emelve, hogy itt csak 1-1 rövid részletrõl van szó.

a.carkey
Nana! Mindjárt jön az öszõdi igazságbeszéddel! 😄

A medve nem játék.

Bandee1987
😞

R.I.P.

Nagy kedvencem volt a Vuk.

Bandee1987
Te is hallottad, hogy a felvétel az elõadás 1-2 apró részletét mutatta csak be, nem az egészet.

Összeollózni én is tudnék egy sima elõadásból akármit.

a.carkey

A medve nem játék.

Ezt értem, csak azt nem tudom eldönteni, hogy Botos néni melyiket gyakorolta a kérdéses felvételen.

Bandee1987
Az, hogy valakit befolyásolunk vagy megtanítunk valamire, az azért nem ugyanaz.

Bandee1987
Nem tudom, én a saját + baráti kör példájából indultam ki, oké, hogy meghallgatom egy tanár véleményét ilyen témában, de azt már szeretem én eldönteni, hogy hogyan kezelem.

REALista
Ronaldinho😄DDDDDddd
Max. egy Thorgelle...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

a.carkey
Nem is tudom, hogy kinek jó most ez a hír ..., bár azért egy december 5. után is simán más jön a csapból pár napja ...

Viszont:
"az adócsökkentés "valószínûleg a legrosszabb formája az állami pénzköltésnek", mert az adófizetõknél hagyott pénznek csak a fele kerül bele a gazdaság véráramába, a másik felét félreteszik az emberek, pedig a kilábalás érdekében arra volna szükség, hogy fogyasszanak."

Nem lehet, hogy azért teszik félre, hogy ne szopják még egyszer be a "válságot", amit a közgazdász úrhoz hasonlók hoztak a fejükre, a fajátjukkal szépen összebeszélve? Az oké, hogy esetleg kevesebb munkahely lesz a plazmatévégyárban, és ezek a cégek befuccsolnak a rajtuk maradt pl. plazmatévék miatt, de talán többen mennek majd orvosnak, katonának, rendõrnek.

Plusz, ki mondta, hogy adjanak hitelt olyannak, aki minimálbéres és ebbõl még Buzukit is venne, hogy neki is legyen autója? Meg plazma tévét hitelre, "mér az jaú". Válság se lenne ..., bár itthon nagyon nem látni. Ugyanazok, ugyanúgy, hitelre vásárolnak, mint tették azt korábban.

Meg miért pont a fele?

Spórolásba már ember nem halt bele. A túlköltekezésnek meg már láttuk mi a vége. Sõt, unokáink is fogják látni ...

Mindegy, kényes és hosszú téma. Annyit lehetne regélni róla!

A medve nem játék.