61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#57900 báááár.. kár vitázni így ünnepek előtt
úgyfest úgyis tapasztalni fogjuk -
Vlala #57899 Már megbocsáss, de ez, ami most van, kb. annyira demokráciális, mint Kuba Castro idején. -
#57898 államcsőd az fasza
mondja már meg nekem valmelyik "mély", hogy azon kívül hogy nem tudjuk fizetni a hitelt, azonkívül van más negatívum is?
ugyértem feléri ésszel? -
#57897 nektek csak demokratikus amit ti akartok.. így nehéz
viszont köpködni könnyű;) -
Vlala #57896 Igen, akinek nincs Turul a seggében, és nem hiszi, hogy az államcsőd jó a magyaroknak, az mind MSZP-fan.
Ocseny haraso.
ui.: ki szabad ,mondani, hogy segg? Ha nem, akkor olvassátok úgy, hogy talp. -
#57895 mindezek előtt azért királyságot akarsz újra
hát hümm -
#57894 ez érdekes kijelentés attól, aki az imperrrrialista kutyákat szídja
fáááájsz -
Pares #57893 Tudom, hogy kijelentésem számodra egyértelmű... -
#57892 Bonyolultabb ez ennél. A világot szeretném egységesnek és demokratikusnak látni, de még hosszú az út.
-
Garfield #57891 Akkor ezek szerint te is át akarod venni a hatalmat az országban, vagy az országot át akarod játszani valaki(k) kezére a bankjegynyomással? -
Garfield #57890 Pontosan ennyire volt érdekfeszítő a bejelentésed. -
Pares #57889 -
#57888 Hatalomátvételre a hiperinflációt használják. Leesett? :) -
Garfield #57887 Megfigyelésen és erősen egybites világnézeten, melynek információértéke kb. azzal egyenértékű, hogy reggel kolbászkát vagy rottyantósat engedtél a porcelánfajanszba. -
Garfield #57886 Csak leesett.
No, akkor is volt néhány okos, akik úgy gondolták, hogy ha az embereknek kevés a pénze, akkor majd nyomunk párat, és az mindent megold. Rövid időn belül Magyarország lett a világ azon országa, ahol a legtöbb milliárdos élt. Ráadásul mindezt egy vesztes háború után. Milyen fasza gyerekek vagyunk, ugye? -
Pares #57885 Nem rinyálás volt, csak egy megjegyzés, ami megfigyelésen alapul. -
#57884 Hiperinfláció?
-
Garfield #57883 Szerintem a haarpot üzemeltető illuminátusok. -
Garfield #57882 Jobbat nem tudok arra, amikor idejössz rinyálni. Ha nem tetszik, el lehet menni. -
commissioner #57881 A gyarmattartók fiókja, vagy magyar jegybank az MNB?
-
#57880 Kaptam egy - , pedig az, kis butuskáim. :) -
Garfield #57879 Nem talált.
Súgok: rekorderek vagyunk abban, ami ekkor történt. -
#57878 Vona is komcsi. -
Pares #57877 Gyenge próbálkozás... -
Garfield #57876 Háát, ez van, ez maradt neked, a mentalitásos topikból kikoptak a pajtik, ugye? -
Pares #57875 Óh máj gád, ez a topig annyira megagyon van szállva Kúrcsány/Emeszpé/kommunizmus/DK fanokkal, hogy az már a galaxis stabilitását veszélyezteti... -
#57874 Nem hiszek benne. Ez a létező világok legjobbika.
-
#57873 Mi az a Haarp? Hagyd már ezeket a faszságokat.
-
#57872 Erre születni kell. :) -
george10g #57871 Igen, jól körül lehet írni, jól csinálod. :D -
#57870 Tévedsz. Nem élek rosszul. Csak szociálisabb vagyok mint te, aki félti a vagyonát. Nem gondolod? -
george10g #57869 Irántad? Ez elég viccesen hangzik. :D Miért is utálnád Őket? Nem ők tehetnek pénzügyi nyomorodról, mivel mindenhez két ember kell. Utálni általában azt szokták, aki azzal rendelkezik, amivel az utálat érzője nem... Logikus úgy gondolom... irigység = utálat :)) -
#57868 Az irigységedet irántam. :) -
#57867 Fejtsd ki, ha mered. -
#57866 Akik fent vannak azokat nem érdekli, hogy miben hiszel. Őket csak a saját hatalmuk megtartása érdekli. Ők találják ki a vallásokat, pártokat, hogy miben higgyél és miben nem. -
george10g #57865 irigység = utálat -
#57864 nem fagytál le, ez csak a haarp. lélegezz mélyeket, és rakd fel a fazékot. -
#57863 Megint lefagytam. -
#57862 Nem érted. Őket csak felhasználják. A cél szentesíti az eszközt.
-
#57861 most nem a zsidók?