Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
😄DDDDD

eddig is voltak csúnya melléfogásaik, de ez durva 😄

.: mobilize.hu :.

EPIC FAIL 😄
a.carkey

A medve nem játék.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

trident
"egyszerûsíteni, könnyíteni az adórendszert, csökkenteni a kiskapukat, növelni a befizetések számát"

A feleslegesen bonyolult keretrendszerre értettem, no meg arra, hogy ne lehessen bármit "lepapirozni", kivinni, elvinni, "offshorozni", kibújni a befizetések alól.
(ha több kerül be a kalapba, többet is lehet visszaosztani vagy kisebb mértékben elvonni)

"nem hiszem, hogy ne lehetne oda jutni, hogy csökkenjenek a adó terhek (akár bér, akár pl. áfa)."
Rendbetétel után biztos vagyok benne, hogy több lehetõség is adódhat...

De én nem a ballib kormányzatban gondolkodom, nem az õ általuk kifundált lehetõségekben gondolkozom. Sõt megengedtem magamnak azt a luxust, hogy kizárólag hipotetikus legyek az elmúlt x darab hozzászólásban.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

joebacsi
Könnyíteni az adórendszert? Viccelsz? Akkor kellene hozzá egy egész plusz szakma, akik megélnek belõle.
Szerencsére más a tendencia 😊

Ennél a szuperbruttónál nagyobb buziságot nehéz elképzelni, még akkor is, ha esetleg lesznek jó vonásai is.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

trident
Azt gondolom, hogy a jelenlegi helyzet nem maradhat. Nem állítom, hogy egy megoldás van, ugyanakkor megfelelõ alapokon el lehet indulni.

Hogy így rosszul fognak járni emberek, naná, hogy az ország fele, na azért nem.

Ráadásul szó nincs arról, hogy mindent államosítani kell, visszavenni, elkergetni a külföldi tõkét, az a kommunizmus. Nem durcás gyerekként kell viselkednünk, hanem végre elindulni (ebben az is benne van, hogy az asztalra kell csapni, meg az is hogy beszélnünk kell egymással).

Schwartz György próbálta bedönteni az otp-t. Úgy emlékszem meg is lett büntetve, de mi lett volna ha picsán rúgják úgy, nem teszi ide be a lábát? Lehman Brothers-nél tudtommal a lufi pukkanása után is osztogatták a jutalékot, több országban a lufipénzt bankokra költötték.
Lehet akár ezen is változtatni elsõként akár...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sadist
Én is viszont kívánok neked hasonló jókat.
A magyar zászlóról és a hozzá fûzõdõ tiszteletrõl meg csak annyit, hogy nem az én hozzászólásaim hemzsegnek alapvetõ helyesírási hibáktól.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

desigo
jók kis videó lett
mondjuk az,hogy "sztár" ugyanmár - 127,083 views

az mennyire életszerû,hogy városnézõ turista buszon valaki rubik kockázik ahelyett,hogy nézelõdne? xD
Danny1987
<#eljen>

Live for nothing or die for something.

Kit is nem háborított fel, ha már itt tartunk?
Danny1987
Akit nem háborít fel bûncselekmény az érdekes ember lehet.
Megtaposták a nemzeti zászlót erre írod,hogy :"NA ÉS?"

hidd el a 100 esetet is elítélem(szerintem ennél sokkal több)az is undorító, ocsmány dolog.
De itt nem verés volt hanem gyilkossági kísérlet.

Danny1987
Hiába hátulról támadtak rá nem ölték meg és nem ütötték le így szembe kerülhetet velük.
A zászlót meg elõtte is taposhatták.

Remélem majd kerülsz hasonló szituba és akkor elmondod,hogy sikerült-e látnod a támadót.
De gondolom te undorodhatsz a magyar zászlótól.

Sadist
Pusztán felhívtam a figyelmet néhány egymásnak ellentmondó dologra, ami felett te a vérgõzös tekinteteddel átsiklottál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

autoszimulator
na ez jól sikerült<#eljen>, sokkal jobb mint az a "hivatalos" a vén félmagyar fasszal...

laca133
GYEREKEK NYUGI <#awink>

Hoztam nektek egy jó hírt <#nezze>
Különleges magyar országimázs kisfilm a YouTube új sztárja
bertino
lol.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mármint te jutottál oda, hiszen ettõl az apró csúsztatástól hangulatosabb lesz a téma.
Totti5
hülyeséget írtam, nincs különbség, de a késeléssel sokkal könyebb maradandó kárt vagy halált okozni

