Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig is gondolhattuk, de így, konkrét szereplõk saját elmondásai alapján ez nagy durva!
Mekkora kaki ez a noltv, nem lehet végignézni egy tízperces videót hárommásodperces akadozás nélkül. Töltsék fel a youtubera...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

csige791
Híradós voltam - kényszerítettek

Elõször szólalnak meg olyan egykori híradós szerkesztõk és riporterek, akik több mint egy évet dolgoztak az MTVA és az MTI Hírcentrum jelenlegi vezetõivel. Történeteik valódiságát több tanú is igazolja. Megfélemlítésrõl, irányításról, beleszólásról és az újságíró szabadság teljes semmibevételérõl mesélnek. Közben az egyik televíziós szakszervezet vezetõje azt mondta, hogy a Legfelsõbb Bíróság korábbi elnöke arcának kitakarása ügyében indult belsõ vizsgálat nem is volt valódi vizsgálat.

Nagy kérdés, hogy van-e olyan ember ku*va országban akinek ez újdonság?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jön a kijárási tilalom a gyerekeknek

nagyon helyes!<#taps><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDDD.Ez most pont jól jött a hír topikba

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mike
elõbb paterolják ki Orbánt, nyugi
Berlusconi is ment, pedig õ nagyobb ember mint Orsósviktor

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Frankón kerülöd a lényeget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

NYUZGA
A "mosoly" nálam azt jelenti, hogy nem vagyok senkinek sem az ellensége.

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

polluxware
<#csodalk><#szomoru2><#rinya>

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Nem húzok be mínuszt, miért húznék? Egyszerûen azon töröm a fejem hogy miért személyeskedsz? Az utóbbi hozzászólásaid számomra követhetetlenek. Az hogy minden hsz.-edre megy egy egy válasz tõled nekem kicsit vicces. Az hsz.végi mosolyok meg...szerintem bizonytalanságot mutat.
Nincs most kedvem vitatkozni.
NYUZGA

NYUZGA
Köszönöm. Megérõsítétél. 😊

NYUZGA
Amúgy politikailag nem korrekt, hanem kevés vagy. Húzzál be nekem egy mínuszt és akkor azt hiheted, hogy vagy valaki. 😊

NYUZGA
szárból szarból.

NYUZGA
Ne. Csak azt mond el, hogy hogyan kellene kimászni a szárból.

Elsõ lépés: ?

NYUZGA
A válasz az hogy a kormányok bábok, tehát csak elmondják amit az irányítok leírnak nekik. Nincsenek már igazi hírek.

Most vázoljam fel egy kormányprogram lényegét? 😄
<#eljen>Igen, facepalm kellene már neki, de nyugodtan hívhatod sallernek is, mifelénk így híjják a pofontot.

NYUZGA
"Ebben egyformák vagyunk"

Akkor mond mit csinálnál, ha te lennél a kormányfõ. Megcáfolom, ha tudom és utána én jövök egy javaslattal.

És ezzel megerõsítetted az állításomat.

Ebben egyformák vagyunk. A link nem konkréten neked ment.
NYUZGA
Az a baj, hogy már nem hiszek a mesékben. Kellene már a népnek egy kis realitás is. Nem gondolod?

Remélem ki is rúgja a picsába.Hihetetlen hogyan lehet ragaszkodni egy olyan emberhez aki tök hülye az egész gazdasághoz

zsír
2012
Átirja a kormány az egész költségvetést

"Az újratervezést magyarázhatja az is, hogy pénteken kiderült: az agrárium kivételével lényegében az egész magyar gazdaság recesszióba csúszott."

"a gazdasági minisztert már szombatra elhívtam egy találkozóra”.

NYUZGA
Ilyen kérdést utoljára egy 100 kilós barátnõmtõl hallottam. 😊

NYUZGA
Nem mondom meg. 😊

DaemoonHunter
elõre félek hogy kiraknak minket, hogy fog ezután eu támogatásból járda épülni?<#eplus2>
nem fognak, de jó 30 év se kell egy III. vh-hoz, utána már úgy is tökmindegy lesz.
az angolok joggal balhézhatnak, már ha ez balhénak nevezhetõ, mert szerintem ez egy teljesen egyértelmû dolog a részükrõl. Tisztán látszik hogy még mindig a II. vh elõtti politikát folytatják, kiegyensúlyozó szerep stb, angol német pl sose fog ugyanazon az oldalon állni ezt le merem fogadni.

