Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A feleslegesen bonyolult keretrendszerre értettem, no meg arra, hogy ne lehessen bármit "lepapirozni", kivinni, elvinni, "offshorozni", kibújni a befizetések alól.
(ha több kerül be a kalapba, többet is lehet visszaosztani vagy kisebb mértékben elvonni)
"nem hiszem, hogy ne lehetne oda jutni, hogy csökkenjenek a adó terhek (akár bér, akár pl. áfa)."
Rendbetétel után biztos vagyok benne, hogy több lehetõség is adódhat...
De én nem a ballib kormányzatban gondolkodom, nem az õ általuk kifundált lehetõségekben gondolkozom. Sõt megengedtem magamnak azt a luxust, hogy kizárólag hipotetikus legyek az elmúlt x darab hozzászólásban.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerencsére más a tendencia 😊
Ennél a szuperbruttónál nagyobb buziságot nehéz elképzelni, még akkor is, ha esetleg lesznek jó vonásai is.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hogy így rosszul fognak járni emberek, naná, hogy az ország fele, na azért nem.
Ráadásul szó nincs arról, hogy mindent államosítani kell, visszavenni, elkergetni a külföldi tõkét, az a kommunizmus. Nem durcás gyerekként kell viselkednünk, hanem végre elindulni (ebben az is benne van, hogy az asztalra kell csapni, meg az is hogy beszélnünk kell egymással).
Schwartz György próbálta bedönteni az otp-t. Úgy emlékszem meg is lett büntetve, de mi lett volna ha picsán rúgják úgy, nem teszi ide be a lábát? Lehman Brothers-nél tudtommal a lufi pukkanása után is osztogatták a jutalékot, több országban a lufipénzt bankokra költötték.
Lehet akár ezen is változtatni elsõként akár...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A magyar zászlóról és a hozzá fûzõdõ tiszteletrõl meg csak annyit, hogy nem az én hozzászólásaim hemzsegnek alapvetõ helyesírási hibáktól.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mondjuk az,hogy "sztár" ugyanmár - 127,083 views
az mennyire életszerû,hogy városnézõ turista buszon valaki rubik kockázik ahelyett,hogy nézelõdne? xD
Megtaposták a nemzeti zászlót erre írod,hogy :"NA ÉS?"
hidd el a 100 esetet is elítélem(szerintem ennél sokkal több)az is undorító, ocsmány dolog.
De itt nem verés volt hanem gyilkossági kísérlet.
Live for nothing or die for something.
A zászlót meg elõtte is taposhatták.
Remélem majd kerülsz hasonló szituba és akkor elmondod,hogy sikerült-e látnod a támadót.
De gondolom te undorodhatsz a magyar zászlótól.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
.: mobilize.hu :.
Hoztam nektek egy jó hírt <#nezze>#nezze>
Különleges magyar országimázs kisfilm a YouTube új sztárja
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vagy jobb lett volna ha megölik akkor nyugodtabban alszol???
Nem voltam ott, így nem tudom, mi történt. Valsószínûleg a "békésen sétáltam az utcán a magyar zászlócskámmal" sztori.
Abban viszont egyetértek, hogy a magyar zászló megtaposásáért meg kellene kínálni õket egy acélbetétes munkavédelmi bakanccsal.
Egyikünk se szakértõ, de még ha azok lennénk is: kizárólag jól felépített stratégia az ami kilábaláshoz vezethet, ehhez kell egy szakértõi team, társadalmi és politikai akarat is.
Hát nem, de.
Tudom én hogy abszolút naivitásnak tûnik, de azt gondolom hogy van potenciál az országban, lehet vele kezdeni valamit, el köll indulni.
(Többféle adórendszer is van a világon, az sem hülyeség amit Borg mond, még ha nem is mindenben értek vele egyet, de pont ez a lényeg, polémia, polémia, polémia a hagyományos véresszájúság és az "azt nézem kivel szimpatizálsz" helyett)
A gyilkossági kisérletért meg legalább 25 év Szibéria.
Azon se lepõdnék meg ha már többszörössen büntetett elõéletûek lennének szegény elnyomott kisebbségiek.
Ezek létrehozzák a saját gettojukat.
Szóval ha a megoldás az,hogy fehér ember ne menjen oda akkor mi lesz a megoldás 50 év múlva amikor már az ország 75%-át adják??
Maradjon mindenki otthon vadászfegyverrel.
Kirándulásról,bulizásról ne is álmodjunk???
Ki tudja, kinek szólt be...
Azt meg már láthattuk, hogy a fogyasztás eszetlen növekedése hova vezet. Olyan fedezetek jöttek létre világszerte a fogyasztásra, amelyek mögött nincs valós érték. Folyamatosan áramlik be a gazdaságba a kamupénz, ami inflációhoz, egyre magasabb kamatokhoz, és eladósodáshoz vezet.
Akárhogy csûröd, csavarod, a pénz a felsõ 10%-hoz vándorol, vagy így, vagy úgy. Õk gazdagodnak, mindenki más meg még jobban eladósodik. Nyilván lehet kenegetni a szart egy darabig, mint ahogy az elmúlt 20 év is mutatta, de csodát ebbõl nem lehet kihozni.
Az rendben van, hogy elsõ blikkre a fentiek naivitásnak tûnnek, de fokozatos, de kitartó munkával nem hiszem, hogy ne lehetne oda jutni, hogy csökkenjenek a adó terhek (akár bér, akár pl. áfa).
Ráadásul csak így tud prosperálni az egyén, illetve ha több marad, akkor elvileg többet is költ, akár befektet, ezek is adókötelesek, tehát vagy így, vagy úgy, de a "több maradból" is jut vissza a nagy közösbe.
Ésszerûen, kitartóan, nemzeti érdekeket szem elõtt tartva, tisztességesen nem hiszem, hogy a jelenlegi folyamatot nem lehet fordítani.
Ha egy párt nyerni akar, akkor kénytelen adót csökkenteni. Persze nyilván kialkudtak valami nevetséges mértéket neki, mint ahogy nálunk is lesz.
Hol van ilyenkor a nobel díjas közgazdász akinek semmi haszna nincs.
És ha nem fogy ki az üzemanyag..... akkor hol áll meg .. a rendõrökön ??
<#nemtudom>#nemtudom>
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.