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
megverés és a késelés is közt van különbség, és miért mondana igazat? oda jutottunk hogy õ a szemét állat... no comment

Bûnözõk sok embert megvernek nap mint nap. Te ezen az egy eseten csak azért akadsz fenn, mert magyar zászlóval ment éppen, és mert azt állítja, hogy a cigányok ezért verték meg... NA ÉS? A lényeg attól még mindig az, hogy bûnözõk megverték. A többi napi 100 ember miatt miért nem háborodsz fel? Mert azokból nem csinál hírverést a jobboldal?
Nem az ország potenciálja a kérdés. Teljesen mindegy milyen stratégiát fektetsz egy halott ügybe. Az országok szerepeit régen kiosztották, és mi bizony a nyugat csicskái vagyunk, ahol olcsón megtermelhetõ az emberekre tekintet nélkül minden ami nekik kell. Lehet nyomni a süket dumát, hogy de majd a nemzeti politika elkergeti az összes multit, meg visszaállamosítja a külföldi kézben lévõ földeket, vállalatokat...sõt, ármilyen hülyén hangzik ezt meg is lehet valósítani. Csak ugye milyen áron. Mert a váltás nem egyik napról a másikra megy, fõleg úgy hogy ekkora függõségünk van a külföldi tõkétõl, nyersanyagoktól. Még HA képes is volna az ország önmagát ellátni, akkor is évekbe telne, mire a saját lábára állna. Évekbe, ami alatt az ország nagyrésze éhenhal, és megfagy télen. Ez a nem mindegy.
Danny1987
Már az is b.ssza a csörödet,hogy nem csukta be a szemét??
Vagy jobb lett volna ha megölik akkor nyugodtabban alszol???

Sadist
Azért azt érdemes megfigyelni, hogy ketten támadtak rá, de a támadóra már csak úgy hivatkozik, hogy "a cigány". Hátulról, sötétben támadtak rá, mégis sikerült kategorizálni a támadó(ka)t. Sõt, menekülés közben, félig kiszúrt szemmel még azt is látta, ahogy tapossák a magyar zászlót.

Jogosnak legkevésbé sem, mégis elég gyakori.
Nem voltam ott, így nem tudom, mi történt. Valsószínûleg a "békésen sétáltam az utcán a magyar zászlócskámmal" sztori.
Abban viszont egyetértek, hogy a magyar zászló megtaposásáért meg kellene kínálni õket egy acélbetétes munkavédelmi bakanccsal.

trident
re Borg, Sadist: nem gondolom hogy egységsugarúak lennétek, nyilván ti is tudjátok, hogy ezekhez elõfeltételek kellenek, másrészt szigorúan elméleti dolog amit írtam.
Egyikünk se szakértõ, de még ha azok lennénk is: kizárólag jól felépített stratégia az ami kilábaláshoz vezethet, ehhez kell egy szakértõi team, társadalmi és politikai akarat is.

Hát nem, de.

Tudom én hogy abszolút naivitásnak tûnik, de azt gondolom hogy van potenciál az országban, lehet vele kezdeni valamit, el köll indulni.
(Többféle adórendszer is van a világon, az sem hülyeség amit Borg mond, még ha nem is mindenben értek vele egyet, de pont ez a lényeg, polémia, polémia, polémia a hagyományos véresszájúság és az "azt nézem kivel szimpatizálsz" helyett)

autoszimulator
hát igen, ebbe bele is lehet törõdni, lehet is vágyakozni oda fel, vagy ugye el lehet menni, ahogy ferenc is mondta. jogos a dolog.

Danny1987
Miért te jogosnak tartod egy cigányozásért(ami valószinû meg sem történt) a késelést???

Danny1987
A nemzeti zászló meggyalázásáért már külön büntetni kéne õket.
A gyilkossági kisérletért meg legalább 25 év Szibéria.
Azon se lepõdnék meg ha már többszörössen büntetett elõéletûek lennének szegény elnyomott kisebbségiek.

Ezt gondold át mégegyszer...

Danny1987
Igen megint a többségi társadalom a hibás.
Ezek létrehozzák a saját gettojukat.
Szóval ha a megoldás az,hogy fehér ember ne menjen oda akkor mi lesz a megoldás 50 év múlva amikor már az ország 75%-át adják??

Maradjon mindenki otthon vadászfegyverrel.
Kirándulásról,bulizásról ne is álmodjunk???

Danny1987
A beszolásért nem jár késelés.Tökmindegy hogy mit mond.