Miért kell ennek ekkor a feneket keríteni?
NYUZGA
Kezébe nyomtak egy legépelt szöveget. Na, akkor ezt olvasd fel Ferikém. 😊

NYUZGA
Nincs kilépés egyikbõl sem.

NYUZGA
Most láttam fleto fletovics felolvasott reagálását. Szerencsétlen marha, lehet hogy saját sírját ássa. 😊

Danny1987

Live for nothing or die for something.

Danny1987
"a végén úgy kipaterolnak minket az EU-ból, Nato-ból, meg mindenhonnan, hogy csak pislogunk."

1,a nato meg az eu kicsit más kategória
2,Fogadunk hogy ez nem fog megtörténni soha a büdös életbe

Live for nothing or die for something.

Itt nem az a kérdés, hogy mi ez a hercehurca. Itt arról van szó, hogy a magyar kormány - tekintve a "hatalmas gazdasági fejlõdést és világszerte retteget haderõt" - milyen alapon int be az Europai Unio 25 országa által elfogadhatónak tartott megállapodásnak?! Az angolok joggal balhézhatnak, nekik nincs eurojuk, és van erõs gazdaságuk.

Ez a picurka ország a picurka királyával addig fogja feszíteni a húrt, hogy a végén úgy kipaterolnak minket az EU-ból, Nato-ból, meg mindenhonnan, hogy csak pislogunk.
DaemoonHunter
nem értem mi ez a hercehurca, úgy se lesz jó vége ennek az eu mizériának, hosszútávon meg pláne nem<#levele>

Pluskast
Hatalmas FACEPALM ennek az embernek. Komolyan mondom erre már megfelelõ szó sincsen.... Amatõr faszkalapok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

immovable
Csak játssza a valagát a kis akarnok törpe, hogy neki nem diktál senki, majd õ kigondolja. Aztán persze odakullog majd a sor végére aláírni, igaz úgy sem érti mit ír alá, de legalább õ beintett - az asztal alól.
immovable
Azért az elég beszédes, hogy az ország jövõét befolyásoló hosszútávú szerzõdésekben és pénzügyekben, egy olyan ember dönt aki közgazdászoktól gazd. alapismeretek kérdez.
viktorka megint akciózik

És egy jó komment:
"Aha, szóval Viktorka az EU elõtt is hozza a sunyi formáját... Nemet mond, de amikor meg kéne ÉRTELMESEN magyaráznia, akkor már inkább "talán". A sajtótájékoztatót is délutánra igéri, aztán suttyomban visszahiv pár újságirót (akik nem kérdeznek, csak bólogatnak) és nekik megint más mond. Ez a féreg a magyar miniszterelnök?! Ha kibaszatja az országot az EU-ból, tuti lógni fog, az összes narancsossal együtt."
Európai Egyesült Államok

Hogyan válhat az Európai Unió egy amerikai befektetési bank leányvállalatává? Az euró sorsát eldöntõ végjátékba most már nyíltan beszállnak olyan szereplõk, akik egyszerre kötõdnek az unió intézményeihez és a Goldman Sachs bankhoz.

Állami vagyon lesz a levegõ - ezzel a csomaggal búcsúzik Fellegi

A törvény ugyanakkor gondol a levegõre és a régészeti leletekre is - ugyanis szintén kimondja, hogy a nemzeti vagyon részét képezi "Magyarország határa által körbezárt terület feletti légtér". Az állami vagyon részét képezi a "Szent Korona" az országház, a folyók , a közutak, a föld méhének kincsei a rádióspektrum, valamint az állami cégek. A parlament kéthamaraddal fogadná el a magyarországi patakok listáját, eszerint a Dunától kezdve a Hercegkúti patakig kis millió folyócska az állam tulajdonát képezik. Ugyancsak kétharmad szentesíteni a vasúti törzshálózatott - vagyis azon pályák amelyeket a jövõben csakis állami cég üzemeltethet.

Az IMF hitel fedezete az állami vagyon?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Willenbrock
Magyar szélsõségesek helyett inkább nacionalistát kellett volna írnom mivel õk ott nem viselték egy szélsõséges rendszer egyenruháját sem szemben a tótokkal.