Igen, de ha szlovák gyerek szlovák zászlóval megy arra, azt is megverik.
Totti5
Mondta hogy cigányok. Nem kell nekik beszólni, ahhoz hogy megkéseljenek, vagy kinyírjanak, de még ha be is szólt valamit, vagy csak odamert nézni, esetleg semmibe vette õket, senkit sem jogosít fel arra hogy késsel essen neki a másiknak, szóval azt hogy ki kezdte és mivel lényegtelen.

Igen, olyasmi. Nekem nem kell tankot lopni, elég, ha a Tesco parkolójából választok magamnak egy szimpatikus autót, és elviszem: három év, felfüggesztés nélkül.

Más kérdés, hogy ez a "csak azért, mert magyar" egyáltalán nem bizonyítható.
Ki tudja, kinek szólt be...

Miért fingatnák õk saját magukat?
autoszimulator
és én szopjak azért, mert oda kerül a pénz? könnyû megoldatni mindent az emberekkel, de szerintem meg akkor fingassák azokat, akik abban a 10%-ban vannak. Ja hogy õket meg nem lehet, mert meleg a pite?

Sadist
Igen, ez gyönyörûszép marketingszöveg, csak ugye konkrétumot nem hallottunk még sehonnan, hogy ki hogyan csinálná.

Mártír nélkül nem buli az ünnep. A rendõrök nem voltak pajtások idén ebben, szóval sétált egyet a nyócker legsötétebb bugyrában zászlóval a vállán, hátha megveri valaki annyira, hogy abból hír legyen.
Ha többet keres, vagy kevesebbet adózik, akkor többet költ. Igenám, de olyasmire, amire valójában nincs szüksége (egyik probléma), vagy olyasmire amibõl a pénze nem marad az országban (másik probléma).
Azt meg már láthattuk, hogy a fogyasztás eszetlen növekedése hova vezet. Olyan fedezetek jöttek létre világszerte a fogyasztásra, amelyek mögött nincs valós érték. Folyamatosan áramlik be a gazdaságba a kamupénz, ami inflációhoz, egyre magasabb kamatokhoz, és eladósodáshoz vezet.
Akárhogy csûröd, csavarod, a pénz a felsõ 10%-hoz vándorol, vagy így, vagy úgy. Õk gazdagodnak, mindenki más meg még jobban eladósodik. Nyilván lehet kenegetni a szart egy darabig, mint ahogy az elmúlt 20 év is mutatta, de csodát ebbõl nem lehet kihozni.
Danny1987

trident
Nem vagyok makrogazdász, de mi van, ha a rendezetlen viszonyokat lehet rendezni? Gondolok itt arra, hogy lehetne egyszerûsíteni, könnyíteni az adórendszert, csökkenteni a kiskapukat, növelni a befizetések számát; a korrupciót csökkenteni; a generációk óta segélyre, rokkantságira szocializáltak számát csökkenteni (értsd jól), növelni a munkahelyek számát, a foglalkoztatottságot (szinkronban kell hogy a két dolog haladjon), ésszerûsíteni az állami, eu-s befektetéseket?

Az rendben van, hogy elsõ blikkre a fentiek naivitásnak tûnnek, de fokozatos, de kitartó munkával nem hiszem, hogy ne lehetne oda jutni, hogy csökkenjenek a adó terhek (akár bér, akár pl. áfa).

Ráadásul csak így tud prosperálni az egyén, illetve ha több marad, akkor elvileg többet is költ, akár befektet, ezek is adókötelesek, tehát vagy így, vagy úgy, de a "több maradból" is jut vissza a nagy közösbe.

Ésszerûen, kitartóan, nemzeti érdekeket szem elõtt tartva, tisztességesen nem hiszem, hogy a jelenlegi folyamatot nem lehet fordítani.

A politikai játszmákkal õ sem tud mit kezdeni, azt gondol amit akar.
Ha egy párt nyerni akar, akkor kénytelen adót csökkenteni. Persze nyilván kialkudtak valami nevetséges mértéket neki, mint ahogy nálunk is lesz.
Danny1987
Adócsökkentés Németországban
Hol van ilyenkor a nobel díjas közgazdász akinek semmi haszna nincs.

Bandee1987
Vlala ironizált.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

birdo
Jahhhh ccak mert nem volt lövedék a tankban.....mert esetleg arra meg nem készültek <#nemtudom> .... így nem csinálhatott " nagyon rosszabbat..
És ha nem fogy ki az üzemanyag..... akkor hol áll meg .. a rendõrökön ??
<#nemtudom>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Nem csinált õ semmi rosszat.